PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 14 éve
Uh, basszus, jó, hogy mondod. 😊Valaki játszik már MW3-mal?vassadiHa igen, akkor valaki írja meg, hogy egy BF3-hoz képest milyen és ha nekem már a MW2 se jött be egyáltalán ennek nekiálljak-e. :rolleyes: Addig inkább maradok az L.A. Noire-nál. :cool:
u.i.: Mindig csodálkoztam nba2k12-be, hogy meccs utána beszélgetésnél miért kapok annyi negatívat, mikor direkt a jófej válaszokat mondom... ma rájöttem, hogy rohadtul nem úgy van a gombkiosztás, mint azt sejtettem. 😂süti
több mint 14 éve
3 perc játékból nem lehet sokat levonni, de nincs sok különbség MW2 között. BF3 miatt eléggé rákaptam most FPS-ekre (utoljára még Medal of Honort játszottam végig, meg Cs: Source az amit időnként tolok), de inkább szépen nyugodtam végigjátszom MW2-t, nem kapott el a láz most, hogy órákig MW3-mal játsszak...Valaki játszik már MW3-mal?vassadiHa igen, akkor valaki írja meg, hogy egy BF3-hoz képest milyen és ha nekem már a MW2 se jött be egyáltalán ennek nekiálljak-e. :rolleyes: Addig inkább maradok az L.A. Noire-nál. :cool:
u.i.: Mindig csodálkoztam nba2k12-be, hogy meccs utána beszélgetésnél miért kapok annyi negatívat, mikor direkt a jófej válaszokat mondom... ma rájöttem, hogy rohadtul nem úgy van a gombkiosztás, mint azt sejtettem. 😂süti
több mint 14 éve
Valaki játszik már MW3-mal?vassadiHa igen, akkor valaki írja meg, hogy egy BF3-hoz képest milyen és ha nekem már a MW2 se jött be egyáltalán ennek nekiálljak-e. :rolleyes: Addig inkább maradok az L.A. Noire-nál. :cool:
u.i.: Mindig csodálkoztam nba2k12-be, hogy meccs utána beszélgetésnél miért kapok annyi negatívat, mikor direkt a jófej válaszokat mondom... ma rájöttem, hogy rohadtul nem úgy van a gombkiosztás, mint azt sejtettem. 😂
több mint 14 éve
Valaki játszik már MW3-mal?
több mint 14 éve
Kijavították már ezeket a hibákat, de parádés:Akkor haverom adhatja el,mert ő csak ezért vette meg 😀 😀 😀
http://www.youtube.com/watch?v=xvocRAQfbE4&feature=youtube_gdata_playerHabi
több mint 14 éve
Kijavították már ezeket a hibákat, de parádés:http://www.youtube.com/watch?v=xvocRAQfbE4&feature=youtube_gdata_player

JT Daniels fan
több mint 14 éve
muhahaha, akkor lehet jönni fog egy-két dolog 😊Srácok! A zavvi-ról tényleg 1 fontért hozzák ki a játékot? Tapasztalatok?pc_xyup
jól szállítanak, csak most már így november tájékán van hogy 3 hét is kell amire kijön, karácsonykor meg még több.
Eddig úgy 7 játékot rendeltem, mind buborékos borítékban jött, hibátlanul. És hát kurva olcsóak.Habi

több mint 14 éve
Srácok! A zavvi-ról tényleg 1 fontért hozzák ki a játékot? Tapasztalatok?pc_xyup
jól szállítanak, csak most már így november tájékán van hogy 3 hét is kell amire kijön, karácsonykor meg még több.
Eddig úgy 7 játékot rendeltem, mind buborékos borítékban jött, hibátlanul. És hát kurva olcsóak.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Srácok! A zavvi-ról tényleg 1 fontért hozzák ki a játékot? Tapasztalatok?

