Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Varga megverte Kopaszt a válogatón, onnantól sejthető volt, hogy jó lesz.Mondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Nála ez a mai két érem eddig a legnagybb meglepetés, bár azért a kajak egyes dupla jobban sokkolt szóval lehet hogy inkább Varga ezüstjét mondanám.
Szesze
Rajna
Mondjuk érdekesmód én a parosban biztam de ez se volt szar.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Én is teljesen, ezért meglepetés nekem, mert nem is tudtam hogy ez éremesély.Én a karatéval kapcs annyira vakon vagyok, hogy azt nemtom megítélni 😊Mondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Nála ez a mai két érem eddig a legnagybb meglepetés, bár azért a kajak egyes dupla jobban sokkolt szóval lehet hogy inkább Varga ezüstjét mondanám.
Szesze
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
botswana sima!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Micsoda tombolas lenne amikor vonalon belül fújva színezik a mintát 🙂Én a lányok gördeszkázása után a graffitit várom. Lehet majd azt is variálni, lányok-fiúk is tolhatják egymás ellen. Az összetett versenyszámban a festés előtt/után akadálypálya időre.végén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Szesze
csipkelli
És itt jön a japán versenyző, aki az erős kék színeiről híres. Micsoda gyakorlat, befújta a sarkot is már
több mint 3 éve
leírom mi volt. percekig nem történik semmi, mert óvatosak, magyarnak kell a győzelem. támad, japán üt egyet, 0-1. kell támadni, megy a magyar, utolsó mp-ben megrúgja áll alatt, 3 pont ide, örömMondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Ahogy látom a karatés egy japánt vert az utolsó másodpercekben, azért az se semmi. Vissza lehet nézni valahol?
Szesze
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
m4sport.hu/tokio2020/video/2021/08/06/harspataki-gabor-biztos-ermes-tokiobanEurosport playeren biztos.Mondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Ahogy látom a karatés egy japánt vert az utolsó másodpercekben, azért az se semmi. Vissza lehet nézni valahol?
Szesze
r.baggio
empty taxi
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Én a karatéval kapcs annyira vakon vagyok, hogy azt nemtom megítélni 😊Mondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Nála ez a mai két érem eddig a legnagybb meglepetés, bár azért a kajak egyes dupla jobban sokkolt szóval lehet hogy inkább Varga ezüstjét mondanám.
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Karatéban közben kiírták a Kumités ütközetek mellé h delayed.Jah, még kata bronz meccs van, úgyhogy ja, kb 1 óra csúszásban vannak, nem tudom mitől.. itt ki lehetett volna számolni a kumités meccseket/hagyni rá időt.
Lesz vagy 1 óra még mire Hárspataki jön.
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Eurosport playeren biztos.Mondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Ahogy látom a karatés egy japánt vert az utolsó másodpercekben, azért az se semmi. Vissza lehet nézni valahol?
Szesze
r.baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Lehet, hogy az esportnak nem kell az olimpia, de fordítva szerintem annál inkább.Én kizártnak tartom. Először is az esportolók rengeteget keresnek, az olimpia meg pont az amatőr sportokról szól, és a profi sportok csak mutatóban vannak itt, pl foci u23-al, vagy kosárlabda sokáig egyetemi játékosokkal, vagy a tenisz, országúti kerékpár ahol a olimpia cím nem ér fel egy nagy versenygyőzelemmel. Egy sakkot nem tudtak idehozni ami százszor népszerűbb, mint itt a sportok nagy része, akkor ez esportot sem tudom elképzelni ide.Végülis innen már tényleg csak egy lépés, hogy az esport is bekerüljön az olimpiai programbaÉn karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Egy öv, vagy dan vizsga is így zajlik, hogy egyedül bemutatod a mestereknek a tudásod
Ez kb ugyanaz, bemutatod a gyakorlatokat
Chargers LT
r.baggio
Sixo
Még több nézettség, fiatal nézők bevonzása, még több pénz.
több mint 3 éve
Mondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Ahogy látom a karatés egy japánt vert az utolsó másodpercekben, azért az se semmi. Vissza lehet nézni valahol?
