Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Politikus, mindent addig vállal amíg az érdeke máshogy nem kívánja.amúgy btw Hadházy nem vállalta, hogy a Momentum frakciójába ül be, és nem hagyja el a 4 év alatt az előválasztás során?napi Hadházy:Hadházy a parlament Bajzát Pétere.
A Momentum elnöksége döntött. Szerintem rosszul, sőt, tragikusan, de ezzel már nekik kell együtt élniük, nekik kell a választókkal elszámolniuk ...
gondolkodik azon, hogy elhagyja a Momentum frakcióját.
csebi
Minden héten volt csapata ellen játszik.
Amadeus
csebi
több mint 3 éve
amúgy btw Hadházy nem vállalta, hogy a Momentum frakciójába ül be, és nem hagyja el a 4 év alatt az előválasztás során?napi Hadházy:Hadházy a parlament Bajzát Pétere.
A Momentum elnöksége döntött. Szerintem rosszul, sőt, tragikusan, de ezzel már nekik kell együtt élniük, nekik kell a választókkal elszámolniuk ...
csebi
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
napi Hadházy:Hadházy a parlament Bajzát Pétere.
csebi
több mint 3 éve
napi Hadházy:A Momentum elnöksége döntött. Szerintem rosszul, sőt, tragikusan, de ezzel már nekik kell együtt élniük, nekik kell a választókkal elszámolniuk ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
félre értetted, nem elmondani a tutit meg stb, hanem szervezetet építeni (ugye azt nem is boldoztad ki). el kell kezdeni azt is vhol. nyilván nem azt mondom, hogy Kálmán Olga beszéljen lenn, hanem az ottani beágyazott személynek akár anyagi támogatást is kellene adni, hogy tudjon vmit kiépíteni. de igen abban igazad van, hogy ésszerűbb lenne a szűkös anyagi erőforrásokat targetelten elkölteni mondjuk BP-n kívüli 20-25 körzetre.Ez egy rossz ötlet. Az 53 képviselőnek a 2/3-a - ha nem több - budapesti vagy pest megyei. Namost megint ott tartanánk, hogy "lejön" budapestről a valaki és elmondja, miért nem jó a fidesz. De ez hiteltelen, honnan tudná Molnár Zsolt vagy Kálmán Olga vagy Szabó Hajnalka, hogy hogyan is kéne beszélni Szabolcsban, vagy kit is kéne megtalálni, hogy meglegyen az az alapszervezet? Az ellenzék megint azt hiszi, hogy azt kell csinálnia - mint a Fidesz, de egyszerűen ehhez neki nincs se humán se gazdasági erőforrása. Ha ezt megcsinálnák azon kívül, hogy szétapróznák az erőforrásokat, semmit nem érnének el.Azonban Jámbor miatt kifejezetten megéri. Egyre szimpibb a csávó, még ha elég kevés dologban is értek vele egyet a politikai elvei mentén.figy Jámbor teljesen racionális néz dolgokat. (ugye anno mikor MZP jött ki győztesen, ő mondta először azt, hogy igenis reális alternatíva, ha vki megosztja a szavazatát, és listán kutyákra nyomja). megválasztása óta is azt látom, hogy legalább heti 2 utcafórumot tart, sztem van jó pár olyan 18-22 között ellenzéki képviselő, aki a kampányidőszakot leszámítva 4 év alatt nem tartott összesen ennyit.
MC12
alapvetően Jámborral és a Szikrával az a baj, hogy ha nincs földindulás akkor ma Magyarországon nem igazán van tömegtalaja ennek a típusú baloldali mozgalomnak/pártnak. be-bejuhatnak akár külön is, ha nagyon belerakják a melót, és 4 év alatt elképesztő pénzt öntenek beléjük, de ahhoz előbb el kellene hozni a pénzes embereket az mszptől, lmptől és párbeszédtől. márpedig Jámbor is lenyilatkozta korábban, hogy azért a Szikra nagyon egy területre van beágyazva, és nem biztos, hogy könnyen ki tudnak ebből törni (még egész BP-re is necces lenne, ahogy értettem nemhogy egész országra) valamint az a fajta kampány taktika, amit csináltak nem ültethető át egyazegybe országos szintre. szóval oké én leszavaznék rájuk országos szinten is, elég közel állnak hozzám sok tekintetben, de van még rajtam kívül 300.000 ember az egész országban, hogy legalább a küszöb meglegyen? nem igazán hiszem.
