Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Hoppá, micsoda döntő...Már majdnem azt írtam, újabb új-zélandi favorit bukott... mekkora mázlija van Mahé-nak.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Vagy nagy mákja van a befutóval az új zélandinak ,vagy a horvát kurta el de csúnyán.
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Aztamindenit.
több mint 8 éve
Nagy így utolsó fordulóban csak jönnek a 14 fölötti ugrások.
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Evezésben végül egy 9. és egy 14. helyet sikerült elérni. Szerintem nem lehet panaszra ok.
több mint 8 éve
Saladukha elég öregnek tűnt az elsőnél, Rypakova meg elég lassúnak tűnt, s bár Londonban is meglepetést okozott, azért 15.20-at nem nézek ki belőle...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Nem mondod?Női 200 pillangón 2 döntőssel volt kevesebb, mint amire számítani lehetett. Lilu egyértelműen, de én Jakabosban is bíztam.Jakabos nem is indult 200 pillangóban, úgyhogy ezt ne kérjük rajta számon. 😊
dawyd728
Jughead
Az úszó válogatottról komlexen beszéltem. A londoni szerepléshez képest nem sikerült előrelépni, pedig ez a csapat jóval szélesebb volt. 200 pillangón a magyar úszósport képes 2 döntőst adni. Az más kérdés miért nem sikerült. Mind Katkát, mind Zsút képesnek tartom döntőzni.
több mint 8 éve
Egyelőre nem túl impresszívek a női hármasugrók, csak a két dél-amerikai (Igargüen és Rojas) tetszett eddig..Ők talán a 2 legnagyobb esélyes, most a kazah Rypakova is megugrotta a szintet, ő talán belekavarhat a dél-amerikai aranyba. 2011es világbajnok Saladukha-ban bízom még, bár ő idén gyenge, meg hát 2011 óta folyamatosan esik vissza, de hátha.
Igor
több mint 8 éve
Egyelőre nem túl impresszívek a női hármasugrók, csak a két dél-amerikai (Ibargüen és Rojas) tetszett eddig..
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Női 200 pillangón 2 döntőssel volt kevesebb, mint amire számítani lehetett. Lilu egyértelműen, de én Jakabosban is bíztam.Jakabos nem is indult 200 pillangóban, úgyhogy ezt ne kérjük rajta számon. 😊
dawyd728
több mint 8 éve
Légi felvételekből és HD-ban rohadt szép város ez a Rió😊 A gond ott van, mikor alászállsz és belemész a közepibe😊
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Úszóink egy dologban valóban elmaradtak a várttól. Kevés döntős szereplést sikerült összehozni.Női 200 pillangón 2 döntőssel volt kevesebb, mint amire számítani lehetett. Lilu egyértelműen, de én Jakabosban is bíztam. Verrasztó Dávid 400 vegyesen egyértelműen. Gyurta Danit én nem tudom hova tenni. Szerintem nem volt realitás a 200 mell döntő, de ezzel lehet csak egyedül vagyok. Női 100 pillangón is hasonlóan vagyok Liliánával. Összejöhetett volna egy tökéletes úszással, de azért nem lehetett elvárni. Plusz még a 4x100-as ffi vegyes váltó, habár Lacival ez meg lett volna.
Az élversenyzőink Katka, Bogi, Laci és Kenderesi hozta magát. Az úszóválogatottban mögöttük lévők voltak, akik 1-2 kivételtől eltekintve nem hozták a remélt szereplést. Az ő mögöttük lévő többnyire fiatalok, akik csak éppen megszerezték a kvótát szerintem nem vallottak szégyent.
több mint 8 éve
Majdnem Palau NR! A csudába..
több mint 8 éve
Már 2 futam lement.. a tongait aki 2. lett, tolószékben vitték el, mert görcsöt kapott/megrándult valamije a célbaérés után.
több mint 8 éve
Én néztem rosszul, hogy most futják a fiúk a 100-at?17 00 tól lesznek az előfutamok, most még csak a selejtező folyik. ott kapcsolódnak majd be Bolt és a többiek. Az elődöntő és a döntő is 15 én hajnalban lesz. 2 től lesz az elődöntő, 3 25 től pedig a döntő tervek szerint
Bazzani
több mint 8 éve
Én néztem rosszul, hogy most futják a fiúk a 100-at?Megy, csak nem adják egyelőre ahogy látom
Bazzani
több mint 8 éve
ő még bőven NŐnek néz ki, nem egy topmodell de nem is tankarankaAzért Anita nem is olyan rossz bőr 😊Jó nagy suttyó mondat lett ez amúgy, de nem lényeg.Óriási, hogy kb az összes eredményünk közül, Márton Anita bronzos lökésénél ordítottak a legjobban a kommentátorok eddig: DÉs milyen érdekes, hogy pár órával korábban itt poénkodtunk a pufifánk női cselgáncsozókon, hogy beszakad alattuk a tatami, aztán jön Anita, és kiderül, hogy egy ilyen nem szép pufifánk is bizony nagyon szerethető tud lenni 😊
Hanni
peterk2005
flzoli
ThundersNFL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Azért Anita nem is olyan rossz bőr 😊Jó nagy suttyó mondat lett ez amúgy, de nem lényeg.Óriási, hogy kb az összes eredményünk közül, Márton Anita bronzos lökésénél ordítottak a legjobban a kommentátorok eddig: DÉs milyen érdekes, hogy pár órával korábban itt poénkodtunk a pufifánk női cselgáncsozókon, hogy beszakad alattuk a tatami, aztán jön Anita, és kiderül, hogy egy ilyen nem szép pufifánk is bizony nagyon szerethető tud lenni 😊
Hanni
peterk2005
flzoli
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Jó nagy suttyó mondat lett ez amúgy, de nem lényeg.Óriási, hogy kb az összes eredményünk közül, Márton Anita bronzos lökésénél ordítottak a legjobban a kommentátorok eddig: DÉs milyen érdekes, hogy pár órával korábban itt poénkodtunk a pufifánk női cselgáncsozókon, hogy beszakad alattuk a tatami, aztán jön Anita, és kiderül, hogy egy ilyen nem szép pufifánk is bizony nagyon szerethető tud lenni 😊
Hanni
peterk2005
több mint 8 éve
Jól emlékszem, hogy az m4 online-on valahol tudom nézni az atlétikát? Mert a férfi 100 előfutamokat nem mutatja a a TV és látni akarom Jahvid Best-et.www.m4sport.hu/rio2016elo/# itt elérhető nagyjából minden érdekfeszítő.
Bazzani
több mint 8 éve
Jól emlékszem, hogy az m4 online-on valahol tudom nézni az atlétikát? Mert a férfi 100 előfutamokat nem mutatja a a TV és látni akarom Jahvid Best-et.
több mint 8 éve
Óriási, hogy kb az összes eredményünk közül, Márton Anita bronzos lökésénél ordítottak a legjobban a kommentátorok eddig: DÉs milyen érdekes, hogy pár órával korábban itt poénkodtunk a pufifánk női cselgáncsozókon, hogy beszakad alattuk a tatami, aztán jön Anita, és kiderül, hogy egy ilyen nem szép pufifánk is bizony nagyon szerethető tud lenni 😊
Hanni
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Óriási, hogy kb az összes eredményünk közül, Márton Anita bronzos lökésénél ordítottak a legjobban a kommentátorok eddig: D