PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 14 éve
hogy a fenébe tudok zsákolni nba2k12be?senkivel sem tudok ugyanis, akármit is nyomogatok.. ps3-mmal játszom ugyebár
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
attol fugg mennyi kessed van hozza programokat venni. ha nem rendit meg h megvedd az eredetieket akkor ps3.
több mint 14 éve
Én az Xboxra voksolnék.
több mint 14 éve
Xbox360 vagy PS3? Így konzolvétel előtt.
több mint 14 éve
Most vettem meg Steamen a GTA Complete Packot 7,5 Euroért(2200ft) Szerintem rohadt jó vétel ennyiért, szóval akinek kell, az siessen, mert csak a 24-ig tart az akció.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
PMbe megyFlashelt boxosoktól kérdezem,hogy tudnak-e vmit a mostani dashboard update-ről(ha leokézom h frissítse akkor az nem-e zavar be a flashnek).Nekem 1 hónapja lett flashelve,tehát viszonylag új.Berezhali, nekem az lenne a kérdésem, hogy hol flasheltetted? 😊ghstzR
több mint 14 éve
Flashelt boxosoktól kérdezem,hogy tudnak-e vmit a mostani dashboard update-ről(ha leokézom h frissítse akkor az nem-e zavar be a flashnek).Nekem 1 hónapja lett flashelve,tehát viszonylag új.Berezhali, nekem az lenne a kérdésem, hogy hol flasheltetted? 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Flashelt boxosoktól kérdezem,hogy tudnak-e vmit a mostani dashboard update-ről(ha leokézom h frissítse akkor az nem-e zavar be a flashnek).Nekem 1 hónapja lett flashelve,tehát viszonylag új.
több mint 14 éve
hát mivel beruháztam az f1re, fifa12re és a bf3ra ezért fogok tudni várni rá 😀Tudsz addig várni vele?! 😊 Imerőseim már előrendelték hetek óta.zavi27úgy ám, ps3 on fogod nyomni? mert a haverjaim közül mindenki bf3 at vesz majd sajna :/EaRlhaverjaid jól döntöttek 😛
Uncharted 2 meg tényleg zsenialitás, jövő tavasszal angliából majd megrendelem a 3-mat olcsóértHabi
vagy hogy is mondjam, kell várnom rá 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Tudsz addig várni vele?! 😊 Imerőseim már előrendelték hetek óta.haverjaid jól döntöttek 😛Én most a Modern Warfare 3-at várom nagyon, kritikák és BF3 ide vagy oda.vassadiúgy ám, ps3 on fogod nyomni? mert a haverjaim közül mindenki bf3 at vesz majd sajna :/EaRl
Uncharted 2 meg tényleg zsenialitás, jövő tavasszal angliából majd megrendelem a 3-mat olcsóértHabi
több mint 14 éve
ha valaki tudja hol tudok pesten mass effect 1-2őt venni, az ne tartsa magában, eddig sehol sem találtam. PCre
több mint 14 éve
amúgy nem arról volt szó, hogy az idei f1 be megcsinálják h abu dhabi nappal kezdődik és este végződik? nekem ugyanúgy nappali az egész verseny..-,-
több mint 14 éve
PC-n. De nekem csak a campaign miatt kell, multizni nem fogok. 😀Én most a Modern Warfare 3-at várom nagyon, kritikák és BF3 ide vagy oda.vassadiúgy ám, ps3 on fogod nyomni? mert a haverjaim közül mindenki bf3 at vesz majd sajna :/EaRl
több mint 14 éve
haverjaid jól döntöttek 😛Én most a Modern Warfare 3-at várom nagyon, kritikák és BF3 ide vagy oda.vassadiúgy ám, ps3 on fogod nyomni? mert a haverjaim közül mindenki bf3 at vesz majd sajna :/EaRl
Uncharted 2 meg tényleg zsenialitás, jövő tavasszal angliából majd megrendelem a 3-mat olcsóért

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Én most a Modern Warfare 3-at várom nagyon, kritikák és BF3 ide vagy oda.vassadiúgy ám, ps3 on fogod nyomni? mert a haverjaim közül mindenki bf3 at vesz majd sajna :/
több mint 14 éve
Hát én az Uncharted 2 kellős közepén vagyok, már most tudom, hogy majd újra fogom játszani valamikor, hihetetlen!
több mint 14 éve
Én most a Modern Warfare 3-at várom nagyon, kritikák és BF3 ide vagy oda.
több mint 14 éve
Kurva jó lett a Heroes 6, szép volt Blackhole Entertainment!
több mint 14 éve
Köszi a választ!1 hónapja van még csak PS3am úgyhogy meg merem kérdezni. 😀 Mi az a DLC?zavi27Letölthető kiegészítők játékokhoz.vassadi
több mint 14 éve
1 hónapja van még csak PS3am úgyhogy meg merem kérdezni. 😀 Mi az a DLC?zavi27Letölthető kiegészítők játékokhoz.
több mint 14 éve
1 hónapja van még csak PS3am úgyhogy meg merem kérdezni. 😀 Mi az a DLC?PS3 játékoknál ez a Game of the Year Edition mennyiben más mint a sima alapjáték, mennyire éri meg általában 2-300 FTvel többet adni érte, ha régebbi klasszikus játékoknál van ez a 2 verzió is?zavi27Konzoloknál nem tudom, hogy hogy van, de ez a PC-s játékoknál általában az alapjáték + a később kiadott DLCk együttesét jelenti.xrace77
több mint 14 éve
PS3 játékoknál ez a Game of the Year Edition mennyiben más mint a sima alapjáték, mennyire éri meg általában 2-300 FTvel többet adni érte, ha régebbi klasszikus játékoknál van ez a 2 verzió is?zavi27Konzoloknál nem tudom, hogy hogy van, de ez a PC-s játékoknál általában az alapjáték + a később kiadott DLCk együttesét jelenti.
több mint 14 éve
PS3 játékoknál ez a Game of the Year Edition mennyiben más mint a sima alapjáték, mennyire éri meg általában 2-300 FTvel többet adni érte, ha régebbi klasszikus játékoknál van ez a 2 verzió is?
több mint 14 éve
hali, nem tudtok ajánlani egy jó, megbízható xbox flashelőt Bp környékén (örs)?

több mint 14 éve
Rookiek nincsenek benne a 2k12-ben egyelőre ugye? érdemes elkezdni az Associationt vagy a My Playert nélkülük? gondolom,ha majd vmi frissítéssel bekerülnek akkor az elkezdett játékban már nem lesznek benne.