amúgy Hadházynak van egy alapvetően jó elgondolása: van jelenleg 53 ellenzéki képviselő, köztük kellene felosztani a körzeteket, és turnézni négy évig, szervezetet építeni. nyilván, ez megint munkával járna, ráadásul olyannal, aminek babérjait lehet 4 év múlva nem az adott személy aratná le, de akkor megint felteszem a kérdést, hogy vajon OVt akarják leváltani vagy csak őfelsége díszellenzéke jó fizetéssel?
csebi
A választások után is megírtam: el kell engedni a 10 ezer fő alatti településeket teljesen, és a megyei jogú városok alatti településekkel is csak nagyon korlátozottan és célzottan szabad foglalkozni, csak Budapest - Pest megye - megyei jogú városokra (és ebből is csak ami megvan vagy szoros) koncentrálni minden erőforrást. Ezzel persze, valószínűleg elvesztik a 26-os választást is - ha nincs valami kataklizma - de a 2/3 megakadályozható és sokkal több mandátum szerezhető ha van egy biztos alap. Nincs értelme a kőfideszes Jászárokszálláson égetni a szűkös pénzt, amíg Érden kikapsz. Persze, ez kevésbé szexin kommunikálható, sőt, de ennek lenne értelme.
MC12
azt meg pár napja írtam, hogy nem 26ra kell készülni, hanem 30-ra. de vhol el kell azt is.
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
A két Anna és a Katka nagyon szépen kezdenek beletanulni ebbe az egész politika játékba. Ugye a két brüsszeli képviselő direktben kapja a coachingot a Macron iskolából.Egyébként ebben a Momentumnak nevezet balfaszbrigádban Miki talán a legtöbb pártpolitikusi vénával megáldott arc. Rajta láttam azt, hogy érti valamilyen szinten, hogy mit és hogyan kellene csinálni ahhoz, hogy a MoMo rendes politikai pártként funkcionáljon. Soproni is hasonló önkormányzati szinten, illetve a mögöttük lévő másodvonalasok között vannak még hasonlók.Hajnal Miki. Kulcsmomentum lesz. Ő az, aki belülről rendet tudott tartani korábban FGYA alatt.Az oké, de azzal, hogy nem indult a tisztújításon, gyakorlatilag megüzente, hogy maradna is ebben a szerepben. Akárki lesz az erős ember, Miki teszi a dolgát.
Amadeus
Gyurma Pappa
A MoMo legnagyobb tehertétele FGYA volt.
Amadeus
FGYA hülye.

több mint 3 éve
Ez egy rossz ötlet. Az 53 képviselőnek a 2/3-a - ha nem több - budapesti vagy pest megyei. Namost megint ott tartanánk, hogy "lejön" budapestről a valaki és elmondja, miért nem jó a fidesz. De ez hiteltelen, honnan tudná Molnár Zsolt vagy Kálmán Olga vagy Szabó Hajnalka, hogy hogyan is kéne beszélni Szabolcsban, vagy kit is kéne megtalálni, hogy meglegyen az az alapszervezet? Az ellenzék megint azt hiszi, hogy azt kell csinálnia - mint a Fidesz, de egyszerűen ehhez neki nincs se humán se gazdasági erőforrása. Ha ezt megcsinálnák azon kívül, hogy szétapróznák az erőforrásokat, semmit nem érnének el.Azonban Jámbor miatt kifejezetten megéri. Egyre szimpibb a csávó, még ha elég kevés dologban is értek vele egyet a politikai elvei mentén.figy Jámbor teljesen racionális néz dolgokat. (ugye anno mikor MZP jött ki győztesen, ő mondta először azt, hogy igenis reális alternatíva, ha vki megosztja a szavazatát, és listán kutyákra nyomja). megválasztása óta is azt látom, hogy legalább heti 2 utcafórumot tart, sztem van jó pár olyan 18-22 között ellenzéki képviselő, aki a kampányidőszakot leszámítva 4 év alatt nem tartott összesen ennyit.
