PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
USA-ban nincs szövetségi (és állami) ÁFA. De, ha ezt leszámítjuk, akkor is drágább Európában 12-15%-kal a cucc 😕Mondjuk én nem értem, hogy milyen árfolyam és/vagy számítást figyelembe véve jön ki az, hogy 1 dollár = 1 euró...sütiamerikába más az áfa, ezért lényegében: 1 nettó dollár ~ 1 bruttó euróDivat
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Mondjuk én nem értem, hogy milyen árfolyam és/vagy számítást figyelembe véve jön ki az, hogy 1 dollár = 1 euró...sütiamerikába más az áfa, ezért lényegében: 1 nettó dollár ~ 1 bruttó euró
|
több mint 11 éve
mindent elmondó videó (köszi Süti az összefoglalást!!)Az a vicc, hogy használt játékok ellen úgyse tud mit tenni a konzol. Boxon is ott a kiskapu, mert ha valaki több, mint 30 napja az ismerősöd live-on, akkor átruházhatod neki... Az állandó netes kapcsolat, meg mér nem egyszer bukott meg a DRM-nél. Gyakorlatilag a PS-nek nem is kellett csinálnia semmit, hogy előnyben legyen.
www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA&feature=youtu.beHabi
ÍOlyan nagy különbségek hardveresen biztosan nem lesznek. De ez a 100 dollár nem kevés pénz...AsbeeHardver érdekes. Mindkét konzol AMD CPU és GPU mellett döntött. Viszont típusban már elég eltérőek. Memóriában pedig egyértelmű a PS előny a GDDR5-tel, az X1 DD3-mal szemben.
Mondjuk én nem értem, hogy milyen árfolyam és/vagy számítást figyelembe véve jön ki az, hogy 1 dollár = 1 euró...
több mint 11 éve
Így szerintem nekem is eldőlt mire kezdek majd el spórolni. Igazából szerintem egyik konzollal sem jár rosszul az ember. Olyan nagy különbségek hardveresen biztosan nem lesznek. A legtöbb játék meg fog jelenni mindkét helyen, persze van néhány húzónév ami csak az egyiken. De ez a 100 dollár nem kevés pénz...AsbeeFőleg, hogy Euró lesz az ezen a földrészen 😊 😕 Fontban "csak" 80 a különbség.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
-Activision partnershipDiablo IV, csak PS-re 😀
süti
több mint 11 éve
Így szerintem nekem is eldőlt mire kezdek majd el spórolni. Igazából szerintem egyik konzollal sem jár rosszul az ember. Olyan nagy különbségek hardveresen biztosan nem lesznek. A legtöbb játék meg fog jelenni mindkét helyen, persze van néhány húzónév ami csak az egyiken. De ez a 100 dollár nem kevés pénz...
több mint 11 éve
mindent elmondó videó (köszi Süti az összefoglalást!!)JT Daniels fan
több mint 11 éve
Csak nem bírtam magammal és képes voltam felkelni a Sonyra. 😀 Majd melóba meg kialszom magam a budiba. 😀Elvileg 40 játékot mutatnak majd be (rákontrázva a Microsoftra), úgyhogy eltart majd egy ideig. Remélem lesz majd valami új exluzív cím is amivel durrantanak.
-Az az karóra többe kerül, mint amennyit egy évben keresek. 😀
-Csak húzzák még az időt a PS4 előtt.a Vitával. ^^
-Azért durva, hogy egy Last of Us után van még egy ilyen címük, ami még jobb is lehet (Beyond).
-Batman és GTA V-höz egy kis partnership.
-És dobooooooz ! 😀 Szvsz azért ez legalább jól néz ki.
-PS4-hez is lesz mindenféle tv-s, zenés, sportos cucc.
-The Order már üti is is az X1 címeit...
-Killzone és az Infamous a vártatknak megfelelően jól néz ki.
-Jó pár független fejlesztő indie játékai a PS Store-on, vannak köztük egész érdekesek is.
-Új FF, bár iszonyat szép nem igazán hozott lázba, a Disneys játékkal egyetemben. Talán majd most az AC.
