NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 545
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
braxa88
12 534
leszedtem az NBA 2K11-t, deamonba beraktam telepítettem. ahova települt egy .rep fájl van semmi más, ezzel mit kell csinálni?
több mint 14 éve
szelim
61
Aki szeretne PS3 NBA 2K11 magyar online ligában játszani, az keresse a HUNGARY NBA ligát! Eddig foglalt csapatok: Cavaliers, Celtics, Kings, Trail Blazers.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Nálad a pont, thx.Ezek mellett talán egy DirectX frissítést érdemes megpróbálni.F.SchleckLeszedtem nba 2k11-t, felraktam, minden jó, egy kivétellel: nincs hang. Úgy abszolút.szabakapcsold be a hangszórót v vedd le a némítást... 😀Divat
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Sziasztok!Van külön egy olyan play,hogy spike ball,azt hiszem special teamsnél
Madden Nfl 08 pc-s verziójában controller-l, hogy lehet az irányitóval a földre dobni a labdát (tudjátok, amikor csak maga elé dobja a disznóbőrt) hogy megállitsam az időt?!GhostLead
több mint 14 éve
GhostLead
295
Sziasztok!Madden Nfl 08 pc-s verziójában controller-l, hogy lehet az irányitóval a földre dobni a labdát (tudjátok, amikor csak maga elé dobja a disznóbőrt) hogy megállitsam az időt?!
több mint 14 éve
közeli szám.tech. boltban vettem, meg nem mondom mi a neve a boltnak 9500-ért... most nézem ipon.hu-n 9000-be kerül, de nekem megér 500at hogy már most használhatom 😊 így is spóroltam rajta 1500at hogy nem az elektroba vettem megamúgy köszönöm szépen a tippeket srácok 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
jaja én is szinte mindent ipon-on veszek, de xbox controllert érdemes megnézni konzolshopokban is. ipon 9k amúgy, de mintha vhol láttam volt 7-8k-ért is...én anno tuskóba vettem 7-ért akciósan 😊ilyen helyeken ne vegyél mert geci drága.ha belefér akkor mképpen xbox controller...olcsóbb kategóriába vmi dual analogos logitech ahogy a kollega írja 😊Divatköszi a tanácsokat, mindenképp akkor xboxosat veszek, bár a közelben lévő electro Worldben 11 ropi volt, annyiért biztos nem veszek, remélem a Mediában olcsóbb lesz.eaglesmcnabb
ipon.hu
kb 2-3k-val olcsóbban megúszodharomt
|
több mint 14 éve
igen, és egyik másik két szintes lesz, szal upgradelhető.más: 1 hét múlva új call of duty, epic gecinagy kurvajólesz :cool:miilannmég mindig lesznek perkek?Little Jarry
child please!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
más: 1 hét múlva új call of duty, epic gecinagy kurvajólesz :cool:miilannmég mindig lesznek perkek?
több mint 14 éve
jaja, én a mostani egész konfigomat az iponba raktam össze, hasonlóan jó még a lord.hu szvsz 😉ilyen helyeken ne vegyél mert geci drága.ha belefér akkor mképpen xbox controller...olcsóbb kategóriába vmi dual analogos logitech ahogy a kollega írja 😊Divatköszi a tanácsokat, mindenképp akkor xboxosat veszek, bár a közelben lévő electro Worldben 11 ropi volt, annyiért biztos nem veszek, remélem a Mediában olcsóbb lesz.eaglesmcnabb
ipon.hu
kb 2-3k-val olcsóbban megúszodharomt
más: 1 hét múlva új call of duty, epic gecinagy kurvajólesz :cool:
child please!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ilyen helyeken ne vegyél mert geci drága.köszi a tanácsokat, mindenképp akkor xboxosat veszek, bár a közelben lévő electro Worldben 11 ropi volt, annyiért biztos nem veszek, remélem a Mediában olcsóbb lesz.eaglesmcnabbgamepad-ot szeretnék vásárolni PC-hez... milyet tudnátok ajánlani, ami ár-érték arányt tekintve a magamfajta emberkének a legideálisabb?eaglesmcnabbha belefér akkor mképpen xbox controller...olcsóbb kategóriába vmi dual analogos logitech ahogy a kollega írja 😊Divat
ipon.hu
kb 2-3k-val olcsóbban megúszod
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem eredetiben kell, megérdemli a Sports Interactive... 😉Habi:wirágboltba már elérhető 😊Divat
sajna Phillék klubjába Top az egyetlen menedzser ő meg nem válaszol az üzeneteimre, nyugodtan csatlakozz egy másik klubhoz majd értesítelek ha lesz egy normális klubom! Meg amúgy is lassan jön a Football Manager 2011, ilyenkor sosem fifázok 1 hónapig, most is az FM 2010 -el játszom... 😊Little Jarry
valaki nem tudja, csak a cd galaxisnál kapható?
több mint 14 éve
Annyiért szerintem a vezeték nélküli verziót adják, a PC-hez úgy tudom, hogy csak a vezetékes jó, az meg olcsóbb. (bár úgyis kijavítanak, ha tévedek 😊 )vezeték nélküli is jó pc-hez, de kell hozzá vevőegység is és úgy qrva drága...8-9 körül már lehet kapni újonnan.
Érdemes körbenézni pl konzol- és számtech-boltokban, olcsóbban megkapod, mint a "nagyoknál".Bálesz
|
több mint 14 éve
Annyiért szerintem a vezeték nélküli verziót adják, a PC-hez úgy tudom, hogy csak a vezetékes jó, az meg olcsóbb. (bár úgyis kijavítanak, ha tévedek 😊 )Érdemes körbenézni pl konzol- és számtech-boltokban, olcsóbban megkapod, mint a "nagyoknál".
több mint 14 éve
köszi a tanácsokat, mindenképp akkor xboxosat veszek, bár a közelben lévő electro Worldben 11 ropi volt, annyiért biztos nem veszek, remélem a Mediában olcsóbb lesz.gamepad-ot szeretnék vásárolni PC-hez... milyet tudnátok ajánlani, ami ár-érték arányt tekintve a magamfajta emberkének a legideálisabb?eaglesmcnabbha belefér akkor mképpen xbox controller...olcsóbb kategóriába vmi dual analogos logitech ahogy a kollega írja 😊Divat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
gamepad-ot szeretnék vásárolni PC-hez... milyet tudnátok ajánlani, ami ár-érték arányt tekintve a magamfajta emberkének a legideálisabb?eaglesmcnabbha belefér akkor mképpen xbox controller...olcsóbb kategóriába vmi dual analogos logitech ahogy a kollega írja 😊
|
több mint 14 éve
gamepad-ot szeretnék vásárolni PC-hez... milyet tudnátok ajánlani, ami ár-érték arányt tekintve a magamfajta emberkének a legideálisabb?eaglesmcnabbHa a 8-9 ezret nem sokallod érte, akkor én az Xbox-kontrollerre szavaznék 😊
Mondjuk nálam a pc-hez valami saitek okosság van (szintén dual analóg-karos), az se volt rossz vétel, pár évet már lehúzott.
Mielőtt bármelyiket is megveszed, próbáld ki, hogy milyen a fogása, kézre esnek-e a gombok/karok, mert vannak borzasztó suta kreálmányok is 😊
több mint 14 éve
gamepad-ot szeretnék vásárolni PC-hez... milyet tudnátok ajánlani, ami ár-érték arányt tekintve a magamfajta emberkének a legideálisabb?
több mint 14 éve
Ezek mellett talán egy DirectX frissítést érdemes megpróbálni.Leszedtem nba 2k11-t, felraktam, minden jó, egy kivétellel: nincs hang. Úgy abszolút.szabakapcsold be a hangszórót v vedd le a némítást... 😀Divat
több mint 14 éve
Leszedtem nba 2k11-t, felraktam, minden jó, egy kivétellel: nincs hang. Úgy abszolút.szabakapcsold be a hangszórót v vedd le a némítást... 😀
|
több mint 14 éve
szaba
10 543
Leszedtem nba 2k11-t, felraktam, minden jó, egy kivétellel: nincs hang. Úgy abszolút.
több mint 14 éve
azért írtam, hogy jelenleg. 2. készítés alatt 😊Én úgy láttam hogy lesz vagy van második része de mind1 😊Valaki játszik vagy játszott a Mirror's Edge első részével?habibigen. főleg, hogy csak 1 része van jelenleg 😀shawnka
Ment PM.habib
több mint 14 éve
Én úgy láttam hogy lesz vagy van második része de mind1 😊Valaki játszik vagy játszott a Mirror's Edge első részével?habibigen. főleg, hogy csak 1 része van jelenleg 😀shawnka
Ment PM.
több mint 14 éve
valaki tolja még madden 2008-al PC-n? tolhatnánk 1-2 gémet...van mostani roster? 😀
egyébként jó az a facebookos madden játék, én is játszok vele 😊eaglesmcnabb