PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 14 éve
Nekem működik.shawnka az shawnka. 😛
Leves24 az Shawnka? 😊Laki
több mint 14 éve
Rühellem a nyarat és meleget 😛 Majd ha hűvös lesz és esik az eső, kimegyek 😀 Megyek majd erre-arra nyaralni, meg max este de a kurvamelegben a tököm fog mászkálni 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fetomy, itt a nyár, te meg beköltözöl a gép elé? 😀
több mint 14 éve
Valaki tudna mondani nekem egy jó stratégiai játékot? Fontos, hogy ne legyen nagy gépigénye, nem baj ha nem új éppen ezért, és kb. olyasmi, hogy létre kell hozni egy birodalmat, hadsereget, mittudomén, és akkor elfoglalni más területeket, országokat, stb... Ezen kívül még jó lenne, ha emberekkel történne, nem ilyen szupersárkányok a varázsnyuszik ellen, vagy nemtom 😀fetomyhttp://48.sulinet.hu/letoltes.html
több mint 14 éve
Valaki tudna mondani nekem egy jó stratégiai játékot? Fontos, hogy ne legyen nagy gépigénye, nem baj ha nem új éppen ezért, és kb. olyasmi, hogy létre kell hozni egy birodalmat, hadsereget, mittudomén, és akkor elfoglalni más területeket, országokat, stb... Ezen kívül még jó lenne, ha emberekkel történne, nem ilyen szupersárkányok a varázsnyuszik ellen, vagy nemtom 😀
több mint 14 éve
Nekem működik.Na mostmár nekem is jó,csak a letöltés/install közti időben nem reagált semmit 😊
Leves24 az Shawnka? 😊Laki
több mint 14 éve
Nekem működik.Leves24 az Shawnka? 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Updateltem a 3.66-os fw-re erre letöltés után lefagyott a rendszer(újra sem indult),most meg nem ismeri fel a controllert 😐 Valakinek hasonló?
több mint 14 éve
Van valamilyen játszópajtás aki nyomul a Tropico 3-al? Vagy nyomult?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
Neem, csalni nem akarok épp ezért 😀Legutóbb Railroad Tycoon-ban játszottam, és nem bírtam egy küldetést megoldani, áh mondom csak egy pici pénzt rakok hozzá, nem akarok sokat csalni... Aha, hát hogyne 😀 10 perccel később future vonatokkal szállítottam ultimilliárdosként 😀 És tényleg elkúrja, úgyhogy inkább tényleg megelőzöm a bajt 😊
több mint 14 éve
lehet persze szövkapnak is lenni egy időben. Mondjuk pénzt vihetsz a csapathoz, de ha még nem csaltál, ne is kezdjél el, mert akkor rászoksz. nekem ez baszta el a fm játékomat. mondjuk általában egyéni adatbázissal kezdtem, legjobb haverokat megcsináltam osztálytól függően és akkor fejlődhettek. Meg én már a bajnokságokat tuningoltam 😀 magyaroknál az ifiképzést. szóval én már keményen toltam a csalást 😀meg mindig raktam egy alapcsapatot, elmentem szabadságra 4 meccsre, utána raktam a másik csapatot és azokkal is. Így extra gyors voltam 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Na, hát első tapasztalatok:- Az erőnlét már jó, lejjebb vettem az edzést. Csak a felkészülés idején volt alacsony mindig a %, pedig akkor is a medium alján volt az edzésszint.
- A játék képe is javult, oda-vissza kiütöttük a Cibaliát, viszont rögtön megkaptuk a Juvét, és hát otthon 1 percen múlt a döntetlen, végül 1-2, 2-4-el kaptunk ki.
- Zavar, hogy k.vakevés a pénz. Szinte csak ingyen tudok igazolni, talán ha 3 pénzes játékos jött. Kértem a boardtól lóvét, kaptam is lényegében semennyit 😀
- Nagyon tetszenek a chatek, press conference-ek, kár, hogy saját dolgokat nem tudok fejleszteni (nyelvek beszélése, vagyonnal kapcsolatos dolgok, stb...)
- A gépem miatt kissé lassú, de hát evvan 😊
Összességében egyelőre tetszik 😊 Szövkapnak amúgy lehet lenni? Esetleg párhuzamosan csapat-válogatott manager is lehetek?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na már meg is kérdezném, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy legalább 1-2 meccsen az évben ne legyen mindenki 50% körüli erőnléten már a kezdés előtt?Túl kemények az edzések? Játékostól is függ, Natural Fitness és Stamina a legfontosabb ha jól tudom.
