NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
261
19
21:30 South Carolina @ Kentucky - ARENA4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
lekaptam a Dead Nationt és a Burnoutot. Tudtok valami dolgokat ajánlani, hogy mit lenne érdemes leszednem?Ha valaki esetleg nem olvas hírportálokat: felkerült a Welcome Back csomag a PS Store-ba.marciMindjárt lent is van az Infamous :cool:JoeyPorter
Még valamelyik játékot leszedem, de az Infamous és a LBP között nem tudok igazából dönteni. A DN meg jó lesz szenvedni haverokkal multiban.
F1 2011 képek:
http://translate.google.com/translate?hl=hu&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.hu&sl=en&tl=hu&u=http://www.connectedconsoles.com/ps3/codemasters-release-new-f1-2011-screenshots/3636/
JT Daniels fan
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 628
Ha valaki esetleg nem olvas hírportálokat: felkerült a Welcome Back csomag a PS Store-ba.marciMindjárt lent is van az Infamous :cool:
több mint 13 éve
marci
1 023
Ha valaki esetleg nem olvas hírportálokat: felkerült a Welcome Back csomag a PS Store-ba.
több mint 13 éve
mi kell egy rendes menühöz? 😊OrkLegyen átlátható. Gyakorlatilag egy az egyben a konzolos menüt importálták át (gondolom) aminek következtében az összes gomb mást csinált, aztán meg a sok egymásra épülő szarságba megtaláltad amit szerettél volna már a játéktól is elment a kedved... Szerintem a legnagyobb hibája volt a játéknak. Ráadásul sajnos még az MLB-be is ugyanezt a szart rakták...
szinte tökéletes? hát...Melyik játékban nincsenek bugok?
jónak jó volt a 11 ezt nem vitatom. de voltak benne ordas bugok. my player módban a random edzőváltások minden csapatnál 5 meccsenként? 😀haromt
Viszont játékélményben simán verte már az első rész is bármelyik EA kiadást.
több mint 13 éve
marci
1 023
Az anyjuk keservit. Akkor téves. 😕nem jó az sem amúgy én is ezt raktam be segítségbe -de egyből ki is töröltem- mert kipróbáltam és nem jóHabiVan USA Store,mondom akkor lecserélem a jelszavam,mert én csak az UK-sat használom,de a 2 ingyen játék miatt kell majd az USA-s is.Írja amikor be akarok lépni,hogy elküldték az e-mail címemre az üzenetet,amiben meg tudom változtatni,rámegyek a linkre,erre a honlap nem működik,a link viszont csak 3 óráig érvényes :mad: 😕JoeyPorterhttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=259312#p259312marci
több mint 13 éve
nem jó az sem amúgy én is ezt raktam be segítségbe -de egyből ki is töröltem- mert kipróbáltam és nem jóVan USA Store,mondom akkor lecserélem a jelszavam,mert én csak az UK-sat használom,de a 2 ingyen játék miatt kell majd az USA-s is.Írja amikor be akarok lépni,hogy elküldték az e-mail címemre az üzenetet,amiben meg tudom változtatni,rámegyek a linkre,erre a honlap nem működik,a link viszont csak 3 óráig érvényes :mad: 😕JoeyPorterhttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=259312#p259312marci
JT Daniels fan
több mint 13 éve
marci
1 023
Van USA Store,mondom akkor lecserélem a jelszavam,mert én csak az UK-sat használom,de a 2 ingyen játék miatt kell majd az USA-s is.Írja amikor be akarok lépni,hogy elküldték az e-mail címemre az üzenetet,amiben meg tudom változtatni,rámegyek a linkre,erre a honlap nem működik,a link viszont csak 3 óráig érvényes :mad: 😕JoeyPorterhttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=259312#p259312
több mint 13 éve
Meg remélem a 2K kiad végre egy NHL-t is PC-re, mert az nagyon hiányzik. :/ "Egyik társaság se tartja fontosnak a PC-s platformot és ez egyelőre úgy néz ki, hogy idén sem változik, mivel az EA nem bővíti a választékot, a 2K pedig egyáltalán ki sem adja az idén az NHL-es játékot. Úgy néz ki, hogy hoki fronton, az NBA-vel ellentétben az EA nyerte meg a csatát. "
Idén még konzolokra se 😕
több mint 13 éve
ha kaptál linket akkor az nem jó, ki kell rajta cserélni valamit. mindjárt utána nézekedit:
rájöttem, hogy én a magyarhoz találtam megoldást...
na íme:
A PC-s PSN bejelentkezést már az elején újra lekapcsolták, mert azt megint kijátszották, vagy visszaéltek vele vagy mi. Aki addig nem végezte el az email-es jelszócserét, az most még vár.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 628
Van USA Store,mondom akkor lecserélem a jelszavam,mert én csak az UK-sat használom,de a 2 ingyen játék miatt kell majd az USA-s is.Írja amikor be akarok lépni,hogy elküldték az e-mail címemre az üzenetet,amiben meg tudom változtatni,rámegyek a linkre,erre a honlap nem működik,a link viszont csak 3 óráig érvényes :mad: 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szinte tökéletes? hát...jónak jó volt a 11 ezt nem vitatom. de voltak benne ordas bugok. my player módban a random edzőváltások minden csapatnál 5 meccsenként? 😀
több mint 13 éve
NBA 2k12 teaser: http://www.youtube.com/watch?v=kXMVcKQ18sQ&feature=player_embeddedmi kell egy rendes menühöz? 😊
Igaz már a 11 is szinte tökéletes lett, de én díjaznám ha kapna egy rendes menüt is a játék.
