PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 14 éve
Akinek ki van flashalve a boxa és madden 12 játszik az hogy csinálja? 😊 Mert nekem azt írja ki h updateljem, de olyat hallottam ha yes-re nyomom akkor nem tudok játszani a játékokkal.habibRá kell rakni a legújabb flasht, aztán menni fog. De inkább ne updateld, vidd el valami konzolboltba ott megcsinálják.

több mint 14 éve
Akinek ki van flashalve a boxa és madden 12 játszik az hogy csinálja? 😊 Mert nekem azt írja ki h updateljem, de olyat hallottam ha yes-re nyomom akkor nem tudok játszani a játékokkal.habibÉn beszoptam ezzel...Még egyszer flashelni kell újabb verzióra vagy vmi ilyesmi. És akkor alles ok. Csak most 1 sörre nincs pénzem... 😂
több mint 14 éve
Akinek ki van flashalve a boxa és madden 12 játszik az hogy csinálja? 😊 Mert nekem azt írja ki h updateljem, de olyat hallottam ha yes-re nyomom akkor nem tudok játszani a játékokkal.
több mint 14 éve
várom egyelőre iktriad kritikáját 😀shawnkaAmint találok (valahogy) elég helyet neki a vinyómon és kiderül, hogy fut-e egyáltalán a gépemen, azonnal megírom az én tapasztalataimat. 😊 A póló amit kaptam hozzá mindenesetre kickass és még méretre mintha rám szabták volna, pedig nem volt méretegyeztetés előtte.
több mint 14 éve
várom egyelőre iktriad kritikáját 😀
több mint 14 éve
Na ezen a Deus Exen én konkrétan bealudtam. Rohadtul nem fogott meg benne egyelőre semmi...Viszont, hogy a grafikája is ilyen pocsék legyen...
több mint 14 éve
nézzük sorban.Sztem a gyerek akivel most játszottam online NCAAF 12-t (irish@FSU 21:17) 6 felé törte a kontrollert és holnap lemegy a boltba eladja a játékot, soha többet college foci címmel.valami történet is van hozzá? 😀Habi
De megérdemelte, rohadt nagy geci volt.JAX
mivel még nincs nagy rutinom a trükkökben, van valami szar amivel a D-Line-t belehet ugratni. ennek következtében nyert vagy 16-17x5 yardot encroachment címen. kb elment egy félidő mire rájöttem, h mi az ellenszer.
az első kontroller törés az lehetett, mikor a félidő vége előtt 8 ms-el 20 yardról hail mary. megpattan a kezeken a labda és bele egy WR kezébe akivel végig is tudtam menni, TD.
a második kontroller törés. 25 ms-el a vége előtt egy FG és vezett 17:14-re. kickoff, touchback, egy pass, complete, time out, maradt kb 15 ms, hívok egy vertical pass play-t, catch, CB miss tackle és kb 60 yard TD, 21:17 ide, game over.
😀
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 14 éve
Megvolt az is már egy ideje :/tenorxAkkor együtt tudok érezni. 😊
Mondjuk amilyen k*rva meleg van én még a Deus Exet se mertem elindítani, mert halálra főnnék ha a 6950 is bepörögne. 😀
Karácsonyra vízhűtést kérek.
több mint 14 éve
Sztem a gyerek akivel most játszottam online NCAAF 12-t (irish@FSU 21:17) 6 felé törte a kontrollert és holnap lemegy a boltba eladja a játékot, soha többet college foci címmel.valami történet is van hozzá? 😀
De megérdemelte, rohadt nagy geci volt.JAX

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Igazából Mass Effect szerű, a kritikák nagyon lehúzták, de én azért 3szor toltam végig, szóval nekem bejött eléggé. Ajánlom, hogy rookieban told végig először 😀 (Vagy valami újonc) és akkor másodjára mehet a veterán.
több mint 14 éve
Mass effect 3: anno majdnem elsirtam magam mikor kiderült, h csak jövőre fog megjelenni. Most éppen a könyvet olvasom, ami itthon is megjelent. Mass effect felismerés.JAXEgy hónappal az NFL-szezon vége után fog megjelenni, pont ideális. 😊
Az Alpha Protocolt viszont jó, hogy felhoztad tenorx, eddig még nem játszottam vele, de most lehet, hogy sort kerítek rá. Jöhetne egy ilyen hidegháborús témában.
több mint 14 éve
Megvolt az is már egy ideje :/Hát, annyira nem jön be a Deus Ex, nem ilyen játékra számítottam. Nagyon hiányzik már valami jóféle RPG, mint mondjuk az Alpha Protocol vagy egy Mass Effect 😕tenorxSzeptember végén Fallout: New Vegas - Lonesome Road DLC. Addig ha esetleg nem játszottál volna ajánlom a New Vegast.süti
több mint 14 éve
Mass effect 3: anno majdnem elsirtam magam mikor kiderült, h csak jövőre fog megjelenni. Most éppen a könyvet olvasom, ami itthon is megjelent. Mass effect felismerés.
több mint 14 éve
Sztem a gyerek akivel most játszottam online NCAAF 12-t (irish@FSU 21:17) 6 felé törte a kontrollert és holnap lemegy a boltba eladja a játékot, soha többet college foci címmel.De megérdemelte, rohadt nagy geci volt.
több mint 14 éve
Hát, annyira nem jön be a Deus Ex, nem ilyen játékra számítottam. Nagyon hiányzik már valami jóféle RPG, mint mondjuk az Alpha Protocol vagy egy Mass Effect 😕tenorxÉn is néztem, de inkább várok a Mass Effect 3-ra. Deus Ex helyett most játszom újra az ME2-t.
több mint 14 éve
Hát, annyira nem jön be a Deus Ex, nem ilyen játékra számítottam. Nagyon hiányzik már valami jóféle RPG, mint mondjuk az Alpha Protocol vagy egy Mass Effect 😕tenorxSzeptember végén Fallout: New Vegas - Lonesome Road DLC. Addig ha esetleg nem játszottál volna ajánlom a New Vegast.
több mint 14 éve
Hát, annyira nem jön be a Deus Ex, nem ilyen játékra számítottam. Nagyon hiányzik már valami jóféle RPG, mint mondjuk az Alpha Protocol vagy egy Mass Effect 😕
több mint 14 éve
Az ezres ToR, előfizetve annyi. Vagyis most fizetsz ennyit, aztán ha kijön a játék kell majd pótolni a többit. Szóval 10k-s játék ez is, csak most így lett megoldva az előrendelés.Az én bajom meg csak annyi, hogy már kurvára beleéltem magam a ToR-ba de nagyon nem akaródzik a havidíj fizetés...Én azt ki se merem próbálni,pedig kb 1000 forintért adják asszem a boltba 1 hónap ingyenes előfizetéssel 😀.Ha esetleg majd hírét hallom h lesz vmi rejtett ingyenes szerver akkor oké,bár erre sajnos nem látok nagy esélyt :S.
süti
Mondjuk az én gépemen szerintem amúgyis akadozna,pl a heroes V is be-beakadt néha de az még egyáltalán nem volt vészes.Ennyiből örülök hogy a haton nem változtattak sokmindent.Berez
Heroes VI azért grafikába "sokat" javult. Ha az V akadozott szerintem a VI-ot nem bírná.
Játékmenetbe ugyanaz, az egységek is olyan V színvonal, egyedül annyiból vettem észre, hogy ez nem az V, hogy nincs csak 2 alapanyag (WTF?!?!), és a várépítkezés újra 2D-s, bár egyelőre nem látom át a rendszerét, de kampányba még nem lehetett építgetni. Illetve ott még nem járok.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az én bajom meg csak annyi, hogy már kurvára beleéltem magam a ToR-ba de nagyon nem akaródzik a havidíj fizetés...Én azt ki se merem próbálni,pedig kb 1000 forintért adják asszem a boltba 1 hónap ingyenes előfizetéssel 😀.Ha esetleg majd hírét hallom h lesz vmi rejtett ingyenes szerver akkor oké,bár erre sajnos nem látok nagy esélyt :S.
süti
Mondjuk az én gépemen szerintem amúgyis akadozna,pl a heroes V is be-beakadt néha de az még egyáltalán nem volt vészes.Ennyiből örülök hogy a haton nem változtattak sokmindent.
több mint 14 éve
nemköltökgépre, nemköltökgépre, nemköltökgépre...Hál'istennek nálam mindent maxra húzva sem röccen meg. Viszont eléggé vegyesek az érzéseim. Ez egy Heroes V add-on... ráadásul lebudítva. Teljesen ugyanaz az eset, mint a Civ IV és az V esetében. Ugyanolyan fasza, de hogy külön játék lenne...
csak az a baj, hogy a nyáron volt szerencsém pár órát játszani ps3-on a gta4-el, és hát talán nem kell mondanom, hogy mennyire addiktív játék... csak a JNR csatornát hallgatva napokat el tudnék glasszálni a városban, és akkor a két DLC még hol van
nehéz az életJJ
GTA IV nyilván jobb választás ilyen szempontból. Én most elhatároztam, hogy már igenis kijátszom 100%-ig...
