NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
szelim
61
Végre fent van a Madden 12 demo.
több mint 13 éve
irtam a madden nfl topikba (bowl.hu forum/egyeb jatekok/madden nfl) meg tegnap, ott a link Amugy a madden-re nem akartok atallni abba a topikba? ott egyertelmuen csak az szerepel :rolleyes:Madden NFL 07-hez honnan tudnék 2011es rostert letölteni?rfonaifootball-freaks.com. Csak sajnos behalt, pedig nekem is kellene egy Madden 08hoz. Akinek van vmi újabb az jelezhetné felém. Köszi.tüsi91
Twitter: azajoey
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Madden NFL 07-hez honnan tudnék 2011es rostert letölteni?rfonaifootball-freaks.com. Csak sajnos behalt, pedig nekem is kellene egy Madden 08hoz. Akinek van vmi újabb az jelezhetné felém. Köszi.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Madden NFL 07-hez honnan tudnék 2011es rostert letölteni?
több mint 13 éve
Akit érdekel - még pár nap és megérkezik ez: http://www.youtube.com/watch?v=3i7dKF6-Ctc (ha jól tudom itthon pár napot még várni kell 23.-ához képest)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=ZL6a9X11fyk nagyon yo kis game lett :cool:
több mint 13 éve
ez sztem az összes játékra elmondható...legszebb mikor alapból PC-re készült játékból(pl Mafia), az új rész is konzolra készül és csak átportolják PC-re, h nesztek...Divatvagy az Alan Wake, amivel még anno a Vistát! promózták, aztán meg konzol only lett
több mint 13 éve
vassadi
15 617
A legutóbbi roster update-et honnan lehet letölteni?
több mint 13 éve
ez sztem az összes játékra elmondható...legszebb mikor alapból PC-re készült játékból(pl Mafia), az új rész is konzolra készül és csak átportolják PC-re, h nesztek...
|
több mint 13 éve
Maddent azért nem kap a pc, mert kinn szinte mindenki, aki megveszi a játékot, az konzolra veszi meg. (Persze, többen játszanának vele PC-n, de annak nagy része letöltés.) Madden pedig még egyértelműen az USA-nak készül.
több mint 13 éve
madden 08 volt az uccsó PC-re, idén pl iOS-re is kiadja az EA...sztem biztos h nem lesz már PC madden, EA más játékokkal is meglépte ezt(pl. NHL), de azt 1 éven belül újra kiadta PC-re, bár ha abból indulok ki h pl a legutóbbi új PC-s fifa, az előtte évi konzolos átirata volt, akkor nem tudom ezt miért nem képesek megcsinálni maddenre....egy szó mint száz kell venni egy konzolt...egyébként még egy gondolat... azthiszem ez lesz a 4. év, hogy nincs pc-re? ilyen távlatból igazán megérdemelnénk, hogy kiadnák PC-re a 2012-őt.. persze nem kéne 2013-ban kiadni pc-re, csaka zért, hogy legyen már jó madden nfl pc-re is. legfeljebb csinálnak rostert hozzá évente. de ha már olyan kutyaütök lennének, akkor azt is fanok csinálnák. könyörgöm, egy jó grafikájú, jó inteliganciájú játékot dobjanak m ár ki. csak egyszer, aztán majd pár év múlva megint...Venturakár h PC-re nem jön a Madden..én is még a 08-t foltozgatom (Rosterek...neki álltam a friss újoncokat megcsinálni...meg ilyenek).Amadeus91hát igen. szégyelljék magukat... meg be lehet venni a kuppancsot.
lesnek, hogy PC-n nem sikeresek. nem hát. miért legyenek mikor minden évben nelkérnek egy 10.000-rest lényegében egy rosterfrissítésért. hát nem jó üzlet?
az, hogy beleraknak egy két mozgásformát, meg új időjárást, új kameranézetet az tényleg kőkemény változás.
addig addig tér rá a játékipar a konzolos dolgokra még valaki/valakik valami csudajó kalózmásolatot ki nem találnak.Ventura
|
több mint 13 éve
PCM11-hez van valakinek krekkje?
több mint 13 éve
egyébként még egy gondolat... azthiszem ez lesz a 4. év, hogy nincs pc-re? ilyen távlatból igazán megérdemelnénk, hogy kiadnák PC-re a 2012-őt.. persze nem kéne 2013-ban kiadni pc-re, csaka zért, hogy legyen már jó madden nfl pc-re is. legfeljebb csinálnak rostert hozzá évente. de ha már olyan kutyaütök lennének, akkor azt is fanok csinálnák. könyörgöm, egy jó grafikájú, jó inteliganciájú játékot dobjanak m ár ki. csak egyszer, aztán majd pár év múlva megint...kár h PC-re nem jön a Madden..én is még a 08-t foltozgatom (Rosterek...neki álltam a friss újoncokat megcsinálni...meg ilyenek).Amadeus91hát igen. szégyelljék magukat... meg be lehet venni a kuppancsot.
lesnek, hogy PC-n nem sikeresek. nem hát. miért legyenek mikor minden évben nelkérnek egy 10.000-rest lényegében egy rosterfrissítésért. hát nem jó üzlet?
az, hogy beleraknak egy két mozgásformát, meg új időjárást, új kameranézetet az tényleg kőkemény változás.
addig addig tér rá a játékipar a konzolos dolgokra még valaki/valakik valami csudajó kalózmásolatot ki nem találnak.Ventura
több mint 13 éve
eléggé sajnálom, hogy nem jön PS2-re. pedig a 11-el elszórakoztam 😀
több mint 13 éve
áááá engem a juve draftolt... 😀nagyon gondolkodtam rajta hogy waterboy vagy running black de végül úgy döntöttem hogy a tiszteletedre meghagyom neked a waterboy szerepét 😛Jocihaha 😛RB? nem waterboy? 😀Divat
megnyertem a középiskolai bajnokságot veretlenül,5 csillagos prospect voltam,legjobb RB a classban,commitoltam a Michiganhez ahol jelenleg második számú futó vagyok(most vagyok week5-nél,4th string RB-ként kezdtem a szezont).week 6-nél pedig jön a position battle a kezdő posztért :cool:Joci
|
több mint 13 éve
nagyon gondolkodtam rajta hogy waterboy vagy running black de végül úgy döntöttem hogy a tiszteletedre meghagyom neked a waterboy szerepét 😛RB? nem waterboy? 😀Divatabba is utolsó vagy?Divathaha 😛
megnyertem a középiskolai bajnokságot veretlenül,5 csillagos prospect voltam,legjobb RB a classban,commitoltam a Michiganhez ahol jelenleg második számú futó vagyok(most vagyok week5-nél,4th string RB-ként kezdtem a szezont).week 6-nél pedig jön a position battle a kezdő posztért :cool:Joci
több mint 13 éve
RB? nem waterboy? 😀haha 😛nagyon király lett a Road to Glory mód az ncaa12-benJociabba is utolsó vagy?Divat
|
több mint 13 éve
Hát remélem meg tudják úgy oldani, hogy idén kiadják, örülnék neki 😊
több mint 13 éve
úgy tudom még nincs kint a béta, amit egyébként q3ra ígértek szal legkésőbb szeptemberben jönnie kell, viszont való igaz, hogy holnap este zárja a blizzard a gazdasági beszámolóját és a rajongók arra számítanak, hogy ezzel együtt bejelentik a closed beta indítását is. a blizzard májusban azt mondta h szeretnék ha még idén megjelenne a játék, úgyhogy van remény egy decemberi megjelenésre.
child please!
több mint 13 éve
Úgy hallottam ki jött a Diablo 3 béta verzió, akkor nem sokára ki kell jönnie az egésznek? 😊
több mint 13 éve
haha 😛nagyon király lett a Road to Glory mód az ncaa12-benJociabba is utolsó vagy?Divat
megnyertem a középiskolai bajnokságot veretlenül,5 csillagos prospect voltam,legjobb RB a classban,commitoltam a Michiganhez ahol jelenleg második számú futó vagyok(most vagyok week5-nél,4th string RB-ként kezdtem a szezont).week 6-nél pedig jön a position battle a kezdő posztért :cool:
több mint 13 éve
kár h PC-re nem jön a Madden..én is még a 08-t foltozgatom (Rosterek...neki álltam a friss újoncokat megcsinálni...meg ilyenek).Amadeus91hát igen. szégyelljék magukat... meg be lehet venni a kuppancsot.
addig addig tér rá a játékipar a konzolos dolgokra még valaki/valakik valami csudajó kalózmásolatot ki nem találnak.
több mint 13 éve
szelim
61
Nekem még mindig nincs fent.Usa idő szerint este 7kor teszik fel,szóval nálunk holnap lesz belőleJoeyPorterValaki le bírta már szedni a Madden 12 demót?szelimén se usa se angol store kínálatában nem találkoztam vele. Ellenben most jött le az ncaa 12 demó, mindjárt megy is a próba vele.Habi
több mint 13 éve
nagyon király lett a Road to Glory mód az ncaa12-benJociabba is utolsó vagy?
|