NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

PC és Konzol

28 feliratkozó

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ha valaki esetleg nem olvas hírportálokat: felkerült a Welcome Back csomag a PS Store-ba.marci
Mindjárt lent is van az Infamous :cool:JoeyPorter
lekaptam a Dead Nationt és a Burnoutot. Tudtok valami dolgokat ajánlani, hogy mit lenne érdemes leszednem?
Még valamelyik játékot leszedem, de az Infamous és a LBP között nem tudok igazából dönteni. A DN meg jó lesz szenvedni haverokkal multiban.

F1 2011 képek:
http://translate.google.com/translate?hl=hu&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.hu&sl=en&tl=hu&u=http://www.connectedconsoles.com/ps3/codemasters-release-new-f1-2011-screenshots/3636/

JT Daniels fan
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 628
Ha valaki esetleg nem olvas hírportálokat: felkerült a Welcome Back csomag a PS Store-ba.marci
Mindjárt lent is van az Infamous :cool:

több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Ha valaki esetleg nem olvas hírportálokat: felkerült a Welcome Back csomag a PS Store-ba.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
mi kell egy rendes menühöz? 😊Ork
Legyen átlátható. Gyakorlatilag egy az egyben a konzolos menüt importálták át (gondolom) aminek következtében az összes gomb mást csinált, aztán meg a sok egymásra épülő szarságba megtaláltad amit szerettél volna már a játéktól is elment a kedved... Szerintem a legnagyobb hibája volt a játéknak. Ráadásul sajnos még az MLB-be is ugyanezt a szart rakták...

szinte tökéletes? hát...

jónak jó volt a 11 ezt nem vitatom. de voltak benne ordas bugok. my player módban a random edzőváltások minden csapatnál 5 meccsenként? 😀haromt
Melyik játékban nincsenek bugok?
Viszont játékélményben simán verte már az első rész is bármelyik EA kiadást.
több mint 13 éve
Van USA Store,mondom akkor lecserélem a jelszavam,mert én csak az UK-sat használom,de a 2 ingyen játék miatt kell majd az USA-s is.Írja amikor be akarok lépni,hogy elküldték az e-mail címemre az üzenetet,amiben meg tudom változtatni,rámegyek a linkre,erre a honlap nem működik,a link viszont csak 3 óráig érvényes :mad: 😕JoeyPorter
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=259312#p259312marci
nem jó az sem amúgy én is ezt raktam be segítségbe -de egyből ki is töröltem- mert kipróbáltam és nem jóHabi
Az anyjuk keservit. Akkor téves. 😕
több mint 13 éve
Van USA Store,mondom akkor lecserélem a jelszavam,mert én csak az UK-sat használom,de a 2 ingyen játék miatt kell majd az USA-s is.Írja amikor be akarok lépni,hogy elküldték az e-mail címemre az üzenetet,amiben meg tudom változtatni,rámegyek a linkre,erre a honlap nem működik,a link viszont csak 3 óráig érvényes :mad: 😕JoeyPorter
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=259312#p259312marci
nem jó az sem amúgy én is ezt raktam be segítségbe -de egyből ki is töröltem- mert kipróbáltam és nem jó

JT Daniels fan
több mint 13 éve
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=259312#p259312
több mint 13 éve
PredatorAbsolute New England Patriots Florida Gators 42
Meg remélem a 2K kiad végre egy NHL-t is PC-re, mert az nagyon hiányzik. :/

"Egyik társaság se tartja fontosnak a PC-s platformot és ez egyelőre úgy néz ki, hogy idén sem változik, mivel az EA nem bővíti a választékot, a 2K pedig egyáltalán ki sem adja az idén az NHL-es játékot. Úgy néz ki, hogy hoki fronton, az NBA-vel ellentétben az EA nyerte meg a csatát. "
Idén még konzolokra se 😕
több mint 13 éve
ha kaptál linket akkor az nem jó, ki kell rajta cserélni valamit. mindjárt utána nézek

edit:
rájöttem, hogy én a magyarhoz találtam megoldást...

na íme:
A PC-s PSN bejelentkezést már az elején újra lekapcsolták, mert azt megint kijátszották, vagy visszaéltek vele vagy mi. Aki addig nem végezte el az email-es jelszócserét, az most még vár.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 628
Van USA Store,mondom akkor lecserélem a jelszavam,mert én csak az UK-sat használom,de a 2 ingyen játék miatt kell majd az USA-s is.Írja amikor be akarok lépni,hogy elküldték az e-mail címemre az üzenetet,amiben meg tudom változtatni,rámegyek a linkre,erre a honlap nem működik,a link viszont csak 3 óráig érvényes :mad: 😕

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szinte tökéletes? hát...

jónak jó volt a 11 ezt nem vitatom. de voltak benne ordas bugok. my player módban a random edzőváltások minden csapatnál 5 meccsenként? 😀
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
NBA 2k12 teaser: http://www.youtube.com/watch?v=kXMVcKQ18sQ&feature=player_embedded
Igaz már a 11 is szinte tökéletes lett, de én díjaznám ha kapna egy rendes menüt is a játék.
Meg remélem a 2K kiad végre egy NHL-t is PC-re, mert az nagyon hiányzik. :/süti
mi kell egy rendes menühöz? 😊
több mint 13 éve
NBA 2k12 teaser: http://www.youtube.com/watch?v=kXMVcKQ18sQ&feature=player_embedded
Igaz már a 11 is szinte tökéletes lett, de én díjaznám ha kapna egy rendes menüt is a játék.
Meg remélem a 2K kiad végre egy NHL-t is PC-re, mert az nagyon hiányzik. :/
több mint 13 éve
DiRT3 multi működésre bírását valaki be tudná írni?shawnka
Felrakod a Tunngle nevű progit, akivel akarsz együtt játszani közös szobába beléptek, aztán játékban ugyanúgy megcsinálod a szervert.
Kell hozzá a regeditben is turkálni, de azt már megcsináltuk mikor f1-eztünk. Ha nem raktál újra windowst meg kell még lennie.

