Olimpia
22 feliratkozó
több mint 9 éve
Hú banyek, a holnapi nap is sűrű lehet, két vívószámmal. Remélem egy érem legalább összejön belőle.
több mint 9 éve
Na lépjünk tovább örüljünk az ezüstnek aminek nem tudunk és bízzunk az aranyosabb folytatásban
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Nagyon vágod a fát minden felett 😀Leszarom, mert a lényeg, hogy a Pats behúzza a következő 30 SB-t.Na most már ott sem 😊Nem baj, mert kajak-kenuban és vizilabdában nyerünk még egy csomót.És már most beírom, hogy ne Knézyn múljon:Eljinxelted 😊
Megvan Katkának a harmadik olimpiai arany, yeeeeeeeee!!!!!!
Sobri Jóska
ThundersNFL
Sobri Jóska
ThundersNFL
Sobri Jóska
Draft

több mint 9 éve
Mikor lesz a csapatverseny?vasárnap.
ThundersNFL
chemicals keep me under control
több mint 9 éve
Leszarom, mert a lényeg, hogy a Pats behúzza a következő 30 SB-t.Na most már ott sem 😊Nem baj, mert kajak-kenuban és vizilabdában nyerünk még egy csomót.És már most beírom, hogy ne Knézyn múljon:Eljinxelted 😊
Sobri Jóska
ThundersNFL
Sobri Jóska
ThundersNFL
több mint 9 éve
Mikor lesz a csapatverseny?
Draft

több mint 9 éve
eaglesmacnabb is azt írta, csak mint kiderült a két arany az csapat volt, egyéni aranya között 16 év telt elszerintem gabo kérdése arra vonatkozott, hogy mi a leghosszabb eltelt idő két EGYMÁS utáni érem közöttAzért hogy ne csak a negatívumok hangozzanak el, van más olyan olimpikon a húsz év elteltével szerez két olimpián érmet?gerevich 28. mindkettő arany :d
gabokocka
eaglesmcnabb
én csak a téli olimpiákról találtam meg Kasai-t, a japán síugrót, ott ő a rekorder 20 évvel
baggio
azért 2 érem között ennyi idő tényleg ritka
hopp meg is van Birgit Fischer 1980 Moszka- 2004 Athén
több mint 9 éve
A nővére.Horváth Mariann a faterod? Nem mond tovább, mindent értünk 😉Nyerhetett volna, csak faterom elkiabálta. Bocs.Mi egy keresztbe szalmát nem tettünk ezért az eredményért, úgyhogy semmi alapunk nincs a fanyalgásra.Nem fanyalgok, mert tényleg semmi közöm hozzá, de ez nem az a fajta második hely, mint mondjuk Cseh Laci 3 ezüstje Pekingben, amire tényleg csak azt lehetett mondani, hogy hát ez volt a maximum, mindent megtett, esélytelen volt megverni Phelpst.
Jakehomer
Kampman
Sobri Jóska
dande
több mint 9 éve
Cseh Lacira gondolt szerintem. Viszont akkor Deák Horváth Péter fia. Azt hiszem.Horváth Mariann a faterod? Nem mond tovább, mindent értünk 😉Nyerhetett volna, csak faterom elkiabálta. Bocs.Mi egy keresztbe szalmát nem tettünk ezért az eredményért, úgyhogy semmi alapunk nincs a fanyalgásra.Nem fanyalgok, mert tényleg semmi közöm hozzá, de ez nem az a fajta második hely, mint mondjuk Cseh Laci 3 ezüstje Pekingben, amire tényleg csak azt lehetett mondani, hogy hát ez volt a maximum, mindent megtett, esélytelen volt megverni Phelpst.
Jakehomer
Kampman
Sobri Jóska
dande
több mint 9 éve
Na most már ott sem 😊Nem baj, mert kajak-kenuban és vizilabdában nyerünk még egy csomót.És már most beírom, hogy ne Knézyn múljon:Eljinxelted 😊
Sobri Jóska
ThundersNFL
Sobri Jóska
Draft

