NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
126
11
19:00
RedZone week 12
61
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
59
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
52
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
22
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
6
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
else hiszem ... Duke Nukem Forever ... pár perc és fent lesz ...DripHail to the King, baby 😊 Mondjuk, annyira nem jó 😂
több mint 13 éve
else hiszem ... Duke Nukem Forever ... pár perc és fent lesz ...
több mint 13 éve
Valamiért nem engedi a patcheket. Azt írja, hogy nem kompatibilis a játékommal.Az pont mellékküldetéseket bevezető misszió, de sajnos anélkül nem lehet továbbmenni. Próbáld meg updatelni a játékot, vagy frissítsd a videókarid driverét. Esetleg ha nem eredeti, akkor egy újracrackelés is segíthet.shawnkaDriver frissítés?A Warmachineos vagy mi a neve. Mikor el kell égetni a tervrajzokat de közbe nem vehetnek észre. Ott miután felrobbantom a hordókat bedobja az animációt, és lefagy.Double B
Amúgy melyik pálya? 😀shawnka
több mint 13 éve
Minecraft alap játék 😉 és az eredeti is simán megéri a 4k forintot 😀persze még nem vettem meg 😂
több mint 13 éve
Az pont mellékküldetéseket bevezető misszió, de sajnos anélkül nem lehet továbbmenni. Próbáld meg updatelni a játékot, vagy frissítsd a videókarid driverét. Esetleg ha nem eredeti, akkor egy újracrackelés is segíthet.A Warmachineos vagy mi a neve. Mikor el kell égetni a tervrajzokat de közbe nem vehetnek észre. Ott miután felrobbantom a hordókat bedobja az animációt, és lefagy.Double BNem tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy az AC: Brotherhoodban az egyik pályán lefagy a kép, és bár a hangot hallom, hogy megy tovább nem történik semmi, és egy idő után véglegesen lefagyDouble BDriver frissítés?
több mint 13 éve
Végre valaki. Már kezdtem egyedül érezni magam. Multizol is vagy csak singlebe tengeted a napjaidat?Minecraft. Mond valakinek valamit? 😀VadkenderInkább ki az, akinek ez nem mond semmit? 😀vassadi
több mint 13 éve
A Warmachineos vagy mi a neve. Mikor el kell égetni a tervrajzokat de közbe nem vehetnek észre. Ott miután felrobbantom a hordókat bedobja az animációt, és lefagy.Nem tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy az AC: Brotherhoodban az egyik pályán lefagy a kép, és bár a hangot hallom, hogy megy tovább nem történik semmi, és egy idő után véglegesen lefagyDouble BDriver frissítés?
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Minecraft. Mond valakinek valamit? 😀VadkenderInkább ki az, akinek ez nem mond semmit? 😀
több mint 13 éve
Minecraft. Mond valakinek valamit? 😀Vadkenderpixelkockák, szédülés.
több mint 13 éve
Minecraft. Mond valakinek valamit? 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Vagy patch, crack.Nem tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy az AC: Brotherhoodban az egyik pályán lefagy a kép, és bár a hangot hallom, hogy megy tovább nem történik semmi, és egy idő után véglegesen lefagyDouble BDriver frissítés?shawnka
több mint 13 éve
Nem tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy az AC: Brotherhoodban az egyik pályán lefagy a kép, és bár a hangot hallom, hogy megy tovább nem történik semmi, és egy idő után véglegesen lefagyDouble BDriver frissítés?
Amúgy melyik pálya? 😀
több mint 13 éve
Nem tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy az AC: Brotherhoodban az egyik pályán lefagy a kép, és bár a hangot hallom, hogy megy tovább nem történik semmi, és egy idő után véglegesen lefagy
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Eredeti, PC-s Halo 2-t hol lehetne beszerezni?
több mint 13 éve
Azt hiszem ennyire játékkal már rég nem akartam játszani,így elsőre ez kegyetlenül el lett találva...Tényleg kell majd egy konzol....ezt a játékot rengeteg ideig fejlesztették. 10000 bűnesetet néztek át, képekkel, gyilkossági helyszínek minden. Árlapokon megnézték mi mennyibe került, várostérképekről modellezték le az egész játékot. Óriási munka van ennek a hátterében.
http://videoteka.web4.hu/cikk/la-noire-fokuszban-a-jatekmenet-magyar-felirattalNewman
A zavvi rendelésnél meg dombornyomott kártya kell ha jól tudom, nekem haverom rendeli mindig. Játékonként 1 fontos postaköltség van. Kurva nagy raktárkészletük van és viszik a játékokat tőlük mint a cukrot. Sokat szállítanak magyarba is és mindenki csak pozitívan vélekedik róluk.
