Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Chicken game és azt hiszi ő fogja elrántani később a kormányt.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
Semmi haszna, szoszerint nem lehet mellette ervet talalni.
Erthetetlen miert probalja tovabb hergelni europat.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?semmi. bele sem gondolt.
undisputedly
Orbán Viktornak mindig igaza LESZ. Ő sem az a 4D-s sakkjátékos, aminek sokan elképzelik, legalábbis nemzetközi szinten biztos. Kap az alkalmakon, gátlásai nincsenek, így úgy tűnik, mintha ehhez IS értene.
Gyurma Pappa
undisputedly
Szokásosan szar orbáni helyzetértékelés persze, de hátha az utolsó.
több mint 3 éve
piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/konnyen-kijatszhato-uj-kormanyrendelet-arsapkat-kapnak-a-kamatok-20-millio-forint-felett.html?utm_source=rss&utm_medium=referralEz nem igazság, ez katasztrófa.
Van igazság végre
Janek
több mint 3 éve
Boven van olyan gumicsont ami nem art nekik, ez kifejezetten ultra karos diplomaciailag.sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
undisputedly
raadasul inkabb errol beszeljen az ellenzek, mint a szoc tvrol, a pedagogusokrol meg az inflaciorol. nem tudom mikor tanuljak meg, hogy nem kell ezzel foglalkozni.
csebi
több mint 3 éve
Pontosan. Mindennap meg kell nyerni, irányítani kell a kommunikációs versenyt, különben reakcióra kényszerülnek, ami hova vezetne.sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
undisputedly
raadasul inkabb errol beszeljen az ellenzek, mint a szoc tvrol, a pedagogusokrol meg az inflaciorol. nem tudom mikor tanuljak meg, hogy nem kell ezzel foglalkozni.
csebi
több mint 3 éve
sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
Erthetetlen miert probalja tovabb hergelni europat.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?semmi. bele sem gondolt.
undisputedly
Orbán Viktornak mindig igaza LESZ. Ő sem az a 4D-s sakkjátékos, aminek sokan elképzelik, legalábbis nemzetközi szinten biztos. Kap az alkalmakon, gátlásai nincsenek, így úgy tűnik, mintha ehhez IS értene.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?semmi. bele sem gondolt.
undisputedly

több mint 3 éve
Jaja, és a Ferenc József-földet és Tiencsint se felejtsük ki!lesz meg Brusszel MAgyarorszage.Mindent vissza! Ne végezzünk félmunkát 😊OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?vesszen trianonnak eleg nagy hivoszava van. meg mindig tobbet hoz belfoldon ...
undisputedly
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
lesz meg Brusszel MAgyarorszage.Mindent vissza! Ne végezzünk félmunkát 😊OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?vesszen trianonnak eleg nagy hivoszava van. meg mindig tobbet hoz belfoldon ...
undisputedly
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mindent vissza! Ne végezzünk félmunkát 😊OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?vesszen trianonnak eleg nagy hivoszava van. meg mindig tobbet hoz belfoldon ...
undisputedly
csebi

több mint 3 éve
OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
több mint 3 éve
OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?vesszen trianonnak eleg nagy hivoszava van. meg mindig tobbet hoz belfoldon ...
undisputedly
több mint 3 éve
OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Lehet nem fogy eléggé.ezért nem értjük hogy mi a fasz van 😀Ja basszus tényleg.de a trapistán nincs hatósági ár, nem?A kiskereskedők veszik meg, hogy ne bukjanak rajta.gondolod, hogy ekkora tételben nincsenek leszerződve valami nagykerrel?én el tudom képzelni hogy üzletenként van mondjuk 3-5 vevő aki egy hónapban egyszerre vesz 3-4 guriga trappistátAz nem lehet hogy valaki a vállalkozásának (étterem, lángosos, kifőzde, pizzéria) vásárolt és akcióban 10-12kg vagy amennyit a kocsi elbír vitt?
de azt nem hogy ha emiatt elfogy a sajt akkor azt a 2 gurigás limit hogy oldja meg
kurvára érdekelne egy fogyasztási görbe
Negritis, a vajda
bobi0092
egyébként nincsenek mindig leárazva a termékek, ráadásul szerintem a SPAR nem is a legolcsóbb
slowmotion
Mivel a nagykertől már drágábban kapják mint maga a hatósági ár.
Így kijönnek nullába, nem bukóba.
Bazzani
Negritis, a vajda
Akkor nem tudom.
Bazzani
Negritis, a vajda
Az emberek bepánikolnak, hogy úristen nem lesz aztán viszik mint a cukrot (ha volna cukor).
több mint 3 éve
Miért, pl Lidliben is volt (vagy még most is van? nem tudom), hogy pl százas papírzsepkendőből is két vagy három csomagot vehettél egyszerre, meg őszibarack konzerből is 3 vagy 5 volt a limit... annál is néztem hogy wtf.ezért nem értjük hogy mi a fasz van 😀Ja basszus tényleg.de a trapistán nincs hatósági ár, nem?A kiskereskedők veszik meg, hogy ne bukjanak rajta.gondolod, hogy ekkora tételben nincsenek leszerződve valami nagykerrel?én el tudom képzelni hogy üzletenként van mondjuk 3-5 vevő aki egy hónapban egyszerre vesz 3-4 guriga trappistátAz nem lehet hogy valaki a vállalkozásának (étterem, lángosos, kifőzde, pizzéria) vásárolt és akcióban 10-12kg vagy amennyit a kocsi elbír vitt?
de azt nem hogy ha emiatt elfogy a sajt akkor azt a 2 gurigás limit hogy oldja meg
Negritis, a vajda
bobi0092
egyébként nincsenek mindig leárazva a termékek, ráadásul szerintem a SPAR nem is a legolcsóbb
slowmotion
Bazzani
Negritis, a vajda
Akkor nem tudom.
