Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Tessék, ugyanez igaz a mostani lóra is. Idő hibája volt csak, előzőleg meg nem ment végig.
Akkor csak az ember itt a döntő faktor mégis,
több mint 3 éve
Mathilde sima 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Pl most ez az Aerosmith nevű ló az első körben ledobta a lovasát, most meg hibátlant ment (bár érintése volt és az utolsó akadályt verte)
több mint 3 éve
Sok múlik a lovason, de nem CSAK rajta. Hatalmas randomfaktor a versenyben. Mintha úszásban néhányan durva hullámokat kapnának, mások meg tükörsima vízben úsznának.Ezért gondolom, hogy sok múlik a lovason is.Szándékosan szar lovat nem visznek azért egy ilyen versenyre. Vagy rosszul gondolom?Szándékosan nem, de nincs ebben azért annyi pénz, hogy maga Bob Baffert lássa el lovakkal az összes sportolót. Meg sok más tényezőn is múlik még az adott állat aktuális kedélyállapota.
Bruce
r.baggio
Pl engem szeretnek alapvetően az állatok, bár a ló az egy speciális dolog.
Biztos vannak olyanok is, akiket meg nem szeretnek
Bruce
több mint 3 éve
Mondjuk ez a létező legritkábban jön be, hogy nagy szabályváltozások után majd elkezdik nézni a sport. Talán egy kicsit dzsúdóban működött de azért ott is csak az olimpiai hierarchián belül sikerült feljebb kapaszkodni. Gondolom az öttusa ezzel is megelégedne.Na majd a 90 perces öttusát!Pedig jó a koncepciója magának a sportnak, nekem legalábbis nagyon tetszik. Persze olimpián kívül soha nem ülök le nézni 😀Hát ez így jó eséllyel túlélőshow lesz...Ez is mindig ilyen, de hihetetlen hogy ezen megy el sportolók olimpiája. Ez az egész öttusa, hiába kalap le a sokoldalú versenyzők előtt elég nevetséges sportág kívülről nézve.
gabokocka
Rajna
Bruce
r.baggio
több mint 3 éve
Ezért gondolom, hogy sok múlik a lovason is.Szándékosan szar lovat nem visznek azért egy ilyen versenyre. Vagy rosszul gondolom?Szándékosan nem, de nincs ebben azért annyi pénz, hogy maga Bob Baffert lássa el lovakkal az összes sportolót. Meg sok más tényezőn is múlik még az adott állat aktuális kedélyállapota.
Bruce
r.baggio
Pl engem szeretnek alapvetően az állatok, bár a ló az egy speciális dolog.
Biztos vannak olyanok is, akiket meg nem szeretnek
több mint 3 éve
szerencsétlen.........
több mint 3 éve
Szándékosan szar lovat nem visznek azért egy ilyen versenyre. Vagy rosszul gondolom?Szándékosan nem, de nincs ebben azért annyi pénz, hogy maga Bob Baffert lássa el lovakkal az összes sportolót. Meg sok más tényezőn is múlik még az adott állat aktuális kedélyállapota.
Bruce
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
NA ez sem egy jó ló
több mint 3 éve
Ez most jó lovaglás volt végre
több mint 3 éve
Most jön az orosz kutyás csajszi, aki ugyanazzal a lóval megy majd mint az eddigi első német
több mint 3 éve
De egyébként lehet, hogy egy ló az egyik lovas kezében teljesen jól megy, egy másikéban meg tör zúz. Szóval ez is valahol adottság. Szándékosan szar lovat nem visznek azért egy ilyen versenyre. Vagy rosszul gondolom?Igen, de hülye a pontozás meg a sorsolt ló.Pedig jó a koncepciója magának a sportnak, nekem legalábbis nagyon tetszik. Persze olimpián kívül soha nem ülök le nézni 😀Hát ez így jó eséllyel túlélőshow lesz...Ez is mindig ilyen, de hihetetlen hogy ezen megy el sportolók olimpiája. Ez az egész öttusa, hiába kalap le a sokoldalú versenyzők előtt elég nevetséges sportág kívülről nézve.
gabokocka
Rajna
Bruce
Rajna
több mint 3 éve
Na majd a 90 perces öttusát!Pedig jó a koncepciója magának a sportnak, nekem legalábbis nagyon tetszik. Persze olimpián kívül soha nem ülök le nézni 😀Hát ez így jó eséllyel túlélőshow lesz...Ez is mindig ilyen, de hihetetlen hogy ezen megy el sportolók olimpiája. Ez az egész öttusa, hiába kalap le a sokoldalú versenyzők előtt elég nevetséges sportág kívülről nézve.
gabokocka
Rajna
Bruce
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 814
Ezért is nagyon fontos nekik, hogy nézőbaráttá tegyék. Abszolút olimpiafüggő sport, ellentétben mondjuk a focival vagy a kosárlabdával, akik megélnek enélkül is. Ha lekerül az olimpiáról, egyrészt soha nem is fog visszakerülni, másrészt vége is lesz szerintem, Magyarországon éppúgy, mint globálisan.Pedig jó a koncepciója magának a sportnak, nekem legalábbis nagyon tetszik. Persze olimpián kívül soha nem ülök le nézni 😀Hát ez így jó eséllyel túlélőshow lesz...Ez is mindig ilyen, de hihetetlen hogy ezen megy el sportolók olimpiája. Ez az egész öttusa, hiába kalap le a sokoldalú versenyzők előtt elég nevetséges sportág kívülről nézve.
gabokocka
Rajna
Bruce
több mint 3 éve
Igen, de hülye a pontozás meg a sorsolt ló.Pedig jó a koncepciója magának a sportnak, nekem legalábbis nagyon tetszik. Persze olimpián kívül soha nem ülök le nézni 😀Hát ez így jó eséllyel túlélőshow lesz...Ez is mindig ilyen, de hihetetlen hogy ezen megy el sportolók olimpiája. Ez az egész öttusa, hiába kalap le a sokoldalú versenyzők előtt elég nevetséges sportág kívülről nézve.
gabokocka
Rajna
Bruce
több mint 3 éve
Pedig jó a koncepciója magának a sportnak, nekem legalábbis nagyon tetszik. Persze olimpián kívül soha nem ülök le nézni 😀Hát ez így jó eséllyel túlélőshow lesz...Ez is mindig ilyen, de hihetetlen hogy ezen megy el sportolók olimpiája. Ez az egész öttusa, hiába kalap le a sokoldalú versenyzők előtt elég nevetséges sportág kívülről nézve.
gabokocka
Rajna
több mint 3 éve
Hát ez így jó eséllyel túlélőshow lesz...Ez is mindig ilyen, de hihetetlen hogy ezen megy el sportolók olimpiája. Ez az egész öttusa, hiába kalap le a sokoldalú versenyzők előtt elég nevetséges sportág kívülről nézve.
gabokocka
több mint 3 éve
Hát ez így jó eséllyel túlélőshow lesz...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ez rendesen leamortizálta az akadályt
több mint 3 éve
Na ez így azért nem lesz egyszerű Misellnek 😕
több mint 3 éve
EUTRIC sokkal kiegyensúlyozottabb lónak tűnik.
több mint 3 éve
reméljük csak a sárgákkal nincs kibékülve 😀
több mint 3 éve
Ezt láttam én ezen a lovon, hogy szépen ugrik ugyan, de annyira meg menni nem akar... kicsit idegesnek tűnik ez a lovacska...
több mint 3 éve
Most következik Gulyás lovaJól kezdett de most beszart egy akadálytól...
Bruce