Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kovácsot most top10 második felébe nézem, de ne legyen igazam
több mint 3 éve
Az öttusás lovak a táncoló lovak rúdtáncosaiDe a lótáncoltatók gondolom saját lovakkal mentek, nem? Ha ott igen, itt miért nem?Ennek igy nincs ertelme.Csóró sport ez, a lószállítás meg rohadt drága
Miert nem lehet sajat lovakkal menni?
Ha a britek es a nemetek kedveert van egy rakat lovassport az olimpian csak elbirna a rendszer 2x 36 lovat
gabokocka
Rajna
Bálesz
több mint 3 éve
Ez a WKF karate vmi szörnyű szerintem. Én már több, mint 20 éve kezdtem tradicionális karatezni, de ezzel a versenykaratet nem tudom hova tenni.
#DenverBroncos #RBLeipzig #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Gondoltam belenézek a női gyeplabda döntőbe.Aránylag gyorsan elengedtem. Ki volt az a zseni, aki hagyta h az argentínok a szokásos világoskék mezükbe játszhassanak egy olyan kék pályán, mint a Boise State stadionja? 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
még poénkodtunk Schleu leesésével, ez még rosszabb volt szegénynek..
több mint 3 éve
Ja ebben az esetben nagyon nem 😊úgy értettem, hogy nem voltmondjuk így tényleg nincs sok értelme számolgatni a vívás után..De van, mert ez nagyon ritka, viszont a top10ből legalább 2 elszáll így. Azért továbbra is a jó vívók vannak elöl, csak páran elszálltak.
Szesze
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
úgy értettem, hogy nem voltmondjuk így tényleg nincs sok értelme számolgatni a vívás után..De van, mert ez nagyon ritka, viszont a top10ből legalább 2 elszáll így. Azért továbbra is a jó vívók vannak elöl, csak páran elszálltak.
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
mondjuk így tényleg nincs sok értelme számolgatni a vívás után..De van, mert ez nagyon ritka, viszont a top10ből legalább 2 elszáll így. Azért továbbra is a jó vívók vannak elöl, csak páran elszálltak.
Szesze
több mint 3 éve
az gazdag sport 😀De a lótáncoltatók gondolom saját lovakkal mentek, nem? Ha ott igen, itt miért nem?Ennek igy nincs ertelme.Csóró sport ez, a lószállítás meg rohadt drága
Ha a britek es a nemetek kedveert van egy rakat lovassport az olimpian csak elbirna a rendszer 2x 36 lovat
gabokocka
Rajna
Bálesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
a vicc az, hogy 5 döntő is lehet, de simán benne van, hogy 5 döntőt is bukni fognak!közben a franciák leverték a svédeket is női kéziben, 4. francia csapat a döntőbenNem lesz ez túl korai, 3 év múlva kéne így taroljanak 🙂
NB2
FLZOLI
a kosárban sanszosan verik őket az amik, női kéziben a norvégok, röpiben lehet az oroszok nyernek, és ffi kéziben szerintem a dánok is jobbak
több mint 3 éve
Ugyanaz mint akármilyen lovasverseny, kurva sok múlik a lovason, de a lovon legalább ugyanannyi ha nem több. fejed tetejére is állhatsz ha kapsz egy fortélyos lovat akkor baszhatod.Egy iylen ló rosszabb mintha forma 1-en minardival mennél mercedesek ellen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
mondjuk így tényleg nincs sok értelme számolgatni a vívás után..
több mint 3 éve
közben a franciák leverték a svédeket is női kéziben, 4. francia csapat a döntőbenNem lesz ez túl korai, 3 év múlva kéne így taroljanak 🙂
NB2
több mint 3 éve
De a lótáncoltatók gondolom saját lovakkal mentek, nem? Ha ott igen, itt miért nem?Ennek igy nincs ertelme.Csóró sport ez, a lószállítás meg rohadt drága
gabokocka
Rajna
több mint 3 éve
amúgy én a lovat is legalább annyira sajnálom, érződött rajta, hogy rohadtul nem akart ő ott lenniHát de neki ne ez volt a legfontosabb esemény az életében, hacsak nem volt beszervezve egy csúcsrandi ma estére
Sixo
több mint 3 éve
Mi volt Gulyással? ő is ezzel ment vagy csak simán elbaszta?Gulyás full új lóval ment... és én biztos nem mondom meg, mi a ló/lovas hibája.
Szesze
Reddit-et olvasgatva, állítólag Schleu lova se volt rossz az elején, de Gubaydallina megstresszelte(?), azt írja valaki lovasszakérő, h az orosz tette tönkre.
Passzolom az egészet.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
közben a franciák leverték a svédeket is női kéziben, 4. francia csapat a döntőbenPedig a csoportmeccsen a svédek nyertek, upset!!
NB2
több mint 3 éve
Bohóc sportág ez is. Mehet a kukába. Ebben a formában ez nem ér semmit, mintha a 10 próba gonosz, debil kisöccse lenne
több mint 3 éve
amúgy én a lovat is legalább annyira sajnálom, érződött rajta, hogy rohadtul nem akart ő ott lenni
több mint 3 éve
Az, nagyon komoly éremesélyekkel.... te ostoba fajankó.Megy a szokásos vetítés. Bár a sérülés iatt tényleg kicsit rejtély, mit tud, de a mögötte lévőket tartani nem valószínű, hogy tudja.
Igor
több mint 3 éve
közben a franciák leverték a svédeket is női kéziben, 4. francia csapat a döntőben
több mint 3 éve
Ilyen ló hogy kerül oda?Lószállítóval?
Chargers LT
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
elsőről a 31. helyre. NájszSemmi értelme így ezt sportolni...
Bruce
Hogy nem a saját lovadat viszed ki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mi volt Gulyással? ő is ezzel ment vagy csak simán elbaszta?
több mint 3 éve
elsőről a 31. helyre. Nájsz