PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
tudom, hogy jó pár évvel le vagyok maradva ezzel a kérdéssel, de ha most ingyen szerezhetnétek be egy új konzolt, akkor a ps3-at vagy az xbox360-at választanátok? 😊 (de kérdezhetném úgy is, hogy a GTA 4 melyiken volt jobb és a GTA 5 melyiken lesz az? 😊)jjncaaúgy tudom, hogy a gta4 rendelkezik, míg a gta5 rendelkezni fog ps3 exkluzív dlc-vel is. plusz az új játék multi része a hírek szerint nagyon szórakoztató lesz. akkor meg már inkább ps3, mert ott ingyen használhatod a netes felületet. Először box tulaj voltam, de váltottam a ps-re, ami kocka karrierem legjobb lépése volt. továbbá a sony szerintem jobb exkluzív címekkel rendelkezik.
JT Daniels fan
több mint 11 éve
tudom, hogy jó pár évvel le vagyok maradva ezzel a kérdéssel, de ha most ingyen szerezhetnétek be egy új konzolt, akkor a ps3-at vagy az xbox360-at választanátok? 😊 (de kérdezhetném úgy is, hogy a GTA 4 melyiken volt jobb és a GTA 5 melyiken lesz az? 😊)jjncaaha gtakon kívűl HALO-zni akarsz box, ha Gran turismozni PS
több mint 11 éve
tudom, hogy jó pár évvel le vagyok maradva ezzel a kérdéssel, de ha most ingyen szerezhetnétek be egy új konzolt, akkor a ps3-at vagy az xbox360-at választanátok? 😊 (de kérdezhetném úgy is, hogy a GTA 4 melyiken volt jobb és a GTA 5 melyiken lesz az? 😊)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
World of Warplanes is igen jó 😀
több mint 11 éve
www.gamestar.hu/digital-reality-csod-closed-magyar-fejleszto-studio.htmlMondjuk az, hogy mégse mennek csődbe... 😊
Mi lesz a Digital Reality-vel?Amadeus91
Az IG viszont nagyon jó lett volna. 😕
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 566
koszi.en is igy gondoltam de nem leltem infot rola..meddig tamogatjak a ps2?
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
a pro soccer kijon meg iden ps2re?ZoliMPOktóber körül szerintem igen
több mint 11 éve
ALL YOU HAD TO DO IS FOLLOW THE DAMN TRAIN CJ!SA a legjobbnekem se jött be annyira az SA, számomra a legbesztebb a VC volt, de amúgy mindegyiket imádtam!DivatnanananaKenny😂 annál csak jobb lehet bármelyik.shawnkaFogjátok és vigyétek a pénzemet!SA-nál egy GTA se lehet jobb.Kenny
shawnka
mondjuk a vonatos küldetés minden idők egyik leggecibbje
5-ben első dolgom lesz meglátogatni a régi környéket 😊
(persze bmx-el)briareos
Amúgy nekem is a SA a kedvencem.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 566
a pro soccer kijon meg iden ps2re?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.gamestar.hu/digital-reality-csod-closed-magyar-fejleszto-studio.htmlMi lesz a Digital Reality-vel?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
amúgy aki jó multis shootert keres Blacklight:Retributionés még ingyenes is
több mint 11 éve
CoD = Unalmas lineáris scriptelt szájtátásra gyúró fostalicska.Most komolyan nincs ilyen "singleplayerben játszható multiplayer feeling botokkal" a BF3-ban mint a BF2ben volt? Most ez is egy faszom CoD lett? 😒HanniMi a francot akarsz a botoktól?
Vagy mi van? Nem teljesen világos, hogy mi a problémád 😀gdavid
BF = Ticket visszaszámlálós, bázisfoglalós, cast választós Multi móka, aminek a Single Player része is ugyanez, botok ellen.
Világos?
több mint 11 éve
SA a legjobbnekem se jött be annyira az SA, számomra a legbesztebb a VC volt, de amúgy mindegyiket imádtam!DivatnanananaKenny😂 annál csak jobb lehet bármelyik.shawnkaFogjátok és vigyétek a pénzemet!SA-nál egy GTA se lehet jobb.Kenny
shawnka
mondjuk a vonatos küldetés minden idők egyik leggecibbje
5-ben első dolgom lesz meglátogatni a régi környéket 😊
(persze bmx-el)
több mint 11 éve
Most komolyan nincs ilyen "singleplayerben játszható multiplayer feeling botokkal" a BF3-ban mint a BF2ben volt? Most ez is egy faszom CoD lett? 😒HanniMi a francot akarsz a botoktól?
Vagy mi van? Nem teljesen világos, hogy mi a problémád 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Most komolyan nincs ilyen "singleplayerben játszható multiplayer feeling botokkal" a BF3-ban mint a BF2ben volt? Most ez is egy faszom CoD lett? 😒
több mint 11 éve
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A minap megvettem a Medal of Honor Warfighter PC játékot eredetiben mert elérhető árban volt számomra (3000ft).Nem kizárt, mert még az EA is beismerte, hogy annyira bugosan adták ki, hogy erősen ajánlották mindenkinek, hogy játék előtt patcheljék.
Feltelepítem megy minden rendesen csak az első pályán, mikor kiugrik az emberem a csónakból a parton, a fegyvert befordítja és nem lehet lőni vele! Mi lehet a probléma? Patch kell hozzá?GhostLead
Más ötletem sajna nincs, ha ez se segítene keresd fel valamelyik nagyobb pc-s oldal játék topicját is.
több mint 11 éve
GhostLead
295
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A minap megvettem a Medal of Honor Warfighter PC játékot eredetiben mert elérhető árban volt számomra (3000ft). Feltelepítem megy minden rendesen csak az első pályán, mikor kiugrik az emberem a csónakból a parton, a fegyvert befordítja és nem lehet lőni vele! Mi lehet a probléma? Patch kell hozzá?
több mint 11 éve
...ez sem rossz 😀 . Mondjuk én kapásból kikapcsolnám a frissítéseket és csak ha nagyon nyöszörög vmiért telepítenék.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Remélem ide befér:format c:
Szombat óta kb 7x frissítette magát az MS keretrendszer 4-hez valami, ami gond, hogy utána kb egy óra míg telepíti magát, találkoztatok már ilyennel? És mi a megoldás?
Köszi!NB2
enter
több mint 11 éve
Remélem ide befér:Szombat óta kb 7x frissítette magát az MS keretrendszer 4-hez valami, ami gond, hogy utána kb egy óra míg telepíti magát, találkoztatok már ilyennel? És mi a megoldás?
Köszi!
több mint 11 éve
A csatlakozó megvan, de a kábel nincs. Nem volt a csomagban. De akkor majd ilyet is keresek pénteken.A PSen nincs scart csatlakozó csak HDMI. Így ez a lehetőség kiesett. Mindenképp olyan kell aminek az egyik fele HDMI.visi_b18 éve vannak PS gépeim, hidd el, hogy van rajta 😉 Keresek mindjárt egy képet neked, hogy mit keress.
Ha Slimed van, akkor: muszakishop.hu/images/9/900000083_2.jpg (jobbról a 2. kimenet - multi AV out a neve, a másik vége Scart, adják a géphez.)
Ha Super Slimed van: psxshop.hu/media/catalog/product/cache/1/image/800x600/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/s/o/sony_ps3_super_slim_2.jpg (szintén jobbról a 2. és ugyanaz minden, mint fentebb).
A kábel így néz ki: www.youtube.com/watch?v=taCxNgkTxtQ (0:42-nél a videón).gdavid
több mint 11 éve
A PSen nincs scart csatlakozó csak HDMI. Így ez a lehetőség kiesett. Mindenképp olyan kell aminek az egyik fele HDMI.visi_b18 éve vannak PS gépeim, hidd el, hogy van rajta 😉 Keresek mindjárt egy képet neked, hogy mit keress.
Ha Slimed van, akkor: muszakishop.hu/images/9/900000083_2.jpg (jobbról a 2. kimenet - multi AV out a neve, a másik vége Scart, adják a géphez.)
Ha Super Slimed van: psxshop.hu/media/catalog/product/cache/1/image/800x600/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/s/o/sony_ps3_super_slim_2.jpg (szintén jobbról a 2. és ugyanaz minden, mint fentebb).
A kábel így néz ki: www.youtube.com/watch?v=taCxNgkTxtQ (0:42-nél a videón).
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: