PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
én az IL-2-ből a Forgotten Battles + Ace kiegészítővel toltam még most is, az 1946 az mennyiben más?
több mint 14 éve
Így hogy szóba került IL-2 Sturmovik egy nagyon király játék kár, hogy nincs egy ugyanolyan csak újabb verziója, nagyon élvezetes játék volt.OrkMondjuk a Sturmovik minden verzióját összegyúró 1946-on már nem nagyon tudom elképzelni hogy mit lehetne még hozzáadni, valami eszetlen hogy mennyi mindent beleraktak, a kicsit is fontosabb II. vh-s légi dolgok 99 %-a már benne van.
Én amúgy Joy nélkül toltam, billentyűn, kitartó voltam, bőszen erőlködtem a BF109 kampányokkal, de olyan kurvanehéz volt, hogy feladtam, és váltottam inkább a Stukás hadjáratokra, zuhanóbombázni billentyűvel is lehetett. Valamennyire. 😀 Azóta is tervezem hogyha egyszer újra sok szabadidőm lesz, akkor veszek egy fasza joyt, és ráállok normálisan.
több mint 14 éve
Így hogy szóba került IL-2 Sturmovik egy nagyon király játék kár, hogy nincs egy ugyanolyan csak újabb verziója, nagyon élvezetes játék volt.Én kiskoromban játszottam valami tengeralattjárós játékkal és nagyon szerettem de már semmire se emlékszem csak olyasmire, hogy az elején olyasmi beléptetés volt, hogy el kelett találni milyen hajó van a képen vagy ilyesmi 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszi, ránézek valamelyik Silent Hunterre. Utoljára még az első részével játszottam ezelőtt vagy tíz éve, az tetszett. De volt valami modern tengeralattjárós is, Akula volt asszem benne. A címére nem emlékszem, nem lenne rossz ha annak is lenne valami újabb verziója.én a régit nyomtam. az szimulátor volt. mondjuk nem túl szép, cserében viszont geci nehéz. De király volt hogy lehetett kérni benne a tankból légicsapást meg tüzérséget 😊 viszont kb 2 pályát tudtam benne megcsinálni mert általában az volt a felállás, hogy 1 panzer III(én) a sivatagban vs 20 Cromwell/Sherman vagy akármilyen szövetséges tank.
A Panzer Elite legutolsóról meg azt írják hogy inkább arcade mint szimulátor, az nem érdekel... Én inkább IL-2 Sturmovik realitásban gondolkodom. 😊Döme
több mint 14 éve
Köszi, ránézek valamelyik Silent Hunterre. Utoljára még az első részével játszottam ezelőtt vagy tíz éve, az tetszett. De volt valami modern tengeralattjárós is, Akula volt asszem benne. A címére nem emlékszem, nem lenne rossz ha annak is lenne valami újabb verziója.A Panzer Elite legutolsóról meg azt írják hogy inkább arcade mint szimulátor, az nem érdekel... Én inkább IL-2 Sturmovik realitásban gondolkodom. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Létezik valami aránylag újabb tank, ill. tengeralattjáró szimulátor? Akár II. vh-s, akár modern jöhet, megjött a kedvem most ezekhez. 😊Dömepanzer elite valamelyik része, mint tank szimulátor
sajnos nem találtam rendesen működőt belőle torrenten. de egy régi részével nyomtam és az nem volt rossz
több mint 14 éve
a tengeralattjáró szimulátor az a Silent Hunter sorozat nagyon sok hibája van, de mivel ez az egyetlen ilyen játék ezért nem erőltetik meg magukat mert úgyis csak ezzel lehet játszani 😀
több mint 14 éve
Létezik valami aránylag újabb tank, ill. tengeralattjáró szimulátor? Akár II. vh-s, akár modern jöhet, megjött a kedvem most ezekhez. 😊
több mint 14 éve
Sziasztok!Help me, hogyan lehet felrakni a Madden NFL 08-hoz az FFx Mod-ot!?
több mint 14 éve
Napoleon total war=überkirály
több mint 14 éve
Sziasztok!Assassins Creed Brotherhood-hoz kérnék 1 kis helpet, igazából kijátszottam, csak nem értem miért lett az a vége, és most az akivel beszélsz az a nő az ki? Nem vagyok túl penge angolból mint ez kiderült, megkérnék valakit h PM-be küldje el h mi is a lényeg, nem baj ha AC2-ből is kiragad pár dolgot, csak h értsem végre 😀
Előre is köszi
több mint 14 éve
nem a pókemberség miatt érdekel, csak gondoltam kipróbálom, mint új játék. meg olvastam, hogy hasonló játék, mint az x-men origins: wolverine, az tetszett.újítás nincs nagyon benne. ha pókemberezni akarsz mindenképpen, akkor Ultimate Spiderman vagy Spiderman 3.shawnkashattered dimensions-re gondolsz? nekem nem jött be sohasem ez a cell shaded grafika, spiderman 3 óta nem volt jó játéka a franchise-nak.shawnkaigen. de akkor a grafikától eltekintve, játékélmény se nagy cucc?miilann
child please!
több mint 14 éve
újítás nincs nagyon benne. ha pókemberezni akarsz mindenképpen, akkor Ultimate Spiderman vagy Spiderman 3.igen. de akkor a grafikától eltekintve, játékélmény se nagy cucc?miilannúj spider-mant próbálta valaki?miilannshattered dimensions-re gondolsz? nekem nem jött be sohasem ez a cell shaded grafika, spiderman 3 óta nem volt jó játéka a franchise-nak.shawnka
több mint 14 éve
igen. de akkor a grafikától eltekintve, játékélmény se nagy cucc?új spider-mant próbálta valaki?miilannshattered dimensions-re gondolsz? nekem nem jött be sohasem ez a cell shaded grafika, spiderman 3 óta nem volt jó játéka a franchise-nak.shawnka
child please!
több mint 14 éve
új spider-mant próbálta valaki?miilannshattered dimensions-re gondolsz? nekem nem jött be sohasem ez a cell shaded grafika, spiderman 3 óta nem volt jó játéka a franchise-nak.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az ncorehoz meghívó kell? Ha igen valaki tud nekem intézni?
több mint 14 éve
otthoni pötyögésre kell csakJátszani egyből tud. Azért egy vinyót vennék hozzá a helyetekben később, arról sokkal jobb játszani.belső memória-merevlemezDivatÖcsémnek kéne szereznem egy ilyet karácsonyra de nemvágesz a témát. Egy ilyet ha megkap ezzel tud játszani vagy ehez még kell ez meg az? Meg ezt ugye lehet flasselni?
http://www.konzolvilag.hu/xbox360/xbox-360-arcade-jasper-alaplappal-/1478JayB
Viszont flasheltetni minek? Ha fizetnének sem csináltatnám meg. Ugrik a Live, online játék...Bálesz
több mint 14 éve
Játszani egyből tud. Azért egy vinyót vennék hozzá a helyetekben később, arról sokkal jobb játszani.Öcsémnek kéne szereznem egy ilyet karácsonyra de nemvágesz a témát. Egy ilyet ha megkap ezzel tud játszani vagy ehez még kell ez meg az? Meg ezt ugye lehet flasselni?Xbox 360-nál mit takar az hogy 4 giga vagy 250 giga?JayBbelső memória-merevlemezDivat
http://www.konzolvilag.hu/xbox360/xbox-360-arcade-jasper-alaplappal-/1478JayB
Viszont flasheltetni minek? Ha fizetnének sem csináltatnám meg. Ugrik a Live, online játék...

