PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszi!Na akkor végre elárulod, hogy milyen nick-kel játszol?
Az A-20-asom most már simán beléd futhat, mert jönnek a SZU-100-asok is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Emlékszem még a Bartók Béla úti QWERTY-ben vettem meg úgy, hogy sohasem hallottam róla előtte, de amint megnéztem a leírást, tudtam, hogy be fog jönni!idegesítő a magyarítás, de lusta vagyok visszaváltani az angolra.
Más. WoT.
1. Hogy tetszik nektek a magyarítás?
2. Mit jelent a csata előtti rosteren a néhány jármű előtt felbukkanó ezüst pajzs 1-2-es számokkal?vadibandi
a pajzs asszem azt jeleni hogy hány tiszt ül abban a tankban. alapesetben akkor lesz tiszt a crewban a parancsnok, ha eléri a 100%ot alapképzésben és legalább 1 kiegészítőben is. ugye a 100% után mindig felmegy egyet a rang.
több mint 13 éve
Emlékszem még a Bartók Béla úti QWERTY-ben vettem meg úgy, hogy sohasem hallottam róla előtte, de amint megnéztem a leírást, tudtam, hogy be fog jönni!Más. WoT.
1. Hogy tetszik nektek a magyarítás?
2. Mit jelent a csata előtti rosteren a néhány jármű előtt felbukkanó ezüst pajzs 1-2-es számokkal?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ismerős valakinek ez a játék? 😊már sokszor kifejtettük hogy a valahavolt legjobb stratégiai játék 😛
Ork
több mint 13 éve
Dread Knight ha jól emlékszem egyedül a heroes 3-ban volt se előtte se utánaOrkPontosan ez a problémám. 😊 Legjobb egység volt.
A VI-ba akkor remélem a maradék vár a törpöké lesz, bár nem valószínű, hogy az V mindkét kiegjé is benne lesz.
90 (!) perces TOR gameplay: http://www.justin.tv/archive/archive_popout?id=285836649
Addig nézzétek még le nem tiltják. 😀
több mint 13 éve
Dread Knight ha jól emlékszem egyedül a heroes 3-ban volt se előtte se utánaOrkcsak a barbárok 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Dread Knight ha jól emlékszem egyedül a heroes 3-ban volt se előtte se utána
több mint 13 éve
az ötöt is már full magyarul vettem meg, és a hat is rögtön magyar felirattal került a boltokbaNem azon van a hangsúly, hanem hogy ott tart a magyar játékfejlesztés, hogy világméretű címeket fejleszthetünk. Igaz szerintem az Ubinak szerintem nagyobb szempont, hogy olcsón megcsinálja valaki. A BlackHole pedig már a Warhammerrel is odatette magát.
úgy nekiállnék az egytől végigtolni megint a teljes sorozatot, csak örökélet kóddal, a pályákon végigrohanva is elmenne vele egy hónapom...JJ
Attól én se félek, hogy szar lesz a VI, de elnézegetve a videókat és képeket nem sokat fejlődött az V-höz képest. Bár a Civ V-öt is leegyszersítették mégis ugyanolyan jól eljátszok vele "Még egy kört". Csak én necro fanként rosszul élem meg, hogy elvettek a Dred Knightot. 😛
Ahogy pedig Bálesz mondta, akinek bejön a Heroes az ne hagyja ki az elődjét, a King's Bountyt sem. Mostani résszel eléggé odatették magukat ismét.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de most kaptam meg az 576 nyári katalógusát, amiből megtudtam, hogy szeptemberben jön a Heroes 6 (!), és már elő is rendelhetőÉn is 576 katalógusban láttam. Biztos, hogy ki fogom próbálni, nosztalgiázni jó lesz.
debut trailer még tavalyról, hidegrázós
http://www.youtube.com/watch?v=wEBGPcRBnQUJJ
több mint 13 éve
Nekem a Kings Bounty sokkal jobban bejött, mint a Heroes, abból végigtoltam az alapot és az Armored Princess-t is, most a második kiegen a sor. 😊
több mint 13 éve
Lehet több is. Én a 3 óta nyomom vele és várom már a legfrissebbet.Az hagyjám, hogy jön, de itt fejlesztik Magyarországon, az InfoParkban 😛tenorxaz ötöt is már full magyarul vettem meg, és a hat is rögtön magyar felirattal került a boltokba
úgy nekiállnék az egytől végigtolni megint a teljes sorozatot, csak örökélet kóddal, a pályákon végigrohanva is elmenne vele egy hónapom...JJ
több mint 13 éve
Az hagyjám, hogy jön, de itt fejlesztik Magyarországon, az InfoParkban 😛tenorxaz ötöt is már full magyarul vettem meg, és a hat is rögtön magyar felirattal került a boltokba
úgy nekiállnék az egytől végigtolni megint a teljes sorozatot, csak örökélet kóddal, a pályákon végigrohanva is elmenne vele egy hónapom...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
jó lesz 😊ok de ezért töröltem le 😊 majd a 11-el nyomhatunk egy Girot 😛haromtmajd ha kijön a 11. a 2010et már letöröltem mert a unalmas volt. a második idényre sem változtak pl a nagy körversenyek útvonalaiharomttény,de mi nem 10éves careert akarunk játszani hanem egy két versenytJoci
eddig vagyunk akkor hárman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ok de ezért töröltem le 😊 majd a 11-el nyomhatunk egy Girot 😛tény,de mi nem 10éves careert akarunk játszani hanem egy két versenytJocina akkor már ketten vagyunk 😊majd ha kijön a 11. a 2010et már letöröltem mert a unalmas volt. a második idényre sem változtak pl a nagy körversenyek útvonalaiharomt
más?Joci
több mint 13 éve
Az hagyjám, hogy jön, de itt fejlesztik Magyarországon, az InfoParkban 😛
több mint 13 éve
én úgy vagyok vele, mint a filmekkel, semmi infora nem vagyok kíváncsi a megjelenés előtt 😊 nem aggódok, hogy nem lesz esetleg jó... a gépemet kellene tuningolnom végrenem tudom, hogy volt-e már róla szó, de most kaptam meg az 576 nyári katalógusát, amiből megtudtam, hogy szeptemberben jön a Heroes 6 (!), és már elő is rendelhetőNagy kedvenc, bár eddig a szörnyek nagyon nem fogtak meg. Főleg, hogy a kedvenc váramnak talán most vannak a leggagyibb egységei. :/ http://www.youtube.com/watch?v=K01JFZqpQlw
Elgondolkoztam a vételen is, zavvin egész baráti 7500-ért kapható, de inkább megvárom még leesik 5 alá. BlackHole miatt tuti vétel, csak azt sajnálom, hogy az Ubi ennyire megköti a kezüket.süti
---
több mint 13 éve
nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de most kaptam meg az 576 nyári katalógusát, amiből megtudtam, hogy szeptemberben jön a Heroes 6 (!), és már elő is rendelhetőNagy kedvenc, bár eddig a szörnyek nagyon nem fogtak meg. Főleg, hogy a kedvenc váramnak talán most vannak a leggagyibb egységei. :/ http://www.youtube.com/watch?v=K01JFZqpQlw
Elgondolkoztam a vételen is, zavvin egész baráti 7500-ért kapható, de inkább megvárom még leesik 5 alá. BlackHole miatt tuti vétel, csak azt sajnálom, hogy az Ubi ennyire megköti a kezüket.
WoT-be nagyon faszák lettek az új mappok, és a régiek is sokkal szebbek. Külön öröm, hogy a KV-vel mostmár tudok medium tankot is kifejleszteni. Új zenékkel sokkal hangulatosabb lett.
Viszont a balance-ot sikerült még jobban elbaszni... Tiger ellen berakot a csapatunkba egy Ltraktort... Meg engem egyre sűrűbben rak be 3, de talán 4 tierrel erősebb tankok közé is...
több mint 13 éve
tény,de mi nem 10éves careert akarunk játszani hanem egy két versenytmajd ha kijön a 11. a 2010et már letöröltem mert a unalmas volt. a második idényre sem változtak pl a nagy körversenyek útvonalaiharomtÉn nem próbáltam még, de valaki megszervezné, én jönnék, bár elég béna vagyok benne.Schleckna akkor már ketten vagyunk 😊
más?Joci
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
majd ha kijön a 11. a 2010et már letöröltem mert a unalmas volt. a második idényre sem változtak pl a nagy körversenyek útvonalaina akkor már ketten vagyunk 😊szokott valaki online PCM10-et játszani?JociÉn nem próbáltam még, de valaki megszervezné, én jönnék, bár elég béna vagyok benne.Schleck
más?Joci
több mint 13 éve
na akkor már ketten vagyunk 😊szokott valaki online PCM10-et játszani?JociÉn nem próbáltam még, de valaki megszervezné, én jönnék, bár elég béna vagyok benne.Schleck
más?
több mint 13 éve
szokott valaki online PCM10-et játszani?JociÉn nem próbáltam még, de valaki megszervezné, én jönnék, bár elég béna vagyok benne.
több mint 13 éve
Sorry, és de az első ilyen eset...
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Egyébként tudjuk már, hogy milyen játékok közül lehet választani majd?LakiOlvass már vissza bmeg,nem az első ilyened már... :rolleyes:
több mint 13 éve
Kb. 10 hszt kellett volna visszaolvasni.