NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 497
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
ESPN College Town-al tolja még valaki? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Madden 10-hez ps3-ra nem lehet leszedni friss, 2011-es rostereket?valószínűleg a Madden 11 miatt nincs...
Felmentem online, de semmi, ami rohadt idegesítő így a 6. héten.Stez
több mint 14 éve
Eddig azt hittem, hogy két stílus van, amit sosem leszek képes gamepaddal játszani, a stratégia és az FPS.Ehhez képest a Halo Wars baromi szórakoztató, tökéletes irányítással és tegnap vittem végig a COD4-et boxon. Azok a rohadt előítéletek 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most nézem h válaszoltál! azóta megszereztem, egész szórakoztatónak találom, viszont az irányításban teljes mértékben egyetértek veled!😊 nem baj, majd 1-1 unalmasabb percemben előveszem kicsit.sorry srácok ha már volt, de reggel van és még kába vagyok keresgélni:Elég gáz lett,nem a grafikára és a mozdulatokra értem az teljesen korrekt,viszont ez az irányíthatóság nagyon lehúzza 😕JoeyPorter
sok kritikát elolvastam már a Backbreaker-ről (Xbox360), de azért csak ti vagyok a foci szakértőim!😊 nektek hiszek! milyen lett? érdemes játék?rihu
több mint 14 éve
Madden 10-hez ps3-ra nem lehet leszedni friss, 2011-es rostereket?Felmentem online, de semmi, ami rohadt idegesítő így a 6. héten.
több mint 14 éve
tudna valaki segíteni?US playstaion accountom van és fél éve sikerült egyszer vásárolnom a Storeból
azóta nem változtattam semmin és mostmár nem engedi pénzt tenni rá, mi lehet a hiba esetleg hogy lehetne megoldani?
több mint 14 éve
van valami oldal ahol ki van gyűjtve/meg lehet nézni hogy miben különbözik egy játék ps3-as és pc-s verziója?
több mint 14 éve
mivel xbox koppintás...kézhűtő ventilátorok amúgy milyenek?Na, a Box kontrollere meg különösen eltalált darab. 😊 Azon minden ott van, ahol kell, nagyon kézre esik.BáleszNekem a ránézésre nagyon hasonló Logitech chillstream van, és az is valóban nagyon jóféle. 😊F.Schleck
|
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Első 5 meccs után azt kell mondjam,hogy iszonyat durva lett a PES :cool: Hihetetlen változatos játékmenet,a gépnek is felturbózott intelligencia,kiváló vásár volt 😊
több mint 14 éve
Na, a Box kontrollere meg különösen eltalált darab. 😊 Azon minden ott van, ahol kell, nagyon kézre esik.BáleszNekem a ránézésre nagyon hasonló Logitech chillstream van, és az is valóban nagyon jóféle. 😊
több mint 14 éve
Na, a Box kontrollere meg különösen eltalált darab. 😊 Azon minden ott van, ahol kell, nagyon kézre esik.
több mint 14 éve
eleinte én is qrvára utáltam, el nem tudtam képzelni, h ne bill-el játsszak, aztán TDU miatt vettem xbox360 controllert, és azóta szinte mindent azzal tolok, és tényleg sokkal jobb, főleg a 2 analóg kar miattén vok az egyetlen aki képtelen használni azt a kib.szott gamepadot? 😀eaglesmcnabbMindenki így kezdi 😊 Én viszont már ott tartok, hogy alig van játék, amit képes vagyok billentyűzettel játszani 😊Bálesz
|
több mint 14 éve
én vok az egyetlen aki képtelen használni azt a kib.szott gamepadot? 😀eaglesmcnabbMindenki így kezdi 😊 Én viszont már ott tartok, hogy alig van játék, amit képes vagyok billentyűzettel játszani 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem. én is utálom.Van valami márkátlan fos, de az is összetörve. Értsd az irányítókarok önálló életet élnek 😊én vok az egyetlen aki képtelen használni azt a kib.szott gamepadot? 😀eaglesmcnabbkipróbáltam. Szép, nagyon jó a fizikája, de valami elbaszottul nehéz az irányítás. Gamepad nélkül nem is érdemes nekiállni.haromtmanapság nem sok játéknak érdemes neki állni gamepad nélkül. 😉Divat
csak a kosárjátékokhoz használom. MInden mást billentyűzettel nyomok.
több mint 14 éve
én vok az egyetlen aki képtelen használni azt a kib.szott gamepadot? 😀manapság nem sok játéknak érdemes neki állni gamepad nélkül. 😉DivatÉn csak a 2K10-zel játszottam eddig, de már az is elképesztő volt. Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha ez a cég kiadna egy amerikai focis játékot PC-re... 😊F.Schleckkipróbáltam. Szép, nagyon jó a fizikája, de valami elbaszottul nehéz az irányítás. Gamepad nélkül nem is érdemes nekiállni.haromt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
manapság nem sok játéknak érdemes neki állni gamepad nélkül. 😉kipróbáltam. Szép, nagyon jó a fizikája, de valami elbaszottul nehéz az irányítás. Gamepad nélkül nem is érdemes nekiállni.haromtMost érkezik a boltból. Remélem jó leszharomtÉn csak a 2K10-zel játszottam eddig, de már az is elképesztő volt. Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha ez a cég kiadna egy amerikai focis játékot PC-re... 😊F.Schleck
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kipróbáltam. Szép, nagyon jó a fizikája, de valami elbaszottul nehéz az irányítás. Gamepad nélkül nem is érdemes nekiállni.Én csak a 2K10-zel játszottam eddig, de már az is elképesztő volt. Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha ez a cég kiadna egy amerikai focis játékot PC-re... 😊F.SchleckNBA 2K11: legjobb sport játék, amit PC-re kiadtak eddig. Élvezetes, okosabb, mint a tavalyi. Minden hülye apróság benne van, ami naggyá tud tenni egy játékot.deny79Most érkezik a boltból. Remélem jó leszharomt
több mint 14 éve
p14tch20HUNhabiHabiAkinek van PS3-a, az megadná a PSN ID-jét? Mert felvenném. Kösz.szelimMy PSN ID: Boba_36Little Jarry
több mint 14 éve
http://sf.blog.hu/2010/10/11/puska_is_lesz_a_ps3_hozvadibandihát ez nagyon jóóó 😀
must buy
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de ehhez a modhoz gondolom jobb kell mint egy mókuskerék... 😊Jó öreg Battlefield 2höz asszem elég egy mókuskerék is. 😉gyeekHa érdekel a dolog X-Fire közösség is van ahol segíthetnek: http://www.xfire.com/communities/hunpr/gyeekköszi, de sajnos nincs hozzá atomerőművem... 😊Little Jarry
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szívesen máskor is! 😉Köszönöm szépen!! Nem örülök neki de legalább most már nyugodt vagyok hogy nem én sikerültem ilyen bénára. Még egyszer köszi!kristóf17Senki nem tudja akkor hogy hogyan tudom offolni az automatikus mentéseket fifa11-ben?kristóf17http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20101001160807AAMiZAvLittle Jarry
több mint 14 éve
Köszönöm szépen!! Nem örülök neki de legalább most már nyugodt vagyok hogy nem én sikerültem ilyen bénára. Még egyszer köszi!Senki nem tudja akkor hogy hogyan tudom offolni az automatikus mentéseket fifa11-ben?kristóf17http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20101001160807AAMiZAvLittle Jarry
több mint 14 éve
Jó öreg Battlefield 2höz asszem elég egy mókuskerék is. 😉köszi, de sajnos nincs hozzá atomerőművem... 😊Little Jarryd(O_O)bHa érdekel a dolog X-Fire közösség is van ahol segíthetnek: http://www.xfire.com/communities/hunpr/gyeek
Nagyon állat! Jó lenne kipróbálni... _O_Little Jarry
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Én csak a 2K10-zel játszottam eddig, de már az is elképesztő volt. Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha ez a cég kiadna egy amerikai focis játékot PC-re... 😊NBA 2K11: legjobb sport játék, amit PC-re kiadtak eddig. Élvezetes, okosabb, mint a tavalyi. Minden hülye apróság benne van, ami naggyá tud tenni egy játékot.deny79Most érkezik a boltból. Remélem jó leszharomt