PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 14 éve
hát nekem meg a tököm kivan a hírózzal, állandóan csal a buzi gép, meg találtam pár idegesítő bugot is...de azért továbbra beletolok pár órát naponta.... 😀az gas ha én még egy gameplayt se néztem meg az agyonsztárolt BF3-ról? 😀Én is a Heroes VI-ot raktam félre a BF3-ért, viszont ne aggódj, hogy sokáig hanyagolni fogod, mert a Battlefieldet kijátszod 4 óra alatt... Úgyhogy, most Asbee után én is csalódtam a játékban, hiába volt jó, de ez így nagyon kevés, ráadásul nagyrészt szkriptelt, így újrajátszani se érdemes, multiba meg nem nincs benne sok újdonság.
nem is nagyon akarok amúgy, teljesen jól elvagyok Heroes VI-al, nem szeretném, ha meglátnám BF3--at és félre kellene raknom... 😀Divat
Heroes VI-tal meg már lassan egy hónapja elvagyok és még csak most kezdtem a 2. kampányt. 😐 Szerintem a sorozat legjobb tagja lett. A 3-mal se játszottam ilyen jókat. Bár a dungeon nagyon hiányzik. 😕süti
|
több mint 14 éve
na végül autosave kikapcsolásával tényleg megoldódott, mindenesetre érdekes, hogy ilyen apróságon múlik.DubPS3-mon tolom.
Én is néhány napja kapcsoltam ki az autosavet, mert idegelt, hogy azonnal, minden apró mozzanatom után menti automat a gép a játékom. De az, amit mondasz, olyan nekem is volt amúgy, de nekem nem sima quitnél fagyott be, hanem a save and exit módnál, egymás után háromszor is. Utána kapcsoltam mondjuk ki az autosavet, de tökre véletlenül, nem tudtam, hogy talán ez lehet a megoldás ezekre... De én azóta még nem próbáltam a kilépést a meccsről, úgyhogy nem tudom, hogy a gond megoldódott-e.. Mármint a save and exit, mert nekem a sima quitnél eddig sosem volt még probléma, pedig elég sokszor léptem már ki simán.
több mint 14 éve
az gas ha én még egy gameplayt se néztem meg az agyonsztárolt BF3-ról? 😀Én is a Heroes VI-ot raktam félre a BF3-ért, viszont ne aggódj, hogy sokáig hanyagolni fogod, mert a Battlefieldet kijátszod 4 óra alatt... Úgyhogy, most Asbee után én is csalódtam a játékban, hiába volt jó, de ez így nagyon kevés, ráadásul nagyrészt szkriptelt, így újrajátszani se érdemes, multiba meg nem nincs benne sok újdonság.
nem is nagyon akarok amúgy, teljesen jól elvagyok Heroes VI-al, nem szeretném, ha meglátnám BF3--at és félre kellene raknom... 😀Divat
Heroes VI-tal meg már lassan egy hónapja elvagyok és még csak most kezdtem a 2. kampányt. 😐 Szerintem a sorozat legjobb tagja lett. A 3-mal se játszottam ilyen jókat. Bár a dungeon nagyon hiányzik. 😕
több mint 14 éve
na végül autosave kikapcsolásával tényleg megoldódott, mindenesetre érdekes, hogy ilyen apróságon múlik.
több mint 14 éve
na, 4. szezonomban megnyertem az első gyűrűt a Knickssel, MVP is lettem a döntőben 😀Hadd kérdezzem már meg, hogy te PC-n tolod és eredetibe van meg? Mert én csak letöltöttem, és valószínűleg emiatt be is fejezem pályafutásom vele... Nagydöntő 7-ik mérkőzés, nagy meccsen nyerek, megvan a díjátadás, player of the game stb, és mikor a quitre rámegyek, elkezdi betölteni és lefagy. Az első idegroham után azt hittem csak kikúrt peches vagyok és pont ekkor fagyott le valamiért (maga a gép nem, csak a játék), ezért megcsináltam újra... de ugyanúgy, ugyanakkor. Valószínűleg a crack miatt vagy én nem tudom, mindenesetre tegnap esti alacsony vérnyomás ellen megtette a hatását...
Thunder ellen toltam, 3-3 után parázs 7. meccs, mondanom sem kell, hogy a gép úgy csalt, mint a picsa 😀 de így is sikerült behúzni, playám már 93-mas ratingű, ráadásul úgy, hogy csak key gameket nyomok le 😀Stez
szerk: közbe neten olvasom, hogy kapcsoljam ki az autosave-t, nem tudom meg merjek-e egy újabb idegbajt kockáztatni 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért legalább privátban megírhatnád, mert a steam most sem engedi elindulni a programot 😕Nekem eredeti példányom van és az nem indul net+steam kapcsolat nélkül!!!Hát őőőő...Nem megvettem, hanem "megvettem". 😊
Ezt, hogy tudod megcsinálni???
Egon bá
BF3-ban most csalódtam, kegyetlen rövid...
Szerintem nem rossz választás San Andreas. Igaz kicsit talán monoton lehet ez a váltás, de nekem kegyetlenül bejött a helyszín. Azt remélem, hogy valami napsütötte helyen fog folytatódni, hát bejöt. :cool:Asbee
több mint 14 éve
Cod: valóban a legjobb döntés az MW2-t most lenyomni, 5.-et nem találtam normál formátumban, 'core-on se.San Andreas meg király, kedvenc GTA részem volt. (IV-gyel még nem toltam)
több mint 14 éve
na, 4. szezonomban megnyertem az első gyűrűt a Knickssel, MVP is lettem a döntőben 😀Thunder ellen toltam, 3-3 után parázs 7. meccs, mondanom sem kell, hogy a gép úgy csalt, mint a picsa 😀 de így is sikerült behúzni, playám már 93-mas ratingű, ráadásul úgy, hogy csak key gameket nyomok le 😀
több mint 14 éve
Nekem eredeti példányom van és az nem indul net+steam kapcsolat nélkül!!!Hát őőőő...Nem megvettem, hanem "megvettem". 😊
Egon bá
BF3-ban most csalódtam, kegyetlen rövid...
Szerintem nem rossz választás San Andreas. Igaz kicsit talán monoton lehet ez a váltás, de nekem kegyetlenül bejött a helyszín. Azt remélem, hogy valami napsütötte helyen fog folytatódni, hát bejöt. :cool:
több mint 14 éve
Igazából az lenne jó mint ami a Godfather 2-ben van, repülőtér oszt lehetne LA, New York, Dallas, Chicago Detroit Green Bay minden...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
adom Detroit-ot a GTA-ba!! 😊Én valami jó kis texasi henteldére, vagy esetleg egy északi(Detroit?) helyszínre gondoltam 😀shawnkaez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnkaValami wyomingi retekfalu alvilága viszonylag kevés lehetőséget foglal magába 😊JayB
több mint 14 éve
ez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnkaVice City-nek örültem volna leginkább, all-time kedvencem; de a San Andreas hangulata is nagyon bejött, úgyhogy nem szomorkodom. A trailerben Los Santos és a vidéki helyszín egyértelműen felismerhetők voltak; kíváncsi vagyok, San Fierro, Las Venturas, illetve a sivatag is visszatér-e.
Deny: Chicago -> Hitman: Absolution
JayB: mexikói határ -> Call of Juarez: The Cartel
😉
több mint 14 éve
El Paso, Mehikói határ, narkó, az kell ide 😀JayBahogy mondod, plusz Dallas és vonzáskörzete, Dzsokijuingostul 😀 mekkora lenne egy redneck kavboj főhős 😀
több mint 14 éve
El Paso, Mehikói határ, narkó, az kell ide 😀Én valami jó kis texasi henteldére, vagy esetleg egy északi(Detroit?) helyszínre gondoltam 😀shawnkaez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnkaValami wyomingi retekfalu alvilága viszonylag kevés lehetőséget foglal magába 😊JayB
több mint 14 éve
Mi is pont erre gondoltunk, Chicago és környéke is megérhetne egy misét, de keleti parton is akad azért település még (Boston pl; vagy lehetne egy hármast nyomatni a Washington, Philly, Atlantic City trióval - kicsit távolságban nagyok, de ezt lehet csökkenteni ugye láttuk SA-nál is).Én valami jó kis texasi henteldére, vagy esetleg egy északi(Detroit?) helyszínre gondoltam 😀shawnkaez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnkaValami wyomingi retekfalu alvilága viszonylag kevés lehetőséget foglal magába 😊JayB
több mint 14 éve
kiváncsi vagyok, hogy mennyiben fog egyezni vagy különbözni maga a város, és hogy mennyivel tudják szebbre megcsinálni mint anno 😊
több mint 14 éve
Én valami jó kis texasi henteldére, vagy esetleg egy északi(Detroit?) helyszínre gondoltam 😀Valami wyomingi retekfalu alvilága viszonylag kevés lehetőséget foglal magába 😊JayBDebütált a GTA V trailer, a helyszín San Andreas.vassadiez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnka
több mint 14 éve
Valami wyomingi retekfalu alvilága viszonylag kevés lehetőséget foglal magába 😊Debütált a GTA V trailer, a helyszín San Andreas.vassadiez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.shawnka
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem eredeti példányom van és az nem indul net+steam kapcsolat nélkül!!!Kérem, valaki világosítson fel, hogy pontosan miként is működik az a steam + FM 12 kombó?Nem kell hozzá.Asbee
Szeretném már végre megnézni milyen is egy manager játék, de nem szeretnék elveszni az útvesztőkben! 😊
Előre is köszönöm!adyno12
adyno12
Letöltöd a steam alapprogramot, regisztrálsz, a programot telepíted és azt is regisztrálod, majd net+steam kapcsolatban indul a program.
több mint 14 éve
Debütált a GTA V trailer, a helyszín San Andreas.vassadiez elég szomorú számomra. annyi fasza hely van az országban, hogy nem hiszem el, hogy folyton a NY-LA vonalat kell nyomni. jó, mondjuk a Liberty-s részekkel semmi bajom, imádom a várost, Vice City-ért is odavoltam, de a nyugati part annyira hidegen hagy, hogy azt nehéz kifejeznem.
több mint 14 éve
Debütált a GTA V trailer, a helyszín San Andreas.
több mint 14 éve
Van valakinek eladó NCAA Football 11 vagy 12 PS3-ra?
több mint 14 éve
Kérem, valaki világosítson fel, hogy pontosan miként is működik az a steam + FM 12 kombó?Nem kell hozzá.
Szeretném már végre megnézni milyen is egy manager játék, de nem szeretnék elveszni az útvesztőkben! 😊
Előre is köszönöm!adyno12
több mint 14 éve
Kérem, valaki világosítson fel, hogy pontosan miként is működik az a steam + FM 12 kombó?Szeretném már végre megnézni milyen is egy manager játék, de nem szeretnék elveszni az útvesztőkben! 😊
Előre is köszönöm!