NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 13 éve
KOTF-ban meg Vader ellen fura lenni, igazából nem nehéz ellenfél, de valami bug miatt ha gripel, azonnal meghalok 😕 konquerornem bug, hanem skill 😛
több mint 13 éve
academyben kedvelt taktikám az egér jobb gombjára tenni a gripet, és random szakadékokba dobálni vele a velem egyenlő erejű, de kevésbé sötét kamu Sitheket, másodpercek alatt megoldva a problémákatcsak a force gripbriareosHa legközelebb átpattansz, akkor ps2-n elvandálkodhatsz vele 😀shawnkaBAZMEG ÉS NEM MONDTAD HOGY VAN AZIS? áááá, hát én szanaszét vágnékvillámoznékdobálnék minden nemű fajú ellenfelet maximális sötéterővel
Starkiller rulezkonqueror
KOTF-ban meg Vader ellen fura lenni, igazából nem nehéz ellenfél, de valami bug miatt ha gripel, azonnal meghalok 😕 viszont ha nem fojtogat akkor levágom. néha Palpatine is csinál ilyet. tegnap vakarcs Yoda meg felbaszta az agyam, alig lehet eltalálni, kurva gyors, és mindig feltölti az életét, rá is untam epikus csatánkra
több mint 13 éve
én várok míg az amatőr tömegekből kiemelkedik egy méltó ellenfél 😛
több mint 13 éve
tehét a 3 legkönnyebb, és a legfaszább pályát 😀movie duels2-t nyomommindenki rakja fel az academyt és nyomjuk multiba 😀Jocicall. szétvágok mindenkit 😛 😀 emlékszem anno neked is én ajánlottam, aztán lelkesedésedben Anakin avatarral dolgoztál msn-en is. rakjad fel a Knights of the Forceot, megérikonqueror
tusken camp-attack on the jedi temple-assassination on mustafar-battle of the heroes
ezeket orrba szájba játszom újra meg újra 😀
többi duel is benne van de azokat hanyagolom
ki van benne az academy multiba??Joci
Multiban ott a helyem.
több mint 13 éve
movie duels2-t nyomommindenki rakja fel az academyt és nyomjuk multiba 😀Jocicall. szétvágok mindenkit 😛 😀 emlékszem anno neked is én ajánlottam, aztán lelkesedésedben Anakin avatarral dolgoztál msn-en is. rakjad fel a Knights of the Forceot, megérikonqueror
tusken camp-attack on the jedi temple-assassination on mustafar-battle of the heroes
ezeket orrba szájba játszom újra meg újra 😀
többi duel is benne van de azokat hanyagolom
ki van benne az academy multiba??
több mint 13 éve
Havonta fizetős, azt nyilatkozták.tenorxshit. akkor marad majd jövő hónaptól az AC:Brotherhood.
több mint 13 éve
csak a force gripBAZMEG ÉS NEM MONDTAD HOGY VAN AZIS? áááá, hát én szanaszét vágnékvillámoznékdobálnék minden nemű fajú ellenfelet maximális sötéterővelha már SW és hentelés. Force Unleashedet gondolom nem kell bemutatni. na én nem azzal nyomuluk 😀 konquerorHa legközelebb átpattansz, akkor ps2-n elvandálkodhatsz vele 😀shawnka
több mint 13 éve
mindenki rakja fel az academyt és nyomjuk multiba 😀Jocicall. szétvágok mindenkit 😛 😀 emlékszem anno neked is én ajánlottam, aztán lelkesedésedben Anakin avatarral dolgoztál msn-en is. rakjad fel a Knights of the Forceot, megéri
több mint 13 éve
Havonta fizetős, azt nyilatkozták.Igazából a Kotorok miatt várom ennyire a SW:TOR, ez ugye a The Old Republic, egy interjú szerint a Kotor 3-17nek felel meg, mert kb. minden class storyja felér egy Kotor játékkal. Ez nyilván csak reklámfogás, de mindenképp érdekesnek tűnik.ez havonta fizetős lesz mint a WoW, vagy elég lesz egyszer megvenni, és mehet a kockulás áramszünetig?shawnka
Itt van egy gameplay a korai Sith Inquisitor storyból: http://rutube.ru/tracks/3694894.html?v=8e8ad071eb83fdcd956fd0d4f47e7c15&autoStart=true&bmstart=1000tenorx
több mint 13 éve
Igazából a Kotorok miatt várom ennyire a SW:TOR, ez ugye a The Old Republic, egy interjú szerint a Kotor 3-17nek felel meg, mert kb. minden class storyja felér egy Kotor játékkal. Ez nyilván csak reklámfogás, de mindenképp érdekesnek tűnik.ez havonta fizetős lesz mint a WoW, vagy elég lesz egyszer megvenni, és mehet a kockulás áramszünetig?