több mint 9 éve
Nem baj, mert kajak-kenuban és vizilabdában nyerünk még egy csomót.És már most beírom, hogy ne Knézyn múljon:Eljinxelted 😊
Sobri Jóska
ThundersNFL
több mint 9 éve
Horváth Mariann a faterod? Nem mond tovább, mindent értünk 😉Nyerhetett volna, csak faterom elkiabálta. Bocs.Mi egy keresztbe szalmát nem tettünk ezért az eredményért, úgyhogy semmi alapunk nincs a fanyalgásra.Nem fanyalgok, mert tényleg semmi közöm hozzá, de ez nem az a fajta második hely, mint mondjuk Cseh Laci 3 ezüstje Pekingben, amire tényleg csak azt lehetett mondani, hogy hát ez volt a maximum, mindent megtett, esélytelen volt megverni Phelpst.
Jakehomer
Kampman
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Kisfiam a vállamon zokogott.....
Draft

több mint 9 éve
És már most beírom, hogy ne Knézyn múljon:Eljinxelted 😊
Sobri Jóska
Draft

több mint 9 éve
Katinka meg Szász Emese ellenfelei olaszok és amerikaiak voltak (főleg)Ha jól láttam akkor nem egy olasz vagy egy amerikai meccselt a döntőben, hanem egy magyar és egy koreai úgyhogy rossz a példád.Visszahallgatom majd az olasz és az amerikai kommentátorokat, ha ők is olyanokat mondtak, hogy "ó, ez már megvan", akkor visszaszívom 😀Faszság.Senki nem azt mondta, hogy a kommentátori elkiabálás miatt veszítette el.14-9--ről....itt üvöltöttem a tv-vél, hogy Mariann ne kiabáld el.... Erre tessékÉn hajnalban elkiabáltam Hosszúnál, hogy "Ez az, ez megvan, mindenki bekaphatja!!"
ThundersNFL
Mégse vesztett.
Hogy van ez akkor most?
Ráadásul én végzett sportriporter vagyok. 😉
Sobri Jóska
Viszont ez szerintem remekül reflektál a nemzetkarakterünkre, nem vagyunk hajlandóak 100%-os koncentrációval bevinni a végső csapást, befejezni a meccset, elhisszük, hogy nem kell. Széchenyi is írt már erről, persze ő nem sport témában.
Kampman
Emesének sikerült.
Katka is a végén csapott oda. Kenderesi is az előfutamban.
Egy koreainak is kijöhet a lépés, nem csak az a narratíva van, hogy "nyertünk" vagy "vesztettünk".
A koreai is megtett minden tőle telhetőt.
Szopott 4-t zsinorban, adott is.
28 tusból pont a fele volt az övé.
Nem kell túlgondolni, meg nemzetkarakterisztikát vinni bele.
Sobri Jóska
Kampman
Bruce
több mint 9 éve
qrva "jó" amúgy ezek után, hogy a párbajtőr csapatunk a koreaiak ellen kezd majd. aztán ha nyernénk, jöhetnek a franciák.Levernek minket mint vak a poharat
deyell
Draft

több mint 9 éve
És már most beírom, hogy ne Knézyn múljon:Megvan Katkának a harmadik olimpiai arany, yeeeeeeeee!!!!!!
több mint 9 éve
egy biztosAkkor lőttek a koreai gazdaságnak
az lg dvd lejátszóm repül 😀
NB2
Draft

több mint 9 éve
qrva "jó" amúgy ezek után, hogy a párbajtőr csapatunk a koreaiak ellen kezd majd. aztán ha nyernénk, jöhetnek a franciák.
chemicals keep me under control
több mint 9 éve
Nyerhetett volna, csak faterom elkiabálta. Bocs.Mi egy keresztbe szalmát nem tettünk ezért az eredményért, úgyhogy semmi alapunk nincs a fanyalgásra.Nem fanyalgok, mert tényleg semmi közöm hozzá, de ez nem az a fajta második hely, mint mondjuk Cseh Laci 3 ezüstje Pekingben, amire tényleg csak azt lehetett mondani, hogy hát ez volt a maximum, mindent megtett, esélytelen volt megverni Phelpst.
Jakehomer
Kampman
több mint 9 éve
Ha végig csak 1 tus ide vagy oda és így dől el azt bevette volna a gyomrom.... De így 14-10-ről.... Faszkivan kellett volna egy time out
Draft

több mint 9 éve
Na a súlyemelés mellett ez a másik, amitől kiráz a hideg. Amikor 10 vagy nem is tudom hány méteres toronyugrásnál beállnak háttal a medencének úgy, hogy kb csak a lábujjaikkal kapaszkodnak,