Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Meg melyik játékokat választanád? Egy CS nézőbarátabb, de példaul egy LOL-t vagy DOTA-t magyarázz el az átlag nézőnek.A bírkózást el tudod magyarázni? Vagy a kardvívást? Itthon igen, mert 100 éve nézzük, de magyarázd el egy tudomisén argentinnak, aki sose látott még gyűrött fület vagy vívó felszerelést. Ha egy 40-50 ezres stadiont meg tudnak tölteni egy LOL világbajnokságon nézőkkel, akkor én az elmagyarázás probléma miatt nem aggódom. 😊
Wester
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
szól valaki ha indul a karate elődöntő?Kettő előtt valamivel jön Hárspataki
Heisman
több mint 3 éve
Egyetértek. Írtam is, hogy a WKF karatet én sem szeretem túlzottan, nem is való olimpiára.A karatéval az a baj, hogy annyi ága van, hogy ezt így kb bűn karaténak nevezeni.Hat azért nem egészen így zajlik. Főleg egy dan vizsga.Én karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Egy öv, vagy dan vizsga is így zajlik, hogy egyedül bemutatod a mestereknek a tudásod
Ez kb ugyanaz, bemutatod a gyakorlatokat
Chargers LT
Azért nézzünk kicsit utána a dolgoknak, mielőtt leszoljuk. 😉
roberto23
Ez a semi-contact ága a valamelyik szervezetnek, de ez messze van a full contact versenyektől, de látványban az is egy nulla.
Teljesen elég ennyi küzdősport (még sok is), a karate már nem kell.
Bruce
De azert másfél évnyi karateval nem szóljunk már le egy egész sportágat.
#DenverBroncos #RBLeipzig #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Kampman
28 814
14:00-kor három női meccs is kezdődik egyszerreKanada - Svédország foci döntő
Dél-Korea - Brazília röplabda elődöntő
Norvégia - Bizottság kézilabda elődöntő
több mint 3 éve
Az lett volna az áll-ló-fake?Ha Schleu állon rúgta volna a lovát.....Lótáncoltatás?Melyik sportot nem lehet megnyerni egy utolsó pillanatos áll rúgással? 😊leírom mi volt. percekig nem történik semmi, mert óvatosak, magyarnak kell a győzelem. támad, japán üt egyet, 0-1. kell támadni, megy a magyar, utolsó mp-ben megrúgja áll alatt, 3 pont ide, örömMondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Ahogy látom a karatés egy japánt vert az utolsó másodpercekben, azért az se semmi. Vissza lehet nézni valahol?
Szesze
r.baggio
Heisman
FLZOLI
empty taxi
Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én kizártnak tartom. Először is az esportolók rengeteget keresnek, az olimpia meg pont az amatőr sportokról szól, és a profi sportok csak mutatóban vannak itt, pl foci u23-al, vagy kosárlabda sokáig egyetemi játékosokkal, vagy a tenisz, országúti kerékpár ahol a olimpia cím nem ér fel egy nagy versenygyőzelemmel. Egy sakkot nem tudtak idehozni ami százszor népszerűbb, mint itt a sportok nagy része, akkor ez esportot sem tudom elképzelni ide.Roger Federer says hi, Usain Bolt meg integet mellé 😊 A kosár dream teamről ne is beszéljünk.
Sixo
Szerintem még 2 olimpia, és lesznek e-sportok. Negyven ezres arénákban telt házak előtt, milliós streaming nézettségekkel mennek a nagy versenyek. Az olimpia is bizony biznisz, emellett a tény mellett a NOB sem fog elmenni. Főleg ők nem fognak elmenni. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Hát ez a csaj szupercuki! 😊
több mint 3 éve
Nem véletlen, kell az öttusához intelligencia
több mint 3 éve
Ovtcharov 2-1-re megy, le a kalappal előtte
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Pocket Tanks DeluxeMeg melyik játékokat választanád? Egy CS nézőbarátabb, de példaul egy LOL-t vagy DOTA-t magyarázz el az átlag nézőnek.Ez mondjuk jogos. Csak ugye, hogy veszed rá egy átlagos olimpia nézőt, hogy az esportok nagy része ügyességben sokkal jobbak, mint egy átlag olimpikon. Egyes sportágak versenyzői így is nagyon nehezen fogadtatod el, mint pl az íjászokat, vagy az ilyen művészi sportágakat. Egy átlag néző számára, a muszkularitás jelenti az, hogy mennyire vagy sportoló, az ügyesség, reakció idő, hidegvérűség nem tartozik ide. Meglátnak egy 160 centi 42 kilo koreait kiröhögik, hiába csinál akármilyen lenyűgöző dolgokat.Lehet, hogy az esportnak nem kell az olimpia, de fordítva szerintem annál inkább.Én kizártnak tartom. Először is az esportolók rengeteget keresnek, az olimpia meg pont az amatőr sportokról szól, és a profi sportok csak mutatóban vannak itt, pl foci u23-al, vagy kosárlabda sokáig egyetemi játékosokkal, vagy a tenisz, országúti kerékpár ahol a olimpia cím nem ér fel egy nagy versenygyőzelemmel. Egy sakkot nem tudtak idehozni ami százszor népszerűbb, mint itt a sportok nagy része, akkor ez esportot sem tudom elképzelni ide.Végülis innen már tényleg csak egy lépés, hogy az esport is bekerüljön az olimpiai programbaÉn karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Egy öv, vagy dan vizsga is így zajlik, hogy egyedül bemutatod a mestereknek a tudásod
Chargers LT
r.baggio
Sixo
Még több nézettség, fiatal nézők bevonzása, még több pénz.
