NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Kedvenc hobbim legfontosabb idei eseményén van túl, a Mod of The Year választáson. Egy kicsit minden PR rajogó seggre ült amikor fény derült egy szavazási szabályra, miszerint helyezést csak akkor érhet el egy mo ha magasabban végez mint korábban, ez pedig a 2008as elsöprő siker miatt már nem volt lehetséges. "It is hard to knock a good mod down, that mod without a doubt this year is Project Reality. However being previous winner means Project Reality has reached the highest point, so they cannot place again. Thats just how good PR really is!"Mod of the Year 2010 Players Choice - Mod of the Year
Ugyanakkor a kevéske promo anyag ellenére a franchise másik tagja, a PR:ARMA2 elnyerte a maga kategóriájában a címet.
Mod of the Year 2010 Players Choice - Upcoming Modification
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
1 kis segítséget kérnék: Most kaptam XBox 360at és azt szeretném megtudni, hogy verekedős játékból mit ajánlotok? (más játékstílusokban jobban otthon vagyok, ott ismerem azért a fontosabb címeket).Shadowt5MMA. Haverom PS3án próbáltam ki, nagyon jó játék. Első látásra nem könnyű, de a tréningek valóban megtanítanak egy idő után a játékra.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
1 kis segítséget kérnék: Most kaptam XBox 360at és azt szeretném megtudni, hogy verekedős játékból mit ajánlotok? (más játékstílusokban jobban otthon vagyok, ott ismerem azért a fontosabb címeket).
több mint 13 éve
Nekem is ment a 26. meccsig aztán itt meghalt. Na mindegy, most azt olvastam hogy akkor dob ki ha broadcast kamerabeállítással játszom. ezt még megnézem hátha .szerintem még az elején más volt a crackelt cucc. nekem az van fönn és így megy.haromtpont tegnap kezdtem ezt a módot és nincsharomtettől féltem
most azt olvastam, hogy majd a patch javítja amit kiadtak már mindenre, kivéve a PC-t.MattMiller
több mint 13 éve
Én komoly csítet alkalmaztam légi harcnál. A reflexeimhez igazítottam az időt, azaz lenyomtam 1/8-adra a sebességet.Így hogy szóba került IL-2 Sturmovik egy nagyon király játék kár, hogy nincs egy ugyanolyan csak újabb verziója, nagyon élvezetes játék volt.OrkMondjuk a Sturmovik minden verzióját összegyúró 1946-on már nem nagyon tudom elképzelni hogy mit lehetne még hozzáadni, valami eszetlen hogy mennyi mindent beleraktak, a kicsit is fontosabb II. vh-s légi dolgok 99 %-a már benne van.
Én amúgy Joy nélkül toltam, billentyűn, kitartó voltam, bőszen erőlködtem a BF109 kampányokkal, de olyan kurvanehéz volt, hogy feladtam, és váltottam inkább a Stukás hadjáratokra, zuhanóbombázni billentyűvel is lehetett. Valamennyire. 😀 Azóta is tervezem hogyha egyszer újra sok szabadidőm lesz, akkor veszek egy fasza joyt, és ráállok normálisan.Döme
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem még az elején más volt a crackelt cucc. nekem az van fönn és így megy.ettől féltemNBA 2k11-ben másnak is volt olyan My Playerben, hogy meccs végén rámész a quit-re és kidob az asztalra? Egy bizonyos meccsnél van ez, szal így nem tudok tovább menni :/pont tegnap kezdtem ezt a módot és nincsharomt
Tud vki erre vmilyen megoldást?
köszi előre isMattMiller
most azt olvastam, hogy majd a patch javítja amit kiadtak már mindenre, kivéve a PC-t.MattMiller
több mint 13 éve
ettől féltemNBA 2k11-ben másnak is volt olyan My Playerben, hogy meccs végén rámész a quit-re és kidob az asztalra? Egy bizonyos meccsnél van ez, szal így nem tudok tovább menni :/pont tegnap kezdtem ezt a módot és nincsharomt
köszi előre isMattMiller
most azt olvastam, hogy majd a patch javítja amit kiadtak már mindenre, kivéve a PC-t.
több mint 13 éve
én az IL-2-ből a Forgotten Battles + Ace kiegészítővel toltam még most is, az 1946 az mennyiben más?OrkAz 1946 alternatív történelembe megy át, és beleraktak egy csomó olyan gépet, ami valójában csak akkor repült volna, ha tényleg tart még '46-ban a háború. Pl. ruszkiknak is van sugárhajtásújuk, nincs már Me-262 egyeduralom. 😊
És emellé az összes régi cucc is benne van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
NBA 2k11-ben másnak is volt olyan My Playerben, hogy meccs végén rámész a quit-re és kidob az asztalra? Egy bizonyos meccsnél van ez, szal így nem tudok tovább menni :/pont tegnap kezdtem ezt a módot és nincs
köszi előre isMattMiller
több mint 13 éve
NBA 2k11-ben másnak is volt olyan My Playerben, hogy meccs végén rámész a quit-re és kidob az asztalra? Egy bizonyos meccsnél van ez, szal így nem tudok tovább menni :/Tud vki erre vmilyen megoldást?
köszi előre is
több mint 13 éve
én az IL-2-ből a Forgotten Battles + Ace kiegészítővel toltam még most is, az 1946 az mennyiben más?
több mint 13 éve
Így hogy szóba került IL-2 Sturmovik egy nagyon király játék kár, hogy nincs egy ugyanolyan csak újabb verziója, nagyon élvezetes játék volt.OrkMondjuk a Sturmovik minden verzióját összegyúró 1946-on már nem nagyon tudom elképzelni hogy mit lehetne még hozzáadni, valami eszetlen hogy mennyi mindent beleraktak, a kicsit is fontosabb II. vh-s légi dolgok 99 %-a már benne van.