-AC fanok nem tudom mit szólnak hozzá, de nekem iszonyat bejön ez a kalózosdi. Kár, hogy befagyott...
-Watch Dogshoz fölösleges bármit is hozzáfűzni.. 1 óra bónusz tartalommal jön PS-re.
-Használt játék támogatás, hatalmas ováció fogadtatással. "Sony, Sony, Sony" kántálás. Nem kell netkapcsolat a futtatáshoz.
-Bungei és Activision partnership, zárásként pedig a Destiny halálba aláz mindent.
-Ráadásul mindez 100 dollár/euróval olcsóbban, mint az X1.
Azt hiszem már el is dőlt melyik konzol a jobb.
több mint 11 éve
mint látjátok sikerült eladni a The Pit Crew jogait 😀egyébként tetszetős, végre egy új cím a Ubitól is.
több mint 11 éve
nekem a Mirror's Edge folytatása várós, új Batman viszont nem győzött meg egyenlőre...
|
több mint 11 éve
A BF4 ezzel a Commander játékmóddal must purchase kategóriába lépett elő.www.youtube.com/watch?v=NksLPEWj5lwshawnkaNagyon bejönne ha tényleg a klasszikus Star Wars vonalat követné.
BF4 elég meggyőző, nekem ez a Titanfall is tetszett első ránézésre.Greengo
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=NksLPEWj5lwshawnkaNagyon bejönne ha tényleg a klasszikus Star Wars vonalat követné.
BF4 elég meggyőző, nekem ez a Titanfall is tetszett első ránézésre.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Jézus mi volt a BF4... nem találok szavakat, eddig is tudtam, hogy előrendelem, de inkább már most meg is csináltam. A fifa kurva nagy csalódás, helyette jöhet a madden25 😊
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Mirror's Edge II !!!! Végre 😀
több mint 11 éve
Witcher 3?? Battlefront 3???? Ooooooh yes! 😀 (asszem nyáron tényleg bekell szereznem egy új graf kártyát. 😀)
több mint 11 éve
több mint 11 éve
AP a Madden25 borítóján 😊
több mint 11 éve
Battlefront Frostbite 3-mal. Aztamindenit. Erre szarakodnak a fos NFS-sel. VISSZA A STAR WARST!
több mint 11 éve
Akkor nem csak én vagyok hardcore witcher fan... 😊somoskoviga somogyi virtus 😀
több mint 11 éve
Microsoft+WITCHEEEEEEEEEEEEEEER 3!
+Metal Gear Solid-on keresztül egy ordasnagy bemutatás a Sonynak
+BF4 gameplay
+Project Spark
+Quantum Break!
A többi nem igazán fogott meg. A Dead Rising is úgy néz ki elmegy darkosabb irányba, pedig a kettőt szerettem. Halo sosem volt az én világom, ez a Titanfall sem keltette fel az érdeklődésemet. Biztos aranyosak ezek az új stúdiók, de csodálkoznék, ha 4 éven belül nem darálódnának be.
több mint 11 éve
Titanfall nagyon kellett a végér, mert ez így elég gyenge volt. Most már akkor hivatalos a PS4 vásárlás.
több mint 11 éve
amíg tartott, addig pislogni sem mertem, de engem a Witcherrel jobban megvettek. mondjuk azzal a branddel nem nehéz 😀Lefagyott az Xbox One a BF4 indításától 😀 Ez mennyire gáz már 😀Ki is jött mennyire betanult dumát nyomnak. 😀 Csávó mukkanni se bírt. 😀
cserébe ez is asztakurva.shawnka
Nem rossz ez a BF, nem rossz, na de hol bír ez versenyezni egy kutyával ?süti
több mint 11 éve
Lefagyott az Xbox One a BF4 indításától 😀 Ez mennyire gáz már 😀Ki is jött mennyire betanult dumát nyomnak. 😀 Csávó mukkanni se bírt. 😀
cserébe ez is asztakurva.shawnka
Nem rossz ez a BF, nem rossz, na de hol bír ez versenyezni egy kutyával ?