PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 14 éve
Rage valami hihetetlenül fasza játék lett. A bevezető videó már nagyban megalapoz mindent, ennyire összehangolt videó és zene kompozíciót egyedül a max effect 2-ben láttam. Hangalutban nekem a HL" ugrott be egyből, és van benne jó pár STALKER-es beütés.Úgy terveztem, hogy a bétát kihagyom, megvárom az okt. 28at, máig bírtam. 😀
Egyedül az idegesítő, hogy az ATI-sokkat már megint leszarták. 😕
Aki pedig még nem játszott BF3-at az sürgősen pótolja. 😛süti
1-1.5 óra játék alapján eléggé addiktív, grafika eszméletlen, fostam, hogy az új gépemen hogyan fog futni, de semmi probléma. :cool:
több mint 14 éve
várd ki a PES-t,jövőhéten jön :cool:rühellem a fifát és amúgy sincs kedvem soccerre kidobni a pénzt, emiatt gondoltam ezekre a játékokraStezna vajon melyik sportjátékot vegyem meg holnap?fifa nem játszik? am sztem f1Divat
madden 12 vs f1 11, amik eléggé érdekelnének, melyik a jobb?
f1-ben az újban is max 3-5-7 éves karriereket lehet tolni? mert a 10-ben fos volt az szerintem, hogy tovább nem engedett karrierben..
ugyanakkor az új maddenen is nagyon gondolkodom, sőőt, talán az nba-n is..Stez
több mint 14 éve
rühellem a fifát és amúgy sincs kedvem soccerre kidobni a pénzt, emiatt gondoltam ezekre a játékokrana vajon melyik sportjátékot vegyem meg holnap?fifa nem játszik? am sztem f1Divat
f1-ben az újban is max 3-5-7 éves karriereket lehet tolni? mert a 10-ben fos volt az szerintem, hogy tovább nem engedett karrierben..
több mint 14 éve
na vajon melyik sportjátékot vegyem meg holnap?fifa nem játszik? am sztem f1
|
több mint 14 éve
na vajon melyik sportjátékot vegyem meg holnap?madden 12 vs f1 11, amik eléggé érdekelnének, melyik a jobb?
ugyanakkor az új maddenen is nagyon gondolkodom, sőőt, talán az nba-n is..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bria!Emlékszem, hogy szereted a Caesar 3-at!
Nem rég vettem meg a Grand Ages Rome nevű játékot (http://www.youtube.com/watch?v=fN-extoW7Rs), ami a C3 óta a legjobban sikerült darab! Érdemes kipróbálnod majd!
több mint 14 éve
FIFA 12 sokat fejlődött, meg én is. az 5 csillagos cselezésű játékosokkal megtanultam rabonával beadni ill gólt lőni. 😊)) jó ez az új védekezési rendszer benne, bár még szokni kell.Zsocaonline lehet vele rendesen gémelni? ha igen és van kedved vmikor tolhatnánk!
|
több mint 14 éve
FIFA 12 sokat fejlődött, meg én is. az 5 csillagos cselezésű játékosokkal megtanultam rabonával beadni ill gólt lőni. 😊)) jó ez az új védekezési rendszer benne, bár még szokni kell.

több mint 14 éve
Rage valami hihetetlenül fasza játék lett. A bevezető videó már nagyban megalapoz mindent, ennyire összehangolt videó és zene kompozíciót egyedül a max effect 2-ben láttam. Hangalutban nekem a HL" ugrott be egyből, és van benne jó pár STALKER-es beütés. Egyedül az idegesítő, hogy az ATI-sokkat már megint leszarták. 😕
Aki pedig még nem játszott BF3-at az sürgősen pótolja. 😛
több mint 14 éve
A harmadik rész nálam tuti előrendelés.vassadiütős lesz az biztos, trailereket a népnek!!! 😀
|
több mint 14 éve
A harmadik rész nálam tuti előrendelés.
több mint 14 éve
Brutál jó kritikákat kapott, csak még elég drága, várok rá kcisit, de felírtam. 😊Na erre mostmár én is kíváncsi vagyok, utánaolvasok.zavi27hihetetlen milyen atmoszférája van a pályáknak. "lerobbant" collector hajó belsejében visitoztam annyira tetszett.briareosAmúgy igen, nagyon el van találva az összes küldetés, nincs két egyforma pálya, unalmas részek, stb.vassadi
több mint 14 éve
Na erre mostmár én is kíváncsi vagyok, utánaolvasok.hihetetlen milyen atmoszférája van a pályáknak. "lerobbant" collector hajó belsejében visitoztam annyira tetszett.briareosAmúgy igen, nagyon el van találva az összes küldetés, nincs két egyforma pálya, unalmas részek, stb.vassadi
több mint 14 éve
hihetetlen milyen atmoszférája van a pályáknak. "lerobbant" collector hajó belsejében visitoztam annyira tetszett.briareosAmúgy igen, nagyon el van találva az összes küldetés, nincs két egyforma pálya, unalmas részek, stb.
több mint 14 éve
mondjuk úgy mit sem sejtve "intézzük el ezt a mellékküldetést" felkiáltással, elugrottam megmenteni a raboskodó dokit hakkett kérésére, nem kicsit megszopatva magam, amikor kicsivel később már egy MER felé rohanó robbanás előtt álló meteoron találtam magam 😊aztakurva, mass effect 2 kurva kemény. kőkeményen becsúszott a top három game-em közé, és még nincs vége. helyenként... nehéz 😀briareosÜdv a klubban. De hol nehéz? 😊vassadi
de kurvára tetszik, hihetetlen milyen atmoszférája van a pályáknak. "lerobbant" collector hajó belsejében visitoztam annyira tetszett.
