A funkció használatához be kell lépni!

PC és Konzol

28 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Annyiért szerintem a vezeték nélküli verziót adják, a PC-hez úgy tudom, hogy csak a vezetékes jó, az meg olcsóbb. (bár úgyis kijavítanak, ha tévedek 😊 )
Érdemes körbenézni pl konzol- és számtech-boltokban, olcsóbban megkapod, mint a "nagyoknál".Bálesz
vezeték nélküli is jó pc-hez, de kell hozzá vevőegység is és úgy qrva drága...8-9 körül már lehet kapni újonnan.

|
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 014 — Illegális gyakorló
Annyiért szerintem a vezeték nélküli verziót adják, a PC-hez úgy tudom, hogy csak a vezetékes jó, az meg olcsóbb. (bár úgyis kijavítanak, ha tévedek 😊 )
Érdemes körbenézni pl konzol- és számtech-boltokban, olcsóbban megkapod, mint a "nagyoknál".

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 983 — je suis poloska
gamepad-ot szeretnék vásárolni PC-hez... milyet tudnátok ajánlani, ami ár-érték arányt tekintve a magamfajta emberkének a legideálisabb?eaglesmcnabb
ha belefér akkor mképpen xbox controller...olcsóbb kategóriába vmi dual analogos logitech ahogy a kollega írja 😊Divat
köszi a tanácsokat, mindenképp akkor xboxosat veszek, bár a közelben lévő electro Worldben 11 ropi volt, annyiért biztos nem veszek, remélem a Mediában olcsóbb lesz.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
gamepad-ot szeretnék vásárolni PC-hez... milyet tudnátok ajánlani, ami ár-érték arányt tekintve a magamfajta emberkének a legideálisabb?eaglesmcnabb
ha belefér akkor mképpen xbox controller...olcsóbb kategóriába vmi dual analogos logitech ahogy a kollega írja 😊

|
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 014 — Illegális gyakorló
Ha a 8-9 ezret nem sokallod érte, akkor én az Xbox-kontrollerre szavaznék 😊

Mondjuk nálam a pc-hez valami saitek okosság van (szintén dual analóg-karos), az se volt rossz vétel, pár évet már lehúzott.

Mielőtt bármelyiket is megveszed, próbáld ki, hogy milyen a fogása, kézre esnek-e a gombok/karok, mert vannak borzasztó suta kreálmányok is 😊

több mint 14 éve
gamepad-ot szeretnék vásárolni PC-hez... milyet tudnátok ajánlani, ami ár-érték arányt tekintve a magamfajta emberkének a legideálisabb?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Leszedtem nba 2k11-t, felraktam, minden jó, egy kivétellel: nincs hang. Úgy abszolút.szaba
kapcsold be a hangszórót v vedd le a némítást... 😀Divat
Ezek mellett talán egy DirectX frissítést érdemes megpróbálni.

több mint 14 éve
Leszedtem nba 2k11-t, felraktam, minden jó, egy kivétellel: nincs hang. Úgy abszolút.szaba
kapcsold be a hangszórót v vedd le a némítást... 😀

|
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 052
Leszedtem nba 2k11-t, felraktam, minden jó, egy kivétellel: nincs hang. Úgy abszolút.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 429 — Tyrone Creek
Valaki játszik vagy játszott a Mirror's Edge első részével?habib
igen. főleg, hogy csak 1 része van jelenleg 😀shawnka
Én úgy láttam hogy lesz vagy van második része de mind1 😊
Ment PM.habib
azért írtam, hogy jelenleg. 2. készítés alatt 😊
több mint 14 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
igen. főleg, hogy csak 1 része van jelenleg 😀shawnka
Én úgy láttam hogy lesz vagy van második része de mind1 😊
Ment PM.

több mint 14 éve
valaki tolja még madden 2008-al PC-n? tolhatnánk 1-2 gémet...

egyébként jó az a facebookos madden játék, én is játszok vele 😊eaglesmcnabb
van mostani roster? 😀
több mint 14 éve
valaki tolja még madden 2008-al PC-n? tolhatnánk 1-2 gémet...

egyébként jó az a facebookos madden játék, én is játszok vele 😊

több mint 14 éve
Star Wars: Force Unleashed II -> nemhiszemel, hogy ezt mondom, de nálam üti az első részt :cool:
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 449 — Wrath of Khan
http://apps.facebook.com/maddennflsuperstars/?pf_ref=sb&ref=bookmarks
Legjobb játék facebookon, gyertek minnél többen 😀
Az ismerőseim közül Szobi meg Ork dominál 😛
több mint 14 éve
igen. főleg, hogy csak 1 része van jelenleg 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Hogy kell xbox-on madden 11-be saját playt csinálni?superbrutal88
bekerülsz a programozói stábba
több mint 14 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Valaki játszik vagy játszott a Mirror's Edge első részével?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hogy kell xbox-on madden 11-be saját playt csinálni?
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Red Alert 2! 😀 ott már az egységek sem szétfolyó pixelpacák 😛konqueror
Viszont az 1 az igazi. 😊

Másik nagyon durva játék a Plants vs Zombies. Egyszerűen nem tudom abba hagyni... 😀
több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én ma találtam egy kosárlabda manager játékot (World Basketball Manager). Igaz 2008as, de ha minden igaz van benne magyar bajnokság is. Nagyon kíváncsi leszek rá. Valakinek esetleg van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de mellé még Hearts of Iron 2 Armageddon és Europa Universalis. Bár ezek más félékharomt
sztem a Hoi3 is nagyon ott van, csak szükséges egy jó hetet rászánni a megértésére+ a paradox gameknél nem az alap a fontos hanem milyen patcheket adnak ki hozzá, amik igen sokat javítanak rajtuk, pl. az EU 3 in nomine is igen jó
apropó Theocracy esetleg valaki?-nosztalgiázni támadt kedvem csak nem találom sehol semmilyen formában, megszerezhető állapotbansapka
majd valamikor tesztelem. Még a régi gépemen kipróbáltam a HOI3-at de annyira lassú volt hogy élvezhetetlen, így hagytam a picsbe,

Most megtaláltam az agybaszó játékomat, a TW PGA 08 képében 😀
Rettenetesen idegesítő dolgokat csinál és nagyon nehéz
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
fallout: new vegas vki? 😀.brk
Nekem tetszik, de mivel alig van időm, így egy kicsit hanyagolom. Plusz most települ a Force Unleashed 2 szóval azzal játszok majd inkább, bár ahogy hallotam nagyon rövidChevy
nem tudom, nekem szünetem volt a héten és játszottam vele olyan 12 órát, főküldetésben direkt nem haladtam, de vhogy mindig találkoztam vele. most jól áll a szénám, simán el tudom képzelni, hogy ha pár esetben másképp döntök, akkor másfele folyt volna a történet. mindenesetre nem sietem el a végjátékot.
lényeg a lényeg, ha ki akarod játszani, akkor rövid, de ha falloutozni akarsz akkor kurvajó.brk
nekem most lesz szünet, szóval majd nekiesek 😀
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
fallout: new vegas vki? 😀.brk
Nekem tetszik, de mivel alig van időm, így egy kicsit hanyagolom. Plusz most települ a Force Unleashed 2 szóval azzal játszok majd inkább, bár ahogy hallotam nagyon rövidChevy
nem tudom, nekem szünetem volt a héten és játszottam vele olyan 12 órát, főküldetésben direkt nem haladtam, de vhogy mindig találkoztam vele. most jól áll a szénám, simán el tudom képzelni, hogy ha pár esetben másképp döntök, akkor másfele folyt volna a történet. mindenesetre nem sietem el a végjátékot.
lényeg a lényeg, ha ki akarod játszani, akkor rövid, de ha falloutozni akarsz akkor kurvajó
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 618 — sapka
de mellé még Hearts of Iron 2 Armageddon és Europa Universalis. Bár ezek más félékharomt
sztem a Hoi3 is nagyon ott van, csak szükséges egy jó hetet rászánni a megértésére+ a paradox gameknél nem az alap a fontos hanem milyen patcheket adnak ki hozzá, amik igen sokat javítanak rajtuk, pl. az EU 3 in nomine is igen jó
apropó Theocracy esetleg valaki?-nosztalgiázni támadt kedvem csak nem találom sehol semmilyen formában, megszerezhető állapotban

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!