PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vélemények a FIFA 11 vs. PES 11 ügyben?SebiiA pes egy nagy sz.r lesz benne megint kb 10 bajnokság mig a Fifaába több mint 35 meg grafikára is jobbnak tűnika fifa.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hétfőn mek venni f1 2010-et 5000Ft-ért mert annyit levisz a pes10 az árából remélem jó lesz
több mint 14 éve
Megszeváltam f1 2010-et, így első próbára nem rossz, mondjuk Lotussal elkezdtem karriert, aztán már az első pályán Bahreinben lazán legjobb idővel 23. helyre tudtam bejönni 😀Versenyen simán meglett volna a 16-18. hely, de megpördültem legalább 3x, ráadásul mikor két pördülés után feljöttem a 18. helyre, defektet is kaptam, aztán ott el is ment a verseny, bekullogtam utolsó helyen a célba. 😀
Nem egyszerű, pedig még csak easy módban kóstolgatom az ellenfeleket, meg IRL évek óta nem is nézem a f1-et, egyáltalán nem érzem még, mikor melyik gumit használjam, meg a beállításokat
több mint 14 éve
nektek sem engedi megváltoztatni a billentyű-konfigurációt a játékban? :/gerlejátékba nem is fogja, mivel ez csak egy xboxos átportolás...játék indítása előtt tudod beállítani(FIFA11\Game\fifasetup\fifaconfig.exe), melyik bill gomb melyik xbox controller gombot helyettesítse, itt egy ami a régi alap gombok alapján van beállítva:
|
több mint 14 éve
nektek sem engedi megváltoztatni a billentyű-konfigurációt a játékban? :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálam a Fifa 11 a nyerő, végre!
több mint 14 éve
ti pc-n v boxon nyomjátok?LJ köszönöm szépen 😊nincs mit, ha tényleg nem vagy önző akkor tuti beférsz 😉
megcsináltam a profimat nagyon csúúúúnyára 😀Habi
amúgy miért nem csinálsz gameface -t? vagy már nincs?Little Jarry
|
több mint 14 éve
Madden NFL 08 Pc-s verzióhoz, tud nekem valaki linkelni új SCHEDULE-t?!Rakd fel a modot. http://football-freaks.com/forums/index.php?showtopic=33097&hl=
amit leszedtem a Football-freaks.com-ról az nem akar működni mert
db_Templates.dat.File00008.db formátumba van, ha bemásolom a játék mappájába akkor sem akar jó lenni! Help ME!GhostLead
10-15 perc alatt simán megvan, ha meg nem jönne be egyszerűen le tudod törölni, nem kell hozzá az egész játékot leszedni.
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Én cask a FIFA-t próbáltam, azért kérdezem. Hosszú évek óta a legjobb FIFA! Talán a 2004 volt az utolsó ami tetszett.Vélemények a FIFA 11 vs. PES 11 ügyben?SebiiSzvsz a PES jobb lett, "szimulátorosabb" nagyon sokat fejlődött!
De meg kell említenem azt is, hogy a FIFA is nagyon jó lett! 😉Little Jarry
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vélemények a FIFA 11 vs. PES 11 ügyben?SebiiSzvsz a PES jobb lett, "szimulátorosabb" nagyon sokat fejlődött!
De meg kell említenem azt is, hogy a FIFA is nagyon jó lett! 😉
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Vélemények a FIFA 11 vs. PES 11 ügyben?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LJ köszönöm szépen 😊nincs mit, ha tényleg nem vagy önző akkor tuti beférsz 😉
amúgy miért nem csinálsz gameface -t? vagy már nincs?
több mint 14 éve
Az sincs ellenemre, írtam PM-et, folytassuk akkor ott.adnék inkább rá pénzmagot amihez ha hozzáteszel még egy keveset akkor meglesz az F1 2010 😀Habihát szerintem azért ezekért a játékokért kapnál pénzt. Sőt. Mit kérnél a Maddenért és az NHLért? ez a 2 játék még érdekelne is. főleg az nhl.szerezz nekem F1 2010-et és viheted őket 😂Stez
LJ köszönöm szépen 😊
több mint 14 éve
adnék inkább rá pénzmagot amihez ha hozzáteszel még egy keveset akkor meglesz az F1 2010 😀szerezz nekem F1 2010-et és viheted őket 😂Stez2-3 hónapig sem akarok várni. 😀hát szerintem azért ezekért a játékokért kapnál pénzt. Sőt. Mit kérnél a Maddenért és az NHLért? ez a 2 játék még érdekelne is. főleg az nhl.
Most nem játszom jó ideje, de van 2-3 játékom, amivel már nem is akarok, így gondoltam, hogy talán becserélem őket és annyival is olcsóbban megkapom akkor a F1 2010-et, csak szerintem egyikért sem adnak 1-2K-nál többet, így ilyen 9-10-ért tudnám legolcsóbban megvenni.. (Madden 10, NHL 10, Dark Sector a 3 játék, amiket beadnék egyébként, meg mondjuk PES 09-et, de azért végképp nem adnak semmit.)Stez
LJ köszönöm szépen 😊
JT Daniels fan
több mint 14 éve
szerezz nekem F1 2010-et és viheted őket 😂hát szerintem azért ezekért a játékokért kapnál pénzt. Sőt. Mit kérnél a Maddenért és az NHLért? ez a 2 játék még érdekelne is. főleg az nhl.+1 😀2-3 hónapig sem akarok várni. 😀
Angliában ahonnét rendelni szoktam, lehet 2-3 hónap múlva már olcsóbb lesz, de akkor szólokHabi
Most nem játszom jó ideje, de van 2-3 játékom, amivel már nem is akarok, így gondoltam, hogy talán becserélem őket és annyival is olcsóbban megkapom akkor a F1 2010-et, csak szerintem egyikért sem adnak 1-2K-nál többet, így ilyen 9-10-ért tudnám legolcsóbban megvenni.. (Madden 10, NHL 10, Dark Sector a 3 játék, amiket beadnék egyébként, meg mondjuk PES 09-et, de azért végképp nem adnak semmit.)Stez
LJ köszönöm szépen 😊
több mint 14 éve
hát szerintem azért ezekért a játékokért kapnál pénzt. Sőt. Mit kérnél a Maddenért és az NHLért? ez a 2 játék még érdekelne is. főleg az nhl.2-3 hónapig sem akarok várni. 😀F1 2010-et szerválhatna nekem valaki olcsóbban PS3-ra, nem akarok 12K-t kiadni érteStez+1 😀
Angliában ahonnét rendelni szoktam, lehet 2-3 hónap múlva már olcsóbb lesz, de akkor szólokHabi
LJ köszönöm szépen 😊
megcsináltam a profimat nagyon csúúúúnyára 😀
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Habi!holnap lehet jön az én fifám is!
beszéltem Philel azt mondta hogy szerinte lesz neked is hely! 😉
de nyugi ha nem, beszervezlek majd... :cool:
több mint 14 éve
2-3 hónapig sem akarok várni. 😀F1 2010-et szerválhatna nekem valaki olcsóbban PS3-ra, nem akarok 12K-t kiadni érteStez+1 😀
Most nem játszom jó ideje, de van 2-3 játékom, amivel már nem is akarok, így gondoltam, hogy talán becserélem őket és annyival is olcsóbban megkapom akkor a F1 2010-et, csak szerintem egyikért sem adnak 1-2K-nál többet, így ilyen 9-10-ért tudnám legolcsóbban megvenni.. (Madden 10, NHL 10, Dark Sector a 3 játék, amiket beadnék egyébként, meg mondjuk PES 09-et, de azért végképp nem adnak semmit.)
több mint 14 éve
GhostLead
295
Madden NFL 08 Pc-s verzióhoz, tud nekem valaki linkelni új SCHEDULE-t?!amit leszedtem a Football-freaks.com-ról az nem akar működni mert
db_Templates.dat.File00008.db formátumba van, ha bemásolom a játék mappájába akkor sem akar jó lenni! Help ME!
