NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

PC és Konzol

28 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
nem ellened te 😀
odaállnék egy 99-es palával 😀
nem szeretem a PvP-t
multiban teamben, én tankolok, te cipekedsz 😀briareos
Én multiban mindig healelek, minden egyes szar játékban. Utálom nézni, ha valaki szar csinálja (mondjuk D2vel nem toltam sokat neten, sőt. Inkább WoW és egyéb MMOk)tenorx
jó kis közelharcos kari ll/ml kombóval és nem kell healer sem.
pfff
azok a szép idők amikor már végigtoltad a gémet, és több ezer baalrunt tolsz h kimaxold a karit 😀briareos
D2ben lehet, de MMOkban nem lehet. És én alapvetően azért nem csináltam dpst, csak maximum 3-4. altnak, mert utálom, ha olyan ember healel/tankol aki szar.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
nem ellened te 😀
nem szeretem a PvP-t
Én multiban mindig healelek, minden egyes szar játékban. Utálom nézni, ha valaki szar csinálja (mondjuk D2vel nem toltam sokat neten, sőt. Inkább WoW és egyéb MMOk)tenorx
jó kis közelharcos kari ll/ml kombóval és nem kell healer sem.
pfff
azok a szép idők amikor már végigtoltad a gémet, és több ezer baalrunt tolsz h kimaxold a karit 😀

több mint 13 éve
nem ellened te 😀
nem szeretem a PvP-t
Én multiban mindig healelek, minden egyes szar játékban. Utálom nézni, ha valaki szar csinálja (mondjuk D2vel nem toltam sokat neten, sőt. Inkább WoW és egyéb MMOk)
több mint 13 éve
nem ellened te 😀
nem szeretem a PvP-t
az csapat 😀 HoF sidekick 😂konqueror
jó hát én mindig magatalálósban tolom, és akkor bizony kell idő, míg egy kari komoly lesz.
ehh. vizsgák után indítok is egy új HC karit

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
nem ellened te 😀
nem szeretem a PvP-t
az csapat 😀 HoF sidekick 😂
több mint 13 éve
nem ellened te 😀
nem szeretem a PvP-t
multiban teamben, én tankolok, te cipekedsz 😀

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
nekem volt német mi micsodám is 😛
gladiátoros és szamurájos alap.

konq, nyomhatunk egy kis d2-őt multiban, ha bírod a nonstop hentelést 😀
igaz újra kéne raknom, mert már jó ideje csak modolt verziókkal nyomombriareos
nekem meg mint említettem nincs igazán számottevő game experiencem szóval elég harmatos ellenfél lennék 😀
több mint 13 éve
nekem volt német mi micsodám is 😛
gladiátoros és szamurájos alap.

konq, nyomhatunk egy kis d2-őt multiban, ha bírod a nonstop hentelést 😀
igaz újra kéne raknom, mert már jó ideje csak modolt verziókkal nyomom

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
half life 2 egyike a best evernek 😊

nyilván csak addig amíg ki nem jön a D3-onnantól az lesz a
best. game. ever.
Period 😀briareos
HL 2 télleg zsír, hetekig utáltam Tomeeet mikor egy véletlen mozdulattal letörölte a mentésem 😀
D3nál hirtelen először a Duke Nukem Foreverre gondoltam, de aztán beugrott 😀 újabb negatív pont nekem, hogy a Diablo franchise igazán sose szippantott be, az eggyel nyomultam, 2-vel meg csak suliban (! 😀). de megvan természetesen, várom az ihletet

a szamurájos könyv pedig nekem itt figyel a polcomon, szóljatok ha megnézzek benne valamit 😀 bár az internet korában ez kicsit hülyén hangzik 😀
több mint 13 éve
half life 2 egyike a best evernek 😊

nyilván csak addig amíg ki nem jön a D3-onnantól az lesz a
best. game. ever.
Period 😀

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Harry Potterhez annyit hozzászólnék, hogy én utálom, és utáltam mindig is az ilyen pálcás varázslós dolgokat (látszok, hogy Star Warson nőttem fel... 😀), viszont Rowling a legjobb írók között van. Agatha Christie mellett az egyetlen nő akit elfogoadok, hogy jó író. 😀

Nagyon szégyellem magam, tudom rengeteget kihagytam gyerekkoromból, de most játszottam először végig a Half Life 2-t. 😀 Nagyon durva volt, bár ez a nagyon szétdarabolt játékmenet nem jött be, de minden másban még ma is megállja a helyét. Most pedig jöhet az episode 1, feltéve ha az fut a gépemen... 😀
több mint 13 éve
Akkor azzal. Az már annyira nyú-véjv nekem, hogy nem is regisztráltam a népszerűségét. (Mondjuk a kvidlics vagy mi a fene nálam kiverte a biztostékot, látszik hogy a nő teljesen dilettáns csapatsport témában.) 😊gyeek
De elolvastad egyébként? Szerintem nagyon jó könyv, nekem meg tényleg különleges, mert ez az a könyv, ami rászoktatott szépen az olvasásra.tenorx
Édesanyám és a két öcsém volt rákattanva, együtt olvasták es izgultak rajta. Hallottam belőle részleteket, meg megnézették velem az első filmet, de én nem tudtam magam beleélni. A 22es csapdája volt akkor (és most is) a király.gyeek
Jó a film nekem se jön be, elég nagy mennyiséget kihagynak belőle.