MC12
alapvetően Jámborral és a Szikrával az a baj, hogy ha nincs földindulás akkor ma Magyarországon nem igazán van tömegtalaja ennek a típusú baloldali mozgalomnak/pártnak. be-bejuhatnak akár külön is, ha nagyon belerakják a melót, és 4 év alatt elképesztő pénzt öntenek beléjük, de ahhoz előbb el kellene hozni a pénzes embereket az mszptől, lmptől és párbeszédtől. márpedig Jámbor is lenyilatkozta korábban, hogy azért a Szikra nagyon egy területre van beágyazva, és nem biztos, hogy könnyen ki tudnak ebből törni (még egész BP-re is necces lenne, ahogy értettem nemhogy egész országra) valamint az a fajta kampány taktika, amit csináltak nem ültethető át egyazegybe országos szintre. szóval oké én leszavaznék rájuk országos szinten is, elég közel állnak hozzám sok tekintetben, de van még rajtam kívül 300.000 ember az egész országban, hogy legalább a küszöb meglegyen? nem igazán hiszem.
amúgy Hadházynak van egy alapvetően jó elgondolása: van jelenleg 53 ellenzéki képviselő, köztük kellene felosztani a körzeteket, és turnézni négy évig, szervezetet építeni. nyilván, ez megint munkával járna, ráadásul olyannal, aminek babérjait lehet 4 év múlva nem az adott személy aratná le, de akkor megint felteszem a kérdést, hogy vajon OVt akarják leváltani vagy csak őfelsége díszellenzéke jó fizetéssel?
csebi
A választások után is megírtam: el kell engedni a 10 ezer fő alatti településeket teljesen, és a megyei jogú városok alatti településekkel is csak nagyon korlátozottan és célzottan szabad foglalkozni, csak Budapest - Pest megye - megyei jogú városokra (és ebből is csak ami megvan vagy szoros) koncentrálni minden erőforrást. Ezzel persze, valószínűleg elvesztik a 26-os választást is - ha nincs valami kataklizma - de a 2/3 megakadályozható és sokkal több mandátum szerezhető ha van egy biztos alap. Nincs értelme a kőfideszes Jászárokszálláson égetni a szűkös pénzt, amíg Érden kikapsz. Persze, ez kevésbé szexin kommunikálható, sőt, de ennek lenne értelme.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Azonban Jámbor miatt kifejezetten megéri. Egyre szimpibb a csávó, még ha elég kevés dologban is értek vele egyet a politikai elvei mentén.figy Jámbor teljesen racionális néz dolgokat. (ugye anno mikor MZP jött ki győztesen, ő mondta először azt, hogy igenis reális alternatíva, ha vki megosztja a szavazatát, és listán kutyákra nyomja). megválasztása óta is azt látom, hogy legalább heti 2 utcafórumot tart, sztem van jó pár olyan 18-22 között ellenzéki képviselő, aki a kampányidőszakot leszámítva 4 év alatt nem tartott összesen ennyit.
MC12
több mint 3 éve
Egyébként ebben a Momentumnak nevezet balfaszbrigádban Miki talán a legtöbb pártpolitikusi vénával megáldott arc. Rajta láttam azt, hogy érti valamilyen szinten, hogy mit és hogyan kellene csinálni ahhoz, hogy a MoMo rendes politikai pártként funkcionáljon. Soproni is hasonló önkormányzati szinten, illetve a mögöttük lévő másodvonalasok között vannak még hasonlók.Hajnal Miki. Kulcsmomentum lesz. Ő az, aki belülről rendet tudott tartani korábban FGYA alatt.Az oké, de azzal, hogy nem indult a tisztújításon, gyakorlatilag megüzente, hogy maradna is ebben a szerepben. Akárki lesz az erős ember, Miki teszi a dolgát.
Amadeus
Gyurma Pappa
A MoMo legnagyobb tehertétele FGYA volt.
több mint 3 éve
Hajnal Miki. Kulcsmomentum lesz. Ő az, aki belülről rendet tudott tartani korábban FGYA alatt.Az oké, de azzal, hogy nem indult a tisztújításon, gyakorlatilag megüzente, hogy maradna is ebben a szerepben. Akárki lesz az erős ember, Miki teszi a dolgát.