Itt van egy gameplay a korai Sith Inquisitor storyból: http://rutube.ru/tracks/3694894.html?v=8e8ad071eb83fdcd956fd0d4f47e7c15&autoStart=true&bmstart=1000tenorx
több mint 13 éve
mindenki rakja fel az academyt és nyomjuk multiba 😀
több mint 13 éve
shame on YOU!a DVD-k nálam vannak 😂shawnkamindkét rész elérhető a birodalmamban.shawnkaelég a kulcs a kéróhoz, te nem is kellesz 😛konqueror
több mint 13 éve
a DVD-k nálam vannak 😂elég a kulcs a kéróhoz, te nem is kellesz 😛konquerorBAZMEG ÉS NEM MONDTAD HOGY VAN AZIS? áááá, hát én szanaszét vágnékvillámoznékdobálnék minden nemű fajú ellenfelet maximális sötéterővelmindkét rész elérhető a birodalmamban.shawnka
több mint 13 éve
elég a kulcs a kéróhoz, te nem is kellesz 😛mindkét rész elérhető a birodalmamban.shawnkaHa legközelebb átpattansz, akkor ps2-n elvandálkodhatsz vele 😀shawnkaBAZMEG ÉS NEM MONDTAD HOGY VAN AZIS? áááá, hát én szanaszét vágnékvillámoznékdobálnék minden nemű fajú ellenfelet maximális sötéterővel
több mint 13 éve
Igazából a Kotorok miatt várom ennyire a SW:TOR, ez ugye a The Old Republic, egy interjú szerint a Kotor 3-17nek felel meg, mert kb. minden class storyja felér egy Kotor játékkal. Ez nyilván csak reklámfogás, de mindenképp érdekesnek tűnik.Itt van egy gameplay a korai Sith Inquisitor storyból: http://rutube.ru/tracks/3694894.html?v=8e8ad071eb83fdcd956fd0d4f47e7c15&autoStart=true&bmstart=1000
több mint 13 éve
mindkét rész elérhető a birodalmamban.BAZMEG ÉS NEM MONDTAD HOGY VAN AZIS? áááá, hát én szanaszét vágnékvillámoznékdobálnék minden nemű fajú ellenfelet maximális sötéterővelha már SW és hentelés. Force Unleashedet gondolom nem kell bemutatni. na én nem azzal nyomuluk 😀 konquerorHa legközelebb átpattansz, akkor ps2-n elvandálkodhatsz vele 😀shawnka
több mint 13 éve
BAZMEG ÉS NEM MONDTAD HOGY VAN AZIS? áááá, hát én szanaszét vágnékvillámoznékdobálnék minden nemű fajú ellenfelet maximális sötéterővelha már SW és hentelés. Force Unleashedet gondolom nem kell bemutatni. na én nem azzal nyomuluk 😀 konquerorHa legközelebb átpattansz, akkor ps2-n elvandálkodhatsz vele 😀shawnka
Starkiller rulez
több mint 13 éve
kotorok kurva nagyok.jedi academy is nagy kedvenc volt annó
több mint 13 éve
Nekem a Force Unleashed nagyon ellaposodott a végére, a 2t még nem próbáltam. Viszont a Jedi Academyvel mennyit játszottam régen, kurvanagy játék 😀De SW játékból a Kotor 1-2 nálam az etalon.
több mint 13 éve
ha már SW és hentelés. Force Unleashedet gondolom nem kell bemutatni. na én nem azzal nyomuluk 😀 konquerorHa legközelebb átpattansz, akkor ps2-n elvandálkodhatsz vele 😀
több mint 13 éve
én legjobban ME3, Rage és TDU2 triót várom, Dio3 sztem nem jön idén.Divatahány éve várok D3-ra egy év ide vagy oda nem számít már 😀
amint bejelentik veszem az új vasat
több mint 13 éve
én legjobban ME3, Rage és TDU2 triót várom, Dio3 sztem nem jön idén.
|
több mint 13 éve
ha már SW és hentelés. Force Unleashedet gondolom nem kell bemutatni. na én nem azzal nyomuluk 😀 nekem az nem fut el. viszont jó öreg jedi academyt felraktam, és végignyomtam újra. utána felraktam ezt hozzá http://www.youtube.com/watch?v=P0GikL0R21ccsoda dolgokat művelek, hála az editornak 😀 most azon vacillálok felpakoljam-e az outcastet. visszatart az, hogy lehet német nyelven van meg, abból meg csak érettségim van, igazi tudás annyira nincs 😀
több mint 13 éve
Jah ezt megértem, van akinek bejön, van akinek nem. Megvan a feelingje azért annak, amikor 24 másik embernek és neked is tökéletesen kell kivitelezni egy boss-fightot, hogy sikerüljön a server-first, esetleg eu top25.Egyébként én most ezt várom, mindenképp ki fogom próbálni, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyi embert tud elszipkázni a WoW 13 millió előfizetőjéből: http://swtor.com/
A Bioware csinálja, pár cím, amit ők követtek el: Baldur's Gate játékok, Neverwinter Nights, Mass Effect 1-2, Jade Empire, Dragon Age.
több mint 13 éve
mondjuk tény, én nem szeretem a MMO-kat, jobban szeretek magam hentelni, ritkán pár hasonló hardcore arccal együtt.wow meg nagyon nem adta