PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Akkor szerencséd van, emlékszem amikor megjelent egyszerűen nem tudták, hogy mi a franctól fagy le rögtön. Aztán úgy egy hónap kellett, volt egy thread amiben mindenki összeírta, hogy mi van felrakva, és ott vették észre a K-liteot. Mondjuk azóta valszeg updatelték, és lehet már az újabb nem üti ki, de egy próbát megér.nekem a K-lite évek óta fent van, és a Fable-el sem volt semmi gond.shawnkana ezt beszoptam, fejjel lefelé vannak az átvezetők, plusz recseg és szaggat a hangHa van fent K-lite codec pack azt töröld le sürgősen.
így nem lesz játék 😕 marad a kaszálás Knights of the Forcebankonqueror
Egyébként én meg full jó vagyok minden játékban 😀tenorx
több mint 14 éve
nekem a K-lite évek óta fent van, és a Fable-el sem volt semmi gond.na ezt beszoptam, fejjel lefelé vannak az átvezetők, plusz recseg és szaggat a hangHa van fent K-lite codec pack azt töröld le sürgősen.
Egyébként én meg full jó vagyok minden játékban 😀tenorx
több mint 14 éve
na ezt beszoptam, fejjel lefelé vannak az átvezetők, plusz recseg és szaggat a hangHa van fent K-lite codec pack azt töröld le sürgősen.
Egyébként én meg full jó vagyok minden játékban 😀
több mint 14 éve
na ezt beszoptam, fejjel lefelé vannak az átvezetők, plusz recseg és szaggat a hangígy nem lesz játék 😕 marad a kaszálás Knights of the Forceban
több mint 14 éve
ó, az nekem sajnos nem fog futni. én még csak akkor egyszer nyomtam végig, aki ismer sejtheti hogy a jó avagy gonosz oldalt maxoltam ki 😛 kicsit tartok tőle, hogy nem sikerül újra olyan jó bekonfigurálni a billentyűzetet mint anno, aréna végén, vagy először Jack of Blades ellen elengedhetetlen volt az élettöltő gomb közelsége 😀Fable nevű játékot ismeri valaki? must have, örök kedvencem, nagy fájdalmam volt, mikor elveszett a karakterem az újratelepítés miatt. most fontolgatom egyre inkább, hogy felrakom újra, de tartok tőle, hogy akkor teljesen rákattanok és elveszek Albionban 😀konquerorPersze, alap. Alig várom a Fable 3 megjelenését jövőre 😊
Én is végigszoktam tolni évenete egyszer 😀tenorx
több mint 14 éve
Fable nevű játékot ismeri valaki? must have, örök kedvencem, nagy fájdalmam volt, mikor elveszett a karakterem az újratelepítés miatt. most fontolgatom egyre inkább, hogy felrakom újra, de tartok tőle, hogy akkor teljesen rákattanok és elveszek Albionban 😀konquerorPersze, alap. Alig várom a Fable 3 megjelenését jövőre 😊
Én is végigszoktam tolni évenete egyszer 😀
több mint 14 éve
Fable nevű játékot ismeri valaki? must have, örök kedvencem, nagy fájdalmam volt, mikor elveszett a karakterem az újratelepítés miatt. most fontolgatom egyre inkább, hogy felrakom újra, de tartok tőle, hogy akkor teljesen rákattanok és elveszek Albionban 😀
több mint 14 éve
PES 10 PS3 eladó 3000HUF+posta,karcmentes,minden papírjával 😊

több mint 14 éve
na meg majd az új mortal lesz geci durva, csak jöjjön már.Köszönöm mindenkinek a segitséget, én inkább az ilyen pl Mortal Kombat tipusú verekedős játékokra gondoltam.Shadowt5Mortal Kombat vs. DC Universe
Király kis game 😊pc_x

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Március 1.1 kis segítséget kérnék: Most kaptam XBox 360at és azt szeretném megtudni, hogy verekedős játékból mit ajánlotok? (más játékstílusokban jobban otthon vagyok, ott ismerem azért a fontosabb címeket).Shadowt5Ha a boxot szereted, akkor Fight Night Round 4, bár ott is kell idő amíg belejön az ember. Most már a bolti ára is kezd lefelé menni (6-7 ezer körül van most kb), mivel 2009 végi a játék és elvileg jövőre valamikor jön az 5-ik rész.Dub
Fight Night Champion
több mint 14 éve
Köszönöm mindenkinek a segitséget, én inkább az ilyen pl Mortal Kombat tipusú verekedős játékokra gondoltam.Shadowt5Mortal Kombat vs. DC Universe
Király kis game 😊

több mint 14 éve
Köszönöm mindenkinek a segitséget, én inkább az ilyen pl Mortal Kombat tipusú verekedős játékokra gondoltam.

több mint 14 éve
1 kis segítséget kérnék: Most kaptam XBox 360at és azt szeretném megtudni, hogy verekedős játékból mit ajánlotok? (más játékstílusokban jobban otthon vagyok, ott ismerem azért a fontosabb címeket).Shadowt5Ha a boxot szereted, akkor Fight Night Round 4, bár ott is kell idő amíg belejön az ember. Most már a bolti ára is kezd lefelé menni (6-7 ezer körül van most kb), mivel 2009 végi a játék és elvileg jövőre valamikor jön az 5-ik rész.
több mint 14 éve
WWE Smackdown vs. RAW 2011. A legkirályabb pankrátoros játék.1 kis segítséget kérnék: Most kaptam XBox 360at és azt szeretném megtudni, hogy verekedős játékból mit ajánlotok? (más játékstílusokban jobban otthon vagyok, ott ismerem azért a fontosabb címeket).Shadowt5MMA. Haverom PS3án próbáltam ki, nagyon jó játék. Első látásra nem könnyű, de a tréningek valóban megtanítanak egy idő után a játékra.gyeek
több mint 14 éve
Kedvenc hobbim legfontosabb idei eseményén van túl, a Mod of The Year választáson. Egy kicsit minden PR rajogó seggre ült amikor fény derült egy szavazási szabályra, miszerint helyezést csak akkor érhet el egy mo ha magasabban végez mint korábban, ez pedig a 2008as elsöprő siker miatt már nem volt lehetséges. "It is hard to knock a good mod down, that mod without a doubt this year is Project Reality. However being previous winner means Project Reality has reached the highest point, so they cannot place again. Thats just how good PR really is!"Mod of the Year 2010 Players Choice - Mod of the Year
Ugyanakkor a kevéske promo anyag ellenére a franchise másik tagja, a PR:ARMA2 elnyerte a maga kategóriájában a címet.
Mod of the Year 2010 Players Choice - Upcoming Modification
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
1 kis segítséget kérnék: Most kaptam XBox 360at és azt szeretném megtudni, hogy verekedős játékból mit ajánlotok? (más játékstílusokban jobban otthon vagyok, ott ismerem azért a fontosabb címeket).Shadowt5MMA. Haverom PS3án próbáltam ki, nagyon jó játék. Első látásra nem könnyű, de a tréningek valóban megtanítanak egy idő után a játékra.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
1 kis segítséget kérnék: Most kaptam XBox 360at és azt szeretném megtudni, hogy verekedős játékból mit ajánlotok? (más játékstílusokban jobban otthon vagyok, ott ismerem azért a fontosabb címeket).

több mint 14 éve
Nekem is ment a 26. meccsig aztán itt meghalt. Na mindegy, most azt olvastam hogy akkor dob ki ha broadcast kamerabeállítással játszom. ezt még megnézem hátha .szerintem még az elején más volt a crackelt cucc. nekem az van fönn és így megy.haromtpont tegnap kezdtem ezt a módot és nincsharomtettől féltem
most azt olvastam, hogy majd a patch javítja amit kiadtak már mindenre, kivéve a PC-t.MattMiller

több mint 14 éve
Én komoly csítet alkalmaztam légi harcnál. A reflexeimhez igazítottam az időt, azaz lenyomtam 1/8-adra a sebességet.Így hogy szóba került IL-2 Sturmovik egy nagyon király játék kár, hogy nincs egy ugyanolyan csak újabb verziója, nagyon élvezetes játék volt.OrkMondjuk a Sturmovik minden verzióját összegyúró 1946-on már nem nagyon tudom elképzelni hogy mit lehetne még hozzáadni, valami eszetlen hogy mennyi mindent beleraktak, a kicsit is fontosabb II. vh-s légi dolgok 99 %-a már benne van.
Én amúgy Joy nélkül toltam, billentyűn, kitartó voltam, bőszen erőlködtem a BF109 kampányokkal, de olyan kurvanehéz volt, hogy feladtam, és váltottam inkább a Stukás hadjáratokra, zuhanóbombázni billentyűvel is lehetett. Valamennyire. 😀 Azóta is tervezem hogyha egyszer újra sok szabadidőm lesz, akkor veszek egy fasza joyt, és ráállok normálisan.Döme

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintem még az elején más volt a crackelt cucc. nekem az van fönn és így megy.ettől féltemNBA 2k11-ben másnak is volt olyan My Playerben, hogy meccs végén rámész a quit-re és kidob az asztalra? Egy bizonyos meccsnél van ez, szal így nem tudok tovább menni :/pont tegnap kezdtem ezt a módot és nincsharomt
Tud vki erre vmilyen megoldást?
köszi előre isMattMiller
most azt olvastam, hogy majd a patch javítja amit kiadtak már mindenre, kivéve a PC-t.MattMiller
több mint 14 éve
ettől féltemNBA 2k11-ben másnak is volt olyan My Playerben, hogy meccs végén rámész a quit-re és kidob az asztalra? Egy bizonyos meccsnél van ez, szal így nem tudok tovább menni :/pont tegnap kezdtem ezt a módot és nincsharomt
köszi előre isMattMiller
most azt olvastam, hogy majd a patch javítja amit kiadtak már mindenre, kivéve a PC-t.

több mint 14 éve
én az IL-2-ből a Forgotten Battles + Ace kiegészítővel toltam még most is, az 1946 az mennyiben más?OrkAz 1946 alternatív történelembe megy át, és beleraktak egy csomó olyan gépet, ami valójában csak akkor repült volna, ha tényleg tart még '46-ban a háború. Pl. ruszkiknak is van sugárhajtásújuk, nincs már Me-262 egyeduralom. 😊
És emellé az összes régi cucc is benne van.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
NBA 2k11-ben másnak is volt olyan My Playerben, hogy meccs végén rámész a quit-re és kidob az asztalra? Egy bizonyos meccsnél van ez, szal így nem tudok tovább menni :/pont tegnap kezdtem ezt a módot és nincs
köszi előre isMattMiller
több mint 14 éve
NBA 2k11-ben másnak is volt olyan My Playerben, hogy meccs végén rámész a quit-re és kidob az asztalra? Egy bizonyos meccsnél van ez, szal így nem tudok tovább menni :/Tud vki erre vmilyen megoldást?
köszi előre is