Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 100 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bocs most mutatják látom
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 100 — Így remélem megfelelek nektek.....
Györgyiék szépen ugrottak. Összetettben, hogyan állnak?
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Még mindig hihetetlen... Bolt úgy fut egy 10.07-et mint mikor én lecsattogok a zöldségeshez strandpapucsba.
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Vicaut ezzel kiesett szvsz..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Kővágó vazze egyszer te nem tudnál 1x ilyet csinálni...
ThundersNFL
Ránézésre a 2. dobásával 4. helyre jöhetett volna be. Ha dobogó nem is, de 4-6 kihozható lett volna. 7. hellyel szerintem nem lesz boldogtalan, talán csak a 64,5-el. Olimpia előtt nagyjából 4-12 között lehetett őt tippelni.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
2004 óta Kővágó állt egyáltalán dobogón világversenyen?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Lions RB futott már?
ThundersNFL
kb fél óra múlva.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Lions RB futott már?

Draft

több mint 9 éve
Kővágó vazze egyszer te nem tudnál 1x ilyet csinálni...

Draft

több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Volt egy női instant classic 10000m és súlylökés, valamint egy ffi diszkosz. Sose rosszabb versenyt. 😊
több mint 9 éve
németek megint legyakták a lengyeleket
Löfli
2 kalapács övék lesz. Meg talán Kszot..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
zseniális döntő 😀
Löfli
Jó lett volna, ha mi villantunk....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
németek megint legyakták a lengyeleket

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Micsoda utolsó kör, wow 😊

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
zseniális döntő 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Ennél a hetedik helynél, ha már bejutott a döntőbe, kissé jobbat vártam...

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 448 — nabege2@yahoo.com
egy érem azért jó lenne...
gyerünk Zoli!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 357 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tudja valaki, hogy a vitorlás versenyekről szokott-e lenni élő stream? Megnézném a mai finn dingy futamot, ha lehet 😊
peterk2005
BBC szokott közvetíteni, de sok mindentől függ, melyik osztályt. Én 1 kaptam csak el élőben Zsombit.
dawyd728
Köszi, akkor megpróbálom, hátha

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 357 — The only discipline that lasts, is self discipline
Miért baj az, hogy kilépnek a körből, MIUTÁN eldobták?
Kampman
Hát mert a lendület általában utána visz ki a körből, és a cél az lenne, hogy úgy dobj nagyot, hogy a körben maradsz 😊 Egyébként ki lehet lépni, van egy-egy vonal a kör két oldalán oldalt, úgy a kör felénél. Ha amögött lép ki, akkor az jó dobásnak számít.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Tudja valaki, hogy a vitorlás versenyekről szokott-e lenni élő stream? Megnézném a mai finn dingy futamot, ha lehet 😊
peterk2005
BBC szokott közvetíteni, de sok mindentől függ, melyik osztályt. Én 1 kaptam csak el élőben Zsombit.
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Britek ezzel a győzelemmel meg is nyerték az evezős éremtáblát.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Miért baj az, hogy kilépnek a körből, MIUTÁN eldobták?

több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Akkor jöjjön a tűzijáték az evezőspályán. 😊
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Ez jó jel, még ha piros zászló is lett.