PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Én most veszek PS3at. Főleg a Gran Turismo és a Madden miatt. De az még érdelkelne, hogy menni fog az NCAA rajta?visi_bMég egy fórumos PS3 tulaj, király! GT6 várós, de vegyetek már BF3-at is, az se rossz móka 😊 Persze, ha csak fel nem b@szom az agyam 😂
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Tudom, hogy egyszer ezt már kérdeztem, de akkor nem írtam fel a válaszokat és azóta eltelt több mint fél év. Szóval valami rohadt jó kis stratégiai játékra tartanék igényt. Amihez hasonlókra gondolok az a S.W.I.N.E, Warcraft 3, Panzers sorozat, Rush for berlin. Így vizsgaidőszak után már fel merek tenni ilyen játékot 😊
több mint 11 éve
Előre is köszönöm 😀 Tuti kellene fog a segítség.a ps webshopjából (ps store) vettem anno, 60 dollár volt. most h kijön a 14 gondolom a 13 ára lejjebb megy, és nagyon korrekt kis játék. Így hogy netről vettem több előnyöm is van: 1. nem veszik el a lemez 😀; 2. nem kockáztatsz az amerikából jövő fuvarral; 3. nem kell várni 2 hetet mire megjön; 4. ha van haverod aki szintén szereti az amerikai focit és ugye rendelkezik ps3mal, akkor meg tudjátok osztani és ezzel felezed a költségedet.Király. Hónap végén veszem meg és utána szerintem hetekig ez fog menni. És honnét lehet beszerezni? Itt is van valami Steamhez hasonló dolog? Vagy netről kellene rendelni?visi_bÉn most veszek PS3at. Főleg a Gran Turismo és a Madden miatt. De az még érdelkelne, hogy menni fog az NCAA rajta?visi_bmenni. 2 hete vettem meg a gépet, és megy 😀shawnka
Tudunk majd egymás ellen is nyomulni ha a 13 mellett döntesz, ha meg bármi segítség kell majd ps ügyben, szólj nyugodtan, szerencsére egyre népesebb a táborunk 😊Habi
több mint 11 éve
a ps webshopjából (ps store) vettem anno, 60 dollár volt. most h kijön a 14 gondolom a 13 ára lejjebb megy, és nagyon korrekt kis játék. Így hogy netről vettem több előnyöm is van: 1. nem veszik el a lemez 😀; 2. nem kockáztatsz az amerikából jövő fuvarral; 3. nem kell várni 2 hetet mire megjön; 4. ha van haverod aki szintén szereti az amerikai focit és ugye rendelkezik ps3mal, akkor meg tudjátok osztani és ezzel felezed a költségedet.Király. Hónap végén veszem meg és utána szerintem hetekig ez fog menni. És honnét lehet beszerezni? Itt is van valami Steamhez hasonló dolog? Vagy netről kellene rendelni?visi_bÉn most veszek PS3at. Főleg a Gran Turismo és a Madden miatt. De az még érdelkelne, hogy menni fog az NCAA rajta?visi_bmenni. 2 hete vettem meg a gépet, és megy 😀shawnka
Tudunk majd egymás ellen is nyomulni ha a 13 mellett döntesz, ha meg bármi segítség kell majd ps ügyben, szólj nyugodtan, szerencsére egyre népesebb a táborunk 😊
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Király. Hónap végén veszem meg és utána szerintem hetekig ez fog menni. És honnét lehet beszerezni? Itt is van valami Steamhez hasonló dolog? Vagy netről kellene rendelni?Én most veszek PS3at. Főleg a Gran Turismo és a Madden miatt. De az még érdelkelne, hogy menni fog az NCAA rajta?visi_bmenni. 2 hete vettem meg a gépet, és megy 😀shawnka
több mint 11 éve
Én most veszek PS3at. Főleg a Gran Turismo és a Madden miatt. De az még érdelkelne, hogy menni fog az NCAA rajta?visi_bmenni. 2 hete vettem meg a gépet, és megy 😀
több mint 11 éve
Én most veszek PS3at. Főleg a Gran Turismo és a Madden miatt. De az még érdelkelne, hogy menni fog az NCAA rajta?
több mint 11 éve
konzolokra kijött már az ncaa14 demo, jónak néz ki 😊Habiez amúgy annyira gáz, hogy PC-re már 08 óta nincs madden, nhl 09 volt az utolsó, ncaa foci nem is tudom volt-e egyáltalán, MLB sem jött ki idén...
egyedül az NBA az, ami tartja magát...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
konzolokra kijött már az ncaa14 demo, jónak néz ki 😊HabiMondják is, hogy jó lesz 😊 Már várom én is, bár nehéz megállni, hogy ne nézzek híreket, videókat róla 😀
több mint 11 éve
konzolokra kijött már az ncaa14 demo, jónak néz ki 😊
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Utánanéztem és igen, a nehézség beállításoknál kell a race simulationnél offolni a tyre simulationt és akkor nem lesz defekt.Raven17nem tudom, azt olvastam arról, hogy nem mindig jön be, viszont a sérüléseknél visszavettem visualra, azóta fasza. Meg is nyertem a török futamot a Lotus-szal.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
na végre érkezik a Dead Island kollekció! Hétvégén lesz egy kis zombi irtás!!!!!!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Utánanéztem és igen, a nehézség beállításoknál kell a race simulationnél offolni a tyre simulationt és akkor nem lesz defekt.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
van a kerék-sim. Megpróbálom annak a kinyomásával majd.Pontosan már nem emlékszem, de azt tudom, hogy valahol ki lehet kapcsolni úgy, hogy az autó törjön és a nehézség is megmaradjon, de ne legyen benne defekt, mert azt tudom, hogy Én is ugyan ezzel szenvedtem. Ha látsz valami külön opicót arra, hogy tyre simulation vagy ehhez hasonló azt állítsd lejjebb, de majd holnapra tudok már biztosat is mondani.Raven17?PC-n, F1 2010-s játékban nem tudja valaki, hogy a folyamatos defekteket (bug) mivel lehet elkerülni? (ilyenek, hogy frissen felpakolt setben eldurran a jobb hátsó...)Amadeus91Kapcsold ki a defektet, nekem az anno bevált. 😀Raven17
az autósérülést kell kikapcsolni, ott ahol a gumi-, és a benzim-sim van?Amadeus91
több mint 11 éve
Pontosan már nem emlékszem, de azt tudom, hogy valahol ki lehet kapcsolni úgy, hogy az autó törjön és a nehézség is megmaradjon, de ne legyen benne defekt, mert azt tudom, hogy Én is ugyan ezzel szenvedtem. Ha látsz valami külön opicót arra, hogy tyre simulation vagy ehhez hasonló azt állítsd lejjebb, de majd holnapra tudok már biztosat is mondani.?PC-n, F1 2010-s játékban nem tudja valaki, hogy a folyamatos defekteket (bug) mivel lehet elkerülni? (ilyenek, hogy frissen felpakolt setben eldurran a jobb hátsó...)Amadeus91Kapcsold ki a defektet, nekem az anno bevált. 😀Raven17
az autósérülést kell kikapcsolni, ott ahol a gumi-, és a benzim-sim van?Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
?PC-n, F1 2010-s játékban nem tudja valaki, hogy a folyamatos defekteket (bug) mivel lehet elkerülni? (ilyenek, hogy frissen felpakolt setben eldurran a jobb hátsó...)Amadeus91Kapcsold ki a defektet, nekem az anno bevált. 😀Raven17
az autósérülést kell kikapcsolni, ott ahol a gumi-, és a benzim-sim van?
több mint 11 éve
PC-n, F1 2010-s játékban nem tudja valaki, hogy a folyamatos defekteket (bug) mivel lehet elkerülni? (ilyenek, hogy frissen felpakolt setben eldurran a jobb hátsó...)Amadeus91Kapcsold ki a defektet, nekem az anno bevált. 😀
több mint 11 éve
akkor a biztonság kedvéért még egy mágnessel is végig kellene menned a vinyón, aztán pedig langyos mosószeres vízzel megtisztítani a merevlemezt, biztos ami fix...a-a, már próbáltam.Amadeus91PC-n, F1 2010-s játékban nem tudja valaki, hogy a folyamatos defekteket (bug) mivel lehet elkerülni? (ilyenek, hogy frissen felpakolt setben eldurran a jobb hátsó...)Amadeus91format c:shawnka
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
a-a, már próbáltam.PC-n, F1 2010-s játékban nem tudja valaki, hogy a folyamatos defekteket (bug) mivel lehet elkerülni? (ilyenek, hogy frissen felpakolt setben eldurran a jobb hátsó...)Amadeus91format c:shawnka
több mint 11 éve
PC-n, F1 2010-s játékban nem tudja valaki, hogy a folyamatos defekteket (bug) mivel lehet elkerülni? (ilyenek, hogy frissen felpakolt setben eldurran a jobb hátsó...)Amadeus91format c:
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
PC-n, F1 2010-s játékban nem tudja valaki, hogy a folyamatos defekteket (bug) mivel lehet elkerülni? (ilyenek, hogy frissen felpakolt setben eldurran a jobb hátsó...)
több mint 11 éve
www.pcguru.hu/hirek/e3-2013-pc-n-futottak-az-xbox-one-jatekok/23366Azért ez így kicsit gáz szerintem....ennyit arról, hogy az új generációs konzolok lekőrözik a pcket. 😀
több mint 11 éve
Utoljára az első TW-rel játszottam, így le vagyok maradva. A multi rész milyen, vagy mire lehet számítani? Epic PvP csatákra vagy inkább coop?
több mint 11 éve
belenéztem The Last of Us-ba, hollllllllly shit mekkora játék, rászolgál a 10/10re az biztosHabiÉn nem is merek belőle videót nézni... 😀
intel core i5 2500 3.30GHz, asrock H61M/U3S3 alaplap, geforce gtx 560 1GB, 4GB memória...Az ígéretek szerint igyekeznek minél jobban optimalizálni, így körülbelül egy Shogun II gépigényre lehet számítani. Illetve alacsonyabb felbontásban is szép látványt elérni. Én csak a töltési idők miatt félek, de egy SSD már úgy is elférne, csak ugye az a fránya PS4...
belerottyan a rome 2-be.Ventura