Vaterás rendelésnél meg shoptól kell rendelni, ahol nagy a pozitív visszajelzés.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Azt hiszem ennyire játékkal már rég nem akartam játszani,így elsőre ez kegyetlenül el lett találva...Tényleg kell majd egy konzol....http://videoteka.web4.hu/cikk/la-noire-fokuszban-a-jatekmenet-magyar-felirattal
több mint 13 éve
Mindegyik slim volt, csak asszem azok a 60-80 GB-s verziók, de az is ugyanazt tudja ahogy olvastam itt. Akkor ezek szerint lehetnek ezek újra raktáron, nem ilyen évekre kifutott termékek. A zavvi-s rendelés hogy működik, hogy ennyire olcsó tud lenni? Postaköltség sincsen ott? Hát vaterától félek venni ilyen komoly készüléket azért.ha slim-et árulnak ott, akkor persze, hogy érdemes. Azért 20k már elég ok arra, hogy várjon az ember szerintem. 😀A jatekaim.hu fórumára is benézhetsz,ott még olcsóbbak 😉JoeyPorterFenébe, néztem pár helyen és már lehetne 45-50ért is kapni, de mindenhol az volt írva, hogy elfogyott az a verzió. Szerintetek azt pótolhatják érdemes várni, vagy maradnak a 65-70ezres verziók?zavi27
De vaterán is nézz körbe, én speciel onnét vettem, garanciával, játékkal. 20k-ból meg simán lehet venni 3-4 fasza játékot zavviról. épp néztem, hogy maffia 2 17 fontért megy most 😀 Uncharted 2 12talán 😀Habi
több mint 13 éve
ha slim-et árulnak ott, akkor persze, hogy érdemes. Azért 20k már elég ok arra, hogy várjon az ember szerintem. 😀Fenébe, néztem pár helyen és már lehetne 45-50ért is kapni, de mindenhol az volt írva, hogy elfogyott az a verzió. Szerintetek azt pótolhatják érdemes várni, vagy maradnak a 65-70ezres verziók?zavi27Mennyiért lehet mostanában PS3-at kapni, és melyik verzióját érdemes venni? Mutattak nekem Uncharted nevű játékot ez kihagyhatatlannak tűnik! 😊zavi27A jatekaim.hu fórumára is benézhetsz,ott még olcsóbbak 😉JoeyPorter
De vaterán is nézz körbe, én speciel onnét vettem, garanciával, játékkal. 20k-ból meg simán lehet venni 3-4 fasza játékot zavviról. épp néztem, hogy maffia 2 17 fontért megy most 😀 Uncharted 2 12talán 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Fenébe, néztem pár helyen és már lehetne 45-50ért is kapni, de mindenhol az volt írva, hogy elfogyott az a verzió. Szerintetek azt pótolhatják érdemes várni, vagy maradnak a 65-70ezres verziók?Mennyiért lehet mostanában PS3-at kapni, és melyik verzióját érdemes venni? Mutattak nekem Uncharted nevű játékot ez kihagyhatatlannak tűnik! 😊zavi27A jatekaim.hu fórumára is benézhetsz,ott még olcsóbbak 😉JoeyPorter
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Mennyiért lehet mostanában PS3-at kapni, és melyik verzióját érdemes venni? Mutattak nekem Uncharted nevű játékot ez kihagyhatatlannak tűnik! 😊zavi27A jatekaim.hu fórumára is benézhetsz,ott még olcsóbbak 😉
több mint 13 éve
http://ipon.hu/hir/eger_es_billentyuzet_ps3_as_fps_ekhez/12696És akkor egeret?Lehet hogy baromságot kérdezek de ps3hoz lehet egeret-billentyűzetet venni?Cowboykarcsihttp://platinumshop.hu/product/1676
Játék demókat, tartalmakat, képeket, trailereket szinte bármit lelehet tölteni a gépre. Most pl pn+ ajándék is van és ott van mlb tv, nhl gamecenter. Mondjuk ez fizetős, de akinek már volt regelt fiókja a leállás előtt, az kapott 1 hónapot ingyen. De full játékokat is lehet letölteni a gépre, mini gameeket. Most pl amiket kaptunk még ajándékba ingyen full gameek, azok között volt majdnem 7gb-os, 3gb, 2gb. Azért tudják foglalni a winchestert.Habi
