PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
A PSen nincs scart csatlakozó csak HDMI. Így ez a lehetőség kiesett. Mindenképp olyan kell aminek az egyik fele HDMI.Nagyon tudod már a kábelezés mikéntjét! 😉 😛Kellene nekem egy kis segítség valakitől aki ért a PS3hoz. Megérkezett a konzolom, PS3 slim 500GB, HDMI kábellel. Egy régebbi projektoros TVm van, amin nincs HDMI csatlakozó még (utólag derült ki mikor megjött a PS) Van rá valami mód, hogy össze tudjam kötni őket?HDMI-Scart vagy HDMI-DVI
Azóta vettem egy kábelt, aminek egyik vége HDMI a másik RGB, de azzal se működik. Minden ötletet nagyon szívesen várok.visi_b
nekem utóbbi van, azzal nagyon fasza.shawnka
De, hogy ne csak Shawnkát basztassam: Sima Scart-Scart madzag is jó, csak nem lesz HD a kép. Elvileg van is a dobozban.gdavid
több mint 11 éve
Nagyon tudod már a kábelezés mikéntjét! 😉 😛Kellene nekem egy kis segítség valakitől aki ért a PS3hoz. Megérkezett a konzolom, PS3 slim 500GB, HDMI kábellel. Egy régebbi projektoros TVm van, amin nincs HDMI csatlakozó még (utólag derült ki mikor megjött a PS) Van rá valami mód, hogy össze tudjam kötni őket?HDMI-Scart vagy HDMI-DVI
Azóta vettem egy kábelt, aminek egyik vége HDMI a másik RGB, de azzal se működik. Minden ötletet nagyon szívesen várok.visi_b
De, hogy ne csak Shawnkát basztassam: Sima Scart-Scart madzag is jó, csak nem lesz HD a kép. Elvileg van is a dobozban.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Pénteken megpróbálkozom szerezni valamit. Elég idegesítő, mert egy 22"os tvn tudtam kipróbálni 😕Kellene nekem egy kis segítség valakitől aki ért a PS3hoz. Megérkezett a konzolom, PS3 slim 500GB, HDMI kábellel. Egy régebbi projektoros TVm van, amin nincs HDMI csatlakozó még (utólag derült ki mikor megjött a PS) Van rá valami mód, hogy össze tudjam kötni őket?HDMI-Scart vagy HDMI-DVI
több mint 11 éve
Kellene nekem egy kis segítség valakitől aki ért a PS3hoz. Megérkezett a konzolom, PS3 slim 500GB, HDMI kábellel. Egy régebbi projektoros TVm van, amin nincs HDMI csatlakozó még (utólag derült ki mikor megjött a PS) Van rá valami mód, hogy össze tudjam kötni őket?HDMI-Scart vagy HDMI-DVI
nekem utóbbi van, azzal nagyon fasza.
több mint 11 éve
Kellene nekem egy kis segítség valakitől aki ért a PS3hoz. Megérkezett a konzolom, PS3 slim 500GB, HDMI kábellel. Egy régebbi projektoros TVm van, amin nincs HDMI csatlakozó még (utólag derült ki mikor megjött a PS) Van rá valami mód, hogy össze tudjam kötni őket?Azóta vettem egy kábelt, aminek egyik vége HDMI a másik RGB, de azzal se működik. Minden ötletet nagyon szívesen várok.
több mint 11 éve
Most játszottam végig a 400 days Walking Dead DLC-t. Próbáltam rákeresni, de nem találtam választ, hogy a következő évadban csak azokkal játszhatunk, akik | elmennek a táborból Taviával? Nálam mindenki ment, csak Shel és Becca nem. | Van valami info erről?MattMillerén úgy tudom, hogy csak enyhe hatással lesz a season 2-ra.
több mint 11 éve
Most játszottam végig a 400 days Walking Dead DLC-t. Próbáltam rákeresni, de nem találtam választ, hogy a következő évadban csak azokkal játszhatunk, akik | elmennek a táborból Taviával? Nálam mindenki ment, csak Shel és Becca nem. | Van valami info erről?
több mint 11 éve
remélem érthetően leírtam pm-ben 😀 amúgy 7,5k-s csomagot szoktam nyitni, pc-n az van meg 5k. Néha néha van jumbo pack, ami 15k. Ps-n máshogy van? 😮
több mint 11 éve
Így húztam ki nemrég Ibrahimovic-ot 😀Ez mi?
Asbee
Nem értem a cuccot annyira, hogy mit csinál. 😀
Nekem alapból nincs mindegyik pakk, amit a csóka nyit.
Asszem 5-7,5-15-30K-s pakkok vannak, már a jobbak közül.
