PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Sziasztok!Kell hozzá az UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat file is.
Amiért nincs ( legalábbis én nem találtam Madden témát ) ide írom a problémámat. Letöltöttem az alábbi rostert, de a játékosok portréja össze van keveredve. D. Garrarad-nak például T. Brady portréja van. Hogy ez a hiba ne legyen mit kell tenni? Orvosolható valahogyan? Előre is köszönöm a segítséget! Íme a roster: http://football-freaks.com/forums/index.php?download=3147
Üdv.J.Jaguars
Azthiszem ami ebben van is megfelel: http://football-freaks.com/forums/index.php?download=3155
Egyébként tudom ajánlani az új modot is: http://football-freaks.com/forums/index.php?showtopic=33097&hl=
Igaz el kell vele tötymötyölni kicsit, de sokkal pontosabb a roster, ide schedule, edző portrék, practice squad stbstb...
több mint 14 éve
J.Jaguars
36
Sziasztok!Amiért nincs ( legalábbis én nem találtam Madden témát ) ide írom a problémámat. Letöltöttem az alábbi rostert, de a játékosok portréja össze van keveredve. D. Garrarad-nak például T. Brady portréja van. Hogy ez a hiba ne legyen mit kell tenni? Orvosolható valahogyan? Előre is köszönöm a segítséget! Íme a roster: http://football-freaks.com/forums/index.php?download=3147
Üdv.
több mint 14 éve
Tudom, hogy nem apróhirdetés, de eladó X360-ra Fifa 10 (magyar nyelvű), és GTA: Episodes from Liberty City. Ha érdekel valakit pm.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
holnap? akkor amerikai verziót kapsz? náluk ma jelent meg...kp faszás, de a szélső is jó, szóval csak szóljklubbra igenPozíció? hát valószínűleg középpályásból vagy szélsőből lesz hiány, de még nem tudok semmit sem, majd ha meg lesz a játék szólok! 😉Little Jarry
imádok passzolni, főleg a demoban nagyon mennek az indítások, plusz vágom az angolt is eléggé jó szinten
ha van már gondolatod arról, hogy melyik pozícióba kellhet ember akkor szólj és arra csinálom a profitHabi
ma hívtak 576-tól, holnap jön a játék 11 rugóért, pedig 14ért rendeltem 😀
ásztá de várom 😀Habi
enyém szerintem 8. -án lesz meg a WRC -vel együtt 😉
több mint 14 éve
a játékban is be kell töltened. jobb alul a főmenüben van olyan hogy file, ott asszem rosters, és kiválasztodValamiért nem akar működni. Bemásoltam a rosters mappába, mégsncs semmi változás.SebiiValaki tud Madden 08-hoz mostani rostereket?Sebiihttp://football-freaks.com/forums/index.php?dlcategory=39konqueror
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Valamiért nem akar működni. Bemásoltam a rosters mappába, mégsncs semmi változás.Valaki tud Madden 08-hoz mostani rostereket?Sebiihttp://football-freaks.com/forums/index.php?dlcategory=39konqueror
több mint 14 éve
Valaki tud Madden 08-hoz mostani rostereket?Sebiihttp://football-freaks.com/forums/index.php?dlcategory=39
több mint 14 éve
kp faszás, de a szélső is jó, szóval csak szóljPozíció? hát valószínűleg középpályásból vagy szélsőből lesz hiány, de még nem tudok semmit sem, majd ha meg lesz a játék szólok! 😉Little Jarryklubra gondolsz?klubbra igen
az biztos lesz, az a lényeg ne legyél önző és tudj valamennyire angolul 😉Little Jarry
imádok passzolni, főleg a demoban nagyon mennek az indítások, plusz vágom az angolt is eléggé jó szinten
ha van már gondolatod arról, hogy melyik pozícióba kellhet ember akkor szólj és arra csinálom a profitHabi
ma hívtak 576-tól, holnap jön a játék 11 rugóért, pedig 14ért rendeltem 😀
ásztá de várom 😀
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Üdv! A PC-és madden 08 után most kezdtem el az xbox-os madden11-et, jó pár évnyi változás kimaradt és van pár dolog ami vagy megszűnt, vagy olyan hülye vagyok, hogy nem találom!- a játékosok testalkatát nem tudom változtatni (Peyton Hillis olyan gebe mint egy WR)
- nem találom a formation-subs menüpontot, ahol belehet állítani, hogy bizonyos felállásoknál kik legyenek a pályán
van több is csak ezek jutottak eszembe 😊
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Valaki tud Madden 08-hoz mostani rostereket?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pozíció? hát valószínűleg középpályásból vagy szélsőből lesz hiány, de még nem tudok semmit sem, majd ha meg lesz a játék szólok! 😉klubbra igenLittle Jarry lesz idén fifa11ben saját netes csapatod? beszállnék szívesen a profimmalHabiklubra gondolsz?
az biztos lesz, az a lényeg ne legyél önző és tudj valamennyire angolul 😉Little Jarry
több mint 14 éve
gondolom elvesznek, mert más profilnál még mentést sem lehet betölteniDe a trófeák attól még megmaradnak vagy elvesznek?szelimAkkor azon is tolod a játékokat, nem?szelimpersze, arra a profilomra mentek mindent
ha lesz magyar, akkor lehet (sőt inkább biztos) hogy regelek egy magyartHabi
JT Daniels fan
több mint 14 éve
F1 2010 nem rossz 😉
több mint 14 éve
szelim
61
De a trófeák attól még megmaradnak vagy elvesznek?persze, arra a profilomra mentek mindentnemsokára lesz magyar ps store is ha jók az értesüléseim, addig nem lehet magyarra regelniAkkor azon is tolod a játékokat, nem?szelim
én speciel amerikaira regeltem, a bostoni Logan reptér címére 😛 😀Habi
ha lesz magyar, akkor lehet (sőt inkább biztos) hogy regelek egy magyartHabi
több mint 14 éve
persze, arra a profilomra mentek mindentAkkor azon is tolod a játékokat, nem?szelimEgyébként Ti magyar vagy külföldi címre vagytok regelve? Csak mert magyar címen nem enged be a PS Store-ba.szelimnemsokára lesz magyar ps store is ha jók az értesüléseim, addig nem lehet magyarra regelni
ha lesz magyar, akkor lehet (sőt inkább biztos) hogy regelek egy magyart
JT Daniels fan
több mint 14 éve
szelim
61
Akkor azon is tolod a játékokat, nem?Egyébként Ti magyar vagy külföldi címre vagytok regelve? Csak mert magyar címen nem enged be a PS Store-ba.szelimnemsokára lesz magyar ps store is ha jók az értesüléseim, addig nem lehet magyarra regelni
több mint 14 éve
Egyébként Ti magyar vagy külföldi címre vagytok regelve? Csak mert magyar címen nem enged be a PS Store-ba.szelimnemsokára lesz magyar ps store is ha jók az értesüléseim, addig nem lehet magyarra regelni
én speciel amerikaira regeltem, a bostoni Logan reptér címére 😛 😀
JT Daniels fan
több mint 14 éve
klubbra igenLittle Jarry lesz idén fifa11ben saját netes csapatod? beszállnék szívesen a profimmalHabiklubra gondolsz?
ha van már gondolatod arról, hogy melyik pozícióba kellhet ember akkor szólj és arra csinálom a profit
JT Daniels fan
több mint 14 éve
szelim
61
Egyébként Ti magyar vagy külföldi címre vagytok regelve? Csak mert magyar címen nem enged be a PS Store-ba.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Little Jarry lesz idén fifa11ben saját netes csapatod? beszállnék szívesen a profimmalHabiklubra gondolsz?
az biztos lesz, az a lényeg ne legyél önző és tudj valamennyire angolul 😉
több mint 14 éve
engem is fel lehett venni PS3masok!HUNhabi
fifa10,11 (az majd jövő héten)
assassin's creed 2
uncharted 2
cod4
battlefield bad company 2
meg ha majd kijött szépen az nhl11 akkor megveszem a 10et olcsóért 😀
Little Jarry lesz idén fifa11ben saját netes csapatod? beszállnék szívesen a profimmal
JT Daniels fan
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Nem tud véletlen valaki viszonylag olcsón flashelt psp-t?Vaterán láttam egyet ami elég korrekt 25ért két 1gigás +egy 8 gigás kártyával,de gondoltam azért rákérdezek itt is 😊
több mint 14 éve
hát nekem igazából csak a madden van meg ezek közül, viszont azzal meg vmi gáz van multi téren, neked szükséged volt erre a regisztrációs kódra h tudj multizni? mert nekem nem kapcsolódik a nethez a játék...pedig nagyon multizhatnékom van már 😀nekem csak a fáit náit van meg ezek közülLittle Jarryén szivesen felveszlek 😊 milyen játékaid vannak?EaRlMadden 11, MLB 10 The Show, NHL 10, NHL 2K8, Fight Night Round 4, Resistance 1-2, Haze, meg még egy pár.
Ezek közül neked megvan valamelyik? 😊szelim
tényleg, ps3 ra tervezi valaki megvenni a forma1-et? mert akkor azt a személyt kihívom egyből 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem csak a fáit náit van meg ezek közülMadden 11, MLB 10 The Show, NHL 10, NHL 2K8, Fight Night Round 4, Resistance 1-2, Haze, meg még egy pár.Van aki játszik PS3-on online? Ha igen, az felvehetne, hogy toljunk pár játékot. Elég rugalmas vagyok. 😊szelimén szivesen felveszlek 😊 milyen játékaid vannak?EaRl
Ezek közül neked megvan valamelyik? 😊szelim