Én amúgy Joy nélkül toltam, billentyűn, kitartó voltam, bőszen erőlködtem a BF109 kampányokkal, de olyan kurvanehéz volt, hogy feladtam, és váltottam inkább a Stukás hadjáratokra, zuhanóbombázni billentyűvel is lehetett. Valamennyire. 😀 Azóta is tervezem hogyha egyszer újra sok szabadidőm lesz, akkor veszek egy fasza joyt, és ráállok normálisan.
több mint 13 éve
Így hogy szóba került IL-2 Sturmovik egy nagyon király játék kár, hogy nincs egy ugyanolyan csak újabb verziója, nagyon élvezetes játék volt.Én kiskoromban játszottam valami tengeralattjárós játékkal és nagyon szerettem de már semmire se emlékszem csak olyasmire, hogy az elején olyasmi beléptetés volt, hogy el kelett találni milyen hajó van a képen vagy ilyesmi 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi, ránézek valamelyik Silent Hunterre. Utoljára még az első részével játszottam ezelőtt vagy tíz éve, az tetszett. De volt valami modern tengeralattjárós is, Akula volt asszem benne. A címére nem emlékszem, nem lenne rossz ha annak is lenne valami újabb verziója.én a régit nyomtam. az szimulátor volt. mondjuk nem túl szép, cserében viszont geci nehéz. De király volt hogy lehetett kérni benne a tankból légicsapást meg tüzérséget 😊 viszont kb 2 pályát tudtam benne megcsinálni mert általában az volt a felállás, hogy 1 panzer III(én) a sivatagban vs 20 Cromwell/Sherman vagy akármilyen szövetséges tank.
A Panzer Elite legutolsóról meg azt írják hogy inkább arcade mint szimulátor, az nem érdekel... Én inkább IL-2 Sturmovik realitásban gondolkodom. 😊Döme
több mint 13 éve
Köszi, ránézek valamelyik Silent Hunterre. Utoljára még az első részével játszottam ezelőtt vagy tíz éve, az tetszett. De volt valami modern tengeralattjárós is, Akula volt asszem benne. A címére nem emlékszem, nem lenne rossz ha annak is lenne valami újabb verziója.A Panzer Elite legutolsóról meg azt írják hogy inkább arcade mint szimulátor, az nem érdekel... Én inkább IL-2 Sturmovik realitásban gondolkodom. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Létezik valami aránylag újabb tank, ill. tengeralattjáró szimulátor? Akár II. vh-s, akár modern jöhet, megjött a kedvem most ezekhez. 😊Dömepanzer elite valamelyik része, mint tank szimulátor
sajnos nem találtam rendesen működőt belőle torrenten. de egy régi részével nyomtam és az nem volt rossz
több mint 13 éve
a tengeralattjáró szimulátor az a Silent Hunter sorozat nagyon sok hibája van, de mivel ez az egyetlen ilyen játék ezért nem erőltetik meg magukat mert úgyis csak ezzel lehet játszani 😀
több mint 13 éve
Létezik valami aránylag újabb tank, ill. tengeralattjáró szimulátor? Akár II. vh-s, akár modern jöhet, megjött a kedvem most ezekhez. 😊
több mint 13 éve
GhostLead
295
Sziasztok!Help me, hogyan lehet felrakni a Madden NFL 08-hoz az FFx Mod-ot!?
több mint 13 éve
Napoleon total war=überkirály
több mint 13 éve
Sziasztok!Assassins Creed Brotherhood-hoz kérnék 1 kis helpet, igazából kijátszottam, csak nem értem miért lett az a vége, és most az akivel beszélsz az a nő az ki? Nem vagyok túl penge angolból mint ez kiderült, megkérnék valakit h PM-be küldje el h mi is a lényeg, nem baj ha AC2-ből is kiragad pár dolgot, csak h értsem végre 😀
Előre is köszi
több mint 13 éve
nem a pókemberség miatt érdekel, csak gondoltam kipróbálom, mint új játék. meg olvastam, hogy hasonló játék, mint az x-men origins: wolverine, az tetszett.újítás nincs nagyon benne. ha pókemberezni akarsz mindenképpen, akkor Ultimate Spiderman vagy Spiderman 3.shawnkashattered dimensions-re gondolsz? nekem nem jött be sohasem ez a cell shaded grafika, spiderman 3 óta nem volt jó játéka a franchise-nak.shawnkaigen. de akkor a grafikától eltekintve, játékélmény se nagy cucc?miilann
child please!
több mint 13 éve
újítás nincs nagyon benne. ha pókemberezni akarsz mindenképpen, akkor Ultimate Spiderman vagy Spiderman 3.igen. de akkor a grafikától eltekintve, játékélmény se nagy cucc?miilannúj spider-mant próbálta valaki?miilannshattered dimensions-re gondolsz? nekem nem jött be sohasem ez a cell shaded grafika, spiderman 3 óta nem volt jó játéka a franchise-nak.shawnka
több mint 13 éve
igen. de akkor a grafikától eltekintve, játékélmény se nagy cucc?új spider-mant próbálta valaki?miilannshattered dimensions-re gondolsz? nekem nem jött be sohasem ez a cell shaded grafika, spiderman 3 óta nem volt jó játéka a franchise-nak.shawnka
child please!
több mint 13 éve
új spider-mant próbálta valaki?miilannshattered dimensions-re gondolsz? nekem nem jött be sohasem ez a cell shaded grafika, spiderman 3 óta nem volt jó játéka a franchise-nak.