PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
csillag13
26
Valaki vágja honnan szerezhetnék emberi áron NCAA Football 11-et PS3-ra?Esetleg csere is érdekelne.
Köszi!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
God of War III milyen gamma?szelim10/10 -es story mode
Ugyanaz mint az Uncharted 2, Batman: AA stb. végigviszed aztán csak a por érinti
de ugyanúgy Must Buy mint az említettek!
több mint 14 éve
szelim
61
God of War III milyen gamma?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az A-val tod kérni.Madden 11-ben már egy évet lenyomtam egy elkapóval és még mindig nem jöttem rá mivel lehet kérni a labdát 😊Talán az Y. De nem biztos, franchise-ban nyomom. Mikor tölti be a meccset, néha kiírja okosításképp h mivel kell.Asbee
Melyik gombal lehet? Xboxon van meg nekem am.habib
több mint 14 éve
Kiprobáltam Maddenben az úgynevezett "Vintage Presentation"-t AFL csapatokkal.....eszméletlen feelinges 😊
több mint 14 éve
szelim
61
RDR hol a legolcsóbb PS3-ra Mo.-n?
több mint 14 éve
a mafia 2-t kipróbálta már valaki? mert ha csak megközelíti az 1 szintjét, akkor benevezek egy új videókártyára és egy eredeti verzióraJJ Tillerszerintem egy szép de közepes játék maffiának meg inkább gyenge szóval szerintem nem éri meg befektetni még magába a játékba se nagyon
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igen a GOW se semmi, igaz az is ilyen, hogy story -t végig viszed aztán utána porosodik, de ugyanúgy must buy ez isMegnéztem egy gameplay-t. Azt hittem csak valami átvezető videó. Nagyon szép lett.még nem, próbálom magam visszatartani, hogy 1 nap alatt ledaráljam 😀Én is sajna végigvittem 2,5 nap alatt meg is bántam, nem tudtam egyszerűen megállni hogy ne játsszak vele, vagy mással játsszak 😕 😊Little Jarry
szépen haladok, tegnap voltak nálam haverok, azok is ámuldoztak, hogy mekkora játék
online-t még nem is próbáltam vele, annyira leköt a story, amit kurvára eltaláltak
10 out of 10Habi
Megint meginogtam hogy vegyek PS3-at a box mellé.
A másik GOWIII gameplay alatt volt.sirarcheer
több mint 14 éve
Megnéztem egy gameplay-t. Azt hittem csak valami átvezető videó. Nagyon szép lett.Én is sajna végigvittem 2,5 nap alatt meg is bántam, nem tudtam egyszerűen megállni hogy ne játsszak vele, vagy mással játsszak 😕 😊Little Jarrymegmondtam 😉még nem, próbálom magam visszatartani, hogy 1 nap alatt ledaráljam 😀
nekem az online nem tetszik, úgyhogy én már nem játszom vele, sajna, pedig még jó pár trófea hiányzik :/
végig vitted már?Little Jarry
szépen haladok, tegnap voltak nálam haverok, azok is ámuldoztak, hogy mekkora játék
online-t még nem is próbáltam vele, annyira leköt a story, amit kurvára eltaláltak
10 out of 10Habi
Megint meginogtam hogy vegyek PS3-at a box mellé.
A másik GOWIII gameplay alatt volt.
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
Mafia 2 kicsit csalódás így a végére...Bőven lehetne hosszabb. GTA 4 lazán veri. Sebaj lehet Maddenezni... 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én is sajna végigvittem 2,5 nap alatt meg is bántam, nem tudtam egyszerűen megállni hogy ne játsszak vele, vagy mással játsszak 😕 😊még nem, próbálom magam visszatartani, hogy 1 nap alatt ledaráljam 😀ásztá kurva mekkora játék az Uncharted 2...... :o 😀megmondtam 😉
assassin's 2 sem kutya de Nathan veri 😛Habi
nekem az online nem tetszik, úgyhogy én már nem játszom vele, sajna, pedig még jó pár trófea hiányzik :/
10 out of 10Habi
több mint 14 éve
még nem, próbálom magam visszatartani, hogy 1 nap alatt ledaráljam 😀ásztá kurva mekkora játék az Uncharted 2...... :o 😀megmondtam 😉
10 out of 10
JT Daniels fan
több mint 14 éve
IGN szerint:van valami info annak a megjelenési dátumáról?OrkKösz, ránézek.Gépigény kicsi, sztori vége nekem eléggé wtf. Rohadtul várom a Heart of the Swarmot.Chevy
Más: Starcraft 2-t próbálta valaki? Milyen lett, illetve mennyire szörnyű a gépigénye?Döme
TBA 2011
több mint 14 éve
van valami info annak a megjelenési dátumáról?Gépigény kicsi, sztori vége nekem eléggé wtf. Rohadtul várom a Heart of the Swarmot.Chevyénse próbáltam őket már a s04 óta, de ahogy láttam ezek már tök máshogy néznek ki és más a játékmenet mint anno azoknakKösz, ránézek.
de kiadtak a s2 10. évfordulóján egyet azt lenne szerintem érdemes kipróbálnodOrk
Más: Starcraft 2-t próbálta valaki? Milyen lett, illetve mennyire szörnyű a gépigénye?Döme
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ásztá kurva mekkora játék az Uncharted 2...... :o 😀megmondtam 😉
végig vitted már?
több mint 14 éve
Gépigény kicsi, sztori vége nekem eléggé wtf. Rohadtul várom a Heart of the Swarmot.Kösz, ránézek.Újabb Settlersekről mi a vélemény? Ezer éve nem játszottam gépen semmivel, most megjött a kedv. Látom hogy már van S7 is, én a 3-nál ragadtam még le. 😛énse próbáltam őket már a s04 óta, de ahogy láttam ezek már tök máshogy néznek ki és más a játékmenet mint anno azoknak
Szóval a kérdés az hogy ezek jók e, vagy elmentek gagyiba?Döme
de kiadtak a s2 10. évfordulóján egyet azt lenne szerintem érdemes kipróbálnodOrk
több mint 14 éve
össz 10-12 óra a játékidőEz a 3-4 napos végigjátszás napi hány óra játékot takar?sirarcheera mafia 2-t kipróbálta már valaki? mert ha csak megközelíti az 1 szintjét, akkor benevezek egy új videókártyára és egy eredeti verzióraJJ TillerSzerintem nem rossz. Igaz kicsit jobbra számítottam. Meg csöppet rövid...Arra jó, hogy 3-4 napra a rabjává tegyen, aztán 1 év múlva újból elővedd és újra kijátszod 3-4 nap alatt.Asbee
|
több mint 14 éve
Ez a 3-4 napos végigjátszás napi hány óra játékot takar?a mafia 2-t kipróbálta már valaki? mert ha csak megközelíti az 1 szintjét, akkor benevezek egy új videókártyára és egy eredeti verzióraJJ TillerSzerintem nem rossz. Igaz kicsit jobbra számítottam. Meg csöppet rövid...Arra jó, hogy 3-4 napra a rabjává tegyen, aztán 1 év múlva újból elővedd és újra kijátszod 3-4 nap alatt.Asbee
több mint 14 éve
h a kritikusoktól idézzek: "mint játék qrva jó, de mint mafia szar"a mafia 2-t kipróbálta már valaki? mert ha csak megközelíti az 1 szintjét, akkor benevezek egy új videókártyára és egy eredeti verzióraJJ TillerSzerintem nem rossz. Igaz kicsit jobbra számítottam. Meg csöppet rövid...Arra jó, hogy 3-4 napra a rabjává tegyen, aztán 1 év múlva újból elővedd és újra kijátszod 3-4 nap alatt.Asbee
magánvélemény pedig: h kezd GTA-sodni, elég rövid, nincs free ride mód, de szép a grafikája, jól van optimalizálva, jó fedezék rendszer és verekedés is fasza....nagyon vártam, de az első rész elég magasra tette a mércét...meg csomó featurest DLC formájába akarnak majd kiadni hozzá
összességébe átlagba 85% kap mhol...rem betudok vhogy szerezni ez limitált gyűjtői kiadást, de sajna Európába alig van
|
több mint 14 éve
Én játszom vele.Kösz, ránézek.Újabb Settlersekről mi a vélemény? Ezer éve nem játszottam gépen semmivel, most megjött a kedv. Látom hogy már van S7 is, én a 3-nál ragadtam még le. 😛énse próbáltam őket már a s04 óta, de ahogy láttam ezek már tök máshogy néznek ki és más a játékmenet mint anno azoknak
Szóval a kérdés az hogy ezek jók e, vagy elmentek gagyiba?Döme
7. küldetés körül vagyok.
Nálam minden fullon volt és néha akadt, szerintem kevés neki a 2GB RAM.
több mint 14 éve
a mafia 2-t kipróbálta már valaki? mert ha csak megközelíti az 1 szintjét, akkor benevezek egy új videókártyára és egy eredeti verzióraJJ TillerSzerintem nem rossz. Igaz kicsit jobbra számítottam. Meg csöppet rövid...Arra jó, hogy 3-4 napra a rabjává tegyen, aztán 1 év múlva újból elővedd és újra kijátszod 3-4 nap alatt.
több mint 14 éve
szelim
61
Van, aki itt nyomja PS3-on online a Madden 11-et vagy MLB The Show 10-et?
több mint 14 éve
ásztá kurva mekkora játék az Uncharted 2...... :o 😀 assassin's 2 sem kutya de Nathan veri 😛
JT Daniels fan
több mint 14 éve
a mafia 2-t kipróbálta már valaki? mert ha csak megközelíti az 1 szintjét, akkor benevezek egy új videókártyára és egy eredeti verzióra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal