Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Nah 2.ra csak eltaláltam 😀Favoritra tippelni, másodikra... 😛
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Hajrá SAFP!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Nem bánnám, ha mondjuk majd Pars ilyen utolsó körös dobással ismételne 😊
több mint 9 éve
Ezek az utolsó körök elég jók minden számban lassan..LOL, mi ez hogy elgereblyézik?
több mint 9 éve
Elvileg ő volt a jobb, de ez ma Manyonga napja.Manyonga nagyon odateszi magát, már egyéni csúcsnál jár , 8.37el.Rossz délafrikaira, Samaaii-ra tippeltem hogy nyer 😕
Sixo
Igor
több mint 9 éve
Manyonga nagyon odateszi magát, már egyéni csúcsnál jár , 8.37el.Rossz délafrikaira, Samaaii-ra tippeltem hogy nyer 😕
Sixo
több mint 9 éve
Manyonga nagyon odateszi magát, már egyéni csúcsnál jár , 8.37el.
több mint 9 éve
Hú de örülnék ha Thiam odaverné Ennist, 53 méteres gerely, very nice 😊Kemény lesz a 800m.
Most pedig hajrá etiópok/kenyaiak 😛
több mint 9 éve
Kellett tegnap leszólnom Fraser formáját, nagyon durván megcáfol eddig.
több mint 9 éve
Arra gondoltam, hogy mennyire volt meglepő.Női cselgáncs, ha erre gondoltál.Puerto Rico, Fidzsi, Szingapúr, KoszovóKoszovót nem vágom, de Fidzsi meg Szingapúr aranya benne volt a pakliban, viszont ez a Puerto Rico-i arany hatalmas nagy meglepetés.
dawyd728
Sixo
danyly
több mint 9 éve
Női cselgáncs, ha erre gondoltál.Puerto Rico, Fidzsi, Szingapúr, KoszovóKoszovót nem vágom, de Fidzsi meg Szingapúr aranya benne volt a pakliban, viszont ez a Puerto Rico-i arany hatalmas nagy meglepetés.
dawyd728
Sixo
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
dawyd728
4 034
Fidzsi abszolút.Puerto Rico, Fidzsi, Szingapúr, KoszovóKoszovót nem vágom, de Fidzsi meg Szingapúr aranya benne volt a pakliban, viszont ez a Puerto Rico-i arany hatalmas nagy meglepetés.
dawyd728
Sixo
Viszont a négyes tagjai első olimpiai aranyérmüket szerezték. Kis országok nagy pillanata. 😊
több mint 9 éve
Puerto Rico, Fidzsi, Szingapúr, KoszovóKoszovót nem vágom, de Fidzsi meg Szingapúr aranya benne volt a pakliban, viszont ez a Puerto Rico-i arany hatalmas nagy meglepetés.
dawyd728