NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
107
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
51
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
41
11
22:25
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
nagyon király lett a Road to Glory mód az ncaa12-ben
több mint 13 éve
sztem még mindig nincs fent. legalábbis usa accról ps storeon nem találom. nem hinném, hogy az angolon már fent lenne...Usa idő szerint este 7kor teszik fel,szóval nálunk holnap lesz belőleJoeyPorterValaki le bírta már szedni a Madden 12 demót?szelimén se usa se angol store kínálatában nem találkoztam vele. Ellenben most jött le az ncaa 12 demó, mindjárt megy is a próba vele.Habi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Madden 12 rosterről tud már valaki valami infót, melyik játékosnak mik a ratingjei...?Gege55http://espn.go.com/espn/thelife/videogames/madden12ratings/_/team/buf/id/2/buffalo-bills
Az AFC East már fent van, és naponta 2 csapat kerül fel.
több mint 13 éve
Madden 12 rosterről tud már valaki valami infót, melyik játékosnak mik a ratingjei...?
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Usa idő szerint este 7kor teszik fel,szóval nálunk holnap lesz belőleValaki le bírta már szedni a Madden 12 demót?szelimén se usa se angol store kínálatában nem találkoztam vele. Ellenben most jött le az ncaa 12 demó, mindjárt megy is a próba vele.Habi
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
kár h PC-re nem jön a Madden..én is még a 08-t foltozgatom (Rosterek...neki álltam a friss újoncokat megcsinálni...meg ilyenek).
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Valaki le bírta már szedni a Madden 12 demót?szelimén se usa se angol store kínálatában nem találkoztam vele. Ellenben most jött le az ncaa 12 demó, mindjárt megy is a próba vele.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
akkor viszont kecseg EA .Szerintem ha nem ruházol be egy konzolra 2020-ban is a 08-al fogod tolni 😊 Én már beletörődtem 😊RataxesKomoly a kérdés? 😀hát mivel fogalmam sincs mit kavarnak EA-nál ezért igen 😛Hall Of Green
Amúgy Fable III! Kurva jó! Sose nyomtam szerepjátékot, ezt is csak azért kezdtem el, mert x-boxra véleletlen leszedtük demóját. De nagyon jó!Deny
több mint 13 éve
Szerintem ha nem ruházol be egy konzolra 2020-ban is a 08-al fogod tolni 😊 Én már beletörődtem 😊hát mivel fogalmam sincs mit kavarnak EA-nál ezért igen 😛Hall Of Greenpc-re kijön vagy a 08-al kell játszanunk még 1 évet? 😀Hall Of GreenKomoly a kérdés? 😀
Amúgy Fable III! Kurva jó! Sose nyomtam szerepjátékot, ezt is csak azért kezdtem el, mert x-boxra véleletlen leszedtük demóját. De nagyon jó!Deny
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
hát mivel fogalmam sincs mit kavarnak EA-nál ezért igen 😛Komoly a kérdés? 😀Na Madden 12 demo júli 25 😊JoeyPorterpc-re kijön vagy a 08-al kell játszanunk még 1 évet? 😀Hall Of Green
több mint 13 éve
szelim
61
Valaki le bírta már szedni a Madden 12 demót?
több mint 13 éve
Grafika nálam nem számított soha szinte, szóval akkor majd egyet is bepróbálom. Ezerér' meg lehet eredetiben.
több mint 13 éve
Az első baromi jó. Ha nem zavar, hogy nem full hd a graf és nincs tele mindenféle mai cicomával, akkor érdemes 😊 (amúgy egy ezres alatt már kapható, nem pénz érte)És egyből a harmadikkal kezded? 😊BáleszIlyenek sose zavartak 😊
Egyébként értelmesnek tűnik a történet, szerintem 1-2 nélkül is simán játszható. Persze, ha valaki játszott azokkal, az mondja már meg, érdemes-e velük (2 alapból kilő, nincs Pc-re, x-box meg csak kölcsönbe van itt)Deny
A második is tetszett. Az irányítást nem tudom összevetni, mert az egyiket pc-n, a másikat boxon játszottam, de kézre esik mindkettő. A harcrendszer egy picit más és a második részben több dolgot csinálhatsz, de alapvetően maradt az a szerethető Fable, ami az első rész is volt.
A harmadikkal még nem játszottam, de tervben van 😊
több mint 13 éve
Az első rész szerintem veri a 3.at.A másodikkal én se játszottam, de azt mondják gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz, mint a harmadik, ami nem sok újítást hozott.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Persze, ha valaki játszott azokkal, az mondja már meg, érdemes-e velük (2 alapból kilő, nincs Pc-re, x-box meg csak kölcsönbe van itt)DenyAz első rész is jó, csak már nem mai darab.
több mint 13 éve
És egyből a harmadikkal kezded? 😊BáleszIlyenek sose zavartak 😊
Egyébként értelmesnek tűnik a történet, szerintem 1-2 nélkül is simán játszható. Persze, ha valaki játszott azokkal, az mondja már meg, érdemes-e velük (2 alapból kilő, nincs Pc-re, x-box meg csak kölcsönbe van itt)
több mint 13 éve
vassadi
15 617
sztem 1-2 nap aztán kint lesznek a kanfasztikus 😛 qb-ek ratngjei 😛 :cool:superbrutal88Itt is vannak:
http://www.ea.com/madden-nfl/blog/madden-nfl-12-rookie-ratings-top-quarterbacks
több mint 13 éve
Komoly a kérdés? 😀Na Madden 12 demo júli 25 😊JoeyPorterpc-re kijön vagy a 08-al kell játszanunk még 1 évet? 😀Hall Of Green
Amúgy Fable III! Kurva jó! Sose nyomtam szerepjátékot, ezt is csak azért kezdtem el, mert x-boxra véleletlen leszedtük demóját. De nagyon jó!
több mint 13 éve
Na Madden 12 demo júli 25 😊JoeyPorterpc-re kijön vagy a 08-al kell játszanunk még 1 évet? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok. Talán itt jó helyen kopogtatok. Valakinek nincs olyan NCAA football játéka PS3ra ami felesleges neki és megválna tőle? Pénzem nincs, úgy hogy csak játékot tudok adni érte :/ Érdeklődni PMben 😊
több mint 13 éve
Csatlakozz, Bandi! 😊P.S. Jól néz ki a sharpshooter sorozatod. 😉
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Én képtelen vagyok mással játszatni, csakis World of Tanks.Napi 4-5 óra a minimum.
Azt hiszem haromt is így van vele!
több mint 13 éve
panzer corpsmiután végigromboltam nyugat európát, azt kell mondjam nagyon tetszik.
jó kis klasszik körös stratégia panzer general fanoknak alapbriareos
Egy az egyben Panzer General, minimálisan pofásabb grafikával, használható gyalogsággal. most upgradeltem első tankomat tigris 1-re, eléggé rombolt mikor alapból 15-ös overpowerrel kezdett 😀
több mint 13 éve
panzer corpsjó kis klasszik körös stratégia panzer general fanoknak alap