PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Ja, leginkább a crew fejlesztésére éri meg, premium account már nem nagyon jön ki belőle... Talán majd tudok mutatni egy linket ahol lemérték a tankok álcázó képességét. Jellemző a ruszki fejlesztőkre mennyire maguk felé hajlik a kezük, egy ISnek majdnem akkora pl mint egy StuGé.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy összegért megkapod ömlesztve. 😊gyeekhát az úgy kurva drága. 10 euróért 2500 gold túl sok mindenre nem elég
több mint 13 éve
Egy összegért megkapod ömlesztve. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
World of Tankshez a napokban fog jönni az újabb patch, ami majd tartalmaz új tankokat is. Gondolom ezért változik a tech tree is. Én hallottam olyat is, hogy már tervezik a francia tankok bevezetését.sütiami fenn van a wiki részén, az a tervezett végleges tech tree a folyamatos patchekkel.
a francia tankok premium cuccok lesznek. de elvileg most is van. a németben az egyik. meg van ugye brit és kanadai is benne mint premium (churchill, matilda ill. RAM-II)
viszont amit néztem a premium accountban, ha mondjuk fizetek 10 eurót, ami 2500 gold, azt egyszerre megkapom azt annyi? vagy van folyamatos gold ellátás akkor, mint ugye a beta alatt volt napi 500 gold.
több mint 13 éve
World of Tankshez a napokban fog jönni az újabb patch, ami majd tartalmaz új tankokat is. Gondolom ezért változik a tech tree is. Én hallottam olyat is, hogy már tervezik a francia tankok bevezetését.
több mint 13 éve
Az irodai gépemen feladtam a kísérletezést, de otthon sikerült elindítanom a WoT-t.
több mint 13 éve
Én vagyok a rendszergazda és úgy is vagyok belépve.Haromt vagy aki a World of Tanksszal játszik. A honlapon találtam egy tech treet ami eléggé eltér a jelenleg használttól. Le fogják cserélni a jelenleg futó tech treet?visi_bpassz. dobj egy linket. megnézném.
de elvileg az amcsi és az eu server techtreeje nem ugyan az.
bandi. XP-vel sajna nem tudom mi lehet. ha van benne olyan lehetőség akkor jobb klikk az ikonra és futtatás rendszergazdakéntharomt
Most néztem, hogy nem állítottam eddig be a magyar nyelvet, de most letöltötte a lokalizációs csomagot.
A lényeg, hogy most sem megy, és semmi hibaüzenet.
több mint 13 éve
Este otthon rákérdezek. Nekem is tetszene, de most váltanom kellene, mert nekem Tigris kell 😀nem tudom mi ez, de királyabb lenne. Nashorn és Brummbär 😊 két kedvenc cuccom.passz. dobj egy linket. megnézném.Ez a német full tech tree. Kettő van (released és full) Itt pl a VK3601es nehéz tank és van benn egy kis keverés a heavyk között.
bandi. XP-vel sajna nem tudom mi lehet. ha van benne olyan lehetőség akkor jobb klikk az ikonra és futtatás rendszergazdakéntharomt
http://statcdn.worldoftanks.com/comcom_v4/uploads/tech_trees/germany_tree_full_com.jpgvisi_b
de ezt én is láttam a wiki részén.
kérdezz rá a fórumon. lehet hogy ez jön el majd.haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudom mi ez, de királyabb lenne. Nashorn és Brummbär 😊 két kedvenc cuccom.Ez a német full tech tree. Kettő van (released és full) Itt pl a VK3601es nehéz tank és van benn egy kis keverés a heavyk között.Haromt vagy aki a World of Tanksszal játszik. A honlapon találtam egy tech treet ami eléggé eltér a jelenleg használttól. Le fogják cserélni a jelenleg futó tech treet?visi_bpassz. dobj egy linket. megnézném.
http://statcdn.worldoftanks.com/comcom_v4/uploads/tech_trees/germany_tree_full_com.jpgvisi_b
de ezt én is láttam a wiki részén.
kérdezz rá a fórumon. lehet hogy ez jön el majd.
több mint 13 éve
Ez a német full tech tree. Kettő van (released és full) Itt pl a VK3601es nehéz tank és van benn egy kis keverés a heavyk között.Haromt vagy aki a World of Tanksszal játszik. A honlapon találtam egy tech treet ami eléggé eltér a jelenleg használttól. Le fogják cserélni a jelenleg futó tech treet?visi_bpassz. dobj egy linket. megnézném.
http://statcdn.worldoftanks.com/comcom_v4/uploads/tech_trees/germany_tree_full_com.jpg
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Haromt vagy aki a World of Tanksszal játszik. A honlapon találtam egy tech treet ami eléggé eltér a jelenleg használttól. Le fogják cserélni a jelenleg futó tech treet?visi_bpassz. dobj egy linket. megnézném.
bandi. XP-vel sajna nem tudom mi lehet. ha van benne olyan lehetőség akkor jobb klikk az ikonra és futtatás rendszergazdaként
több mint 13 éve
Semmi hibaüzenet?XPvadibandiÉn meg azt nem értem, hogy miért nem indul a játék?Milyen op rendszert használsz? Mert Vistán szokott még egy ablakot feldobni és engedélyeztetni az indítást.visi_b
Regeltem, letöltöttem a dolgokat, aztán mikor indítom az ikonnal a kis ablakban klikkelek a play-re, akkor kb. 15-20 másodperc után becsukódik az ablak oszt annyi. Elvileg a gépem még hozza minimális követelményeket.vadibandi
több mint 13 éve
XPMilyen op rendszert használsz? Mert Vistán szokott még egy ablakot feldobni és engedélyeztetni az indítást.visi_bHaromt vagy aki a World of Tanksszal játszik. A honlapon találtam egy tech treet ami eléggé eltér a jelenleg használttól. Le fogják cserélni a jelenleg futó tech treet?visi_bÉn meg azt nem értem, hogy miért nem indul a játék?
Regeltem, letöltöttem a dolgokat, aztán mikor indítom az ikonnal a kis ablakban klikkelek a play-re, akkor kb. 15-20 másodperc után becsukódik az ablak oszt annyi. Elvileg a gépem még hozza minimális követelményeket.vadibandi
több mint 13 éve
Milyen op rendszert használsz? Mert Vistán szokott még egy ablakot feldobni és engedélyeztetni az indítást.Haromt vagy aki a World of Tanksszal játszik. A honlapon találtam egy tech treet ami eléggé eltér a jelenleg használttól. Le fogják cserélni a jelenleg futó tech treet?visi_bÉn meg azt nem értem, hogy miért nem indul a játék?
több mint 13 éve
Haromt vagy aki a World of Tanksszal játszik. A honlapon találtam egy tech treet ami eléggé eltér a jelenleg használttól. Le fogják cserélni a jelenleg futó tech treet?visi_bÉn meg azt nem értem, hogy miért nem indul a játék?
Regeltem, letöltöttem a dolgokat, aztán mikor indítom az ikonnal a kis ablakban klikkelek a play-re, akkor kb. 15-20 másodperc után becsukódik az ablak oszt annyi. Elvileg a gépem még hozza minimális követelményeket.
több mint 13 éve
Haromt vagy aki a World of Tanksszal játszik. A honlapon találtam egy tech treet ami eléggé eltér a jelenleg használttól. Le fogják cserélni a jelenleg futó tech treet?
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Valaki tudja, hogyan lehet Win7 alatt futtatni a Halo 2-t?
több mint 13 éve
harmadik negyedévben jön a d3 beta. azt mondták, hogy igyekeznek még idén kiadni a játékot, de ilyen késői beta mellett nem tűnik reálisnak, reménykedni azért lehet.miilannnot even death, can save you from me
több mint 13 éve
Van-e esetleg valaki akinek kellene egy Dawn of War II: Retribution játék?Esetleg akinek collector's editionbe van meg, de (már) nincs szüksége a játékhoz kapott extrákra?
több mint 13 éve
harmadik negyedévben jön a d3 beta. azt mondták, hogy igyekeznek még idén kiadni a játékot, de ilyen késői beta mellett nem tűnik reálisnak, reménykedni azért lehet.
child please!
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Akit érdekel PS3 Move Starter pack+Sports Champions eredeti game eladó!Kb 4szer használtam,van még rá 9 hónap gari.
12000HUF+postáért vihető 😊
több mint 13 éve
A madden nfl 11 hivatalos oldalán volt fennt eddig, de most nincs semmi, de 1-2 file megosztó oldalon is találni... nem tudom van-e új rooster csak azért érdeklődtem, hátha valaki szedett már le valamit... :SÉs ahhoz honnan szoktad szedni a rostereket? Nekem például fifa keretből kéne egy újabb meg mondjuk maddenből is jó lenne, bár azt én sem hiszem hogy kiadnak egy újat főleg így hogy még free agent mozgások sem voltak még.Így van! Live-ról frissíti a kereteket, de szerintem már nem lesz több update! A draft hivatalosan már a következő idény része, majd a Madden 12-ben lesznek benne az új játékosok.én 1x sem live-ról frissítettem fel a rostert, hanem pendrive-ról, mert nincsen live profilom
Valaki játszik Ps3-on Madden 11-el???leeon83
ezért gondoltam, h lesz roster update, de lehet nem 😕Gege55
Egyébként én is játszom.85
több mint 13 éve
85
363
És ahhoz honnan szoktad szedni a rostereket? Nekem például fifa keretből kéne egy újabb meg mondjuk maddenből is jó lenne, bár azt én sem hiszem hogy kiadnak egy újat főleg így hogy még free agent mozgások sem voltak még.Így van! Live-ról frissíti a kereteket, de szerintem már nem lesz több update! A draft hivatalosan már a következő idény része, majd a Madden 12-ben lesznek benne az új játékosok.én 1x sem live-ról frissítettem fel a rostert, hanem pendrive-ról, mert nincsen live profilom
ezért gondoltam, h lesz roster update, de lehet nem 😕Gege55
Egyébként én is játszom.
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Így van! Live-ról frissíti a kereteket, de szerintem már nem lesz több update! A draft hivatalosan már a következő idény része, majd a Madden 12-ben lesznek benne az új játékosok.én 1x sem live-ról frissítettem fel a rostert, hanem pendrive-ról, mert nincsen live profilom
ezért gondoltam, h lesz roster update, de lehet nem 😕
több mint 13 éve
Jaja majd írok. 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."