több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Kk9oa_PiXAkőrült egy ötlet, kár, hogy csak egy mod, ha kijönne rendes játékként, vagy filmbe, én lennék az első aki megveszi az 100 😀
több mint 14 éve
én is, qrva jó kis flash gameemiatt tetszett meg az ABs is. A kastélyromoboló összes részét végignyomtam meló alatt sokszor 😀haromtén mondjuk torrentről szedtem mert a vodafone-os korlátot megviselte volna a 15 mega. de ncore-on fenn van ifón-os verzióban is.olyat nem találtam, de hasonló van: http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/crush-the-castle-2Divat
az a baj, hogy a kis geci kijelzőtől szétmegy a szemem, pedig még csak az első szint végén tartok. de itt már rohadék pályák vannak.
egyébként PC-s vagy flash verziója nincs?
tényleg borzasztóan addiktív.haromt

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
emiatt tetszett meg az ABs is. A kastélyromoboló összes részét végignyomtam meló alatt sokszor 😀olyat nem találtam, de hasonló van: http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/crush-the-castle-2DivatAndroidra ingyenes + a seasons is 😛😛😛pc_xén mondjuk torrentről szedtem mert a vodafone-os korlátot megviselte volna a 15 mega. de ncore-on fenn van ifón-os verzióban is.
az a baj, hogy a kis geci kijelzőtől szétmegy a szemem, pedig még csak az első szint végén tartok. de itt már rohadék pályák vannak.
több mint 14 éve
olyat nem találtam, de hasonló van: http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/crush-the-castle-2én mondjuk torrentről szedtem mert a vodafone-os korlátot megviselte volna a 15 mega. de ncore-on fenn van ifón-os verzióban is.Rohaggyá meg Tibi, ráfüggesztettél, kénytelen voltam megvenni a teljeset is. Mondjuk nem borította fel a büdzsét nagyon ez a 79 eurocent, de akkor is gáz hogy volna ezer dolgom, és ezzel szarakszom. 😛DömeAndroidra ingyenes + a seasons is 😛😛😛pc_x

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én mondjuk torrentről szedtem mert a vodafone-os korlátot megviselte volna a 15 mega. de ncore-on fenn van ifón-os verzióban is.Androidra ingyenes + a seasons is 😛😛😛pc_xazt hiszem se nem PC se nem konzol, de nagyon rákattantam az Angry Birds-re 😀Rohaggyá meg Tibi, ráfüggesztettél, kénytelen voltam megvenni a teljeset is. Mondjuk nem borította fel a büdzsét nagyon ez a 79 eurocent, de akkor is gáz hogy volna ezer dolgom, és ezzel szarakszom. 😛Döme
Mindig is imádtam az ilyen katapultos cuccokat.haromt
tényleg borzasztóan addiktív.