NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

PC és Konzol

28 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most kezdtem a maffia 2 és elég jónak tűnik.
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
F1 2010-el játszik valaki PS-en? Multipartnert keresek 😛
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
http://www.youtube.com/watch?v=x-ksexeTxsE&feature=player_embedded#

😂
nem gyenge a narrátor 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Szücsi New York Giants 32
http://www.youtube.com/watch?v=D-F2YSEGMXE

lolwutLittle Jarry
2k átvehetné mostmár az NFL-t is igazán....EaRl
Tegnap sikerült nekem is egy furcsa hibát "generálni":
Derek Anderson 2/1 200% completion 😊
Kép: 1, 2
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A maddenben(2011) hogyan lehet sprintelni xbox360on?kokenyj
Alapból nincs beállítva rá gomb!
Kapcsold be az automata sprintet jobban jársz 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A maddenben(2011) hogyan lehet sprintelni xbox360on?
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan

lolwutLittle Jarry
2k átvehetné mostmár az NFL-t is igazán....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

lolwut
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Hétvégén veszek FIFA 11-et xbox360-ra és egy kérdésem lenne ,hogy van e benne magyar bajnokság?superbrutal88
nincs
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
jó játék ez a pcm10

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hétvégén veszek FIFA 11-et xbox360-ra és egy kérdésem lenne ,hogy van e benne magyar bajnokság?
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Sziasztok!

Valaki nem tudja esetleg, hogy madden NFL 11-ben rostert hogyan lehet updatelni, ha nincsen liveom és nem origi a lemez?Gege55
Vagy transfer kittel (hard drive-ot össze tudod vele kötni PC-vel, ebayen 1 dollár, bár általában nem működik, mert valami kínai vacak, de nálam tökéletesen megy) vagy Xbox által formázott USB-vel (ehhez kell az áprilisi update), de akkor viszont mindig azt is kell használni (felmásolni nem tudod). Érdemes a legújabb Title Updatet is felrakni, mert elképesztően feljavítja a játékot, sokkal realisztikusabb lesz tőle. Bővebb infoért küldj PM-et (adok linket a legújabb rosterhez, tu-hoz ha kell).

több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Sziasztok!

Valaki nem tudja esetleg, hogy madden NFL 11-ben rostert hogyan lehet updatelni, ha nincsen liveom és nem origi a lemez?
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-newsreel-dino-d-day/708063
Ez a játék zseniális. Kell 😀

több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Nem tudom akad e valaki akit érdekel, - nem láttam, hogy lázba jött volna bárki a megjelenéstől a topikban - de volt szerencsém cimborámnál bazi nagy TV-n kipróbálni a Gran Turismo 5-öt. Tekintve, hogy a GT 3-at kitoltam PS2-n, és a GT 4-ben is 50% fölé jutottam karrier módban, megkockáztatom, hogy messze nem akkora durranás, mint amit 6 év fejlesztés után vártam volna. Steril, mint állat, a menüje átláthatatlan, tucatautók sokkal gyengébben vannak kidolgozva, ráadásul legnagyobb mínuszpontként kikerült a "Driving Missions" játékmód. Új pályák terén sem fostam össze magam, de legalább így nem zavar, hogy nincs se HD tévém, se PS3-mam.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Habi!

Küldtem meghívót FIFA 11 klubba, igaz tomo kicsit igénytelenül csinálta meg (kis betűkkel a nevét stb.), én meg ilyen mániákus vagyok, hogy szépen meg legyen csinálva, de mindegy, jó lesz ez így is... 😛
több mint 14 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Tudna valaki segiteni? Az Ncaa Football 11et szeretnem beszerezni ps3ra,de sehol se lattam eddig. Esetleg valaki tudna adni egy webshop cimet ahonnan rendelheto? Vagy jo sima uzlet is, ha Pecs vagy Bp. Eloreis koszi.

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
Játszik valaki az NFL Arcade elnevezésű csodával? Tegnap boxra leszedtem a trialt, de elvoltam vele vagy másfél órát 😀 Ha a live profil migrációjáért tényleg megkapom a 800 pontot, azt hiszem beszerzem a fullt, jópofának tűnik 😊

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
köszönöm a tippeket
a farenheit és a battlefield2 mindenképp kipróbálandó darab,a GTA 3 már megvolt egyszer 😊
viszont előről kezdem a MOHPA-t,mert eszembe jutott,hogy elakadtam a repülős pályán,baj,csak,hogy nincs magyarítás hozzá 😕 nincs valakinek talonban egy? :rolleyes:

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Jah időközben kösz a tippeket srácok 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Valaki tud valami jó kis játékot egy ergya gépre? (2,8-as proci,1 giga Ram),valami Maffia tipusút szeretnék vagy egy jó kis háborúst (Cod2,MOHPA,MOHAA már megvolt)Newman
Battlefield 2 és kiegészítői.szelim
Nézd meg a bannerem! 😉

Bár egy hónapja már linkeltem, a potenciális új játékos kedvéért ismét beteszem ezt a trailert.

Továbbá itt van egy cikk az ausztrál PC PwerPlay magazinból ismertetőnek/kedvcsinálónak.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Valaki tud valami jó kis játékot egy ergya gépre? (2,8-as proci,1 giga Ram),valami Maffia tipusút szeretnék vagy egy jó kis háborúst (Cod2,MOHPA,MOHAA már megvolt)Newman
pscyhonauts, vagy farenheit
se nem háborús, se nem mafia szerű, de istenjó játék mindkettő.
több mint 14 éve
szelim Cleveland Browns 61
Battlefield 2 és kiegészítői.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Day of Defeat, esetleg Counter-Strike:Source vagy az 1.6(bár én ezeket kifejezetten nem kedvelem), vagy Quake 3, ez mindig fun 😀shawnka
valami olyasmire gondoltam,aminek története is van 😀Newman
GTA 3, Half-Life 2, Cod:UO, Cod (ha láttad a Band of Brothers-t, akkor ezek kifejezetten tetszeni fognak, de amúgy is 😀)
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Day of Defeat, esetleg Counter-Strike:Source vagy az 1.6(bár én ezeket kifejezetten nem kedvelem), vagy Quake 3, ez mindig fun 😀shawnka
valami olyasmire gondoltam,aminek története is van 😀