több mint 14 éve
Egy pár hír a GTA5-ről:http://playstationcommunity.hu/note/6330
jól hangzik 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Jópofa lett ez az előzetes. Legyen már kedd! 😊Howard 😂
Call of Duty Modern Warfare 3 😀xrace77
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kicsit letérve az eddigi témáról:Előszedtem nemrég a The Guild 2 c. középkori céhes játékot,sikeresen feltelelepült és elindult,csak azt magyarázza meg nekem valaki ha tudja hogy mért fagy le állandóan 1424 19:59-nél és hogy lehet-e ez ellen csinálni valamit.Akárhányszor töltöm vissza és próbálom újra mindíg lefagy,a fast forward sebességtől kezdve a leglassabbig(pedig végre el tettem láb alól a polgármestert meg beindult a üzlet).
több mint 14 éve
félreértés ne essék nekem is tetszett, csak az 1 hangulata nem jött át, ami tegyük hozzá h qrva magasra tette a mércét!!!DivatEzzel egyet tudok érteni, egy szinttel jobb az első rész hangulata szerintem is.
több mint 14 éve
félreértés ne essék nekem is tetszett, csak az 1 hangulata nem jött át, ami tegyük hozzá h qrva magasra tette a mércét!!!nincs negatívuma? azon kívül h elvesztette a Mafia jelzőjét, alapjába véve nem lett rossz játék...Mafia 2-nek gyengus, amúgy jó játék...szvszDivatNekem bejött ez a stílus is.vassadi
pl egy godfatherhez képest nagyságrendekkel jó a rövidsége ellenére is, csak egy Mafia utódjának nem mondanám.
|
több mint 14 éve
nincs negatívuma? azon kívül h elvesztette a Mafia jelzőjét, alapjába véve nem lett rossz játék...Mafia 2-nek gyengus, amúgy jó játék...szvszDivatNekem bejött ez a stílus is.
több mint 14 éve
és ha megfelelően időzít pont mire végez velük, jön a 3... 😀Jól, van mit behozni. 😊NewmanÉn is átestem ezen tavasszal-nyáron. 😊
Mass Effect 1-2-t ajánlom még mindenképpen.vassadi
|
több mint 14 éve
nincs negatívuma? azon kívül h elvesztette a Mafia jelzőjét, alapjába véve nem lett rossz játék...Mafia 2-nek gyengus, amúgy jó játék...szvszMég először le kell nyomnom az MW2-t is, viszont most a Mafia2-t szedem. 😊 Kiváncsi vagyok rá, az 1 az eddigi kedvenc játékom, de minimum top3. 😊NewmanA Mafia 2 rövid, de ezen kívül más negatívuma nem nagyon van.
Jól sejtem, hogy nemrég lett új géped, és most az elmúlt évek lemaradását pótolod? 😊vassadi
|
több mint 14 éve
Jól, van mit behozni. 😊NewmanÉn is átestem ezen tavasszal-nyáron. 😊
Mass Effect 1-2-t ajánlom még mindenképpen.
több mint 14 éve
Jól, van mit behozni. 😊Még először le kell nyomnom az MW2-t is, viszont most a Mafia2-t szedem. 😊 Kiváncsi vagyok rá, az 1 az eddigi kedvenc játékom, de minimum top3. 😊NewmanA Mafia 2 rövid, de ezen kívül más negatívuma nem nagyon van.
Jól sejtem, hogy nemrég lett új géped, és most az elmúlt évek lemaradását pótolod? 😊vassadi
több mint 14 éve
BF3-ban most csalódtam, kegyetlen rövid...azért nem is éppen a single player része miatt lett az ami lett. Jó lehetett volna jobb, hosszabb de amit a multi ad hozzá a játékhoz, azt nem lehet (vagy csak nagyon-nagyon nehezen) űberelni.
Asbee
Mondjuk nekem mindig is az volt a teóriám, hogy a codot kijátszanám, de a bf-el nyomatnám csak a multit. És mivel multi>story ezért is maradok a BF mellett.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Még először le kell nyomnom az MW2-t is, viszont most a Mafia2-t szedem. 😊 Kiváncsi vagyok rá, az 1 az eddigi kedvenc játékom, de minimum top3. 😊NewmanA Mafia 2 rövid, de ezen kívül más negatívuma nem nagyon van.
Jól sejtem, hogy nemrég lett új géped, és most az elmúlt évek lemaradását pótolod? 😊
több mint 14 éve
Akkor az se lesz egy rossz nap. 😀Kedden pedig jön az L.A.Noire PC-re is. :cool:NewmanKedden jön az MW3 is. 😉 Az L.A. Noire-t kicsit elhalasztom, de valószínűleg arra is sor kerül majd.vassadi
Még először le kell nyomnom az MW2-t is, viszont most a Mafia2-t szedem. 😊 Kiváncsi vagyok rá, az 1 az eddigi kedvenc játékom, de minimum top3. 😊
több mint 14 éve
Kedden pedig jön az L.A.Noire PC-re is. :cool:NewmanKedden jön az MW3 is. 😉 Az L.A. Noire-t kicsit elhalasztom, de valószínűleg arra is sor kerül majd.