Bazzani
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
ezért nem értjük hogy mi a fasz van 😀Ja basszus tényleg.de a trapistán nincs hatósági ár, nem?A kiskereskedők veszik meg, hogy ne bukjanak rajta.gondolod, hogy ekkora tételben nincsenek leszerződve valami nagykerrel?én el tudom képzelni hogy üzletenként van mondjuk 3-5 vevő aki egy hónapban egyszerre vesz 3-4 guriga trappistátAz nem lehet hogy valaki a vállalkozásának (étterem, lángosos, kifőzde, pizzéria) vásárolt és akcióban 10-12kg vagy amennyit a kocsi elbír vitt?
Negritis, a vajda
bobi0092
slowmotion
Bazzani
Negritis, a vajda
Akkor nem tudom.
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ja basszus tényleg.de a trapistán nincs hatósági ár, nem?A kiskereskedők veszik meg, hogy ne bukjanak rajta.gondolod, hogy ekkora tételben nincsenek leszerződve valami nagykerrel?én el tudom képzelni hogy üzletenként van mondjuk 3-5 vevő aki egy hónapban egyszerre vesz 3-4 guriga trappistátAz nem lehet hogy valaki a vállalkozásának (étterem, lángosos, kifőzde, pizzéria) vásárolt és akcióban 10-12kg vagy amennyit a kocsi elbír vitt?
Negritis, a vajda
bobi0092
slowmotion
Bazzani
Negritis, a vajda
Akkor nem tudom.
több mint 3 éve
de a trapistán nincs hatósági ár, nem?A kiskereskedők veszik meg, hogy ne bukjanak rajta.gondolod, hogy ekkora tételben nincsenek leszerződve valami nagykerrel?én el tudom képzelni hogy üzletenként van mondjuk 3-5 vevő aki egy hónapban egyszerre vesz 3-4 guriga trappistátAz nem lehet hogy valaki a vállalkozásának (étterem, lángosos, kifőzde, pizzéria) vásárolt és akcióban 10-12kg vagy amennyit a kocsi elbír vitt?
Negritis, a vajda
bobi0092
slowmotion
Bazzani
több mint 3 éve
A kiskereskedők veszik meg, hogy ne bukjanak rajta.gondolod, hogy ekkora tételben nincsenek leszerződve valami nagykerrel?én el tudom képzelni hogy üzletenként van mondjuk 3-5 vevő aki egy hónapban egyszerre vesz 3-4 guriga trappistátAz nem lehet hogy valaki a vállalkozásának (étterem, lángosos, kifőzde, pizzéria) vásárolt és akcióban 10-12kg vagy amennyit a kocsi elbír vitt?
Negritis, a vajda
bobi0092
slowmotion
több mint 3 éve
www.valaszonline.hu/2022/11/21/integritas-hatosag-eu-orban-publi/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Amúgy anno a koliban mint mindenheten vettünk jó pár gurigat, elment melegszenvdicsezobe / pizzazoba. Néha lusták voltunk metroig menni. ( Általában 😀 ).gondolod, hogy ekkora tételben nincsenek leszerződve valami nagykerrel?én el tudom képzelni hogy üzletenként van mondjuk 3-5 vevő aki egy hónapban egyszerre vesz 3-4 guriga trappistátAz nem lehet hogy valaki a vállalkozásának (étterem, lángosos, kifőzde, pizzéria) vásárolt és akcióban 10-12kg vagy amennyit a kocsi elbír vitt?
Negritis, a vajda
bobi0092
slowmotion
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/11/21/energiaugyi-miniszterium-gazdasagfejlesztesi-miniszterium-palkovics-laszloA jó munka mindig elnyeri méltó jutalmat. A szar munka meg néha Magyarországon is
több mint 3 éve
gondolod, hogy ekkora tételben nincsenek leszerződve valami nagykerrel?én el tudom képzelni hogy üzletenként van mondjuk 3-5 vevő aki egy hónapban egyszerre vesz 3-4 guriga trappistátAz nem lehet hogy valaki a vállalkozásának (étterem, lángosos, kifőzde, pizzéria) vásárolt és akcióban 10-12kg vagy amennyit a kocsi elbír vitt?
Negritis, a vajda
bobi0092
több mint 3 éve
nem értek hozzá, de sztem én nem láttam még így vásárolni senkit a tescoban vagy sparbanén el tudom képzelni hogy üzletenként van mondjuk 3-5 vevő aki egy hónapban egyszerre vesz 3-4 guriga trappistátAz nem lehet hogy valaki a vállalkozásának (étterem, lángosos, kifőzde, pizzéria) vásárolt és akcióban 10-12kg vagy amennyit a kocsi elbír vitt?
Negritis, a vajda
bobi0092
nem ilyenekre van a metro meg a többi nagyker?