Nézegetve a youtube videókat ez a Shogun II nem egyáltalán nem tetszik. Ez az össze-vissza színezhetőség tök gagyi.
Igaz az online csatákban a bóuszt adó épületek elhelyezése jópofa, de összességében úgy látom, hogy a fejlesztők csak a látvány területén domborítanak, de nekem ez kevés.vadibandi
Nekem nagyon bejön a Shogun 2. Apró-cseprő újítások, de mostanra már szinte tökéletes lett. Egyedül az zavar, hogy én nagyon nem vagyok japán kultúras fan. Inkább készítettek volna vikinges TW-t. 😀 Meg az egységek nagyon egyformák, úgyhogy elég erős a klón háborús érzés.
Multihoz nem volt még sok szerencsém, de ez az avatarozás is jó ötlet szerintem.

Köszi! Akkor lehet mi is kipróbáljuk. 😊Schleck
Ha összeszedsz te is pár havert játszhatunk egymás ellen is XvX-be. Ezzel most úgyis jobban elvagyunk mint az F1-gyel, mert ott csak az anyázás ment... 😂
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Akciós a Total War sorozat összes tagja a CD Galaxisnál, pl. NTW és az ETW 3490,- Ft.
Csak azért nem veszem meg, mert lesz ez még olcsóbb is, meg a World of Tanks mellett úgy sem játszanék mással.

Nézegetve a youtube videókat ez a Shogun II nem egyáltalán nem tetszik. Ez az össze-vissza színezhetőség tök gagyi.
Igaz az online csatákban a bóuszt adó épületek elhelyezése jópofa, de összességében úgy látom, hogy a fejlesztők csak a látvány területén domborítanak, de nekem ez kevés.

több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Rossz döntés volt megnézni a Heart of the Swarm debut trailerét. Adják már ki!!!Chevy
Remélem jobb története lesz, mint a Wings of Libertynek

A játék egyébként tökéletes...Black_Adder
Konkrétan a Starcrafthoz és Brood Warhoz képest egy kalap kaki volt a történet ( de kár, hogy Win7-en tele van grafikai bugokkal, pedig legjobb rts ever), de ha már muszáj volt azt meglépni, ami a WoL végén történt, én is remélem, hogy írnak mellé egy fordulatokban gazdag történetet.
És remélem, hogy nem az lesz a történet vége, ami a fél éve kiszivárgott állítólagos záróvideóban volt. (azt hittem, hogy csak fanvideo, így megnéztem)
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 905 — we almost always almost win
Rossz döntés volt megnézni a Heart of the Swarm debut trailerét. Adják már ki!!!Chevy
Remélem jobb története lesz, mint a Wings of Libertynek

A játék egyébként tökéletes...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Rossz döntés volt megnézni a Heart of the Swarm debut trailerét. Adják már ki!!!
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 218 — Tyrone Creek
DiRT3 multi működésre bírását valaki be tudná írni?
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
pedig már kezdtem elgondolkodni azon, hogy az idei FPS játékom bizony a Battlefield 3 lesz az ütős trailerek miatt, de nekem elég volt ez a másfél perc, hogy visszazökkentsen a jól megszokott codhoz 😊

http://www.youtube.com/watch?v=coiTJbr9m04&feature=youtu.be
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez csak eredetivel működik?Schleck
Tunngléval is működésre bírható.süti
Köszi! Akkor lehet mi is kipróbáljuk. 😊

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 218 — Tyrone Creek
MW2: Magnum ft. Tactical Knife 😊Laki
fujj de utálom az olyanokat. AA12-t viszont nyelik, mintha muszáj lenne 😀
több mint 13 éve
Ez csak eredetivel működik?Schleck
Tunngléval is működésre bírható.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én sose voltam oda az autós játékokért, a Dirt 2 is vagy 3-4 futam ereéjig volt a gépemen, most viszont a 3-mal multiba nyomtunk egy capture the flaget. 😀 Az valami eszméletlen jóra sikeredett. Igaz közbe belép a sok idegen a szobába és kickelni se lhet, de nagyon nagy fun. Sose gondoltam volna, hogy egy autós játék lehet ennyire szórakoztató is. 😀 A ctf mdot csak ajánlani tudom.süti
Ez csak eredetivel működik?

több mint 13 éve
Én sose voltam oda az autós játékokért, a Dirt 2 is vagy 3-4 futam ereéjig volt a gépemen, most viszont a 3-mal multiba nyomtunk egy capture the flaget. 😀 Az valami eszméletlen jóra sikeredett. Igaz közbe belép a sok idegen a szobába és kickelni se lhet, de nagyon nagy fun. Sose gondoltam volna, hogy egy autós játék lehet ennyire szórakoztató is. 😀 A ctf mdot csak ajánlani tudom.