Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
németek megint legyakták a lengyeleket2 kalapács övék lesz. Meg talán Kszot..
Löfli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
zseniális döntő 😀Jó lett volna, ha mi villantunk....
Löfli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
németek megint legyakták a lengyeleket
több mint 8 éve
Micsoda utolsó kör, wow 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
zseniális döntő 😀
több mint 8 éve
Ennél a hetedik helynél, ha már bejutott a döntőbe, kissé jobbat vártam...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Köszi, akkor megpróbálom, háthaTudja valaki, hogy a vitorlás versenyekről szokott-e lenni élő stream? Megnézném a mai finn dingy futamot, ha lehet 😊BBC szokott közvetíteni, de sok mindentől függ, melyik osztályt. Én 1 kaptam csak el élőben Zsombit.
peterk2005
dawyd728
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Miért baj az, hogy kilépnek a körből, MIUTÁN eldobták?Hát mert a lendület általában utána visz ki a körből, és a cél az lenne, hogy úgy dobj nagyot, hogy a körben maradsz 😊 Egyébként ki lehet lépni, van egy-egy vonal a kör két oldalán oldalt, úgy a kör felénél. Ha amögött lép ki, akkor az jó dobásnak számít.
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Tudja valaki, hogy a vitorlás versenyekről szokott-e lenni élő stream? Megnézném a mai finn dingy futamot, ha lehet 😊BBC szokott közvetíteni, de sok mindentől függ, melyik osztályt. Én 1 kaptam csak el élőben Zsombit.
peterk2005
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Britek ezzel a győzelemmel meg is nyerték az evezős éremtáblát.
több mint 8 éve
Tudja valaki, hogy a vitorlás versenyekről szokott-e lenni élő stream? Megnézném a mai finn dingy futamot, ha lehet 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Miért baj az, hogy kilépnek a körből, MIUTÁN eldobták?
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Akkor jöjjön a tűzijáték az evezőspályán. 😊
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Ez jó jel, még ha piros zászló is lett.
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Kővágótól ritka az ilyen kezdő dobás. Ebből lehet 5 maxra tekert kísérlet.
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Kővágó jól kezd 😊
több mint 8 éve
Jah valóban megnyugtató, hogy Kanter pályafutása vége felé van xD
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Hol tudom megnézni a 100 méter eredményeit?Ha Bestre vagy kivancsi akkor ő majd 5-től fut mikor beszáll az elit is 100 méteren. Egészen pontosan a 7. futam 8-as pályája lesz az övé.
Bazzani
több mint 8 éve
Vége közben a női 3asnak. 3an ugrották meg a 14.30as szintet , végül 14.02 kellett a döntőhöz, nagyon szoros volt. Nagyobb kieső nevek: Saladukha, Shanieka Thomas ( 14.02vel esett ki , legutolsó ugrásra ütötték ki) , Petrova , Povea , Tsykhotska .
több mint 8 éve
Lassan csak beindulnak a kiwik az éremtáblázaton.2A 6E?
dawyd728
Hát so-so.. ez volt a két legfixebb aranyuk (az evezőspárosuk 2009 óta veretlen), meg Carrington kb. - 6-8 arany körül fognak zárni ők is, a rögbi azért fájt..
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Lassan csak beindulnak a kiwik az éremtáblázaton.
több mint 8 éve
Hol tudom megnézni a 100 méter eredményeit?www.rio2016.com/en/athletics-mens-100m-preliminary-round-heat-3
Bazzani
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Hol tudom megnézni a 100 méter eredményeit?www.rio2016.com/en/athletics-schedule-and-results/day-13
Bazzani