több mint 14 éve
F1 2010-et szerválhatna nekem valaki olcsóbban PS3-ra, nem akarok 12K-t kiadni érteStezadj ki,megéri
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én a PES -t jobban várom, demo alapján jobb a fifánál 😊1jén jön boltokba itt európában, de az előrendelők már most megkapták, nem amerikai verziót kaptamkp faszás, de a szélső is jó, szóval csak szóljholnap? akkor amerikai verziót kapsz? náluk ma jelent meg...
ma hívtak 576-tól, holnap jön a játék 11 rugóért, pedig 14ért rendeltem 😀
ásztá de várom 😀Habi
enyém szerintem 8. -án lesz meg a WRC -vel együtt 😉Little Jarry
egyszerűűűűen kurva jó a játék, és az általam nagyon hiányolt orosz liga is benne van már
karrier módban meg 3 választásod van: vagy csak játékos leszel, vagy csak manager (gondolom itt ilyen fifa manager szitu van) és egy játékosmanager ahol meg ugye kombinálva van a kettő, mint a szokásos régebbi manager módoknál
nagyon-nagyon jó lett a játék 😊Habi
több mint 14 éve
F1 2010-et szerválhatna nekem valaki olcsóbban PS3-ra, nem akarok 12K-t kiadni érteStez+1 😀
Angliában ahonnét rendelni szoktam, lehet 2-3 hónap múlva már olcsóbb lesz, de akkor szólok
JT Daniels fan
több mint 14 éve
1jén jön boltokba itt európában, de az előrendelők már most megkapták, nem amerikai verziót kaptamholnap? akkor amerikai verziót kapsz? náluk ma jelent meg...Pozíció? hát valószínűleg középpályásból vagy szélsőből lesz hiány, de még nem tudok semmit sem, majd ha meg lesz a játék szólok! 😉Little Jarrykp faszás, de a szélső is jó, szóval csak szólj
ma hívtak 576-tól, holnap jön a játék 11 rugóért, pedig 14ért rendeltem 😀
ásztá de várom 😀Habi
enyém szerintem 8. -án lesz meg a WRC -vel együtt 😉Little Jarry
egyszerűűűűen kurva jó a játék, és az általam nagyon hiányolt orosz liga is benne van már
karrier módban meg 3 választásod van: vagy csak játékos leszel, vagy csak manager (gondolom itt ilyen fifa manager szitu van) és egy játékosmanager ahol meg ugye kombinálva van a kettő, mint a szokásos régebbi manager módoknál
nagyon-nagyon jó lett a játék 😊
JT Daniels fan
több mint 14 éve
F1 2010-et szerválhatna nekem valaki olcsóbban PS3-ra, nem akarok 12K-t kiadni érte
több mint 14 éve
J.Jaguars
36
Köszi sikerült. Bár még a Mod-ot nem próbáltam ki. Szerintem holnap leszedem és megnézem. Köszi még egyszer.Sziasztok!Kell hozzá az UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat file is.
Amiért nincs ( legalábbis én nem találtam Madden témát ) ide írom a problémámat. Letöltöttem az alábbi rostert, de a játékosok portréja össze van keveredve. D. Garrarad-nak például T. Brady portréja van. Hogy ez a hiba ne legyen mit kell tenni? Orvosolható valahogyan? Előre is köszönöm a segítséget! Íme a roster: http://football-freaks.com/forums/index.php?download=3147
Üdv.J.Jaguars
Azthiszem ami ebben van is megfelel: http://football-freaks.com/forums/index.php?download=3155
Egyébként tudom ajánlani az új modot is: http://football-freaks.com/forums/index.php?showtopic=33097&hl=
Igaz el kell vele tötymötyölni kicsit, de sokkal pontosabb a roster, ide schedule, edző portrék, practice squad stbstb...süti