PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
De elolvastad egyébként? Szerintem nagyon jó könyv, nekem meg tényleg különleges, mert ez az a könyv, ami rászoktatott szépen az olvasásra.Hát azért a Harry Potter simán jó, nem azzal kéne példálózni, hanem inkább a Twilightal...tenorxAkkor azzal. Az már annyira nyú-véjv nekem, hogy nem is regisztráltam a népszerűségét. (Mondjuk a kvidlics vagy mi a fene nálam kiverte a biztostékot, látszik hogy a nő teljesen dilettáns csapatsport témában.) 😊gyeek
több mint 14 éve
Hát azért a Harry Potter simán jó, nem azzal kéne példálózni, hanem inkább a Twilightal...tenorxAkkor azzal. Az már annyira nyú-véjv nekem, hogy nem is regisztráltam a népszerűségét. (Mondjuk a kvidlics vagy mi a fene nálam kiverte a biztostékot, látszik hogy a nő teljesen dilettáns csapatsport témában.) 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Hát azért a Harry Potter simán jó, nem azzal kéne példálózni, hanem inkább a Twilightal...
több mint 14 éve
Mondjuk japán történelemmel nem hiszem hogy olyan túl sokan lennénk itthon tisztában. Nekem volt kiskoromban ilyen szamurájos könyvem, ennek a Mi Micsoda sorozatnak volt része, ahhoz képest hogy gyerekeknek szólt, egész faszán le volt benne írva a Japán történelem, persze mostanra kb. mindent elfelejtettem belőle. 😊A jó öreg Mi Micsoda sorozat! Milyen jók voltak! Mai gyereknek meg marad a Harry Plotter. Nekem a Gladiátorok volt a best seller, gyakori olvasásnak köszönhetően fejből küldtem a hoplomachusok, retariusok, myrmillok, samnisok, whatnotok felszerelését lábszárvédőtől fejpántig. Igazán csinálhattak volna egy történelmileg viszonyalag korrekt gladiator-manager játékot. Lentulus Batiatus istálló, stb... Megvan az ötlet pre-Gladiator film óta, pár sörért részletezném az elképzelésem egy kiadónak (ami nem EA). 😛
Döme
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
Mondjuk japán történelemmel nem hiszem hogy olyan túl sokan lennénk itthon tisztában. Nekem volt kiskoromban ilyen szamurájos könyvem, ennek a Mi Micsoda sorozatnak volt része, ahhoz képest hogy gyerekeknek szólt, egész faszán le volt benne írva a Japán történelem, persze mostanra kb. mindent elfelejtettem belőle. 😊A Total Warokkal meg nekem az a bajom, hogy az eleje lebilincselő, de a kampány olyan iszonyatosan repetitív lesz mindig a végére, hogy egyszerűen nincs türelme az embernek - legalábbis nekem - végigvinni. Ilyen Imperium Galacica szindróma.
több mint 14 éve
Ha nincs kedvetek a történelemtudományi munkákhoz, akkor olvassátok elnekem is az a bajom vele hogy szinte semmit se tudok a történelmi hátteréről így nem élvezném annyira mint a Medievalt vagy a Rome TW-t.haromtújabb kedvcsináló videó az új total warhozKár, hogy nem sok közöm van a japán törihez. De így sem lesz rossz szerintem, tetszik hogy végre megint régebbi korban szerepelhetünk.F.Schleck
http://www.youtube.com/watch?v=EE1jil6-qIo&feature=player_embeddedOrk
James Caldwell Sógun című regényét és máris képben lesztek.

több mint 14 éve
Az első rész elég terjedelmesen taglalta a történelmet, ha valakit érdekel az a része. A szürke foltokra meg ott a wikipedia. 😊 Jó játék lesz ha a bevált receptet alkalmazzák, a hangulat magával ragadó.nekem is az a bajom vele hogy szinte semmit se tudok a történelmi hátteréről így nem élvezném annyira mint a Medievalt vagy a Rome TW-t.haromtújabb kedvcsináló videó az új total warhozKár, hogy nem sok közöm van a japán törihez. De így sem lesz rossz szerintem, tetszik hogy végre megint régebbi korban szerepelhetünk.F.Schleck
Remélem az arcátlan követek fejét még mindig vissza lehet majd postázni a feladóhoz.
több mint 14 éve
A World of Goo továbbra is zseniális.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem is az a bajom vele hogy szinte semmit se tudok a történelmi hátteréről így nem élvezném annyira mint a Medievalt vagy a Rome TW-t.újabb kedvcsináló videó az új total warhozKár, hogy nem sok közöm van a japán törihez. De így sem lesz rossz szerintem, tetszik hogy végre megint régebbi korban szerepelhetünk.F.Schleck
több mint 14 éve
újabb kedvcsináló videó az új total warhozGeisha time again! 😀
több mint 14 éve
újabb kedvcsináló videó az új total warhozKár, hogy nem sok közöm van a japán törihez. De így sem lesz rossz szerintem, tetszik hogy végre megint régebbi korban szerepelhetünk.