Az én bajom meg csak annyi, hogy már kurvára beleéltem magam a ToR-ba de nagyon nem akaródzik a havidíj fizetés...
Nembaj, hamarosan úgyis vége az uborkaszezonnak, majd BF3-mal elbaszom a vizsgáimat. 😀
több mint 14 éve
Heroes VI Demo: http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-22448&ct=tcm:6-231-32 :cool:sütinemköltökgépre, nemköltökgépre, nemköltökgépre...
csak az a baj, hogy a nyáron volt szerencsém pár órát játszani ps3-on a gta4-el, és hát talán nem kell mondanom, hogy mennyire addiktív játék... csak a JNR csatornát hallgatva napokat el tudnék glasszálni a városban, és akkor a két DLC még hol van
nehéz az élet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Fifa12 karrier mód(menedzser mód)Látvány: Vizuálisan nagyjából hasonló élményt kapunk, mint a FIFA 11-ben, de főmenü képernyője egy kicsit átszabásra került. A soron következő meccsek naptára beágyazva található meg a főmenüben, így a híreket és az eseményeket is egy helyen tudod majd nyomon követni. Bármikor megállíthatod az időt, ha éppen egy érdekes cikket vagy egy cserét akarsz lebonyolítani. Új elemek különböztetik meg a különböző meccseket, mint bajnoki, kupa vagy Európai meccs.
Játékos megfigyelés: Igen a játékos megfigyelés visszatért a FIFA széria karrier módjába, de csak a fiatal játékosok esetében. Három megfigyelőt szerződtethetsz és küldheted szét őket a különböző régiókba tetszőlegesen hosszú időre. A legjobb megfigyelők természetesen sok pénzbe kerülnek. Ahhoz, hogy a rivális klubok ne vadásszák le előled a legtehetségesebb ifjoncokat résen kell lened és gyakran kell kiküldeni a játékos megfigyelőket a régiókba.
Tehetséggondozó központ: A játékban létrehozhatod a saját „Telki fociakadémiád”, ahol a játékos megfigyelők által jónak ítélt tehetségeket tovább fejlesztheted. Itt eldöntheted, hogy mikor kerülnek be a nagy csapatba, de ki is rúghatod őket.
Játékos történetek: A játékosok a teljes szezon alatt hangot adnak a véleményüknek a menedzser döntéseivel kapcsolatban, amely persze lehet negatív és pozitív is. Mindenről lesz vélemény az átigazolásokról, a sérüléstől való félelemről, a játékidőről, az új igazolásokról, a morálról és sok minden másról is. Az hogy milyen módon kezeled ezt, teljesen tőled fog függni.
Csere határidő: Óráról órára követheted a cserepiac utolsó időszakát, amikor még lehetőséged lesz valamilyen átigazolásra.
Forma és morál: A játékosok két legfontosabb értéke, amely a menedzser módban végzett tevékenységed alapján változik, ezek alakulását a játékos történeti részben kísérheted figyelemmel.
Játékos fejlődés: Sajnos az angol közösségi srácoknak nem sikerült túl sok szezont lejátszani egymás után, de a tapasztalataik alapján a játékosok szezonról szezonra akár jelentős mértékben is javíthatnak a képességeiken.
Nekem bejönnek ezek az újítások. De még mindig nem tudom, hogy Fifa12 v F1 2011

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Heroes VI Demo: http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-22448&ct=tcm:6-231-32 :cool:
több mint 14 éve
cdgalaxis, ogc shopAmúgy, 576-nál szoktam látni előrendelői akciókat, más üzletnél is érdemes figyelni?vassadimárciusba jelenik meg ugye, sztem még idén, viszont jó kis előrendelői akciók jan-febr. környékén lesznek...persze ha nem lesz csúszásDivatPont emiatt kérdeztem, meg akarom várni, milyen előrendelői akció lesz. Kösz.vassadi
|