Nagyon kiváncsi leszek a 3ra
több mint 14 éve
aztakurva, mass effect 2 kurva kemény. kőkeményen becsúszott a top három game-em közé, és még nincs vége. helyenként... nehéz 😀briareosÜdv a klubban. De hol nehéz? 😊
több mint 14 éve
aztakurva, mass effect 2 kurva kemény. kőkeményen becsúszott a top három game-em közé, és még nincs vége. helyenként... nehéz 😀hatalmas lemaradást hoztam be, most h már normál vasam van, lenyomtam mass effect 1-et, 2 most telepszik.Helyes, helyes 😊tenorx
hát, tényleg kurva nagy 😊briareos
több mint 14 éve
hatalmas lemaradást hoztam be, most h már normál vasam van, lenyomtam mass effect 1-et, 2 most telepszik.Helyes, helyes 😊
hát, tényleg kurva nagy 😊briareos
több mint 14 éve
hatalmas lemaradást hoztam be, most h már normál vasam van, lenyomtam mass effect 1-et, 2 most telepszik.hát, tényleg kurva nagy 😊
több mint 14 éve
Én konzolokszervizéből, mert ott elméletileg kapok hozzá pólót is. És én is Limitedeset rendeltem. Jár hozzá minden. Bár kezdek kicsit parázni, hogy azóta semmi jelzés tőlük, és már csak nagyjából 3 hét van hátra. Csak 9 ropiért volt meghirdetve, én nem találtam nála jobbat.platinumshopÉn is előrendeltem, de a szöveget leginkább a kiemelt rész miatt tettem be. Sok mindent nem kell tulajdonítani a béta tesztnek, főleg grafó szempontból. Jó lesz nagyon. Még durván 3 hét és megkapják az előrendelők kb. 😊Hol rendelted elő? Egyébként a Fifa 12-őt leszámítva, ugyan ez a sors vár rám is. 😀Vadkender
nfl-ncaa nézés, f1 2011, fifa12, bf3
és akkor a csajozás hol marad? 😀 szárazévszak lesz ebből 😀Habi
jó áron is volt, extratartalmasat rendeltem. Mondjuk mostanában innen rendelek csakHabi
több mint 14 éve
platinumshopÉn is előrendeltem, de a szöveget leginkább a kiemelt rész miatt tettem be. Sok mindent nem kell tulajdonítani a béta tesztnek, főleg grafó szempontból. Jó lesz nagyon. Még durván 3 hét és megkapják az előrendelők kb. 😊Hol rendelted elő? Egyébként a Fifa 12-őt leszámítva, ugyan ez a sors vár rám is. 😀Vadkender
jó áron is volt, extratartalmasat rendeltem. Mondjuk mostanában innen rendelek csak

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Én is előrendeltem, de a szöveget leginkább a kiemelt rész miatt tettem be. Sok mindent nem kell tulajdonítani a béta tesztnek, főleg grafó szempontból. Jó lesz nagyon. Még durván 3 hét és megkapják az előrendelők kb. 😊Hol rendelted elő? Egyébként a Fifa 12-őt leszámítva, ugyan ez a sors vár rám is. 😀
több mint 14 éve
Én is előrendeltem, de a szöveget leginkább a kiemelt rész miatt tettem be. Sok mindent nem kell tulajdonítani a béta tesztnek, főleg grafó szempontból. Jó lesz nagyon. Még durván 3 hét és megkapják az előrendelők kb. 😊nfl-ncaa nézés, f1 2011, fifa12, bf3
és akkor a csajozás hol marad? 😀 szárazévszak lesz ebből 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
A Playstation 3-ra is október 28-án érkező háborús FPS, a Battlefield 3 a legnagyobb Electronic Arts szoftverekhez hasonlóan saját online szociális felületet kap, melynek neve Battlelog. Ezen keresztül érhetik el egymást a playerek, tekinthetik meg statisztikáikat, és intézhetik ügyeiket - ezt mutatja be a következő trailer.Ez mind szép és jó, de akkora poén, hogy BÉTA miatt egyből lehúzzák. Könyörgöm, a béta az csak tesztfázis. Nem demo, ahol már mindennek klappolni kell mindennel. Én kipróbáltam, és már láttam olyan vidit is ahol már most meghackelték a rendszert. Nekem a játék bejön, de ez az új Battlelogos rendszer egy katasztrófa. Remélem ezen is javítanak még. Aki esetleg fel akar venni, Vadkender néven (azthiszem 😀) megtalál. Előrendelőként remélem még sok jót alkotnak rajta.
...de mielőtt kattintanál, pár infó a játékkal kapcsolatban. A multiplayer béta immár mindenki számára elérhető. Ennek kipróbálása után több csalódott hang jelent meg az interneten, mondván nem feltétlenül azt a magas minőséget kapták a játékosok, amit a előzetes videók alapján elvártak. Nos kiderült: a béta egy igen régi szoftververzióval működik, mely ráadásul a letöltési méret optimalizálása miatt nem is a végleges textúracsomagot tartalmazza. A bolti game PS3-on 50GB-os Blu-ray lemezen terpeszkedik és fényévekkel szebb, jobb, okosabb, mint a béta, mind multiban, mind pedig szingliben - utóbbi kifejezetten mutatós!
A Playstation 3 verzió különösen minőségi, a konzolos változatok között a legerősebb - és köszönőviszonyban sincs a kompromisszumos és régi kódot használó bétával. Lesz meglepetés a végleges játék gépbe kerülése és kipróbálása után!
http://www.youtube.com/watch?v=ENevLM-G9DIHabi