Szesze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Nála ez a mai két érem eddig a legnagybb meglepetés, bár azért a kajak egyes dupla jobban sokkolt szóval lehet hogy inkább Varga ezüstjét mondanám.
Szesze
több mint 3 éve
Hat azért nem egészen így zajlik. Főleg egy dan vizsga.Én karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Egy öv, vagy dan vizsga is így zajlik, hogy egyedül bemutatod a mestereknek a tudásod
Chargers LT
Azért nézzünk kicsit utána a dolgoknak, mielőtt leszoljuk. 😉
#DenverBroncos #RBLeipzig #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Karatéban közben kiírták a Kumités ütközetek mellé h delayed.Lesz vagy 1 óra még mire Hárspataki jön.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én kizártnak tartom. Először is az esportolók rengeteget keresnek, az olimpia meg pont az amatőr sportokról szól, és a profi sportok csak mutatóban vannak itt, pl foci u23-al, vagy kosárlabda sokáig egyetemi játékosokkal, vagy a tenisz, országúti kerékpár ahol a olimpia cím nem ér fel egy nagy versenygyőzelemmel. Egy sakkot nem tudtak idehozni ami százszor népszerűbb, mint itt a sportok nagy része, akkor ez esportot sem tudom elképzelni ide.Végülis innen már tényleg csak egy lépés, hogy az esport is bekerüljön az olimpiai programbaÉn karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Chargers LT
r.baggio
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Én a lányok gördeszkázása után a graffitit várom. Lehet majd azt is variálni, lányok-fiúk is tolhatják egymás ellen. Az összetett versenyszámban a festés előtt/után akadálypálya időre.végén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Szesze
több mint 3 éve
Mondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?
több mint 3 éve
A bíró meg Jake Plummer lesz.Egy jó QB snake competition2028, Los Angelesvégén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Szesze
32-ben meg jöhet az ausztrál foci és a punter challenge
r.baggio
FLZOLI
több mint 3 éve
Egy jó QB snake competition2028, Los Angelesvégén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Szesze
r.baggio
több mint 3 éve
Fan egyenlített közben, szerintem ez az egy szett lesz az össztermése a németeknek a döntőben
több mint 3 éve
Férfi öttusa érem lesz szerintem. Meg egy meglepi kajak érem.Az egyik pólós csapat bukik majd szerintem
több mint 3 éve
ha meg letámadják, leveri őket:annyi kis javítás mielőtt letámad az lmbtq, hogy ő nem férfinak vallja magát, hanem non-binárisnak, mondjuk a képen az látszott, hogy férfinak szabatta át magát, de az mind1Nah most ezt valaki magyarázza már el nekem logikailag, hogy hogy van ez, úgy is ma lesz a női foci döntő ahol pályára léphet:Ez amúgy kurva érdekes...
168.hu/szorakozas/ismerje-meg-a-tortenelem-elso-nyiltan-transznemu-olimpikonjat-quinnt-209815
Tehát egy nő, aki nem vallja magát nőnek, de indulhat az olimpián a nők között, mert biológiailag nő.
De a súlyemelő meg biológiailag férfi mégis indulhatott a nők között.
Sixo
Mert az is indulhat nők között, aki férfi, de nőnek vallja magát
Meg az is, aki nő, de férfinak vallja magát, viszont biológiailag nő
Akkor én, mint férfi indulhatok minden sportban nőként is, ha annak vallom magam pl és eközben férfiként is, mert biológiailag az vagyok
Jövőre nézve fura dolgok lehetnek
Chargers LT
Sixo
hugelolcdn.com/v/767925.webm
több mint 3 éve
2028, Los Angelesvégén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Szesze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Női K4es húzza be es a polos csajoknak legyen meg a bronz es en qrva elegedett leszekAz a jó ebben az Olimpiában, hogy megannyi szerteágazó sportágban jó helyezéseket érünk el... 💪😎Ja, Rióban Kozák, Hosszú és a vívók mellett igazából csak 1-1 kósza érem jött úszóktól meg Márton Anitától, mst nem a sztárok húzzák a szekeret, hanem nagyon sokszínű banda teljesít jól. Egy férfi pólóarany és iszonyat elégedett lennék, így még emésztgetni kell még 😊
Chargers LT
Rajna
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.