Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Lehet h Asadauskaite felfut a dobogóra...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
hány métert futnak?3200 méter.
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nem felfut, fellovagol. 😊bezzeg ha magyar 1-2 lesz majd meaculpáztok 😀 😀 😀Schleu meg felfut bronzéremre, nem?
NB2
Igor
több mint 3 éve
hány métert futnak?
több mint 3 éve
Kampman
28 814
vicces: az atlétikai 10 próba mehet 2 napig, az öttusa csak 2 órát mehetMert az öttusa mögött nincs lobbi, ellenben örüljenek, hogy még nem rakták ki őket az olimpiáról.
NB2
több mint 3 éve
Mi ez a Batashova bashing? 😀 minden alap nélkülOlyan mint a Baszova-basztatás, vagy a Batsarashkina-batchmérlés... 😊
Rajna
több mint 3 éve
megy már a hype 😊
több mint 3 éve
bezzeg ha magyar 1-2 lesz majd meaculpáztok 😀 😀 😀Schleu meg felfut bronzéremre, nem?
NB2
több mint 3 éve
bezzeg ha magyar 1-2 lesz majd meaculpáztok 😀 😀 😀akkor biztos 😀
NB2
több mint 3 éve
Gokart menő lenne. 😊Ugyanaz mint akármilyen lovasverseny, kurva sok múlik a lovason, de a lovon legalább ugyanannyi ha nem több. fejed tetejére is állhatsz ha kapsz egy fortélyos lovat akkor baszhatod.Az a probléma az öttusa lovaglással a "rendes" lovaglással szemben, hogy utóbbiban legalább a saját lovát viszi, ha a saját ló hibázik, akkor így járt. De itt helyi lovak közül sorsolnak, soha nem találkoztak a versenyzővel még a lovak, és totál lutri, hogy adott ló éppen milyen idegállapotban van. Simán elcseszheti az is a lovat, hogy a megelőző versenyző "szétverte".
Egy iylen ló rosszabb mintha forma 1-en minardival mennél mercedesek ellen.
eaglesmcnabb
Ki kell venni ebből a sportból a lovaglást, ami ha jól tudom az olimpia után meg is történik. Ez az utolsó nagy verseny ebben a formában.
peterk2005
több mint 3 éve
bezzeg ha magyar 1-2 lesz majd meaculpáztok 😀 😀 😀
több mint 3 éve
én is erre tippelek 😊Vajon tudni fogja a kommentátor, h Kovácsnak nincs reális esélye éremre..?Tuti belelátja az aranyat az utolsó lövészetig hiába fog visszacsúszni
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
vicces: az atlétikai 10 próba mehet 2 napig, az öttusa csak 2 órát mehet
több mint 3 éve
Vajon tudni fogja a kommentátor, h Kovácsnak nincs reális esélye éremre..?Tuti belelátja az aranyat az utolsó lövészetig hiába fog visszacsúszni
Szesze
több mint 3 éve
Vajon tudni fogja a kommentátor, h Kovácsnak nincs reális esélye éremre..?
több mint 3 éve
Ugyanaz mint akármilyen lovasverseny, kurva sok múlik a lovason, de a lovon legalább ugyanannyi ha nem több. fejed tetejére is állhatsz ha kapsz egy fortélyos lovat akkor baszhatod.Az a probléma az öttusa lovaglással a "rendes" lovaglással szemben, hogy utóbbiban legalább a saját lovát viszi, ha a saját ló hibázik, akkor így járt. De itt helyi lovak közül sorsolnak, soha nem találkoztak a versenyzővel még a lovak, és totál lutri, hogy adott ló éppen milyen idegállapotban van. Simán elcseszheti az is a lovat, hogy a megelőző versenyző "szétverte".
Egy iylen ló rosszabb mintha forma 1-en minardival mennél mercedesek ellen.
eaglesmcnabb
Ki kell venni ebből a sportból a lovaglást, ami ha jól tudom az olimpia után meg is történik. Ez az utolsó nagy verseny ebben a formában.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
na ebben a karate-ban teljesen vakon vagyok 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Gondoltam belenézek a női gyeplabda döntőbe.Nagyon azért nem jön ez be nekik, 0-3.
Aránylag gyorsan elengedtem. Ki volt az a zseni, aki hagyta h az argentínok a szokásos világoskék mezükbe játszhassanak egy olyan kék pályán, mint a Boise State stadionja? 😀
empty taxi
Csak írni kellett, 1-3.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Szegény Gulyás is rendesen elszállt 😕
több mint 3 éve
gondoltam, h valami hasonló 😊 kösziegyszerűen nem találom az öttusa összetett eredményt.. valaki be tudná rakni?Második sorban van a Modern Pentathlon Point menü alatt
Szesze
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/modern-pentathlon/modern-pentathlon-points-women-s-individual.htm
Igor
több mint 3 éve
Cubehor
318
Férfi pingpongban a kelet-európai piacról dolgoznak a németek.Igen, láttam is, ezért gondoltam, hogy európaiaknak csak ázsiai importtal lehet sikert elérni.Kezdődik a német-kínai asztalitenisz döntő, őszinte meglepetésemre a németeknél egyetlen ázsiai külsejűt sem látok.A német női csapatban van 2 is asszem
Kampman
Peszinter Ferenc
Kampman
több mint 3 éve
kösz, honnan a francból lehet ezt elérni? 😊 csak a részeredményeket találtam meg, de biztos valami nagyon triviális bénázásegyszerűen nem találom az öttusa összetett eredményt.. valaki be tudná rakni?olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/modern-pentathlon/modern-pentathlon-points-women-s-individual.htm
Szesze
Rajna