Meg remélem a 2K kiad végre egy NHL-t is PC-re, mert az nagyon hiányzik. :/süti
több mint 13 éve
NBA 2k12 teaser: http://www.youtube.com/watch?v=kXMVcKQ18sQ&feature=player_embeddedIgaz már a 11 is szinte tökéletes lett, de én díjaznám ha kapna egy rendes menüt is a játék.
Meg remélem a 2K kiad végre egy NHL-t is PC-re, mert az nagyon hiányzik. :/
több mint 13 éve
DiRT3 multi működésre bírását valaki be tudná írni?shawnkaFelrakod a Tunngle nevű progit, akivel akarsz együtt játszani közös szobába beléptek, aztán játékban ugyanúgy megcsinálod a szervert.
Kell hozzá a regeditben is turkálni, de azt már megcsináltuk mikor f1-eztünk. Ha nem raktál újra windowst meg kell még lennie.
Nézegetve a youtube videókat ez a Shogun II nem egyáltalán nem tetszik. Ez az össze-vissza színezhetőség tök gagyi.Nekem nagyon bejön a Shogun 2. Apró-cseprő újítások, de mostanra már szinte tökéletes lett. Egyedül az zavar, hogy én nagyon nem vagyok japán kultúras fan. Inkább készítettek volna vikinges TW-t. 😀 Meg az egységek nagyon egyformák, úgyhogy elég erős a klón háborús érzés.
Igaz az online csatákban a bóuszt adó épületek elhelyezése jópofa, de összességében úgy látom, hogy a fejlesztők csak a látvány területén domborítanak, de nekem ez kevés.vadibandi
Multihoz nem volt még sok szerencsém, de ez az avatarozás is jó ötlet szerintem.
Köszi! Akkor lehet mi is kipróbáljuk. 😊SchleckHa összeszedsz te is pár havert játszhatunk egymás ellen is XvX-be. Ezzel most úgyis jobban elvagyunk mint az F1-gyel, mert ott csak az anyázás ment... 😂
több mint 13 éve
Akciós a Total War sorozat összes tagja a CD Galaxisnál, pl. NTW és az ETW 3490,- Ft. Csak azért nem veszem meg, mert lesz ez még olcsóbb is, meg a World of Tanks mellett úgy sem játszanék mással.
Nézegetve a youtube videókat ez a Shogun II nem egyáltalán nem tetszik. Ez az össze-vissza színezhetőség tök gagyi.
Igaz az online csatákban a bóuszt adó épületek elhelyezése jópofa, de összességében úgy látom, hogy a fejlesztők csak a látvány területén domborítanak, de nekem ez kevés.
több mint 13 éve
Konkrétan a Starcrafthoz és Brood Warhoz képest egy kalap kaki volt a történet ( de kár, hogy Win7-en tele van grafikai bugokkal, pedig legjobb rts ever), de ha már muszáj volt azt meglépni, ami a WoL végén történt, én is remélem, hogy írnak mellé egy fordulatokban gazdag történetet.Rossz döntés volt megnézni a Heart of the Swarm debut trailerét. Adják már ki!!!ChevyRemélem jobb története lesz, mint a Wings of Libertynek
A játék egyébként tökéletes...Black_Adder
És remélem, hogy nem az lesz a történet vége, ami a fél éve kiszivárgott állítólagos záróvideóban volt. (azt hittem, hogy csak fanvideo, így megnéztem)
több mint 13 éve
Rossz döntés volt megnézni a Heart of the Swarm debut trailerét. Adják már ki!!!ChevyRemélem jobb története lesz, mint a Wings of Libertynek
A játék egyébként tökéletes...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Rossz döntés volt megnézni a Heart of the Swarm debut trailerét. Adják már ki!!!
több mint 13 éve
DiRT3 multi működésre bírását valaki be tudná írni?
több mint 13 éve
pedig már kezdtem elgondolkodni azon, hogy az idei FPS játékom bizony a Battlefield 3 lesz az ütős trailerek miatt, de nekem elég volt ez a másfél perc, hogy visszazökkentsen a jól megszokott codhoz 😊http://www.youtube.com/watch?v=coiTJbr9m04&feature=youtu.be
több mint 13 éve
Köszi! Akkor lehet mi is kipróbáljuk. 😊Ez csak eredetivel működik?SchleckTunngléval is működésre bírható.süti
több mint 13 éve
MW2: Magnum ft. Tactical Knife 😊Lakifujj de utálom az olyanokat. AA12-t viszont nyelik, mintha muszáj lenne 😀
több mint 13 éve
Ez csak eredetivel működik?SchleckTunngléval is működésre bírható.
több mint 13 éve
Én sose voltam oda az autós játékokért, a Dirt 2 is vagy 3-4 futam ereéjig volt a gépemen, most viszont a 3-mal multiba nyomtunk egy capture the flaget. 😀 Az valami eszméletlen jóra sikeredett. Igaz közbe belép a sok idegen a szobába és kickelni se lhet, de nagyon nagy fun. Sose gondoltam volna, hogy egy autós játék lehet ennyire szórakoztató is. 😀 A ctf mdot csak ajánlani tudom.sütiEz csak eredetivel működik?
több mint 13 éve
Én sose voltam oda az autós játékokért, a Dirt 2 is vagy 3-4 futam ereéjig volt a gépemen, most viszont a 3-mal multiba nyomtunk egy capture the flaget. 😀 Az valami eszméletlen jóra sikeredett. Igaz közbe belép a sok idegen a szobába és kickelni se lhet, de nagyon nagy fun. Sose gondoltam volna, hogy egy autós játék lehet ennyire szórakoztató is. 😀 A ctf mdot csak ajánlani tudom.