Amadeus

több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/04/29/donath-anna-momentum-ellenzek-valasztas-orban-viktornekem amúgy nagyon nem tetszik, hogy Fegyőr a Hadházy kottából játszik. ezért kellett volna már a frakcióvezetőség előtt palotaforradalmat csinálni Donáthnak Orosszal és Hajnallal együtt. ahogy vhol ma olvastam is: Hadházy tönkrevágja a Momentumot is ebben a tempóban.
Minden látszat ellenére az Anna most jól csinálja, amit csinál. Egyértelmű, hogy a párton belül is rendeznie kell az erőviszonyokat, és a Fegyőrt még nem sikerült teljesen likvidálnia. Plusz ugye az agyhalott Hadházy is kavar.
Jó lesz ez, a választások óta azt látom, hogy a MoMo nekiállt végre politizálni, ami bizony szarkeverést jelent. Valahogy Fegyőrtől kell megszabadulni...
Gyurma Pappa
ráadásul ez az alakuló üléses megoldás is, hogy esküt tesznek, de nem ülik végig, ha jól értelmeztem. tipikusan qva akarok lenni, de úgy, hogy ne dugjanak meg. amíg Fegyőr nem vmi jó háttérember addig ez a plafonjuk maximum 10%. értem én, hogy ő hozta a pénzt meg minden, de hát Simicska sem volt ettől még miniszterelnökjelölt anno ...
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
Hajnal Miki. Kulcsmomentum lesz. Ő az, aki belülről rendet tudott tartani korábban FGYA alatt.Az a kérdés, hogy az Orosz Anna ki mellé áll. Ő az egyik erős ember. A vidéki bázis nem szereti a Fegyőrt, a többi egyéni ogy képviselő megy az árral.telex.hu/belfold/2022/04/29/donath-anna-momentum-ellenzek-valasztas-orban-viktorAz nehéz lesz. Frakció-vezető lesz, és a ciklus közepére elhiszi, hogy ő tulajdonképpen rohadt jó politikus, hát kéthetente milyen keményen megmondja az Orbánnak! És Donáth Brüsszelben van, Fegyőr itthon, ez a szarkavarásban is neki segít….plusz azt se felejtsük el, hogy Fegyőr apja meg az a kör jelentős lóvét tolt a Momentumba, sok a lekötelezett. Nehéz harc lesz, de ha Donáth megoldja, akkor újra lesz valaki akire érdemes figyelni a magyar politikában - és nem azért hogy röhögjünk egy jót.
Minden látszat ellenére az Anna most jól csinálja, amit csinál. Egyértelmű, hogy a párton belül is rendeznie kell az erőviszonyokat, és a Fegyőrt még nem sikerült teljesen likvidálnia. Plusz ugye az agyhalott Hadházy is kavar.
Jó lesz ez, a választások óta azt látom, hogy a MoMo nekiállt végre politizálni, ami bizony szarkeverést jelent. Valahogy Fegyőrtől kell megszabadulni...
Gyurma Pappa
Hadházy ilyen téren lényegtelen, nincs Momentumos bázisa, senkit nem érdekel a vinnyogása. Majd maximum jó szokásához híven ebből a frakcióból is kilép, na bumm.
MC12
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20220429_Gazdat_cserelhetnek_a_polgari_titkosszolgalatokÉn megmondtam.
Amúgy jó tanács Rogánnak: én ne szórakoznék Sanyi bácsival.
több mint 3 éve
Az a kérdés, hogy az Orosz Anna ki mellé áll. Ő az egyik erős ember. A vidéki bázis nem szereti a Fegyőrt, a többi egyéni ogy képviselő megy az árral.telex.hu/belfold/2022/04/29/donath-anna-momentum-ellenzek-valasztas-orban-viktorAz nehéz lesz. Frakció-vezető lesz, és a ciklus közepére elhiszi, hogy ő tulajdonképpen rohadt jó politikus, hát kéthetente milyen keményen megmondja az Orbánnak! És Donáth Brüsszelben van, Fegyőr itthon, ez a szarkavarásban is neki segít….plusz azt se felejtsük el, hogy Fegyőr apja meg az a kör jelentős lóvét tolt a Momentumba, sok a lekötelezett. Nehéz harc lesz, de ha Donáth megoldja, akkor újra lesz valaki akire érdemes figyelni a magyar politikában - és nem azért hogy röhögjünk egy jót.
Gyurma Pappa
Hadházy ilyen téren lényegtelen, nincs Momentumos bázisa, senkit nem érdekel a vinnyogása. Majd maximum jó szokásához híven ebből a frakcióból is kilép, na bumm.
MC12

több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/04/29/donath-anna-momentum-ellenzek-valasztas-orban-viktorAz nehéz lesz. Frakció-vezető lesz, és a ciklus közepére elhiszi, hogy ő tulajdonképpen rohadt jó politikus, hát kéthetente milyen keményen megmondja az Orbánnak! És Donáth Brüsszelben van, Fegyőr itthon, ez a szarkavarásban is neki segít….plusz azt se felejtsük el, hogy Fegyőr apja meg az a kör jelentős lóvét tolt a Momentumba, sok a lekötelezett. Nehéz harc lesz, de ha Donáth megoldja, akkor újra lesz valaki akire érdemes figyelni a magyar politikában - és nem azért hogy röhögjünk egy jót.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/04/29/donath-anna-momentum-ellenzek-valasztas-orban-viktorMegelőztél.
Gyurma Pappa
Teljesen jol nyomja.
Hadhazyt be kell kussoltatni, bezarni egy irodaba es nyomozza a korrupcios ugyeket, ahhoz ert, ne szolaljon meg.
Fegyor majd likvidalja magat, vele sztem nem kell foglalkozni.
Az ep valasztason le kell nyomni fletoekat, ez az elso lepes ahhoz, hogy az ellenzek vezeto partja legyenek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
rokaur
876
A kismelós az, aki hónapról hónapra él, nincsenek megtakarításai, be kell osztania a pénzét.Ismerek ilyen kismelost netto 500K fizetessel 😀
peterk2005
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/04/29/donath-anna-momentum-ellenzek-valasztas-orban-viktorMinden látszat ellenére az Anna most jól csinálja, amit csinál. Egyértelmű, hogy a párton belül is rendeznie kell az erőviszonyokat, és a Fegyőrt még nem sikerült teljesen likvidálnia. Plusz ugye az agyhalott Hadházy is kavar.

több mint 3 éve
Ok, zárjuk, csak pár gondolat.Kíváncsi lennék, kit nevezel jelen esetben kismelósnak.Azért nem a Balatonon munkát vállaló szakács a tipikus "melós". 😊 A kismelós az, aki hónapról hónapra él, nincsenek megtakarításai, be kell osztania a pénzét. Az építőipar extremitás, de még az építőiparban is egy kisebbség keres "elképesztően" (a vállalkozók, önfoglalkoztatók), a melósaik már nem. (Zárjuk le szerintem a témát, nem a jövedelmekről vitáztunk, hanem arról, hogy csökkenő jövedelemnél hogyan éli meg az átlagember a helyzetét. Vannak tipikus válaszok, de nem csak egy létezik.)
,,,,,
A covid ezt némileg megtépázta, de hallottam vidéki csárdából, hogy a tulaj havi nettó 600e Ft-ért nem talált szakácsot sokáig, a Balatonon sok bolt emiatt ki sem tud nyitni vagy nem minden egysége.
+ most friss élményeim vannak felújításról. Elképesztő munkadíjak vannak és tudom, hogy ezt nem mind a melósok teszik el, de meg kell őket is fizetni, mert nem jönnek. Ha nem tetszik a munkadíj, választhatod a másikat, aki még drágább....csi77
peterk2005
A vidéki csárda nagyon messze van a Balatontól. Az építőiparban rengetegen dolgoznak és igen, a melós is átlag fölött keres (szakmunkásról beszélek).
Nem kéne a közmunkást/betanított munkást összekeverni a szakmunkással. Szerintem sok politikus is ezt tette és most nem érti a helyzetet.....
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Mióta mondom? 😊Hadházy az egyik legostobább, legirritálóbb faszkalap az ellenzéki oldalon.Régóta nem volt olyan szenvedés hallgatni egy politikai műsort mint ezt - és kifejezetten Hadházy miatt, komolyan levehetné valaki a pályáról, beszélni nem tud, stílusa nincs, politikai haszna nulla.
Ha valakinek ezügyben kétségei lennének, akkor nézze meg ezt a disputát, nehéz nagyobb kontrasztot elképzelni, mint hogy leült Jámbor Andrással.
youtu.be/ySY0QChTrLY
Sobri Jóska
Azonban Jámbor miatt kifejezetten megéri. Egyre szimpibb a csávó, még ha elég kevés dologban is értek vele egyet a politikai elvei mentén.
MC12
Végigküzdöttem, de Hadházy teljesen vállalhatatlan. Jámbor szépen, logikusan érvel, egymásra építi a gondolatait, vele szemben Hadházy önismétlésbe torkol, haszontalan ötleteket dobál, és nem is érti Jámbit. Borzasztó

több mint 3 éve
Kíváncsi lennék, kit nevezel jelen esetben kismelósnak.Azért nem a Balatonon munkát vállaló szakács a tipikus "melós". 😊 A kismelós az, aki hónapról hónapra él, nincsenek megtakarításai, be kell osztania a pénzét. Az építőipar extremitás, de még az építőiparban is egy kisebbség keres "elképesztően" (a vállalkozók, önfoglalkoztatók), a melósaik már nem. (Zárjuk le szerintem a témát, nem a jövedelmekről vitáztunk, hanem arról, hogy csökkenő jövedelemnél hogyan éli meg az átlagember a helyzetét. Vannak tipikus válaszok, de nem csak egy létezik.)
,,,,,
A covid ezt némileg megtépázta, de hallottam vidéki csárdából, hogy a tulaj havi nettó 600e Ft-ért nem talált szakácsot sokáig, a Balatonon sok bolt emiatt ki sem tud nyitni vagy nem minden egysége.
+ most friss élményeim vannak felújításról. Elképesztő munkadíjak vannak és tudom, hogy ezt nem mind a melósok teszik el, de meg kell őket is fizetni, mert nem jönnek. Ha nem tetszik a munkadíj, választhatod a másikat, aki még drágább....csi77

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Mégiscsak újságíró volt. 😉Hadházy az egyik legostobább, legirritálóbb faszkalap az ellenzéki oldalon.Régóta nem volt olyan szenvedés hallgatni egy politikai műsort mint ezt - és kifejezetten Hadházy miatt, komolyan levehetné valaki a pályáról, beszélni nem tud, stílusa nincs, politikai haszna nulla.
Ha valakinek ezügyben kétségei lennének, akkor nézze meg ezt a disputát, nehéz nagyobb kontrasztot elképzelni, mint hogy leült Jámbor Andrással.
youtu.be/ySY0QChTrLY
Sobri Jóska
Azonban Jámbor miatt kifejezetten megéri. Egyre szimpibb a csávó, még ha elég kevés dologban is értek vele egyet a politikai elvei mentén.
MC12
Logikusan, racionálisan gondolkodik, érthetően fogalmaz, összeszedetten beszél.
Ezért is tettem be ezt a beszélgetést, kevés olyan van, ahol két ellenzéki ennyire karakteresen különbözik egymástól, ennyire markánsan jeleníti meg az avétos huszadik századi, és a progresszív, posztmodern politikai kommunikációt.
Ráadásul Jámbor nyilvánvalóvá teszi, hogy nem lehet egyszerre diktatúrázni is és cselekedni, illetve az is szembetűnő, hogy a konkrétumaira a baromarcú csak lózungokkal, bullshitekkel -azokból is felkészületlenül - tud reagálni, de a leglátványosabb, hogy míg Jámbor érti a politikát, addig Hadházy teljesen vakon van, aminek külön bája, hogy mintha néha felfogna valamit abból, hogy mennyire nem érti, de se palástolni, se túlbeszélni nem tudja, és csak kínosan feszeng.
több mint 3 éve
😀😀😀Amit én hallottam: már rajta volt a pecsét a közös ellenzéki programon, amikor MZP feleségének eszébe jutott, hogy "néhány fontos" mondatot még bele kellene venni. Végül nem vették bele, de napokig ezen ment a baszakodás.miért? Kicsoda MZP felesége?A közgyűlés végén bejelentette, hogy minden feladatától megfosztja Kis Andit.Vicc ez az ember, politikailag hulla24.hu/belfold/2022/04/28/marki-zay-peter-mszp-s-alpolgarmestere-levaltasat-javasolta/Teljes a belső káosz a helyi vezetésben.
