NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
24
9
2:20, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
fura úgy nézni egy meccset, hogy az egyik gyorsabb és erősebbeket üt, de szerintem Luca beszari módon állt hozzánah a szpíker most korrekt volt
több mint 1 éve
Na jó, csak Krézy ezt akkor mondta, amikor az aranylábúak Andorra ellen játszottak."Férfi... Nem tudok nyerni".Szerencsére senki nem beszél magyar. Ugye? UGYE? 😀
Ezt nehezebb lesz kitörölni, mint pár instagram posztot...
Bálesz
Amúgy az instasztorik alapján ez elég ciki, Hogy Krézi kb utolsó vállalható kijelentését átköltve, "most kell kemény csajnak lenni, nem amikor megjátszod instán, hogy az vagy,"
iktriad
Luca lehet, hogy nem túl okosan kezelte a helyzetet, de ez a szituáció nagyon nem ez volt.
több mint 1 éve
ebben ennyi volt. Most kell okosnak lenni a nyilatkozatoknal.
több mint 1 éve
Mondjuk Itt a jobb boxolo nyert nem a ferfi.
több mint 1 éve
Régebben nem szerettem, de aztán megváltozott a véleményem róla. Értelmes, szimpatikus, kedves nő.Ja. Amúgy őt láttam többször is egész csinosan kinézni.az a francia volt teniszező? 😀Túl volt ez is lihegve természetesen, ő tényleg egy igen férfias nő, se több, se kevesebbAmelie Mauresmo bokszoló kiadása.
r.baggio
iktriad
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
"Férfi... Nem tudok nyerni".Szerencsére senki nem beszél magyar. Ugye? UGYE? :s
Ezt nehezebb lesz kitörölni, mint pár instagram posztot...
Bálesz
Amúgy az instasztorik alapján ez elég ciki, Hogy Krézi kb utolsó vállalható kijelentését átköltsem, "most kell kemény csajnak lenni, nem amikor megjátszod instán, hogy az vagy,"
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
tuti nyert az algírKkiejtenék abból lenne botrány....
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Remélem az algériai meg se áll az aranyig, eszkalálódjon csak a helyzet.
több mint 1 éve
nekem a fejéről gerard depardieu, amúg nem volt olyan csúnya háturulnekem róla mindig Linda Hamilton jutott eszembe vmiértJa. Amúgy őt láttam többször is egész csinosan kinézni.az a francia volt teniszező? 😀Túl volt ez is lihegve természetesen, ő tényleg egy igen férfias nő, se több, se kevesebbAmelie Mauresmo bokszoló kiadása.
r.baggio
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
hát ezen nincs sok gondolkodnivaló, remélem gyorsan elül ez a szar
több mint 1 éve
tuti nyert az algír
több mint 1 éve
De ő szimplán csak leszbosz, nem? Nem hiszem, hogy Y-t hordoz.Ja. Amúgy őt láttam többször is egész csinosan kinézni.az a francia volt teniszező? 😀Túl volt ez is lihegve természetesen, ő tényleg egy igen férfias nő, se több, se kevesebbAmelie Mauresmo bokszoló kiadása.
r.baggio
iktriad
shagi0206
iktriad

több mint 1 éve
Mondjuk nekem ez az algír sportoló egyáltalán nem tűnik olyan lehengerlőnek... Egy jó női boxoló simán szétbombázná. Csak Luca ezzel a hozzáállással meg a tegnapi instás agymenésével örökre leírta magát. Menjen is hazafelé.50 meccsből 9et bukott
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nah 1.5 negyed után vezet usa
több mint 1 éve
Mondjuk nekem ez az algír sportoló egyáltalán nem tűnik olyan lehengerlőnek... Egy jó női boxoló simán szétbombázná. Csak Luca ezzel a hozzáállással meg a tegnapi instás agymenésével örökre leírta magát. Menjen is hazafelé.
több mint 1 éve
nekem róla mindig Linda Hamilton jutott eszembe vmiértJa. Amúgy őt láttam többször is egész csinosan kinézni.az a francia volt teniszező? 😀Túl volt ez is lihegve természetesen, ő tényleg egy igen férfias nő, se több, se kevesebbAmelie Mauresmo bokszoló kiadása.
r.baggio
iktriad
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Kettős fedezéket itt felesleges lenne keresni?
több mint 1 éve
Ja. Amúgy őt láttam többször is egész csinosan kinézni.az a francia volt teniszező? 😀Túl volt ez is lihegve természetesen, ő tényleg egy igen férfias nő, se több, se kevesebbAmelie Mauresmo bokszoló kiadása.
r.baggio
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
Kellett volna egy Szántó bácsis megbaszhatjuk...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
"Férfi... Nem tudok nyerni".Ezt nehezebb lesz kitörölni, mint pár instagram posztot...

több mint 1 éve
szántó öcsi bácsi kellett volna neki, szarrá is verte volna az algírt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
az a francia volt teniszező? 😀Túl volt ez is lihegve természetesen, ő tényleg egy igen férfias nő, se több, se kevesebbAmelie Mauresmo bokszoló kiadása.
r.baggio
iktriad
több mint 1 éve
Ez a ment inkább az algériaié szvsz.Rengeteg algériai drukkert mutattak az elején, nem is meglepő.
Közben próbálom hallgatni, hogy kinek drukkol a csarnok.
iktriad
több mint 1 éve
Túl volt ez is lihegve természetesen, ő tényleg egy igen férfias nő, se több, se kevesebbAmelie Mauresmo bokszoló kiadása.
r.baggio
több mint 1 éve
Pontozással nem merik kihozni Lucát az előzmények alapján...miért ne mernék?
bcsarli, Udvari Főkóstoló