Olimpia

22 feliratkozó

14 napja
NB2 New England Patriots 28 063 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 9 éve
dawyd728 4 106
Tátrai "beszartam" Miklós első 10 lövésből 89-el kezdett. A következő 5x10-et 94-es átlaggal kellene hozni, h legyen esély.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
nézem a kosár tabellákat
 www.eredmenyek.com/tabella/pvae7XfQ/8ClduF97/#table;overall
most komolyan a W-ért 2pont. L-ért 1pont jár?! 😀
több mint 9 éve
és közben a japók vezetnek AUS ellen. nem semmi ez a polos csoport.
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 712 — No 1 duplaszánkó fan
van Dijk (arany)érmet dobott el ezzel a 20-30 seccel...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
dawyd728 4 106
Ez mi volt a hollandtól? Hegyre fel bebukni a susnyásba?
több mint 9 éve
PANG Wei 60p 6 lövésből...
Tátrai meg hátul
több mint 9 éve
dawyd728 4 106
Ne szarj be MIKI!!!
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
Hoppá, közben látom kivették a pályából a macskaköves részt. Mellette haladnak az aszfaltozott részen. Mondjuk érthető is, mert kb. mindenki elesett volna ott (vagy jobb esetben defekt, lánc).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
Pont jókor kezdett el esni az eső (országúti időfutamra). Lesz pár bukás biztos.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 393 — The Mathematician
Nagy a szél Rioban. plusz esik is az eső. Nem lesz ma evezés. Pétervári-Molnár Bendegúz max majd holnap evez C v D döntőért.

Másrészt tegnaphoz képest ez az erős szél lehet hátrányosan fogja érinteni a vitorlázóinkat. Berecz Zsombort és Érdi Mária tegnap kifejezetten jó mentek a gyenge szélben. Mária tegnapelőtt mikor szelesebb volt, akkor csak középmezőnyben volt.
dawyd728
pedig pont azt mondták, hogy a szelesebb a jó, mert az hasonlít a balatoni körülményekhez
Wester
Hát szerintem a tenger szelesebb hullámosabb. Lehet a 3 vitorlásunk és 2 szörfösünk közül egyiknek a testfelépítése miatt kedvez az erős szél, de maga a Balaton, a Velencei-tó kanyarba sincs olyan szeles, mint 1-1 tenger.
dawyd728
off
de mióta kanyarodik a tenger? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
dawyd728 4 106
Nagy a szél Rioban. plusz esik is az eső. Nem lesz ma evezés. Pétervári-Molnár Bendegúz max majd holnap evez C v D döntőért.

Másrészt tegnaphoz képest ez az erős szél lehet hátrányosan fogja érinteni a vitorlázóinkat. Berecz Zsombort és Érdi Mária tegnap kifejezetten jó mentek a gyenge szélben. Mária tegnapelőtt mikor szelesebb volt, akkor csak középmezőnyben volt.
dawyd728
pedig pont azt mondták, hogy a szelesebb a jó, mert az hasonlít a balatoni körülményekhez
Wester
Hát szerintem a tenger szelesebb hullámosabb. Lehet a 3 vitorlásunk és 2 szörfösünk közül egyiknek a testfelépítése miatt kedvez az erős szél, de maga a Balaton, a Velencei-tó kanyarba sincs olyan szeles, mint 1-1 tenger.
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 004 — Jó ötletnek tűnt!

dawyd728

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
dawyd728 4 106

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 9gag.com/gag/aB1dXdx/michael-phelps-is-at-it-again

Lehet Phelpset az egekig magasztalni, de egy sportoló sem engedhet meg magának ilyen undorító viselkedést...Az olimpia szégyene!

| sarcasm |

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Ez a seggfej hogy mer emberek közé menni? Ha én égtem volna akkorát, mint ő, tuti elbujdostam volna.
Kampman
ezt kire írtad? 😀
Löfli
Lehet hogy a 7 törzs egyikére? Ha igen, akkor szerintem nem Megyer, Nyék, Tarján, Kér, Keszi vagy Kürt-Gyarmat volt.