De még csak 80-as játékos sem jött egyszer sem.
több mint 11 éve
nekem se jött be annyira az SA, számomra a legbesztebb a VC volt, de amúgy mindegyiket imádtam!nanananaKenny😂 annál csak jobb lehet bármelyik.shawnkaFogjátok és vigyétek a pénzemet!SA-nál egy GTA se lehet jobb.Kenny
shawnka
|
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Így húztam ki nemrég Ibrahimovic-ot 😀több mint 11 éve
legjobb gta lesz az tuti...bár ez az aktuális legújabbról mindig elmondható 😀
több mint 11 éve
nananana😂 annál csak jobb lehet bármelyik.shawnkaFogjátok és vigyétek a pénzemet!SA-nál egy GTA se lehet jobb.Kenny
shawnka
több mint 11 éve
😂 annál csak jobb lehet bármelyik.Fogjátok és vigyétek a pénzemet!SA-nál egy GTA se lehet jobb.Kenny
shawnka
több mint 11 éve
Fogjátok és vigyétek a pénzemet!SA-nál egy GTA se lehet jobb.
shawnka
több mint 11 éve
ja ez nagyon szép kis opció... amúgy nekem bejövős az MK, kipróbáltam a storyt is a towert is meg az egyszemélyes harcot is... nagyon jó!csebiVan benne bőven pár órányi tartalom, főleg ha a 300 kihívásos tornyon is végigmegy az ember. Úgyhogy még ha nem is lett igazi komplete edition, mert hiányoznak belőle tartalmak így is jól jártunk. Ráadásul csak 6k lesz a dobozos verzió.
Holnap 4-kor pedig tessenek gépközelben lenni:
több mint 11 éve
Nagyon szépen köszönöm a MK portolását végző csapatnak, hogy gondoltak azokra is, akiknek nem xbox kontrolleljük van. Options menüben a gamepad beállításnál csak kérte, hogy üssem le az egyik gombot, és automatikusan bekalibrálta a Logiteches vezérlőmet. (Amit mostanság gyakorlatilag az összes játék magasról lesz*r.) Úgyhogy így kényelmesen hátradőlve év után újra kényelmesen hátradőlve élvezhetem a vérengzést.sütija ez nagyon szép kis opció... amúgy nekem bejövős az MK, kipróbáltam a storyt is a towert is meg az egyszemélyes harcot is... nagyon jó!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Most néztem a friss ranglistákat és az első 44-ben 2 olyan ember van csak,aki kontrollerrel játszik 😀én szarul 😀 nem volt túl sok időm sem vele játszani, de tényleg grafikára remek, de tudom hogy ez a játék megkívánna 2 joyt, x+1 káromkodást és rengeteg idegességet 😀 mert ez hogy egy centit lemegyek a kerékvetőről 4 kerékkel és körelvétel az nagyon felbasz 😀Én próbálkozok mint állat,de elég idegőrlő,mikor már 120-adjára csinálod ugyanazt a 40 másodperces szakaszt 😀 Próbálkoztam már analóggal és az iránygombokkal is.Ti hogy álltok?Én összetettben(magyar) 160. vagyok azt hiszem,de csak egy gold van eddig 😕JoeyPorterhu.playstation.com/ps3/news/elindult-a-nissan-playstation-gt-academy-kvalifikacio.htmlJoeyPorterhuhh 😊
eléggé szépre sikerült 😊 mondjuk nem joystickos versenyző fogja ezt megnyerni az is biztos. Kormánnyal eszméletlen jó lehet, de most vhogy nincs 50 rugóm rá 😊Habi
Dávid jól megy, mert csórinak van kormánya 😀Habi
Blitzburgh!Nekem tavaly csinálta ezt a PES-nél,hogy nem akarta elfogadni az online pass-t,mert USA-s accountról próbáltam regisztrálni.Átléptem a magyarba,ahol már engedte.Ha meg van a regisztráció utána már tudtam neten játszani az USA-s accounttal is 😊
több mint 11 éve
Na eddig a gyors Nike trainer és egy félidőnyi meccs után határozottan tetszik az új NCAA... de a dynastyra vagyok kíváncsi csak hát sok időm még nem volt ( és sajna nem is lesz )hogy belekezdjek
több mint 11 éve
Azt lehet sejteni,hogy a csacsi-ragyi tökúj madden-ben levő online-passt miért nem fogadja el?
több mint 11 éve
én szarul 😀 nem volt túl sok időm sem vele játszani, de tényleg grafikára remek, de tudom hogy ez a játék megkívánna 2 joyt, x+1 káromkodást és rengeteg idegességet 😀 mert ez hogy egy centit lemegyek a kerékvetőről 4 kerékkel és körelvétel az nagyon felbasz 😀Én próbálkozok mint állat,de elég idegőrlő,mikor már 120-adjára csinálod ugyanazt a 40 másodperces szakaszt 😀 Próbálkoztam már analóggal és az iránygombokkal is.Ti hogy álltok?Én összetettben(magyar) 160. vagyok azt hiszem,de csak egy gold van eddig 😕JoeyPorterhu.playstation.com/ps3/news/elindult-a-nissan-playstation-gt-academy-kvalifikacio.htmlJoeyPorterhuhh 😊
eléggé szépre sikerült 😊 mondjuk nem joystickos versenyző fogja ezt megnyerni az is biztos. Kormánnyal eszméletlen jó lehet, de most vhogy nincs 50 rugóm rá 😊Habi
Dávid jól megy, mert csórinak van kormánya 😀
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Na a Last of us kivégezve! 😊 Nagyszerű befejezés,nincs semmi nagy csavar,vagy váratlan fordulat,de szerintem tökéletesen illik a történethez és a karakterekhez,főleg Joelhoz.Nem mellesleg egyáltalán nem lehetetlen egy második rész 😊 Mindenesetre egy élmény volt ez a 25 óra 40 perc,köszönöm naughty dog!U.i.: a stáblista alatt jöttem rá hogy Joel hangját ugyan az a színész,Troy Baker adja,aki a BiA trilogia Baker őrmesterének a megszemélyesítésért is felelt,szerintem nem is rosszul 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen