Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?Én teljesen más oldalról közelítem meg a dolgot úgy, hogy ha eddig nem volt ismert, kijelentem, hogy nem vagyok Orbán fan.
undisputedly
Ilyen sállal rohangál a fél szurkolótábor válogatott meccsen. Nyilvánvaló hogy rajtuk senki se akad ki, az összes szurkolói brigádnak ez a sztílója. Lehet nyugodtan romantizálni a területi helyreállításon, de az a Nagy Magyarország motívum arra is emlékeztet -- gondolom nem vagyok egyedül vele -- hogy az első világháború után teljesen tönkretették és megalázták az országot és ezt az "elkövetők" teljesen normális dolognak tartják és szarnak rá magasról. Ez is konstans megalázó magatartás, és pofátlanul el is várják, hogy hallgassanak az önérzetes magyarok erről, és sírnak-rínak jobbról-balról most is emiatt a sál miatt pont azok akik a legnagyobb tolvajok és a magyar kisebbség elnyomói. Bármiféle revíziónak pedig a katonai úton puncipor, a politikain pedig lepkefing az esélye. Ezek után után teljesen hidegen hagy, hogy mit rinyál az ukrán és a román cimborája. Felőlem simán elfér egy pixeles napszemüveg, egy blunt és egy "deal with it!" is Orbán sálas képén.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Törvény előtt persze mindegy, de gondolnám, hogy előzetes letartóztatás a szökés veszélye vagy a bűnismétlés miatt van. Utóbbit azért nyilván meggondolja az ember ilyenkor, előbbi viszont gondolnám nehezebb ismert emberként...persze tudom, hogy ő csak nálunk számít ismertnek, nem egy amerikai színész...Persze, hogy komoly. Mondjuk indifferens, hogy ismert, vagy nem ismert ember.Bocsánat, én nem vagyok ügyvéd egyáltalán, de az komoly, hogy ma a világban ismert ember egy nem túl nagy mennyiségű kábítószer birtoklásáért hónapokat üljön börtönben?!Ja, azt mindenki kap automatikusan. Első reális esély az 6 hónap után van arra, hogy valakit kiimádkozzon a védője a bv-ből.nincs vallomás, kapott 3 hónap hosszabbítást...tényleg, akkor most a Herczeg Zoli politikai fogoj vatynem?csak azon múlik, hogy kire tesz majd vallomást.
Gróf de sutianap
Amadeus von Dollárbaloldal
Gróf de sutianap
Láttam olyat, hogy teljes beismerés + eljárás előmozdítása mellett is ült valaki 9 hónapot egy 0-2-es ügyben.
Elképesztő, ami megy a büntető ügyszakban.
Remélem itt kilókról van szó (nem figyeltem az ügyet), mert ha nem akkor menjenek már a k.anyjukba…
Klaci79
Elképesztően siralmas ez a gyakorlat, lényegében mindegy mi az ítélet, azonnal megbüntetnek, mintha ez nem a bíróság dolga lenne.
NA de nem értek hozzá, inkább csak sajnálom az ilyen eseteket...
több mint 3 éve
100g marihónajjBocsánat, én nem vagyok ügyvéd egyáltalán, de az komoly, hogy ma a világban ismert ember egy nem túl nagy mennyiségű kábítószer birtoklásáért hónapokat üljön börtönben?!Ja, azt mindenki kap automatikusan. Első reális esély az 6 hónap után van arra, hogy valakit kiimádkozzon a védője a bv-ből.nincs vallomás, kapott 3 hónap hosszabbítást...tényleg, akkor most a Herczeg Zoli politikai fogoj vatynem?csak azon múlik, hogy kire tesz majd vallomást.
Gróf de sutianap
Gróf de sutianap
Láttam olyat, hogy teljes beismerés + eljárás előmozdítása mellett is ült valaki 9 hónapot egy 0-2-es ügyben.
Remélem itt kilókról van szó (nem figyeltem az ügyet), mert ha nem akkor menjenek már a k.anyjukba…
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Egy közepes nagyságú pesti privát partira elegendő fű és kóla. Rogán Tóninak is simán találhatnának a széfében minimum ennyit, de ő jobban válogatja meg a barátait.Bocsánat, én nem vagyok ügyvéd egyáltalán, de az komoly, hogy ma a világban ismert ember egy nem túl nagy mennyiségű kábítószer birtoklásáért hónapokat üljön börtönben?!Ja, azt mindenki kap automatikusan. Első reális esély az 6 hónap után van arra, hogy valakit kiimádkozzon a védője a bv-ből.nincs vallomás, kapott 3 hónap hosszabbítást...tényleg, akkor most a Herczeg Zoli politikai fogoj vatynem?csak azon múlik, hogy kire tesz majd vallomást.
Gróf de sutianap
Gróf de sutianap
Klaci79
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Persze, hogy komoly. Mondjuk indifferens, hogy ismert, vagy nem ismert ember.Bocsánat, én nem vagyok ügyvéd egyáltalán, de az komoly, hogy ma a világban ismert ember egy nem túl nagy mennyiségű kábítószer birtoklásáért hónapokat üljön börtönben?!Ja, azt mindenki kap automatikusan. Első reális esély az 6 hónap után van arra, hogy valakit kiimádkozzon a védője a bv-ből.nincs vallomás, kapott 3 hónap hosszabbítást...tényleg, akkor most a Herczeg Zoli politikai fogoj vatynem?csak azon múlik, hogy kire tesz majd vallomást.
Gróf de sutianap
Gróf de sutianap
Klaci79
több mint 3 éve
Bocsánat, én nem vagyok ügyvéd egyáltalán, de az komoly, hogy ma a világban ismert ember egy nem túl nagy mennyiségű kábítószer birtoklásáért hónapokat üljön börtönben?!Ja, azt mindenki kap automatikusan. Első reális esély az 6 hónap után van arra, hogy valakit kiimádkozzon a védője a bv-ből.nincs vallomás, kapott 3 hónap hosszabbítást...tényleg, akkor most a Herczeg Zoli politikai fogoj vatynem?csak azon múlik, hogy kire tesz majd vallomást.
Gróf de sutianap
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
Ja, azt mindenki kap automatikusan. Első reális esély az 6 hónap után van arra, hogy valakit kiimádkozzon a védője a bv-ből.nincs vallomás, kapott 3 hónap hosszabbítást...tényleg, akkor most a Herczeg Zoli politikai fogoj vatynem?csak azon múlik, hogy kire tesz majd vallomást.
Gróf de sutianap
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
nincs vallomás, kapott 3 hónap hosszabbítást...tényleg, akkor most a Herczeg Zoli politikai fogoj vatynem?csak azon múlik, hogy kire tesz majd vallomást.
Gróf de sutianap

több mint 3 éve
tényleg, akkor most a Herczeg Zoli politikai fogoj vatynem?csak azon múlik, hogy kire tesz majd vallomást.
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
tényleg, akkor most a Herczeg Zoli politikai fogoj vatynem?

több mint 3 éve
444.hu/2022/11/22/orban-reagalt-a-nagy-magyarorszagos-salra-a-foci-nem-politika?fbclid=IwAR1_0ow8-Oej10W7ZQIA9ECfTGZzIVv3D7Go6vXWBnmOQh2KuyQYqf01z7A"A foci nem politika, hát persze. Ha a magyar miniszterelnök irredenta jelképeket aggat magára, az nem politika. Ha ellenben egy gimnazista nyilvánosan káromkodik, na AZ politika!"
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Nem az,Nyilván Zelenszkij legfontosabb dolga jelenleg egy kiba**ott madár szoborEzzel egyetértek, ha Zelenszkij leszólt volna, maradt volna a Turul, ahogy nálunk Viktor leszólt és elmaradt az ukrán segélykoncert.Pl Mert nincs demokrácia?PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
felmerul kerdeskent, ha Munkacs olyan rohadt nagy magyar varos akkor hogyan lehet az, hogy a helyi kepviselok megszavaztak?
csebi
A Balogha aki a legkisebb és a polgi az konkrétan semmit nem csinálhat ami nincs egyeztetve és nem a járdák szélesítéséről Ott a fater aki fújja a passzát szelet, és a twsó hozza a pénzt.
A testületnek kb annyi esélye van beleszólni bármibe mint Szálasinak a Népbíróság előtt.
ozibozi
Kurva vicces, hogy Kövér az örjöngőrohama közben bármilyen jóindulatot vár el az ukránoktól, amikor április óta ott teszünk nekik keresztbe, ahol tudunk.
vpi
csebi
DE hogy értsd meg te is ha nem ment át,
Ez égy üzenet volt a magyar viselkedésért cserébe.
Furcsa hogy nem érted az időzítést, mikor ez egy évek óta húzódó ügy volt. Most hirtelen pont került az I-re. /csak idő kérdése volt h mikor miért fogják eltakarítani onnan.
Milyen furcsa ?
Pedig 28 év volt, hogy ne így legyen.
Nem bolt ez kérdés.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Nyilván Zelenszkij legfontosabb dolga jelenleg egy kiba**ott madár szoborEzzel egyetértek, ha Zelenszkij leszólt volna, maradt volna a Turul, ahogy nálunk Viktor leszólt és elmaradt az ukrán segélykoncert.Pl Mert nincs demokrácia?PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
felmerul kerdeskent, ha Munkacs olyan rohadt nagy magyar varos akkor hogyan lehet az, hogy a helyi kepviselok megszavaztak?
csebi
A Balogha aki a legkisebb és a polgi az konkrétan semmit nem csinálhat ami nincs egyeztetve és nem a járdák szélesítéséről Ott a fater aki fújja a passzát szelet, és a twsó hozza a pénzt.
A testületnek kb annyi esélye van beleszólni bármibe mint Szálasinak a Népbíróság előtt.
ozibozi
Kurva vicces, hogy Kövér az örjöngőrohama közben bármilyen jóindulatot vár el az ukránoktól, amikor április óta ott teszünk nekik keresztbe, ahol tudunk.
vpi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Igaz tökéletesen igaz, hogy a magyarok keresztbe tesznek nekik -megrendelésre- fél éve minimum.Ezzel egyetértek, ha Zelenszkij leszólt volna, maradt volna a Turul, ahogy nálunk Viktor leszólt és elmaradt az ukrán segélykoncert.Pl Mert nincs demokrácia?PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
csebi
ozibozi
vpi
Ez nem vita kérdése.
Az sem kérdéses hogy Ők ezt 30 éve /háború nélkül/ megrendelés nélkül teszik, csak mert úgy gondolják hogy ez normális.
/nem az/
több mint 3 éve
Ezzel egyetértek, ha Zelenszkij leszólt volna, maradt volna a Turul, ahogy nálunk Viktor leszólt és elmaradt az ukrán segélykoncert.Pl Mert nincs demokrácia?PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
csebi
ozibozi
több mint 3 éve
Bejött, bőséggel megáldotta.nekem ez a kedvenc. 😊azert emlekszam azon is ment az izmozas h Kovacs Zolinak is az volt az irodajaban.Ha Kövér veszi fel - az senkit nem érdekel.csak akkor Koverbacsinak el kell magyarazni, hogy mi a kulonbseg a ket szint kozott. es tovabbra is, nem Kover vette fel a salat magara hanem a PM.Nem én keverem ide, idehaza ez nagyon beakadt "odafenn". Kövér a zuhanyhiradó szerint tajtékzott a turul miatt - kis túzással egyedül hadat üzent volna 😀 - meg minden. Simán el tudom képzelni, hogy ez annak is szól.PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
csebi
Zsellértelkes Vrij
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Pl Mert nincs demokrácia?PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
csebi
A Balogha aki a legkisebb és a polgi az konkrétan semmit nem csinálhat ami nincs egyeztetve az max a járdák szélesítéséről dönthet önállóan.
Ott a fater aki fújja a passzát szelet, és a twsó hozza a pénzt.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
nekem ez a kedvenc. 😊azert emlekszam azon is ment az izmozas h Kovacs Zolinak is az volt az irodajaban.Ha Kövér veszi fel - az senkit nem érdekel.csak akkor Koverbacsinak el kell magyarazni, hogy mi a kulonbseg a ket szint kozott. es tovabbra is, nem Kover vette fel a salat magara hanem a PM.Nem én keverem ide, idehaza ez nagyon beakadt "odafenn". Kövér a zuhanyhiradó szerint tajtékzott a turul miatt - kis túzással egyedül hadat üzent volna 😀 - meg minden. Simán el tudom képzelni, hogy ez annak is szól.PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
azert emlekszam azon is ment az izmozas h Kovacs Zolinak is az volt az irodajaban.Ha Kövér veszi fel - az senkit nem érdekel.csak akkor Koverbacsinak el kell magyarazni, hogy mi a kulonbseg a ket szint kozott. es tovabbra is, nem Kover vette fel a salat magara hanem a PM.Nem én keverem ide, idehaza ez nagyon beakadt "odafenn". Kövér a zuhanyhiradó szerint tajtékzott a turul miatt - kis túzással egyedül hadat üzent volna 😀 - meg minden. Simán el tudom képzelni, hogy ez annak is szól.PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ha Kövér veszi fel - az senkit nem érdekel.csak akkor Koverbacsinak el kell magyarazni, hogy mi a kulonbseg a ket szint kozott. es tovabbra is, nem Kover vette fel a salat magara hanem a PM.Nem én keverem ide, idehaza ez nagyon beakadt "odafenn". Kövér a zuhanyhiradó szerint tajtékzott a turul miatt - kis túzással egyedül hadat üzent volna 😀 - meg minden. Simán el tudom képzelni, hogy ez annak is szól.PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
csebi
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
csak akkor Koverbacsinak el kell magyarazni, hogy mi a kulonbseg a ket szint kozott. es tovabbra is, nem Kover vette fel a salat magara hanem a PM.Nem én keverem ide, idehaza ez nagyon beakadt "odafenn". Kövér a zuhanyhiradó szerint tajtékzott a turul miatt - kis túzással egyedül hadat üzent volna 😀 - meg minden. Simán el tudom képzelni, hogy ez annak is szól.PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
csebi
MC12
több mint 3 éve
Nem én keverem ide, idehaza ez nagyon beakadt "odafenn". Kövér a zuhanyhiradó szerint tajtékzott a turul miatt - kis túzással egyedül hadat üzent volna 😀 - meg minden. Simán el tudom képzelni, hogy ez annak is szól.PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12
csebi
több mint 3 éve
Az egyik környező országban dolgozik barátom a nagykövetségen, ezt a részét rühellik a legjobban a melónak, amikor valami értelmetlen múltbeli faszkodás miatt mehetnek rapporta, mert idehaza valaki kitalálta, hogy nagy-magyarországgal pózolni az jó lesz.foleg mikor helyi szinten a romanokkal kifejezetten jo a kapcsolat, meghivjuk oket okt 23ra eljonnek, ok meghivnak minket a gyfehervari fogadasra, majd az utolso pillanatban kitalaljak, hogy nem lehet menni ES meg tilos errol oket tajekoztatni.
MC12
igy buktuk el tobben is a diplomacialig fontos kontaktokat pl ...
több mint 3 éve
Én nem mondom, hogy nem kínos, az. Tavaly is az volt, meg azelőtt is. Az egyik környező országban dolgozik barátom a nagykövetségen, ezt a részét rühellik a legjobban a melónak, amikor valami értelmetlen múltbeli faszkodás miatt mehetnek rapporta, mert idehaza valaki kitalálta, hogy nagy-magyarországgal pózolni az jó lesz. Ennek szerintem sincs benefitje, de kb. csebivel értek egyet, amíg ezen rugózik itthon a média addig sincs szó másról.Nem a revizioval erintett mostani allamalakulatokra gondoltam. Kinos az egesz nyugati szovetsegi rendszernel. A lentebb irtak miatt. Nem latom a benefitet, miert eri meg olyan idoben Nagy-Magyarorszag szimbolikaval megjelenni, amikor pont egy hasonlo teruletszerzo gondolkodasmod miatt militarizalodik fel europa.Hol káros? Kinél? A románok meg a szlovákok egyébként is rühellnek minket, ha van sál, ha nincs, majd jegyzékben tiltakoznak. A szerbek leszarják - ott most az a politikai érdek, hogy jóban vagyunk, a horvátok szintén jegyzékben tiltakoznak majd maximum. Idehaza vagy át se üti az ingerküszöböt vagy a HVG leírja, hogy "ejej nem tesz jót a szomszédságpolitikának az ilyenfajta gesztus". Ez megintcsak a "mindenkinek jó" kommunikációs topic. Idehaza lehet simogatni az erre érzékenyek lelkét, a társadalom többsége leszarja, a DK-s szekta kiakad, a környező országok meg tudják hergelni a saját szélsőségeseiket.Boven van olyan gumicsont ami nem art nekik, ez kifejezetten ultra karos diplomaciailag.sztem ezt picit felreertik sokan. mindig kell az emberek figyelme. minden percben.Nincsenek valasztasok, nem kell a figyelmuk. Ellenben haborus konfliktus az van, amit pont restauracios politika okoz, es eppen azzal vadolnak, hogy ennek az agresszornak a trojai falovai vagyunk, nem ul le velunk egy asztalhoz a kozelmult szovetsegi rendszerebol senki, erre benyom egy ilyet.OV-nak semmi diplomaciai erzeke. Ez a sal-sztori minek kell most amikor eppen teruleti restauracios torekvesek miatt alla haboru europa keleti feleben? Mi ebben a pozitiv hozadek?A "vesszentrianon" emberek figyelme. Diplomáciailag meg már úgy is mindegy mit csinálunk kb.
undisputedly
cartman023
Semmi haszna, szoszerint nem lehet mellette ervet talalni.
undisputedly
raadasul inkabb errol beszeljen az ellenzek, mint a szoc tvrol, a pedagogusokrol meg az inflaciorol. nem tudom mikor tanuljak meg, hogy nem kell ezzel foglalkozni.
csebi
undisputedly
Szerintem kicsit többet látsz ebbe, mint ami van. Minden évben van egy "OV nagy-magyarországot formázó festmény, fotó, póló, sál, szobor, pitypangrét mellett pózol - a környező országok kiakadnak" rítus.
PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.
MC12
undisputedly
több mint 3 éve
PS: Bocs, az ukránokat kihagytam - ahogy nézem ki is akadtak, hát, nézzenek a munkácsi turul helyére, és akkor a felesleges szimbólumpolitizálást mindkét fél részéről letudtuk idénre.azert ezt ne keverjuk mar ide. nem a PM, nem az elnok csinalta ezt, hanem egy mezei kepviselo kezdemenyezte, es a helyi onkormanyzat szavazta meg, itt meg a PM vette ezt fel.
MC12