több mint 14 éve
újabb kedvcsináló videó az új total warhozhttp://www.youtube.com/watch?v=EE1jil6-qIo&feature=player_embedded
több mint 14 éve
Az ünnepi leárazások alatt beszereztem a Dead Spacet Stemről. Resident Evil receptre készített túlélő játék, a menük megjelenítése egyedi, a környezet alapos és hangulatos, sztori is jó, egyszóval a RE franchiset felülmúlja szerintem. Azt hittem fogok parázni rendesen, de sokkal inkább izgalmas a játék mint félelmetes. Sajnos nem túl hosszú és nem is túl nehéz, de nekem annyira bejött, hogy végigjtszás után egyből nekimentem. Ilyenre példa legutóbb a Mafiánál volt részemről. Eyecandy 😛
http://screenshot.xfire.com/s/108905725-4.jpg
http://screenshot.xfire.com/s/109374485-4.jpg
http://screenshot.xfire.com/s/109374855-4.jpg
Dead Space Downfall címmel a játék kiadása előtt piacra dobtak egy anime filmet is az előzményekről (az egyetlen ilyen jellegű rajzfilm amit megnéztem 10+ éve a Dragonballon kívül) és tetszett.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most kaptam rá az IL-2-re. A vadász cuccok úgy ahogy mennek, de bombázni abszolút nem tudok. Egyáltalán nem vált a bombacélzó nézetre. Valaki tud segíteni hogy melyik cuccot kell átállítani a bill kiosztásban?haromtNincsen ilyen training mód a játékban, ahol írja, hogy mit mivel kell csinálni?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most kaptam rá az IL-2-re. A vadász cuccok úgy ahogy mennek, de bombázni abszolút nem tudok. Egyáltalán nem vált a bombacélzó nézetre. Valaki tud segíteni hogy melyik cuccot kell átállítani a bill kiosztásban?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
PC-n természetesen. Nincs konzolom.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na, erre nem számítottam. Játék fórum.. hmm 😀 A kedvencem. Ki milyen játékkal nyomul mostanában? Én az ingyenes CrimeCrfat-ot kezdtem el, de kezdem megunni. Elég egyhangú játék...BõszinhoMin? Én boxon Maddenezek, illetve NFS vagy Sniper ghost warrior
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na, erre nem számítottam. Játék fórum.. hmm 😀 A kedvencem. Ki milyen játékkal nyomul mostanában? Én az ingyenes CrimeCrfat-ot kezdtem el, de kezdem megunni. Elég egyhangú játék...
több mint 14 éve
Kint van az Angry Birds PCre. Hát a nagy hype után nekem csalódás, armorgamesen sokkal jobb játékok vannak fent (Crush the Castle, Flying, Sonny 2, stb, stb..)tenorx

több mint 14 éve
Kint van az Angry Birds PCre. Hát a nagy hype után nekem csalódás, armorgamesen sokkal jobb játékok vannak fent (Crush the Castle, Flying, Sonny 2, stb, stb..)
több mint 14 éve
Én Medieval 2-vel játszottam szerintem a legtöbbet. Itt még nincsenek erős lövészek, szóval van igazi stratégia és lehetsz magyarokkal is. 😊Igazából nekem mindegy, majd megnézegetem őket 😊tenorxSrácok melyik a legjobb Total War rész? Kipróbálnám, ez a sorozat eddig kimaradt az életemből.tenorxmindig a legfrissebb vagy a következő 😀
ízlés kérdése meg hogy milyet keresel és főleg milyen korban akarsz harcolniOrk
több mint 14 éve
Igazából nekem mindegy, majd megnézegetem őket 😊Srácok melyik a legjobb Total War rész? Kipróbálnám, ez a sorozat eddig kimaradt az életemből.tenorxmindig a legfrissebb vagy a következő 😀
ízlés kérdése meg hogy milyet keresel és főleg milyen korban akarsz harcolniOrk
több mint 14 éve
Srácok melyik a legjobb Total War rész? Kipróbálnám, ez a sorozat eddig kimaradt az életemből.tenorxmindig a legfrissebb vagy a következő 😀
ízlés kérdése meg hogy milyet keresel és főleg milyen korban akarsz harcolni
több mint 14 éve
Srácok melyik a legjobb Total War rész? Kipróbálnám, ez a sorozat eddig kimaradt az életemből.
több mint 14 éve
a Mediveal 2-t én nagyon szerettem, de a diplomáciai rész nagyon el van szúrva benne, de az amúgy már a maga korában se volt nagyon erős grafikában avval az utána jövő résszel az Empireal váltottak