NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 498
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
NBA 2K11: legjobb sport játék, amit PC-re kiadtak eddig. Élvezetes, okosabb, mint a tavalyi. Minden hülye apróság benne van, ami naggyá tud tenni egy játékot.deny79Most érkezik a boltból. Remélem jó lesz
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Senki nem tudja akkor hogy hogyan tudom offolni az automatikus mentéseket fifa11-ben?kristóf17http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20101001160807AAMiZAv
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
köszi, de sajnos nincs hozzá atomerőművem... 😊Ha érdekel a dolog X-Fire közösség is van ahol segíthetnek: http://www.xfire.com/communities/hunpr/gyeekProject Reality 0.95 trailer. Számomra hihetetlen, hogy az elavultnak nevezhető BF2re ilyen profi játékot készítsenek... ingyen. Még ha nem is érdekel egyeseket maga a játék, a videóik mindig nagyon jók, tegyetek egy próbát! 😉gyeekd(O_O)b
Nagyon állat! Jó lenne kipróbálni... _O_Little Jarry
több mint 14 éve
Küldtem PMet. Előre is köszi.Még a régi fórumon beszéltetek valami excel fileról ami hasznos a Caesar 3hoz. Valaki át tudná küldeni nekem? Neki akarok állni ismét. 😀visi_bküldj pm-ben mailcímet amire mehetbriareos
több mint 14 éve
Még a régi fórumon beszéltetek valami excel fileról ami hasznos a Caesar 3hoz. Valaki át tudná küldeni nekem? Neki akarok állni ismét. 😀visi_bküldj pm-ben mailcímet amire mehet
több mint 14 éve
Még a régi fórumon beszéltetek valami excel fileról ami hasznos a Caesar 3hoz. Valaki át tudná küldeni nekem? Neki akarok állni ismét. 😀
több mint 14 éve
Ha érdekel a dolog X-Fire közösség is van ahol segíthetnek: http://www.xfire.com/communities/hunpr/Project Reality 0.95 trailer. Számomra hihetetlen, hogy az elavultnak nevezhető BF2re ilyen profi játékot készítsenek... ingyen. Még ha nem is érdekel egyeseket maga a játék, a videóik mindig nagyon jók, tegyetek egy próbát! 😉gyeekd(O_O)b
Nagyon állat! Jó lenne kipróbálni... _O_Little Jarry
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Valakinek nincs jóárasított NCAA Football11-e boxra? 😊
több mint 14 éve
Senki nem tudja akkor hogy hogyan tudom offolni az automatikus mentéseket fifa11-ben?
több mint 14 éve
HUNhabiAkinek van PS3-a, az megadná a PSN ID-jét? Mert felvenném. Kösz.szelimMy PSN ID: Boba_36Little Jarry
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Akinek van PS3-a, az megadná a PSN ID-jét? Mert felvenném. Kösz.szelimMy PSN ID: Boba_36
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Project Reality 0.95 trailer. Számomra hihetetlen, hogy az elavultnak nevezhető BF2re ilyen profi játékot készítsenek... ingyen. Még ha nem is érdekel egyeseket maga a játék, a videóik mindig nagyon jók, tegyetek egy próbát! 😉gyeekd(O_O)b
Nagyon állat! Jó lenne kipróbálni... _O_
több mint 14 éve
szelim
61
Akinek van PS3-a, az megadná a PSN ID-jét? Mert felvenném. Kösz.
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Jövő héttől PES 11en elérhető leszek,akinek esetleg megvan az kereshet majd 😊
több mint 14 éve
NBA 2K11: legjobb sport játék, amit PC-re kiadtak eddig. Élvezetes, okosabb, mint a tavalyi. Minden hülye apróság benne van, ami naggyá tud tenni egy játékot.
több mint 14 éve
Project Reality 0.95 trailer. Számomra hihetetlen, hogy az elavultnak nevezhető BF2re ilyen profi játékot készítsenek... ingyen. Még ha nem is érdekel egyeseket maga a játék, a videóik mindig nagyon jók, tegyetek egy próbát! 😉
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
sorry srácok ha már volt, de reggel van és még kába vagyok keresgélni:Elég gáz lett,nem a grafikára és a mozdulatokra értem az teljesen korrekt,viszont ez az irányíthatóság nagyon lehúzza 😕
sok kritikát elolvastam már a Backbreaker-ről (Xbox360), de azért csak ti vagyok a foci szakértőim!😊 nektek hiszek! milyen lett? érdemes játék?rihu
több mint 14 éve
ja, ps3csak a félreértés elkerülése miatt, PS3-ra? 😛 én "kacsa" néven futok aki gondolja vegyen fel 😊EaRlmeg,kinek van még meg?nekem is megvan márStez
összehozunk 1 futamot 😊Joci
több mint 14 éve
csak a félreértés elkerülése miatt, PS3-ra? 😛 én "kacsa" néven futok aki gondolja vegyen fel 😊nekem is megvan márStezszóval neked megvan Joci? mert akkor felvennélek azt tolhatnánk pár menetet 😊EaRlmeg,kinek van még meg?
több mint 14 éve
nekem is megvan mármeg,kinek van még meg?adj ki,megériJociszóval neked megvan Joci? mert akkor felvennélek azt tolhatnánk pár menetet 😊EaRl
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sorry srácok ha már volt, de reggel van és még kába vagyok keresgélni:sok kritikát elolvastam már a Backbreaker-ről (Xbox360), de azért csak ti vagyok a foci szakértőim!😊 nektek hiszek! milyen lett? érdemes játék?
több mint 14 éve
meg,kinek van még meg?szóval neked megvan Joci? mert akkor felvennélek azt tolhatnánk pár menetet 😊EaRlF1 2010-et szerválhatna nekem valaki olcsóbban PS3-ra, nem akarok 12K-t kiadni érteStezadj ki,megériJoci
összehozunk 1 futamot 😊
több mint 14 éve
szóval neked megvan Joci? mert akkor felvennélek azt tolhatnánk pár menetet 😊F1 2010-et szerválhatna nekem valaki olcsóbban PS3-ra, nem akarok 12K-t kiadni érteStezadj ki,megériJoci
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nyugi még én is csak 70 -es CAM és 69 -es CM vagyokvisszaigazoltalakjogos!semmi baj, csak gondoltam szólok, lehet nem tudtad, hogy én jelöltelek be, bár oda írtam mellékletként, hogy Little Jarry vagyok 😉Little Jarry
bocsi, nem volt bedugva a net a ps-be mostanában. sorry.
holnap visszajelöllek!Habi
próbálom fejleszteni Habit, 72es vagyok jelenleg KK-ként, a napokban még ráfekszek a teljesítményekre 😀Habi
(Midfielder - Centre Attacking - Box to Box)
több mint 14 éve
visszaigazoltalaksemmi baj, csak gondoltam szólok, lehet nem tudtad, hogy én jelöltelek be, bár oda írtam mellékletként, hogy Little Jarry vagyok 😉Little JarryHabi, felvettelek PSN -re 1 hete, de még mindig nem fogadtad el!Little Jarryjogos!
bocsi, nem volt bedugva a net a ps-be mostanában. sorry.
holnap visszajelöllek!Habi
próbálom fejleszteni Habit, 72es vagyok jelenleg KK-ként, a napokban még ráfekszek a teljesítményekre 😀
JT Daniels fan