NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Mass effect 3: anno majdnem elsirtam magam mikor kiderült, h csak jövőre fog megjelenni. Most éppen a könyvet olvasom, ami itthon is megjelent. Mass effect felismerés.
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 13 éve
Sztem a gyerek akivel most játszottam online NCAAF 12-t (irish@FSU 21:17) 6 felé törte a kontrollert és holnap lemegy a boltba eladja a játékot, soha többet college foci címmel.De megérdemelte, rohadt nagy geci volt.
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Hát, annyira nem jön be a Deus Ex, nem ilyen játékra számítottam. Nagyon hiányzik már valami jóféle RPG, mint mondjuk az Alpha Protocol vagy egy Mass Effect 😕tenorxÉn is néztem, de inkább várok a Mass Effect 3-ra. Deus Ex helyett most játszom újra az ME2-t.
több mint 13 éve
Hát, annyira nem jön be a Deus Ex, nem ilyen játékra számítottam. Nagyon hiányzik már valami jóféle RPG, mint mondjuk az Alpha Protocol vagy egy Mass Effect 😕tenorxSzeptember végén Fallout: New Vegas - Lonesome Road DLC. Addig ha esetleg nem játszottál volna ajánlom a New Vegast.
több mint 13 éve
Hát, annyira nem jön be a Deus Ex, nem ilyen játékra számítottam. Nagyon hiányzik már valami jóféle RPG, mint mondjuk az Alpha Protocol vagy egy Mass Effect 😕
több mint 13 éve
Az ezres ToR, előfizetve annyi. Vagyis most fizetsz ennyit, aztán ha kijön a játék kell majd pótolni a többit. Szóval 10k-s játék ez is, csak most így lett megoldva az előrendelés.Az én bajom meg csak annyi, hogy már kurvára beleéltem magam a ToR-ba de nagyon nem akaródzik a havidíj fizetés...Én azt ki se merem próbálni,pedig kb 1000 forintért adják asszem a boltba 1 hónap ingyenes előfizetéssel 😀.Ha esetleg majd hírét hallom h lesz vmi rejtett ingyenes szerver akkor oké,bár erre sajnos nem látok nagy esélyt :S.
süti
Mondjuk az én gépemen szerintem amúgyis akadozna,pl a heroes V is be-beakadt néha de az még egyáltalán nem volt vészes.Ennyiből örülök hogy a haton nem változtattak sokmindent.Berez
Heroes VI azért grafikába "sokat" javult. Ha az V akadozott szerintem a VI-ot nem bírná.
Játékmenetbe ugyanaz, az egységek is olyan V színvonal, egyedül annyiból vettem észre, hogy ez nem az V, hogy nincs csak 2 alapanyag (WTF?!?!), és a várépítkezés újra 2D-s, bár egyelőre nem látom át a rendszerét, de kampányba még nem lehetett építgetni. Illetve ott még nem járok.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az én bajom meg csak annyi, hogy már kurvára beleéltem magam a ToR-ba de nagyon nem akaródzik a havidíj fizetés...Én azt ki se merem próbálni,pedig kb 1000 forintért adják asszem a boltba 1 hónap ingyenes előfizetéssel 😀.Ha esetleg majd hírét hallom h lesz vmi rejtett ingyenes szerver akkor oké,bár erre sajnos nem látok nagy esélyt :S.
süti
Mondjuk az én gépemen szerintem amúgyis akadozna,pl a heroes V is be-beakadt néha de az még egyáltalán nem volt vészes.Ennyiből örülök hogy a haton nem változtattak sokmindent.
több mint 13 éve
nemköltökgépre, nemköltökgépre, nemköltökgépre...Hál'istennek nálam mindent maxra húzva sem röccen meg. Viszont eléggé vegyesek az érzéseim. Ez egy Heroes V add-on... ráadásul lebudítva. Teljesen ugyanaz az eset, mint a Civ IV és az V esetében. Ugyanolyan fasza, de hogy külön játék lenne...
csak az a baj, hogy a nyáron volt szerencsém pár órát játszani ps3-on a gta4-el, és hát talán nem kell mondanom, hogy mennyire addiktív játék... csak a JNR csatornát hallgatva napokat el tudnék glasszálni a városban, és akkor a két DLC még hol van
nehéz az életJJ
GTA IV nyilván jobb választás ilyen szempontból. Én most elhatároztam, hogy már igenis kijátszom 100%-ig...
Az én bajom meg csak annyi, hogy már kurvára beleéltem magam a ToR-ba de nagyon nem akaródzik a havidíj fizetés...
Nembaj, hamarosan úgyis vége az uborkaszezonnak, majd BF3-mal elbaszom a vizsgáimat. 😀
több mint 13 éve
Heroes VI Demo: http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-22448&ct=tcm:6-231-32 :cool:sütinemköltökgépre, nemköltökgépre, nemköltökgépre...
csak az a baj, hogy a nyáron volt szerencsém pár órát játszani ps3-on a gta4-el, és hát talán nem kell mondanom, hogy mennyire addiktív játék... csak a JNR csatornát hallgatva napokat el tudnék glasszálni a városban, és akkor a két DLC még hol van
nehéz az élet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Fifa12 karrier mód(menedzser mód)Látvány: Vizuálisan nagyjából hasonló élményt kapunk, mint a FIFA 11-ben, de főmenü képernyője egy kicsit átszabásra került. A soron következő meccsek naptára beágyazva található meg a főmenüben, így a híreket és az eseményeket is egy helyen tudod majd nyomon követni. Bármikor megállíthatod az időt, ha éppen egy érdekes cikket vagy egy cserét akarsz lebonyolítani. Új elemek különböztetik meg a különböző meccseket, mint bajnoki, kupa vagy Európai meccs.
Játékos megfigyelés: Igen a játékos megfigyelés visszatért a FIFA széria karrier módjába, de csak a fiatal játékosok esetében. Három megfigyelőt szerződtethetsz és küldheted szét őket a különböző régiókba tetszőlegesen hosszú időre. A legjobb megfigyelők természetesen sok pénzbe kerülnek. Ahhoz, hogy a rivális klubok ne vadásszák le előled a legtehetségesebb ifjoncokat résen kell lened és gyakran kell kiküldeni a játékos megfigyelőket a régiókba.
Tehetséggondozó központ: A játékban létrehozhatod a saját „Telki fociakadémiád”, ahol a játékos megfigyelők által jónak ítélt tehetségeket tovább fejlesztheted. Itt eldöntheted, hogy mikor kerülnek be a nagy csapatba, de ki is rúghatod őket.
Játékos történetek: A játékosok a teljes szezon alatt hangot adnak a véleményüknek a menedzser döntéseivel kapcsolatban, amely persze lehet negatív és pozitív is. Mindenről lesz vélemény az átigazolásokról, a sérüléstől való félelemről, a játékidőről, az új igazolásokról, a morálról és sok minden másról is. Az hogy milyen módon kezeled ezt, teljesen tőled fog függni.
Csere határidő: Óráról órára követheted a cserepiac utolsó időszakát, amikor még lehetőséged lesz valamilyen átigazolásra.
Forma és morál: A játékosok két legfontosabb értéke, amely a menedzser módban végzett tevékenységed alapján változik, ezek alakulását a játékos történeti részben kísérheted figyelemmel.
Játékos fejlődés: Sajnos az angol közösségi srácoknak nem sikerült túl sok szezont lejátszani egymás után, de a tapasztalataik alapján a játékosok szezonról szezonra akár jelentős mértékben is javíthatnak a képességeiken.
Nekem bejönnek ezek az újítások. De még mindig nem tudom, hogy Fifa12 v F1 2011
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Heroes VI Demo: http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-22448&ct=tcm:6-231-32 :cool:
több mint 13 éve
cdgalaxis, ogc shopAmúgy, 576-nál szoktam látni előrendelői akciókat, más üzletnél is érdemes figyelni?vassadimárciusba jelenik meg ugye, sztem még idén, viszont jó kis előrendelői akciók jan-febr. környékén lesznek...persze ha nem lesz csúszásDivatPont emiatt kérdeztem, meg akarom várni, milyen előrendelői akció lesz. Kösz.vassadi
|
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Amúgy, 576-nál szoktam látni előrendelői akciókat, más üzletnél is érdemes figyelni?márciusba jelenik meg ugye, sztem még idén, viszont jó kis előrendelői akciók jan-febr. környékén lesznek...persze ha nem lesz csúszásDivatPont emiatt kérdeztem, meg akarom várni, milyen előrendelői akció lesz. Kösz.vassadi
több mint 13 éve
vááááááááááááááááááááááááááááá: http://www.youtube.com/watch?v=2liYvrEdJuU&feature=player_embeddeditt pedig lehet nézni gameplayt is, amikor épp megy meccs a bajnokságról: http://www.dota2.com/tournaments/international/
|
több mint 13 éve
vassadi
15 617
márciusba jelenik meg ugye, sztem még idén, viszont jó kis előrendelői akciók jan-febr. környékén lesznek...persze ha nem lesz csúszásDivatPont emiatt kérdeztem, meg akarom várni, milyen előrendelői akció lesz. Kösz.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Végre megjött ez is:http://www.youtube.com/watch?v=fNpfXc_tPyQ&feature=player_embedded
:cool: :cool: :cool:
több mint 13 éve
nem azt kérdezte h mikor kapja meg ha előrendeli, hanem h mikortól lehet előrendelni...márciusba jelenik meg ugye, sztem még idén, viszont jó kis előrendelői akciók jan-febr. környékén lesznek...persze ha nem lesz csúszásSzerintetek kb. mikortól lesz előrendelhető hazai üzleteknél (pl. 576, CD Galaxis) a Mass Effect 3?vassadieu megjelenés napján már itthon is a boltok piacán lesz. ha meg előrendeled, akkor meg még talán 1-2 nappal előbb is megérkezik hozzádHabi
addig is: http://www.youtube.com/watch?v=ifg-4X2HR1c&feature=player_embedded
|
több mint 13 éve
Szerintetek kb. mikortól lesz előrendelhető hazai üzleteknél (pl. 576, CD Galaxis) a Mass Effect 3?vassadieu megjelenés napján már itthon is a boltok piacán lesz. ha meg előrendeled, akkor meg még talán 1-2 nappal előbb is megérkezik hozzád
JT Daniels fan
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Szerintetek kb. mikortól lesz előrendelhető hazai üzleteknél (pl. 576, CD Galaxis) a Mass Effect 3?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kipróbáltam az NFL 12-t és szerintem én vagyok az egyetlen,akinek egyelőre nem tetszik jobban a 11nél.Mondjuk ehhez hozzátartozik h a 11-et slowon játszottam végig a 12-t meg csak normalon,de a throw on the runt megsemmisítették gyakorlatilag,márpedig a 11-ben all-maddenen általában arra volt kényszerülve és ahhoz szokott hozzá az ember.Itt még egy normális screen passt sem lehet adni benne valamint minden 10 yardnál hosszabb futás közben indított passz esélytelen.Igaz a történethez hozzátartozik h sokkal kissebb nyomást helyeznek az emberre all-maddenen mint a 11-ben és ezért nem feltétlenül kell minden egyes playt úgy kezdeni h 5 yardot hátrafutok a QB-vel,aztán meg oldalra,mint a 11ben.
több mint 13 éve
J.Jaguars
36
én is a maddent fogom megvenni meg a bf3-atsuperbrutal88Jaja. Még jó hogy a Madden 😊 Már várom nagyon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én is a maddent fogom megvenni meg a bf3-atBizony. Én is kihagyom. Szerintem a PES mérföldekkel jobb még ha nincs is teljesen licenszelve. Amúgy én Madden 12-re nevezek be idén. 😊 Bár ahogy elnézem a 12-es Fifa sem rossz. Tetszenek az újítások. A sok kis apró dolog. Kamu sérülések, esések, megpattanó lövések, stb, stb.J.JaguarsFifa 12 trailer:Szerintem kihagyom 😀 (ezt is) Valahogy a PES újításai jobbak 😊JoeyPorter
http://www.youtube.com/watch?v=istUJhYecmIHabi
több mint 13 éve
J.Jaguars
36
Bizony. Én is kihagyom. Szerintem a PES mérföldekkel jobb még ha nincs is teljesen licenszelve. Amúgy én Madden 12-re nevezek be idén. 😊 Bár ahogy elnézem a 12-es Fifa sem rossz. Tetszenek az újítások. A sok kis apró dolog. Kamu sérülések, esések, megpattanó lövések, stb, stb.Fifa 12 trailer:Szerintem kihagyom 😀 (ezt is) Valahogy a PES újításai jobbak 😊JoeyPorter
http://www.youtube.com/watch?v=istUJhYecmIHabi
több mint 13 éve
Battlefield 3 | Caspian Border Gameplay :cool:azt hiszem nem megy majd rossz helyre az a 11.500 forintom 😀
Nagyon durva. Ehhez lehet majd fejleszteni a gépet. 😊xrace77
JT Daniels fan
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Battlefield 3 | Caspian Border Gameplay :cool: Nagyon durva. Ehhez lehet majd fejleszteni a gépet. 😊