PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
szelim
61
Madden 11, MLB 10 The Show, NHL 10, NHL 2K8, Fight Night Round 4, Resistance 1-2, Haze, meg még egy pár.Van aki játszik PS3-on online? Ha igen, az felvehetne, hogy toljunk pár játékot. Elég rugalmas vagyok. 😊szelimén szivesen felveszlek 😊 milyen játékaid vannak?EaRl
Ezek közül neked megvan valamelyik? 😊
több mint 14 éve
Van aki játszik PS3-on online? Ha igen, az felvehetne, hogy toljunk pár játékot. Elég rugalmas vagyok. 😊szelimén szivesen felveszlek 😊 milyen játékaid vannak?
több mint 14 éve
szelim
61
Van aki játszik PS3-on online? Ha igen, az felvehetne, hogy toljunk pár játékot. Elég rugalmas vagyok. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
amúgy nem értem miért amerikában jelenik meg előbb egy SOCCER játék... a demo is egy nappal előbb jelent meg náluk :/ja ofc, csak az okt 1 megzavart 😕 😊miilannamerikai megjelenés okt.28., szal 27-28 körül vszeg belehet szereznimiilannszerintem szeptember az az október 😊Little Jarry
több mint 14 éve
ja ofc, csak az okt 1 megzavart 😕 😊szerintem szeptember az az október 😊Little JarryHivatalos megjelenés október 1., wirágboltban szerintem 1 héttel előtte.Hungarian Billamerikai megjelenés okt.28., szal 27-28 körül vszeg belehet szereznimiilann
child please!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintem szeptember az az október 😊amerikai megjelenés okt.28., szal 27-28 körül vszeg belehet szereznimiilannFifa 11 mikorra várható? KöszönömJC6Hivatalos megjelenés október 1., wirágboltban szerintem 1 héttel előtte.Hungarian Bill
több mint 14 éve
amerikai megjelenés okt.28., szal 27-28 körül vszeg belehet szerezniFifa 11 mikorra várható? KöszönömJC6Hivatalos megjelenés október 1., wirágboltban szerintem 1 héttel előtte.Hungarian Bill
child please!
több mint 14 éve
Hollywood
172
Akit esetleg érdekel, van egy Madden NFL09 PS3-ra eladó.
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Fifa 11 mikorra várható? KöszönömJC6Hivatalos megjelenés október 1., wirágboltban szerintem 1 héttel előtte.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fifa 11 mikorra várható? Köszönöm
több mint 14 éve
NCAA Football 11 - PS2-n tudom csak játszani sajnos, viszont még így is hatalmas élmény. A grafika hozza a ps2-től elvárható szintet, viszont a játék fizikája nekem nagyon bejön. Remek játék, csak sajnos a játékosneveket valamiért nem sikerült megszerezni.
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Szintén Madden 11, xbox:hogy tudok hidegben játszani, anélkül, hogy havazna? A Madden Momentsben vannak olyan meccsek (NE@DEN, DAL@KC), melyeken előfordul ez, és látszódik a játékosok lehellete, fel is vannak öltözve, meg minden, közben meg nem esik hó. Be lehet ezt valahol állítani, vagy marad a Live weather, ami meg hol jó, hol nem...?
több mint 14 éve
Beher
38
Köszönöm a segítségeket, délután ki is próbálom.vagy már túl közel van a labda amikor nyomod és azért nem engedisuperbrutal88Maddenben XBOXon hogyan lehet fair catch-et ill. hogy az irányító futás közben előre csússzon megcsinálni? Nem tudok rájönni...BeherLehet azért nem sikerült még a fair catch mert nem vagy éppen az elkapó játékosra váltva..... nekem is beletelt 1- meccsbe mire rájottem hogy miért nem jelzi mikor megnyomom az y-t. nyomd meg a B(piros) és akkor az Y-t .Big L
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vagy már túl közel van a labda amikor nyomod és azért nem engediMaddenben XBOXon hogyan lehet fair catch-et ill. hogy az irányító futás közben előre csússzon megcsinálni? Nem tudok rájönni...BeherLehet azért nem sikerült még a fair catch mert nem vagy éppen az elkapó játékosra váltva..... nekem is beletelt 1- meccsbe mire rájottem hogy miért nem jelzi mikor megnyomom az y-t. nyomd meg a B(piros) és akkor az Y-t .Big L
több mint 14 éve
Maddenben XBOXon hogyan lehet fair catch-et ill. hogy az irányító futás közben előre csússzon megcsinálni? Nem tudok rájönni...BeherLehet azért nem sikerült még a fair catch mert nem vagy éppen az elkapó játékosra váltva..... nekem is beletelt 1- meccsbe mire rájottem hogy miért nem jelzi mikor megnyomom az y-t. nyomd meg a B(piros) és akkor az Y-t .
több mint 14 éve
A becsúszás pedig az "X" de csak épphogy meg kell nyomni. Nekem aszem így sikerült.Maddenben XBOXon hogyan lehet fair catch-et ill. hogy az irányító futás közben előre csússzon megcsinálni? Nem tudok rájönni...BeherFair catch - yegozo
több mint 14 éve
Maddenben XBOXon hogyan lehet fair catch-et ill. hogy az irányító futás közben előre csússzon megcsinálni? Nem tudok rájönni...BeherFair catch - y
több mint 14 éve
csillag13
26
Maddenben XBOXon hogyan lehet fair catch-et ill. hogy az irányító futás közben előre csússzon megcsinálni? Nem tudok rájönni...BeherNézd meg a kézikönyvben. 😀
több mint 14 éve
Beher
38
Maddenben XBOXon hogyan lehet fair catch-et ill. hogy az irányító futás közben előre csússzon megcsinálni? Nem tudok rájönni...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a Fifa télleg naon jó de nekem még mindig sokkal árkádabb mint a PES ami igazi szimulátor....PES-t nem töltöttem még le, de a Fifa az pirít nagyona PES demó elképesztő iszonyat húhdek*rva jó!!!nem tagadom naon sokat fejlődött a Fifa és sokkal de sokkal jobb mint a tavalyi de nállam idén is a PES viszi a prímet...!!!M_ViCk
most jön a Fifa teszt!!M_ViCk
realisztikusabb lett sokkal mint tavaly, simán megy rá az előrendelés
PES-re nem hiszem , Fifa párti vagyok, tavalyi is sokkal jobban bejöttHabi
Én PES párti vagyok mióta világ a világ 😀 de sose vetettem meg a Fifát 😀
több mint 14 éve
PES-t nem töltöttem még le, de a Fifa az pirít nagyonnem tagadom naon sokat fejlődött a Fifa és sokkal de sokkal jobb mint a tavalyi de nállam idén is a PES viszi a prímet...!!!M_ViCkfúúújjj de várom 😀Habia PES demó elképesztő iszonyat húhdek*rva jó!!!
realisztikusabb lett sokkal mint tavaly, simán megy rá az előrendelés
PES-re nem hiszem , Fifa párti vagyok, tavalyi is sokkal jobban bejött
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Srácok!Ferrari Virtual Academy-ben ,hogy tudom beállítani ,hogy előre-hátra-jobbra-balra legyen azírányítás és nem a-z-jobbra-balra??
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem tagadom naon sokat fejlődött a Fifa és sokkal de sokkal jobb mint a tavalyi de nállam idén is a PES viszi a prímet...!!!a PES demó elképesztő iszonyat húhdek*rva jó!!!holnap FIFA és PES demo :cool:Little Jarryfúúújjj de várom 😀Habi