Kampman
Sixo
Wester
több mint 3 éve
Saci aztán nincs megilletődve a kamera előtt 😀 😀
több mint 3 éve
legközelebb össze kell ültetni őket a párosra. A négyesben is ott ülhetne, nem tudom hogy az egyesületén, vagy min múlik.Varga megverte Kopaszt a válogatón, onnantól sejthető volt, hogy jó lesz.Mondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Nála ez a mai két érem eddig a legnagybb meglepetés, bár azért a kajak egyes dupla jobban sokkolt szóval lehet hogy inkább Varga ezüstjét mondanám.
Szesze
Rajna
Mondjuk érdekesmód én a parosban biztam de ez se volt szar.
gabokocka
Nyilván fontos a kémia és az összeszokottság, de h egyéni 1-2-t nyomnak akkor gondolom párosban is simán nyerhetnének ketten együtt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
szól valaki ha indul a karate elődöntő?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ha Schleu állon rúgta volna a lovát.....Lótáncoltatás?Melyik sportot nem lehet megnyerni egy utolsó pillanatos áll rúgással? 😊leírom mi volt. percekig nem történik semmi, mert óvatosak, magyarnak kell a győzelem. támad, japán üt egyet, 0-1. kell támadni, megy a magyar, utolsó mp-ben megrúgja áll alatt, 3 pont ide, örömMondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Ahogy látom a karatés egy japánt vert az utolsó másodpercekben, azért az se semmi. Vissza lehet nézni valahol?
Szesze
r.baggio
Heisman
FLZOLI
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
közben alakul a magyar-szerb bronzmeccs vízilabdában, 3-al mennek a spanyolok.legalább a szerbek nem nyernek egymás után 3-t egy ideig, kis öröm is söröm 😛
Vrij6
több mint 3 éve
Ha a vízilabdában összejön legalább egy arany, akkor majdhogynem tökéletes olimpia lenne nekem. Mondjuk egy Marosi csoda vagy a női K4 győzelem vagy vízilabda bronzok még segíthetnek ezen 😛nőknél azért gyakorlatilag semmi esély nem volt az aranyra..
dande
férfiaknál benne lehetett volna, de azért az is nagy bravúr kategória lett volna
szerintem ha valamelyik érmet szerez már az se lenne rossz, ha mindkettő az már kifejezetten jó
több mint 3 éve
Meg melyik játékokat választanád? Egy CS nézőbarátabb, de példaul egy LOL-t vagy DOTA-t magyarázz el az átlag nézőnek.Ez mondjuk jogos. Csak ugye, hogy veszed rá egy átlagos olimpia nézőt, hogy az esportok nagy része ügyességben sokkal jobbak, mint egy átlag olimpikon. Egyes sportágak versenyzői így is nagyon nehezen fogadtatod el, mint pl az íjászokat, vagy az ilyen művészi sportágakat. Egy átlag néző számára, a muszkularitás jelenti az, hogy mennyire vagy sportoló, az ügyesség, reakció idő, hidegvérűség nem tartozik ide. Meglátnak egy 160 centi 42 kilo koreait kiröhögik, hiába csinál akármilyen lenyűgöző dolgokat.Lehet, hogy az esportnak nem kell az olimpia, de fordítva szerintem annál inkább.Én kizártnak tartom. Először is az esportolók rengeteget keresnek, az olimpia meg pont az amatőr sportokról szól, és a profi sportok csak mutatóban vannak itt, pl foci u23-al, vagy kosárlabda sokáig egyetemi játékosokkal, vagy a tenisz, országúti kerékpár ahol a olimpia cím nem ér fel egy nagy versenygyőzelemmel. Egy sakkot nem tudtak idehozni ami százszor népszerűbb, mint itt a sportok nagy része, akkor ez esportot sem tudom elképzelni ide.Végülis innen már tényleg csak egy lépés, hogy az esport is bekerüljön az olimpiai programbaÉn karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Chargers LT
r.baggio
Sixo
Kampman
Sixo
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
közben alakul a magyar-szerb bronzmeccs vízilabdában, 3-al mennek a spanyolok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Pici meglepetés - 10-en vannak kint, a legtöbb helyen 5/6. helyre tették, fogadóirodák... jól alakult a csoport, de ez a japán elleni meccs nagyon kellett, kb azon állt/bukott a dolog.Én is teljesen, ezért meglepetés nekem, mert nem is tudtam hogy ez éremesély.Én a karatéval kapcs annyira vakon vagyok, hogy azt nemtom megítélni 😊Mondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Nála ez a mai két érem eddig a legnagybb meglepetés, bár azért a kajak egyes dupla jobban sokkolt szóval lehet hogy inkább Varga ezüstjét mondanám.
