Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
hoppá a germán elszáll???
több mint 3 éve
Szegény Schleu 😕
több mint 3 éve
Ó te jó ég, milyen ló ez...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
utálom mikor öttusában valaki szarul fut
több mint 3 éve
a koresz megelőzte Kovácsot 1 ponttal összetettben
több mint 3 éve
Ez nagyon magas labda volt gabo 😀
több mint 3 éve
Pláne ha rossz lovon 😊Forditva kellett volna lovagoljanakPedig általában nem jó, ha valaki fordítva ül a lovon... 😊
gabokocka
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Logavol-janak?Forditva kellett volna lovagoljanakHátrafelé? 😀
gabokocka
Bruce
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Forditva kellett volna lovagoljanakPedig általában nem jó, ha valaki fordítva ül a lovon... 😊
gabokocka
több mint 3 éve
Forditva kellett volna lovagoljanakHátrafelé? 😀
gabokocka
több mint 3 éve
ha nyer a hongkongi akkor friedrich jön, és egy esetleges győzelemmel összejöhet a voynova-gros párosítás is.Elengedtem a dolgot... nincs formában. Felugrottam a Lee Wai Sze bandwagonra...voynova. de most látom még van vigaszág isanasztázia kiesett, Igor ma nem lesz boldog???
eaglesmcnabb
Igor
eaglesmcnabb
És Letizia miatt sokkal szomorúbb vagyok ma.
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mindegy ez az öttusa már elment. Max ha az elején is sokat hibáznak, akkor esetleg.
több mint 3 éve
Forditva kellett volna lovagoljanak
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Most a magyarok előtti versenyzők hibázgatnak de sajna a közvetlenül mögöttük lévők meg nagyon erősek voltak, és nem rossz a kombijuk...
több mint 3 éve
Én is láttam de ez a ló sem volt túl jó. Persze Gulyás nem jó lovas, de talán Kovács lovával meglehetett volna egy 1-2 verőhibás kör és akkor lett volna sanszAz előző ló szarabb volt, hidd el, láttam. Csúnyán ellenkezett, szerintem nem véletlenül cserélték le.Egy szartHát ilyen szar lóhúzással bukni... bár Gulyás elég gyakran lovagol rosszat sajna.új lovat kapott
Rajna
Bruce
Rajna
Valószínűbb inkább, hogy ő nem tud 100%-osan együttműködni a lovakkal. (már ha igaz az, hogy sokszor hibázik a lovaglásban)
Bruce
több mint 3 éve
Jó lenne, ha az emberek reális elvárással mennének bele... szerintem.Azt gondolom nem fogjuk említeni, h Kovács nagyon gyenge futó...Ugyan 😊
Igor
Rajna
Mindegy, befogom.
És mielőtt valaki megkérdi, Gulyás miatt nagyon szomorú vagyok... innentől kb TOP 10-ünk se lesz, egyik hölgytől sem.
több mint 3 éve
Az előző ló szarabb volt, hidd el, láttam. Csúnyán ellenkezett, szerintem nem véletlenül cserélték le.Egy szartHát ilyen szar lóhúzással bukni... bár Gulyás elég gyakran lovagol rosszat sajna.új lovat kapott
Rajna
Bruce
Rajna
Valószínűbb inkább, hogy ő nem tud 100%-osan együttműködni a lovakkal. (már ha igaz az, hogy sokszor hibázik a lovaglásban)
több mint 3 éve
amikor mekit és iktraidot bízod meg azzal, hogy feszítsék ki a célszalagot:9gag.com/gag/a1rn3yY
több mint 3 éve
Azt gondolom nem fogjuk említeni, h Kovács nagyon gyenge futó...
több mint 3 éve
Saci jót ment! 😊
több mint 3 éve
Kovács visznt jót ment, hátha összejön egy jó kombi, bár sérülés után nehéz bízni ebben a számban
több mint 3 éve
Egy szartHát ilyen szar lóhúzással bukni... bár Gulyás elég gyakran lovagol rosszat sajna.új lovat kapott
Rajna
Bruce
több mint 3 éve
Hát ilyen szar lóhúzással bukni... bár Gulyás elég gyakran lovagol rosszat sajna.új lovat kapott
Rajna
több mint 3 éve
Michell versenyének vége 😕Francba
Bruce