Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
1. A klónok végül a császárt szolgálták.A klónok a jediknél vannak, az a másik oldal. Ez nem az 1. vagy 2. világháború, itt nem tudsz kedvenc szerint oldalt váltani.Én jinxhadseregben gondolkozom.Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
2. My game, my rules, my pástétom.
több mint 3 éve
Jughead
5 306
Na meg a sitheknek nem is padawanjuk van.Ez csak azóta van így, hogy Darth Bane behozta, a régi köztársaság idején még nem volt ilyen kikötés 😉Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
Van csapat vagy vegyes öttusa?most Tokióban nincs
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Törölni akarták már többször az egészet mert költséges és senki nem nézi, örülnek, hogy a két egyénit műsoron tudják tartani.Simán lehetne mint a többi sportágbanVan csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
több mint 3 éve
Az a jó ebben az Olimpiában, hogy megannyi szerteágazó sportágban jó helyezéseket érünk el... 💪😎Ja, Rióban Kozák, Hosszú és a vívók mellett igazából csak 1-1 kósza érem jött úszóktól meg Márton Anitától, mst nem a sztárok húzzák a szekeret, hanem nagyon sokszínű banda teljesít jól. Egy férfi pólóarany és iszonyat elégedett lennék, így még emésztgetni kell még 😊
Chargers LT
több mint 3 éve
Birkózásra kapcsolok, és erre arról dumál a szpiker hogy jár model suliba az egyik 😂
több mint 3 éve
de iktriad nem a régi köztársaság idén él, nem is köztársaság az amiben él, max névlegesenEz csak azóta van így, hogy Darth Bane behozta, a régi köztársaság idején még nem volt ilyen kikötés 😉Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
ES2-n szerb-spanyok póló, eddig 2-2
több mint 3 éve
Ez csak azóta van így, hogy Darth Bane behozta, a régi köztársaság idején még nem volt ilyen kikötés 😉Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
(litvánok első érme volt ez Tokióban, ha jól látom)
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Simán lehetne mint a többi sportágbanVan csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
több mint 3 éve
Mondjuk a lovaglás után jó, hogy egyáltalán az egyéni kint van az olimpián.Van csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
több mint 3 éve
Vbn vanVan csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
több mint 3 éve
Bravó, fantasztikus futás volt!!!Holló helyett varjú?
Ezt megérdemeltem.... máskor is fogok károgni ezek után is 😀
Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Most értem haza, kimaradt egy óra az öttusából, mit csinált Schleu, hogy biztos elsőből 23. lett, megölte a lovát?!majdnem.. szegény el se tudott indulni vele, ott zokogott a nyeregben.. vélhetően fogod még látni, mert elég epic jelenet volt 😕
r.baggio
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Van csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
több mint 3 éve
A klónok a jediknél vannak, az a másik oldal. Ez nem az 1. vagy 2. világháború, itt nem tudsz kedvenc szerint oldalt váltani.Én jinxhadseregben gondolkozom.Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
Én kb 10 éve mondtam neki először, de én nem emlékszem mit mondott. Néhány évente megismétlem, de azon válaszokra sem szoktam emlékezni.Ezt már én is felvetettem neki évekkel ezelőtt, valami sith kifogással lerázott.Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Akkor 2 érem az 5-6ból megvan mondjuk Hárspatakira nem számoltam 😊
több mint 3 éve
Most értem haza, kimaradt egy óra az öttusából, mit csinált Schleu, hogy biztos elsőből 23. lett, megölte a lovát?!A lova ölte meg őt inkább
r.baggio
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Az a jó ebben az Olimpiában, hogy megannyi szerteágazó sportágban jó helyezéseket érünk el... 💪😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Én jinxhadseregben gondolkozom.Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo