Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Most értem haza, kimaradt egy óra az öttusából, mit csinált Schleu, hogy biztos elsőből 23. lett, megölte a lovát?!Utána lehet.
r.baggio
több mint 3 éve
Most értem haza, kimaradt egy óra az öttusából, mit csinált Schleu, hogy biztos elsőből 23. lett, megölte a lovát?!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Ezt már én is felvetettem neki évekkel ezelőtt, valami sith kifogással lerázott.Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
több mint 3 éve
K4-től aranyat várok, többiektől semmit - teljesen esélytelenek mind 😛 😉Bravó, fantasztikus futás volt!!!Ha ez a vége, akkor nyugodtan. 😊
Ezt megérdemeltem.... máskor is fogok károgni ezek után is 😀
Igor
A holnapi kajakosokról nincs esetleg mondani valód? 😀
peterk2005
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ez egy ilyen sport, lőni is kell 😊kb a jó lövészete mentette meg, mert azért futni nem tudott olyan jól 😊illetve az olasz pocsékul lőtt sztem mindenkihez képest kb
NB2
Szesze
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Saaaaaciiii!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
több mint 3 éve
Mindenki kérjen bocsánatot az M4-tőlAzt azért hozzá kell tenni, hogy nem ez volt a realitás. Sacinak ez nagyon összejött, pont úgy és akkor lőtték el magukat az ellenfelek, amikor Sacinak kellett. És nagyon jól jött neki az is, hogy felfutott az ukrán(?) és behúzta őt. Ha nincs az utóbbi és egyedül kell futnia, lehet, hogy már akkor sincs meg.
Büntetésből az olimpiai hátralévő részében minden 1 perces szart végignéztek, max hangerőn.
Kampman
De tök mindegy, Saci így is egy hős, ő nem rontott, ő tudta magát húzatni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
kb a jó lövészete mentette meg, mert azért futni nem tudott olyan jól 😊illetve az olasz pocsékul lőtt sztem mindenkihez képest kb
NB2
több mint 3 éve
Egy nagyon pici könnyet elnyomtam. Jobban örülök ha pozitivan kell csalódnom. 😊Igor, a célpesszimistaés mindig ő örülhet legjobban, mi örültünk, hogy 3.ról 3. lett, ő annak örült, hogy top10 kívülről érmet szerzett
Wester
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
kb a jó lövészete mentette meg, mert azért futni nem tudott olyan jól 😊
több mint 3 éve
Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
több mint 3 éve
Sebaj szuper!! !!!!Na mi van? Arany????bronz, de a brittet és a litvánt esélytelen volt verni it
dande
Heisman
több mint 3 éve
Igor, a célpesszimistaés mindig ő örülhet legjobban, mi örültünk, hogy 3.ról 3. lett, ő annak örült, hogy top10 kívülről érmet szerzett
Wester
több mint 3 éve
Na mi van? Arany????bronz, de a brittet és a litvánt esélytelen volt verni it
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hülye kossuth se ezt adja
több mint 3 éve
És mekkora sztori meg min ment keresztül csórikám 😊Michelle majd nyer Parizsban 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ööö, amikor 1 órája mondta a kommentátor, hogy éremesély van, mindenki írta itt, hogy megint megy a baromság...Ez számomra nagy meglepi h kibírta - de ez az én loss-om, elfogadom.
Pedig ez tényleg éremesély volt
Chargers LT
Igor - 17, M4 - 1 😛
több mint 3 éve
Bravó, fantasztikus futás volt!!!Ha ez a vége, akkor nyugodtan. 😊
Ezt megérdemeltem.... máskor is fogok károgni ezek után is 😀
Igor
A holnapi kajakosokról nincs esetleg mondani valód? 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Na mi van? Arany????