Egyébként úgy indult ahogy vártam. Mindig kikapok, tök mindegy kivel játszok 😀fetomy
több mint 14 éve
Azért nem aggódom. A PCM Daily-s srácok úgyis megcsinálják pillanatokon belül. Ahogy most látom, már fent van egy kezdetleges verziója. 😀meg a korrekt database 😊shawnkaFent van a PCM 2011 a szokásos helyeken. Már csak a törést kell kivárni. 😊Schleckezaz bazzeg!remélem minél hamarabb meglesz a c. :cool:Joci
több mint 14 éve
meg a korrekt database 😊Fent van a PCM 2011 a szokásos helyeken. Már csak a törést kell kivárni. 😊Schleckezaz bazzeg!remélem minél hamarabb meglesz a c. :cool:Joci
több mint 14 éve
Fent van a PCM 2011 a szokásos helyeken. Már csak a törést kell kivárni. 😊Schleckezaz bazzeg!remélem minél hamarabb meglesz a c. :cool:
több mint 14 éve
Fent van a PCM 2011 a szokásos helyeken. Már csak a törést kell kivárni. 😊
több mint 14 éve
Na már meg is kérdezném, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy legalább 1-2 meccsen az évben ne legyen mindenki 50% körüli erőnléten már a kezdés előtt?Egyébként úgy indult ahogy vártam. Mindig kikapok, tök mindegy kivel játszok 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak a Football Manager! :cool: Én eredetivel játszok, ahogy van időm játszok is.
Nottingham Forest-nél vagyok menedzser. Első szezonban simán bajnokok lettünk. Most van Június 30, úgyhogy most jön az izgalmas rész, az erősítés a PL-be! 😊
Később szívesen írok bővebben az első szezonról, és az igazolásokról is, persze ha érdekel titeket... 😉
több mint 14 éve
NB3-as pöcs azon kívül, hogy gondolom hozzáadja az nb3-at, ad valami pluszt? 😀 Csak mert maga az nb3 nem feltétlen kell nekem. A magyarítást sztem nem szedem le, úgyis nyelvvizsgáznom kell hamar, úgyhogy legalább gyakorlok 😀Nem ad semmi pluszt, de gondoltam hátha szükséged lesz rá. 😀
Azért mert a DVTK szar csapat 😀 A vidinél tuti lesz csomó lóvém 😀fetomy
több mint 14 éve
NB3-as pöcs azon kívül, hogy gondolom hozzáadja az nb3-at, ad valami pluszt? 😀 Csak mert maga az nb3 nem feltétlen kell nekem. A magyarítást sztem nem szedem le, úgyis nyelvvizsgáznom kell hamar, úgyhogy legalább gyakorlok 😀Azért mert a DVTK szar csapat 😀 A vidinél tuti lesz csomó lóvém 😀
több mint 14 éve
Hát a magyarítást, ha akarod vagy szükséged van rá, és az NB3-as patch is érdekes. 😊Egyébként nem könnyű ez, elkezdtem egyet a DVTK-val, 22500-at adnak fizetésekre, mikor 42000-t költenek alapból és persze 0-t átigazolásokra. 😀
több mint 14 éve
Én is végülis ezt választottam 😊 A 11-et persze. Leszedtem hozzá a 11.3-as vagy milyen pöcsöt, aztán meglátjuk műkszik-e 😊 Valamit esetleg még ajánlatos leszedni hozzá?Egyébként magamtól hivatalos játékként egyedül a Championship Manager 00/01-et vettem meg, azzal indultam el a CM-karrieremben, gondolom főleg ezért is maradtam meg mellette 😊 Mondjuk abban még sokmindent nem értem el, gyakorlatilag semmit nem tudtam megnyerni 😀 De aztán a későbbiek jobbak voltak 😊 Remélhetőleg ez is fasza lesz, főleg hogy már ungáris csapatok is vannak 😊
több mint 14 éve
Rég nem játszottam a jó régi Csempiöncsip Menedzser játékokkal, és most újra elővennék valamit. Aki játszik ilyennel, nem túl nagy gépigénnyel elérhetőek közül melyik szokker menedzser játék a legjobb? (fontos, hogy normális játékosok legyenek)fetomyJó, hogy írtad ezt. Elkezdek egyet a Diósgyőrrel, kár hogy fel kell jutnom újra. 😊
Én évek óta a Football Managerrel játszok amúgy csak, szóval objektív véleményt ne tőlem várj. De én elégedett vagyok az FM-mel, bár azt el kell ismerni, hogy nincsenek óriási fejlesztések évente. Egyébként ennek van a legnagyobb rajongótábora és az eredeti CM-nek is ez az utódja, szóval én a helyedben is ezt választanám. 😉
több mint 14 éve
Rég nem játszottam a jó régi Csempiöncsip Menedzser játékokkal, és most újra elővennék valamit. Aki játszik ilyennel, nem túl nagy gépigénnyel elérhetőek közül melyik szokker menedzser játék a legjobb? (fontos, hogy normális játékosok legyenek)