Szesze
Rajna
Szesze
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Lótáncoltatás?Melyik sportot nem lehet megnyerni egy utolsó pillanatos áll rúgással? 😊leírom mi volt. percekig nem történik semmi, mert óvatosak, magyarnak kell a győzelem. támad, japán üt egyet, 0-1. kell támadni, megy a magyar, utolsó mp-ben megrúgja áll alatt, 3 pont ide, örömMondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Ahogy látom a karatés egy japánt vert az utolsó másodpercekben, azért az se semmi. Vissza lehet nézni valahol?
Szesze
r.baggio
Heisman
FLZOLI
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ha a vízilabdában összejön legalább egy arany, akkor majdhogynem tökéletes olimpia lenne nekem. Mondjuk egy Marosi csoda vagy a női K4 győzelem vagy vízilabda bronzok még segíthetnek ezen 😛
több mint 3 éve
A karatéval az a baj, hogy annyi ága van, hogy ezt így kb bűn karaténak nevezeni.Hat azért nem egészen így zajlik. Főleg egy dan vizsga.Én karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Chargers LT
Azért nézzünk kicsit utána a dolgoknak, mielőtt leszoljuk. 😉
roberto23
Ez a semi-contact ága a valamelyik szervezetnek, de ez messze van a full contact versenyektől, de látványban az is egy nulla.
Teljesen elég ennyi küzdősport (még sok is), a karate már nem kell.
több mint 3 éve
Melyik sportot nem lehet megnyerni egy utolsó pillanatos áll rúgással? 😊leírom mi volt. percekig nem történik semmi, mert óvatosak, magyarnak kell a győzelem. támad, japán üt egyet, 0-1. kell támadni, megy a magyar, utolsó mp-ben megrúgja áll alatt, 3 pont ide, örömMondjuk ez a bronz tényleg hatalmas bravúr Sacitól akárhogy is jött össze. Talán az eddigi legnagyobb érmes meglepetés?Ahogy látom a karatés egy japánt vert az utolsó másodpercekben, azért az se semmi. Vissza lehet nézni valahol?
Szesze
r.baggio
Heisman
több mint 3 éve
Ez mondjuk jogos. Csak ugye, hogy veszed rá egy átlagos olimpia nézőt, hogy az esportok nagy része ügyességben sokkal jobbak, mint egy átlag olimpikon. Egyes sportágak versenyzői így is nagyon nehezen fogadtatod el, mint pl az íjászokat, vagy az ilyen művészi sportágakat. Egy átlag néző számára, a muszkularitás jelenti az, hogy mennyire vagy sportoló, az ügyesség, reakció idő, hidegvérűség nem tartozik ide. Meglátnak egy 160 centi 42 kilo koreait kiröhögik, hiába csinál akármilyen lenyűgöző dolgokat.Lehet, hogy az esportnak nem kell az olimpia, de fordítva szerintem annál inkább.Én kizártnak tartom. Először is az esportolók rengeteget keresnek, az olimpia meg pont az amatőr sportokról szól, és a profi sportok csak mutatóban vannak itt, pl foci u23-al, vagy kosárlabda sokáig egyetemi játékosokkal, vagy a tenisz, országúti kerékpár ahol a olimpia cím nem ér fel egy nagy versenygyőzelemmel. Egy sakkot nem tudtak idehozni ami százszor népszerűbb, mint itt a sportok nagy része, akkor ez esportot sem tudom elképzelni ide.Végülis innen már tényleg csak egy lépés, hogy az esport is bekerüljön az olimpiai programbaÉn karatéztam 1,5 évig...Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
Chargers LT
r.baggio
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 814
web.archive.org/web/20130217084327/http://gyuloltellensegeink.blog.hu/2012/08/30/kibol_lehet_olimpikonÉn a lányok gördeszkázása után a graffitit várom. Lehet majd azt is variálni, lányok-fiúk is tolhatják egymás ellen. Az összetett versenyszámban a festés előtt/után akadálypálya időre.végén még a pankráció is bekerül 😊Pláne ezzel a bírók értékelik a csapasok erosseget hogy milyen pusztítást vegezne egy igazi harcban..Ritmikus árnyékkarate, csodásSzámomra a legérthetetlenebb versenyszám ever.
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Szesze
csipkelli