Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Elvileg ő volt a jobb, de ez ma Manyonga napja.Manyonga nagyon odateszi magát, már egyéni csúcsnál jár , 8.37el.Rossz délafrikaira, Samaaii-ra tippeltem hogy nyer 😕
Sixo
Igor
több mint 8 éve
Manyonga nagyon odateszi magát, már egyéni csúcsnál jár , 8.37el.Rossz délafrikaira, Samaaii-ra tippeltem hogy nyer 😕
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Manyonga nagyon odateszi magát, már egyéni csúcsnál jár , 8.37el.
több mint 8 éve
Hú de örülnék ha Thiam odaverné Ennist, 53 méteres gerely, very nice 😊Kemény lesz a 800m.
Most pedig hajrá etiópok/kenyaiak 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kellett tegnap leszólnom Fraser formáját, nagyon durván megcáfol eddig.
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Honduras elődöntős labdarúgásban
több mint 8 éve
Arra gondoltam, hogy mennyire volt meglepő.Női cselgáncs, ha erre gondoltál.Puerto Rico, Fidzsi, Szingapúr, KoszovóKoszovót nem vágom, de Fidzsi meg Szingapúr aranya benne volt a pakliban, viszont ez a Puerto Rico-i arany hatalmas nagy meglepetés.
dawyd728
Sixo
danyly
több mint 8 éve
Női cselgáncs, ha erre gondoltál.Puerto Rico, Fidzsi, Szingapúr, KoszovóKoszovót nem vágom, de Fidzsi meg Szingapúr aranya benne volt a pakliban, viszont ez a Puerto Rico-i arany hatalmas nagy meglepetés.
dawyd728
Sixo
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Fidzsi abszolút.Puerto Rico, Fidzsi, Szingapúr, KoszovóKoszovót nem vágom, de Fidzsi meg Szingapúr aranya benne volt a pakliban, viszont ez a Puerto Rico-i arany hatalmas nagy meglepetés.
dawyd728
Sixo
Viszont a négyes tagjai első olimpiai aranyérmüket szerezték. Kis országok nagy pillanata. 😊
több mint 8 éve
Puerto Rico, Fidzsi, Szingapúr, KoszovóKoszovót nem vágom, de Fidzsi meg Szingapúr aranya benne volt a pakliban, viszont ez a Puerto Rico-i arany hatalmas nagy meglepetés.
dawyd728
több mint 8 éve
Újabb kis állam szerzett aranyérmet. Puerto Rico-i győzelem női teniszben. Az igen. Egyébként Puig nagyon jól játszott és a döntő is jó színvonalú volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Kővágó nyilatkozata megvan? "A német mérnökök nem keveset dolgoztak az eredményeken."Lehet csak Kispál-rajongó. 😉
Inkább maradt volna csendben, pláne hogy a németekkel ellentétben ő már volt eltiltva is...
Jughead
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Hát én most direkt megszámoltam elmúlt 3 olimpián szereztek nyolcat. Ha holnap is sikerül egy dobogó, akkor itt is 8 lesz. Szerintem ez masszív előretörés.Oroszok durván tarolnak vívásban. Ez a női kard csapat lesz már a 4. aranyuk, és a 7. érmük. Mindezt 9 számból.Várható volt , ők és az olaszok uralják a sportágat.
dawyd728
Sixo
több mint 8 éve
Oroszok durván tarolnak vívásban. Ez a női kard csapat lesz már a 4. aranyuk, és a 7. érmük. Mindezt 9 számból.Várható volt , ők és az olaszok uralják a sportágat.
dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Oroszok durván tarolnak vívásban. Ez a női kard csapat lesz már a 4. aranyuk, és a 7. érmük. Mindezt 9 számból.
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Kővágó nyilatkozata megvan? "A német mérnökök nem keveset dolgoztak az eredményeken."Inkább maradt volna csendben, pláne hogy a németekkel ellentétben ő már volt eltiltva is...
több mint 8 éve
Sárosi Laura mindkét meccsét láttam, szegény kifogta ezeket a zsiráfokat, nem sok esélye volt.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Kampman
28 359
OFF!ez nem OFF, az olimpián remekelnek a Vasas-sportolók, ez is őket (és persze Pintér Attilát) igazolja
FTC-Vasas 1-2, kemény!
NB2
több mint 8 éve
uh az a terpesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!