Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
OFF!Remélem Doll meg srácok magukba szállnak, mint Liliána, hogy ők is érezzék 😊 mert amit március óta produkálnak..
FTC-Vasas 1-2, kemény!
NB2
ON
több mint 8 éve
Egy ajtócsapkodást megérne. 😀Laura mellesleg kiszúrja a szemünket 😊MELLesleg annyira nem, de cukorfalat
ThundersNFL
Negritis
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Laura mellesleg kiszúrja a szemünket 😊MELLesleg annyira nem, de cukorfalat
ThundersNFL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Laura mellesleg kiszúrja a szemünket 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
echte kanadai kislány😊
több mint 8 éve
szomorú vagyok, de brutál jó meccs voltÉn nem nagyon örülnéj ha Del Potro megnyerné. Bár Murray a kedvenceim közé tartozik, de amin Potro keresztül ment. Simán lehetett volna top5 a top4ből ha nincsenek a sérülései. Hajrá!
Negritis
több mint 8 éve
Ezt elvágta rendesen Nadal. Sajnálom, de most már nyerje meg a tornát Del Potro. Az milyen skalpok lennének: Djokovics, Nadal és Murray!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
szomorú vagyok, de brutál jó meccs volt
több mint 8 éve
ez a meccslabda kemény volt
több mint 8 éve
több mint 8 éve
jah mikor írtam én sem voltam 100, hogy 2 pontig megy, vagy rövidítés leszhálisten rövidítés van, azt már kibírom 😀telón rendelsz pizzát és mire megjön vége a meccsnek😊kb, éhes vagyok de csinálni kéne valamit és nem akarom kihagyni akár 5 percre se 😀mintha visszamentünk volna Del Potro sérülése előtti időkbe úgy tolják 😀Még egyszer feltámadtak tolószékeikből 😊
Negritis
dande
Negritis
NB2
Negritis
több mint 8 éve
hálisten rövidítés van, azt már kibírom 😀telón rendelsz pizzát és mire megjön vége a meccsnek😊kb, éhes vagyok de csinálni kéne valamit és nem akarom kihagyni akár 5 percre se 😀mintha visszamentünk volna Del Potro sérülése előtti időkbe úgy tolják 😀Még egyszer feltámadtak tolószékeikből 😊
Negritis
dande
Negritis
NB2
több mint 8 éve
telón rendelsz pizzát és mire megjön vége a meccsnek😊kb, éhes vagyok de csinálni kéne valamit és nem akarom kihagyni akár 5 percre se 😀mintha visszamentünk volna Del Potro sérülése előtti időkbe úgy tolják 😀Még egyszer feltámadtak tolószékeikből 😊
Negritis
dande
Negritis
több mint 8 éve
miért hittem én azt hogy ez döntő? 😀Mert olyan jó. 😊
Löfli
Hatalmas meccs. Bánhatja aki kihagyta élőben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
olimpián döntő szetben rövidítés?
több mint 8 éve
Adogatott a meccsért Del Potro , erre valahogy visszajön Nadal, hogy saját adogatásban 0-40ről indítson xDahonnan visszajön egyenlőre 😀
Sixo
több mint 8 éve
Adogatott a meccsért Del Potro , erre valahogy visszajön Nadal, hogy saját adogatásban 0-40ről indítson xD
több mint 8 éve
kb, éhes vagyok de csinálni kéne valamit és nem akarom kihagyni akár 5 percre se 😀mintha visszamentünk volna Del Potro sérülése előtti időkbe úgy tolják 😀Még egyszer feltámadtak tolószékeikből 😊
Negritis
dande
több mint 8 éve
mintha visszamentünk volna Del Potro sérülése előtti időkbe úgy tolják 😀Még egyszer feltámadtak tolószékeikből 😊
Negritis
több mint 8 éve
mintha visszamentünk volna Del Potro sérülése előtti időkbe úgy tolják 😀
több mint 8 éve
miért hittem én azt hogy ez döntő? 😀
több mint 8 éve
argentin szurkolók nyomják az "éjjel soha nem érhet véget"-et
több mint 8 éve
Nem valami jók Del Potro első szervái (csak 50% a mutató) itt a 2. szettben. Ez kellene majd a harmadikban kihasználni Nadalnak. De persze ezt ő is tudja szerintem.