szerk: megelőztek 😕

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Ez a seggfej hogy mer emberek közé menni? Ha én égtem volna akkorát, mint ő, tuti elbujdostam volna.
Kampman
ezt kire írtad? 😀
Löfli
Gondolom verrasztó vagy crazy. Ők most itt az aktuális sithek 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 449 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kampman
ezt kire írtad? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 870 — Apu ökölbeszorított keze
valahogy sok úszó elmaradt a saját legjobbjátol a fontos futamokban.

ez azért elég nagy visszajelzés az edzőknek....

de lehet csak nekem tűnik rossz eredménynek közben mindenki PB,SB-t úszik

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 186 — Keep pounding
Ma lesz két reális éremesély (Tóth és Szilágyi) három pontszerzésre esély (a két tőröző és a női váltó).
Remélem ebből legalább egy érem lesz, illetve a pólósoknak nyerni kéne.
Ja, Érdi Máriának és Berecz Zsombornak meg jó szelet, ott röhögnék vmi szép helyezésen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 697 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Katinkát van aki megfoghatja 200 háton?
deyell
Van. Sajnos olyanok is, akik pihenten fognak rajtkőre állni. Persze simán van esélye aranyra is, de ahogy ma is látszott kezd fogyni a szufla.
dawyd728
3 arany után lehet is. Senki nem fog neki szemrehányást tenni, ha 'csak" dobogós, vagy az se lesz.
iktriad
hidd el, hogy saját nemzetünkből kiindulva, tuti lesznek olyanok, akik sírnak, ha Katinka nem nyer 200 háton. Ez olyan dolog, mint, hogy Gyurta edzője sem vállalta a felelősséget tanítványa "leszerepléséért". Ez olyan Magyar dolog. Sajnos.
Habi
Tartok tőle igazad lenne Habi.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 186 — Keep pounding
Ma Szilágyi Áronban és Tóth Krisztiánban bízhatunk, remélem mindkettő hoz érmet.
braxa88
A 2 női tőrözőt ne feledd, bennük is lehet érem.
empty taxi
Really??
Bár bizonyos szempontból, Aida aranyérme mondjuk odaverne.. 😀 bár legjobb érme világversenyről egy ezüst 23(!!) évvel ezelőttről...

Majd Pjongchangban Liu Shaolinék 😀
Igor
Géza is egyet javított Atlantához képest 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Ma Szilágyi Áronban és Tóth Krisztiánban bízhatunk, remélem mindkettő hoz érmet.
braxa88
empty taxi
Really??
Bár bizonyos szempontból, Aida aranyérme mondjuk odaverne.. 😀 bár legjobb érme világversenyről egy ezüst 23(!!) évvel ezelőttről...

Igor
A veterán vívóinknak eddig ment az olimpián | másképpen fogalmazva csak Márton Anna szerepelt le 😀 | szal miért ne? 😊

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
braxa88
empty taxi
Really??

több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 492
Imre Geza ezzel fog almodi evekig...tudja jol h nem fogja tudni kijavitani.Nagyon feszult volt az elejetol kezdve.Emese pont azert nyert mivel mondta h ket olimpiat vegiggorcsolt..ezt nevetve vivta vegig
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Katinkát van aki megfoghatja 200 háton?
deyell
Van. Sajnos olyanok is, akik pihenten fognak rajtkőre állni. Persze simán van esélye aranyra is, de ahogy ma is látszott kezd fogyni a szufla.
dawyd728
3 arany után lehet is. Senki nem fog neki szemrehányást tenni, ha 'csak" dobogós, vagy az se lesz.
iktriad
hidd el, hogy saját nemzetünkből kiindulva, tuti lesznek olyanok, akik sírnak, ha Katinka nem nyer 200 háton. Ez olyan dolog, mint, hogy Gyurta edzője sem vállalta a felelősséget tanítványa "leszerepléséért". Ez olyan Magyar dolog. Sajnos.

JT Daniels fan