NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
220
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
100
21
22:25
RedZone week 16
86
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
14
4
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
A bíró meg Jake Plummer lesz.Egy jó QB snake competition2028, Los Angelesvégén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Szesze
32-ben meg jöhet az ausztrál foci és a punter challenge
r.baggio
FLZOLI
több mint 4 éve
Egy jó QB snake competition2028, Los Angelesvégén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Szesze
r.baggio
több mint 4 éve
Fan egyenlített közben, szerintem ez az egy szett lesz az össztermése a németeknek a döntőben
több mint 4 éve
Férfi öttusa érem lesz szerintem. Meg egy meglepi kajak érem.Az egyik pólós csapat bukik majd szerintem
több mint 4 éve
ha meg letámadják, leveri őket:annyi kis javítás mielőtt letámad az lmbtq, hogy ő nem férfinak vallja magát, hanem non-binárisnak, mondjuk a képen az látszott, hogy férfinak szabatta át magát, de az mind1Nah most ezt valaki magyarázza már el nekem logikailag, hogy hogy van ez, úgy is ma lesz a női foci döntő ahol pályára léphet:Ez amúgy kurva érdekes...
168.hu/szorakozas/ismerje-meg-a-tortenelem-elso-nyiltan-transznemu-olimpikonjat-quinnt-209815
Tehát egy nő, aki nem vallja magát nőnek, de indulhat az olimpián a nők között, mert biológiailag nő.
De a súlyemelő meg biológiailag férfi mégis indulhatott a nők között.
Sixo
Mert az is indulhat nők között, aki férfi, de nőnek vallja magát
Meg az is, aki nő, de férfinak vallja magát, viszont biológiailag nő
Akkor én, mint férfi indulhatok minden sportban nőként is, ha annak vallom magam pl és eközben férfiként is, mert biológiailag az vagyok
Jövőre nézve fura dolgok lehetnek
Chargers LT
Sixo
hugelolcdn.com/v/767925.webm
több mint 4 éve
2028, Los Angelesvégén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Szesze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Női K4es húzza be es a polos csajoknak legyen meg a bronz es en qrva elegedett leszekAz a jó ebben az Olimpiában, hogy megannyi szerteágazó sportágban jó helyezéseket érünk el... 💪😎Ja, Rióban Kozák, Hosszú és a vívók mellett igazából csak 1-1 kósza érem jött úszóktól meg Márton Anitától, mst nem a sztárok húzzák a szekeret, hanem nagyon sokszínű banda teljesít jól. Egy férfi pólóarany és iszonyat elégedett lennék, így még emésztgetni kell még 😊
Chargers LT
Rajna
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Végülis innen már tényleg csak egy lépés, hogy az esport is bekerüljön az olimpiai programbaÉn karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Egy öv, vagy dan vizsga is így zajlik, hogy egyedül bemutatod a mestereknek a tudásod
Ez kb ugyanaz, bemutatod a gyakorlatokat
Chargers LT

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Men's KataTökéletes Lmbtqwerty sportág név 🙂
több mint 4 éve
😀mindezt azért mert japánban vagyunk. ha Viktor urunk 36-ra elintézi a felcsúti olimpiát, lesz disznóvágásRitmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Heisman
több mint 4 éve
végén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
több mint 4 éve
mindezt azért mert japánban vagyunk. ha Viktor urunk 36-ra elintézi a felcsúti olimpiát, lesz disznóvágásRitmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
annyi kis javítás mielőtt letámad az lmbtq, hogy ő nem férfinak vallja magát, hanem non-binárisnak, mondjuk a képen az látszott, hogy férfinak szabatta át magát, de az mind1Nah most ezt valaki magyarázza már el nekem logikailag, hogy hogy van ez, úgy is ma lesz a női foci döntő ahol pályára léphet:Ez amúgy kurva érdekes...
168.hu/szorakozas/ismerje-meg-a-tortenelem-elso-nyiltan-transznemu-olimpikonjat-quinnt-209815
Tehát egy nő, aki nem vallja magát nőnek, de indulhat az olimpián a nők között, mert biológiailag nő.
Sixo
Akkor én, mint férfi indulhatok minden sportban nőként is, ha annak vallom magam pl és eközben férfiként is, mert biológiailag az vagyok
Chargers LT
több mint 4 éve
Én karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Egy öv, vagy dan vizsga is így zajlik, hogy egyedül bemutatod a mestereknek a tudásod
Ez kb ugyanaz, bemutatod a gyakorlatokat
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
kisírjuk, hogy legyen árnyékboxolás 😊Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
több mint 4 éve
Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
több mint 4 éve
Tudom, hogy elcsépeltNah most ezt valaki magyarázza már el nekem logikailag, hogy hogy van ez, úgy is ma lesz a női foci döntő ahol pályára léphet:Ez amúgy kurva érdekes...
Sixo
Chargers LT
több mint 4 éve
ez nagyon durva tényleg 😊Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
több mint 4 éve
Mert egy helyszínen tartják, folyamatosan atepitik a pályátEzt mondjuk magyarázd el nekem mert nem értem miért ennyire költséges...Törölni akarták már többször az egészet mert költséges és senki nem nézi, örülnek, hogy a két egyénit műsoron tudják tartani.Simán lehetne mint a többi sportágbanVan csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Rajna
Igor
több mint 4 éve
Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
több mint 4 éve
A karatés srásnak még lesz meccse?Yep, kb. 10 perc múlva kezdődik az elődöntője.
r.baggio

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A karatés srásnak még lesz meccse?persze, elődöntő (döntő?)
r.baggio
több mint 4 éve
Ezt mondjuk magyarázd el nekem mert nem értem miért ennyire költséges...Törölni akarták már többször az egészet mert költséges és senki nem nézi, örülnek, hogy a két egyénit műsoron tudják tartani.Simán lehetne mint a többi sportágbanVan csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
A karatés srásnak még lesz meccse?

---