Wtf.
Bazza?
Amadeus
Kis Andrea (alpolgármester) nem úgy ugrál ahogy Péter akarja (értsd van ellenvéleménye).
Írtam itt pár napja, hogy gondok vannak csak nem írhattam ezt meg.
Kis Andi vitte amúgy itt nálunk az előválasztást, ott ücsörögtek egész nap egy sátorban szakadó esőben, szélben, hidegben aztán egy köszönömöt nem kapott érte senki a vezértől.
Tudom mert anyukám is önkéntes volt.
MZP el fogja bukni a várost.
Mindenkit személyesen ismerek a történetben (Andi férjével sokat buliztam kölyökkorunkban, Andit anyukám által, az új alpolgármester jelölt meg nagyon régi barátom, meg ugye Pétert is valamennyire), szoval egyik oldalra sem vagyok elfogult de ez elég gané sztori a polgármester részéről.
Bazzani
2026-ra nincs más út, mint a LDL, TRIGLICERID, GLÜKÓZ trióból valakit elovalasztani és elinditani a választáson
FLZOLI
Szép történet.
Állítolag a másik alpolgármester gyűlöli az MSZP-t. Ez is indok volt benne, meg Kis Andi nem ugrált MZP feleségének.
Bazzani
Amadeus
nagylaza
több mint 3 éve
Hadházy az egyik legostobább, legirritálóbb faszkalap az ellenzéki oldalon.Régóta nem volt olyan szenvedés hallgatni egy politikai műsort mint ezt - és kifejezetten Hadházy miatt, komolyan levehetné valaki a pályáról, beszélni nem tud, stílusa nincs, politikai haszna nulla.
youtu.be/ySY0QChTrLY
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Amit én hallottam: már rajta volt a pecsét a közös ellenzéki programon, amikor MZP feleségének eszébe jutott, hogy "néhány fontos" mondatot még bele kellene venni. Végül nem vették bele, de napokig ezen ment a baszakodás.miért? Kicsoda MZP felesége?A közgyűlés végén bejelentette, hogy minden feladatától megfosztja Kis Andit.Vicc ez az ember, politikailag hulla24.hu/belfold/2022/04/28/marki-zay-peter-mszp-s-alpolgarmestere-levaltasat-javasolta/Teljes a belső káosz a helyi vezetésben.
Wtf.
Bazza?
Amadeus
Kis Andrea (alpolgármester) nem úgy ugrál ahogy Péter akarja (értsd van ellenvéleménye).
Írtam itt pár napja, hogy gondok vannak csak nem írhattam ezt meg.
Kis Andi vitte amúgy itt nálunk az előválasztást, ott ücsörögtek egész nap egy sátorban szakadó esőben, szélben, hidegben aztán egy köszönömöt nem kapott érte senki a vezértől.
Tudom mert anyukám is önkéntes volt.
MZP el fogja bukni a várost.
Mindenkit személyesen ismerek a történetben (Andi férjével sokat buliztam kölyökkorunkban, Andit anyukám által, az új alpolgármester jelölt meg nagyon régi barátom, meg ugye Pétert is valamennyire), szoval egyik oldalra sem vagyok elfogult de ez elég gané sztori a polgármester részéről.
Bazzani
2026-ra nincs más út, mint a LDL, TRIGLICERID, GLÜKÓZ trióból valakit elovalasztani és elinditani a választáson
FLZOLI
Szép történet.
Állítolag a másik alpolgármester gyűlöli az MSZP-t. Ez is indok volt benne, meg Kis Andi nem ugrált MZP feleségének.
Bazzani
Amadeus