Na hogy ne legyen totál off, ismeritek a Bigfish játékokat? Kis 50-200 megás cuccok, de hihetetlen szórakoztatóak. Komolyan inkább nekiülök valamelyiknek, minthogy valami "nagy" játékkal játszak. Most a Virtual Cityre meg a Be Richre kattantam rá.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Hát azért a Harry Potter simán jó, nem azzal kéne példálózni, hanem inkább a Twilightal...tenorx
Akkor azzal. Az már annyira nyú-véjv nekem, hogy nem is regisztráltam a népszerűségét. (Mondjuk a kvidlics vagy mi a fene nálam kiverte a biztostékot, látszik hogy a nő teljesen dilettáns csapatsport témában.) 😊gyeek
De elolvastad egyébként? Szerintem nagyon jó könyv, nekem meg tényleg különleges, mert ez az a könyv, ami rászoktatott szépen az olvasásra.tenorx
Édesanyám és a két öcsém volt rákattanva, együtt olvasták es izgultak rajta. Hallottam belőle részleteket, meg megnézették velem az első filmet, de én nem tudtam magam beleélni. A 22es csapdája volt akkor (és most is) a király.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Hát azért a Harry Potter simán jó, nem azzal kéne példálózni, hanem inkább a Twilightal...tenorx
De elolvastad egyébként? Szerintem nagyon jó könyv, nekem meg tényleg különleges, mert ez az a könyv, ami rászoktatott szépen az olvasásra.
több mint 13 éve
Akkor azzal. Az már annyira nyú-véjv nekem, hogy nem is regisztráltam a népszerűségét. (Mondjuk a kvidlics vagy mi a fene nálam kiverte a biztostékot, látszik hogy a nő teljesen dilettáns csapatsport témában.) 😊

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
Hát azért a Harry Potter simán jó, nem azzal kéne példálózni, hanem inkább a Twilightal...
több mint 13 éve
Mondjuk japán történelemmel nem hiszem hogy olyan túl sokan lennénk itthon tisztában. Nekem volt kiskoromban ilyen szamurájos könyvem, ennek a Mi Micsoda sorozatnak volt része, ahhoz képest hogy gyerekeknek szólt, egész faszán le volt benne írva a Japán történelem, persze mostanra kb. mindent elfelejtettem belőle. 😊
Döme
A jó öreg Mi Micsoda sorozat! Milyen jók voltak! Mai gyereknek meg marad a Harry Plotter. Nekem a Gladiátorok volt a best seller, gyakori olvasásnak köszönhetően fejből küldtem a hoplomachusok, retariusok, myrmillok, samnisok, whatnotok felszerelését lábszárvédőtől fejpántig. Igazán csinálhattak volna egy történelmileg viszonyalag korrekt gladiator-manager játékot. Lentulus Batiatus istálló, stb... Megvan az ötlet pre-Gladiator film óta, pár sörért részletezném az elképzelésem egy kiadónak (ami nem EA). 😛

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Mondjuk japán történelemmel nem hiszem hogy olyan túl sokan lennénk itthon tisztában. Nekem volt kiskoromban ilyen szamurájos könyvem, ennek a Mi Micsoda sorozatnak volt része, ahhoz képest hogy gyerekeknek szólt, egész faszán le volt benne írva a Japán történelem, persze mostanra kb. mindent elfelejtettem belőle. 😊

A Total Warokkal meg nekem az a bajom, hogy az eleje lebilincselő, de a kampány olyan iszonyatosan repetitív lesz mindig a végére, hogy egyszerűen nincs türelme az embernek - legalábbis nekem - végigvinni. Ilyen Imperium Galacica szindróma.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
újabb kedvcsináló videó az új total warhoz

http://www.youtube.com/watch?v=EE1jil6-qIo&feature=player_embeddedOrk
Kár, hogy nem sok közöm van a japán törihez. De így sem lesz rossz szerintem, tetszik hogy végre megint régebbi korban szerepelhetünk.F.Schleck
nekem is az a bajom vele hogy szinte semmit se tudok a történelmi hátteréről így nem élvezném annyira mint a Medievalt vagy a Rome TW-t.haromt
Ha nincs kedvetek a történelemtudományi munkákhoz, akkor olvassátok el
James Caldwell Sógun című regényét és máris képben lesztek.

több mint 13 éve

Kár, hogy nem sok közöm van a japán törihez. De így sem lesz rossz szerintem, tetszik hogy végre megint régebbi korban szerepelhetünk.F.Schleck
nekem is az a bajom vele hogy szinte semmit se tudok a történelmi hátteréről így nem élvezném annyira mint a Medievalt vagy a Rome TW-t.haromt
Az első rész elég terjedelmesen taglalta a történelmet, ha valakit érdekel az a része. A szürke foltokra meg ott a wikipedia. 😊 Jó játék lesz ha a bevált receptet alkalmazzák, a hangulat magával ragadó.

Remélem az arcátlan követek fejét még mindig vissza lehet majd postázni a feladóhoz.

több mint 13 éve
A World of Goo továbbra is zseniális.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

nekem is az a bajom vele hogy szinte semmit se tudok a történelmi hátteréről így nem élvezném annyira mint a Medievalt vagy a Rome TW-t.
több mint 13 éve

Geisha time again! 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Kár, hogy nem sok közöm van a japán törihez. De így sem lesz rossz szerintem, tetszik hogy végre megint régebbi korban szerepelhetünk.

több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless

http://www.youtube.com/watch?v=EE1jil6-qIo&feature=player_embedded