Mert igazából engem csak ez tart vissza a ps3ra való beruházástól hogy FPSeket nem nagyon tudok játszani kontrollerrel még a ps2őn próbáltam szerintem nagyon szar.Cowboykarcsi
beleolvastam, hogy eye kell hozzá:
http://576.hu/webshop_hardware_details.aspx?Platform=PS3&SelectedHardwareTitle=Eye%20Kamera&SelectedHardware=44d26a78-60f1-4940-9f5c-f7fdc6cc5bc1&SelectedHardwareCategoryID=54fd8b1c-5cff-414d-9f4c-36a572969e91
JT Daniels fan
több mint 13 éve
És akkor egeret?Lehet hogy baromságot kérdezek de ps3hoz lehet egeret-billentyűzetet venni?Cowboykarcsihttp://platinumshop.hu/product/1676
Játék demókat, tartalmakat, képeket, trailereket szinte bármit lelehet tölteni a gépre. Most pl pn+ ajándék is van és ott van mlb tv, nhl gamecenter. Mondjuk ez fizetős, de akinek már volt regelt fiókja a leállás előtt, az kapott 1 hónapot ingyen. De full játékokat is lehet letölteni a gépre, mini gameeket. Most pl amiket kaptunk még ajándékba ingyen full gameek, azok között volt majdnem 7gb-os, 3gb, 2gb. Azért tudják foglalni a winchestert.Habi
Mert igazából engem csak ez tart vissza a ps3ra való beruházástól hogy FPSeket nem nagyon tudok játszani kontrollerrel még a ps2őn próbáltam szerintem nagyon szar.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Lehet hogy baromságot kérdezek de ps3hoz lehet egeret-billentyűzetet venni?Cowboykarcsihttp://platinumshop.hu/product/1676
Játék demókat, tartalmakat, képeket, trailereket szinte bármit lelehet tölteni a gépre. Most pl pn+ ajándék is van és ott van mlb tv, nhl gamecenter. Mondjuk ez fizetős, de akinek már volt regelt fiókja a leállás előtt, az kapott 1 hónapot ingyen. De full játékokat is lehet letölteni a gépre, mini gameeket. Most pl amiket kaptunk még ajándékba ingyen full gameek, azok között volt majdnem 7gb-os, 3gb, 2gb. Azért tudják foglalni a winchestert.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Köszia segítséget! Letölteni mit lehet a gépre, az miért jó? HD tv-t és kábelt vettem nemrégiben, úgyhogy az rendelkezésre állna.Mennyiért lehet mostanában PS3-at kapni, és melyik verzióját érdemes venni? Mutattak nekem Uncharted nevű játékot ez kihagyhatatlannak tűnik! 😊zavi27http://platinumshop.hu/products/playstation3/console
már csak slim típust fejlesztenek, szóval nyilván ezt. Aztán csak merevlemez kapacitásban van különbség 1-1 konzol között. Tehát a 40gb-os is u.a. tudja mint a 320gb-os. Csak hát a 40esre kevesebb dolgot tudsz letölteni, a mentések persze ígyis bőven elférnek rajta. Nekem 250es van, tökéletes. HDMI kábel és HD-HDready tv is ajánlott hozzá, azon jön ki igazán a grafika. Játékokban csak eredetit lehet a sony termékén használni, de angliából a zavvi oldalról elég jó árakon lehet találni játékokat, plusz mindig van vmi kis nyálcsorgató árajánlat. Az Uncharted ps exkluzív játék, kurva jó. Nekem megvan a 2. rész Game of the Year Editionben, nagyon jó. A 3ról láthattál videókat, idei év egyik legjobban várt játéka, plusz tényleg extra jó játék lesz az is. Szerintem megéri a befektetést, plusz ps networkon is ingyen lehet játszani, ami tovább emeli az értéket.Habi
több mint 13 éve
Lehet hogy baromságot kérdezek de ps3hoz lehet egeret-billentyűzetet venni?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen