Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Végülis innen már tényleg csak egy lépés, hogy az esport is bekerüljön az olimpiai programbaÉn karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Egy öv, vagy dan vizsga is így zajlik, hogy egyedül bemutatod a mestereknek a tudásod
Ez kb ugyanaz, bemutatod a gyakorlatokat
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Men's KataTökéletes Lmbtqwerty sportág név 🙂
több mint 3 éve
😀mindezt azért mert japánban vagyunk. ha Viktor urunk 36-ra elintézi a felcsúti olimpiát, lesz disznóvágásRitmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Heisman
több mint 3 éve
végén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
több mint 3 éve
mindezt azért mert japánban vagyunk. ha Viktor urunk 36-ra elintézi a felcsúti olimpiát, lesz disznóvágásRitmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
annyi kis javítás mielőtt letámad az lmbtq, hogy ő nem férfinak vallja magát, hanem non-binárisnak, mondjuk a képen az látszott, hogy férfinak szabatta át magát, de az mind1Nah most ezt valaki magyarázza már el nekem logikailag, hogy hogy van ez, úgy is ma lesz a női foci döntő ahol pályára léphet:Ez amúgy kurva érdekes...
168.hu/szorakozas/ismerje-meg-a-tortenelem-elso-nyiltan-transznemu-olimpikonjat-quinnt-209815
Tehát egy nő, aki nem vallja magát nőnek, de indulhat az olimpián a nők között, mert biológiailag nő.
De a súlyemelő meg biológiailag férfi mégis indulhatott a nők között.
Sixo
Mert az is indulhat nők között, aki férfi, de nőnek vallja magát
Meg az is, aki nő, de férfinak vallja magát, viszont biológiailag nő
Akkor én, mint férfi indulhatok minden sportban nőként is, ha annak vallom magam pl és eközben férfiként is, mert biológiailag az vagyok
Jövőre nézve fura dolgok lehetnek
Chargers LT
több mint 3 éve
Én karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Egy öv, vagy dan vizsga is így zajlik, hogy egyedül bemutatod a mestereknek a tudásod
Ez kb ugyanaz, bemutatod a gyakorlatokat
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
kisírjuk, hogy legyen árnyékboxolás 😊Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
több mint 3 éve
Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Tudom, hogy elcsépeltNah most ezt valaki magyarázza már el nekem logikailag, hogy hogy van ez, úgy is ma lesz a női foci döntő ahol pályára léphet:Ez amúgy kurva érdekes...
168.hu/szorakozas/ismerje-meg-a-tortenelem-elso-nyiltan-transznemu-olimpikonjat-quinnt-209815
Tehát egy nő, aki nem vallja magát nőnek, de indulhat az olimpián a nők között, mert biológiailag nő.
Sixo
Akkor én, mint férfi indulhatok minden sportban nőként is, ha annak vallom magam pl és eközben férfiként is, mert biológiailag az vagyok
Chargers LT
több mint 3 éve
ez nagyon durva tényleg 😊Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
több mint 3 éve
Mert egy helyszínen tartják, folyamatosan atepitik a pályátEzt mondjuk magyarázd el nekem mert nem értem miért ennyire költséges...Törölni akarták már többször az egészet mert költséges és senki nem nézi, örülnek, hogy a két egyénit műsoron tudják tartani.Simán lehetne mint a többi sportágbanVan csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Rajna
Igor
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
több mint 3 éve
A karatés srásnak még lesz meccse?Yep, kb. 10 perc múlva kezdődik az elődöntője.
r.baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A karatés srásnak még lesz meccse?persze, elődöntő (döntő?)
r.baggio
több mint 3 éve
Ezt mondjuk magyarázd el nekem mert nem értem miért ennyire költséges...Törölni akarták már többször az egészet mert költséges és senki nem nézi, örülnek, hogy a két egyénit műsoron tudják tartani.Simán lehetne mint a többi sportágbanVan csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A karatés srásnak még lesz meccse?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nah most ezt valaki magyarázza már el nekem logikailag, hogy hogy van ez, úgy is ma lesz a női foci döntő ahol pályára léphet:Ez amúgy kurva érdekes...
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Btw megnéztelek volna a klónok háborújában mint hadi tudósító, egy Game of Thrones storyline picsafüst lett volna ahhoz képest 😀1. A klónok végül a császárt szolgálták.A klónok a jediknél vannak, az a másik oldal. Ez nem az 1. vagy 2. világháború, itt nem tudsz kedvenc szerint oldalt váltani.Én jinxhadseregben gondolkozom.Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
2. My game, my rules, my pástétom.
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
wow, első szettben Ovtcharov - Fan: 11-3Jó egy random rajongót illik is laposra vernie...
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Na kiderül, hogy a siker titka az, hogy az ember ne készüljön csak mentálisan a fotelből 😀 lovaglást és lövészetet nem edzett egyáltalán, azok hozták neki a sikert.
több mint 3 éve
Hát vonják össze a triatlonnal, úszás, vasparipa, és a futasnal néha kimennek lőniTörölni akarták már többször az egészet mert költséges és senki nem nézi, örülnek, hogy a két egyénit műsoron tudják tartani.Simán lehetne mint a többi sportágbanVan csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Rajna
több mint 3 éve
wow, első szettben Ovtcharov - Fan: 11-3
több mint 3 éve
Saci ‹3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz