Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️Plusz rohadtul nem toleráns zárt csoport aki zsigerből kirekeszti a máshogy gondolkozókat lásd Dave Betyár Sobri
De most nagy pofont kaptak/kaptunk kinek hogy tetszik ezen azért szerintem érdemes egy meaculpát tolni na nind3gy szóltam uffdmfff
több mint 3 éve
meg a jógadémontól is😀 😀Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Régóta mondom: Ungár Peti az ellenzék egyik nagy reménye. (hosszútávon)
Amadeus
Kampman
#JC6
nem baj, Németh Sanyi bácsi biztos megvéd majd a homokos Antikrisztustól.
roberto23
több mint 3 éve
Csak jógázni ne kelljen bazz, így is szar a derekam 😊Ha homo, hanem homo, több agya és töke van, mint bárki másnak az ellenzékben.Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Amadeus
Kampman
#JC6
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
"Márki-Zay nem ismerte el, hogy rossz lett volna a stratégiájuk: „Nincs stratégiai hiba, az én véleményem szerint a stratégia rendben volt. Az ellenzék egysége megvolt, a billegő szavazókat: a romákat, a fiatalokat és a konzervatívokat beállítottuk az egységbe, ott voltak a szavazatszámlálóik, 27 ezer önkéntes. Ott volt az előválasztás 106 győztes jelölttel indultunk. 4 év alatt a stratégiát felépítettük. Lehet, hogy stratégiai hiba az, hogy nem volt ellenzéki MTI. Ez a kérésem/követelésem nem teljesült, ezt nem tudtuk megcsinálni”. Kitart emellett, hogy a propagandán és az agymosáson ment el a dolog.hát ez így tényleg hosszú folyamat lesz. MZP-nek többet kellett volna aludnia
Talán azt tartja hibának, hogy azt gondolta, Orbánt a saját szabályai szerint, a saját játszmájában is meg lehet verni. Elismerte, hogy ebben tévedett. "
Amiről pofáztam itt anno és jól le lettem hurrogva: 0 önreflexió.
0 bazmeg.
Amadeus
több mint 3 éve
😀 😀Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Amadeus
Kampman
#JC6
nem baj, Németh Sanyi bácsi biztos megvéd majd a homokos Antikrisztustól.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Ha homo, hanem homo, több agya és töke van, mint bárki másnak az ellenzékben.Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Amadeus
Kampman
#JC6
több mint 3 éve
Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Amadeus
Kampman
több mint 3 éve
"Márki-Zay nem ismerte el, hogy rossz lett volna a stratégiájuk: „Nincs stratégiai hiba, az én véleményem szerint a stratégia rendben volt. Az ellenzék egysége megvolt, a billegő szavazókat: a romákat, a fiatalokat és a konzervatívokat beállítottuk az egységbe, ott voltak a szavazatszámlálóik, 27 ezer önkéntes. Ott volt az előválasztás 106 győztes jelölttel indultunk. 4 év alatt a stratégiát felépítettük. Lehet, hogy stratégiai hiba az, hogy nem volt ellenzéki MTI. Ez a kérésem/követelésem nem teljesült, ezt nem tudtuk megcsinálni”. Kitart emellett, hogy a propagandán és az agymosáson ment el a dolog.Talán azt tartja hibának, hogy azt gondolta, Orbánt a saját szabályai szerint, a saját játszmájában is meg lehet verni. Elismerte, hogy ebben tévedett. "
Amiről pofáztam itt anno és jól le lettem hurrogva: 0 önreflexió.
0 bazmeg.
több mint 3 éve
Szerintem ov-t demokratikus úton nem lehet leváltani.Hát nem tudom, én mondjuk nagyon nem szeretném a jelenlegi ballib bagázst hatalmon látni, de ha mégis ők nyertek volna, engem biztosan nem töltene el örömmel, hogy ha minden elszaródna, de legalább a hülye szavazók megtanulják, hogy őket még egyszer ne.Amit leírtál, abból talán az egysejtűek is megértenék, hogy miért "jó" az orbán kormány Magyarországnak.Én azért remélem, hogy az elkövetkező év/ek/ben lesz alkalmam mosolyogni. Bízom benne, hogy az EU egy büdös buznyákot nem ad az enyveskezűgyűlölet kezébe.Es ez nekunk miert lesz jo?
Akkor fogok egy jót kacagni, mikor a csuti ramszesz az államkasszába nyúl az utolsó fityingek után, de csak másik 20 kezet talál, akik szintén pénz után kutakodnak.
Al
Nem o fog ehen dogleni, hanem csoro szabolcsi paraszt.
Qrva nehez evek jonnek, az embereknek tobbsegenek nincs semmi megtakaritasa, cserebe egy csomo hitele, el fog szabadulni az inflacio, a kamatok mennek az egekbe, es remeljuk a haborus helyzet nem lesz sulyosabb.
gabokocka
Al
Kampman
Nem demokratikusan senki nem szeretné, mert mit szólnának hozzá, ha ugyan olyanok jönnek.
Forradalom nem lesz, ahhoz túl gyávák vagyunk.
Így marad a belső erózió. Ahhoz pedig az kell, hogy ne kapják meg a "jussuk" a NER-es szarjankók.
több mint 3 éve
Hát nem tudom, én mondjuk nagyon nem szeretném a jelenlegi ballib bagázst hatalmon látni, de ha mégis ők nyertek volna, engem biztosan nem töltene el örömmel, hogy ha minden elszaródna, de legalább a hülye szavazók megtanulják, hogy őket még egyszer ne.Amit leírtál, abból talán az egysejtűek is megértenék, hogy miért "jó" az orbán kormány Magyarországnak.Én azért remélem, hogy az elkövetkező év/ek/ben lesz alkalmam mosolyogni. Bízom benne, hogy az EU egy büdös buznyákot nem ad az enyveskezűgyűlölet kezébe.Es ez nekunk miert lesz jo?
Akkor fogok egy jót kacagni, mikor a csuti ramszesz az államkasszába nyúl az utolsó fityingek után, de csak másik 20 kezet talál, akik szintén pénz után kutakodnak.
Al
Qrva nehez evek jonnek, az embereknek tobbsegenek nincs semmi megtakaritasa, cserebe egy csomo hitele, el fog szabadulni az inflacio, a kamatok mennek az egekbe, es remeljuk a haborus helyzet nem lesz sulyosabb.
gabokocka
Al
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
No átolvastam az elmúlt 24 óra termését, csekély 13-14 oldal volt alsó hangon 😊 Kb mindent leírtatok.
Kiváncsi leszek, most megehetik Viktorék, amit az elmúlt időben szépen összekotyvasztottak...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Nekünk nem jó, ha szarabb lesz, a Fidesz szavazókat pedig nem érdekli. Én örülnek ha jól kormányoznának, de tudom, hogy nem fogok csalódni. Nagy szopas jön most, ne tetezzuk ezt meg elvonásokkal is az országtól.Amit leírtál, abból talán az egysejtűek is megértenék, hogy miért "jó" az orbán kormány Magyarországnak.Én azért remélem, hogy az elkövetkező év/ek/ben lesz alkalmam mosolyogni. Bízom benne, hogy az EU egy büdös buznyákot nem ad az enyveskezűgyűlölet kezébe.Es ez nekunk miert lesz jo?
Al
gabokocka
Al
több mint 3 éve
Amit leírtál, abból talán az egysejtűek is megértenék, hogy miért "jó" az orbán kormány Magyarországnak. Valamint szükségben orbán "barátai" türelmetlenebbé válnának. Jó lenne, meglátnád. Ezek már megszokták a habzsi-dőzsit, egy pillanat alatt nem lenne ov szent és sérthetetlen.Én azért remélem, hogy az elkövetkező év/ek/ben lesz alkalmam mosolyogni. Bízom benne, hogy az EU egy büdös buznyákot nem ad az enyveskezűgyűlölet kezébe.Es ez nekunk miert lesz jo?
Al
gabokocka
Szerkesztette: Al
több mint 3 éve
www.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Amadeus
több mint 3 éve
www.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampany100 eves tavlatban?
Amadeus
Pesten nyer 16 v 17 korzetben az ellenzek, a videki problemat kene megoldani, rettento alkalmasnak tunik ra....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
www.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyVidéken alig várják a melegeket. Az hogy pesti és félig zsidó csak segít hogy leváltódjon a helyi komondoros pörkölt szaft.
Amadeus
több mint 3 éve
www.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyRégóta mondom: Ungár Peti az ellenzék egyik nagy reménye. (hosszútávon)
több mint 3 éve
Megnéztem majdnem az összes előválasztós vitát. Ha ez lenne életem következő fő célja, most össze tudnék válogatni neked nagyjából 20 olyan embert, aki vagy jó kommunikátor volt, vagy volt olyan mondanivalója, amit érdemes volt meghallgatni, mert látszott rajta, hogy ismeri a körzetét, készült és többet akar közölni mint a pártja. Sajnos ez főleg a pesti körzetekre volt jellemző. A vidéki jelöltek gyakran kritikán aluliak voltak, de azért ott is voltak szimpatikus arcok. Sajnos kérdéses, hogy fel lehet-e építeni egy új formációt, van-e még bárki, aki hisz annyira ebben, hogy anyagilag támogassa. A meglévők közül talán csak a Momentumnak van némi növekedési potenciálja, de én valahogy nem érzem, hogy tudnának ekkorát lépni.és visszamegyünk 1 a négyzetenre..ki lesz aki világosan kommunikál? akire nem hánynak epét egyből bal/jobb oldalon? ez itt a baj.Ez az amiben egyetértünk. A Fidesz minden problémát pofázással old meg. Most is megpróbálja majd. Lesz régi/új ellenség, lesznek régi/új barátok. Nehéz év volt, de átvészeltük. Európa fázik, mi lehet kicsit éhesek vagyunk, de erősek vagyunk, megmaradt az identitásunk. Továbbra sem Brüsszel diktál, innen már felfelé vezet az út. Amúgy attól, hogy ez működött eddig, simán belenézhetnek egy nagy pofonba. Na akkor kéne egy világosan kommunikáló, normális ellenzék. Kérdés, hogy lesz-e aki elvégzi addig a munkát, vagy megy majd a durcizás évekig.Igen, ez a puffer év engem is elgondolkodtatott........Ahhoz kéne 2/3, megváltoztatott választási rendszer, 1 év alatt végigvitt bírósági ügyek. Akkor nagyjából ott vagyunk, hogy ok szétbombáztuk a Fideszt, most elindulunk a választáson, lehet szavazni ugyan úgy ránk, és ugyan úgy koalícióra lépünk, hogy meglegyen a parlamenti többség. De azt is látni kell, hogy a jobbik nem csak a Mi Hazánkban oldódott fel, hanem a Fideszben is. Továbbra is annyi az üzenetünk, hogy eltakarítjuk a Fideszt. Kell 1 év. De addig is mondjuk kormányozni is kell. Van egy brutális külpolitikai helyzet, egy beteg magas infláció, várható gazdasági összeomlás, de pls adjatok egy puffer évet. Lepauseoljuk a világot, hogy megbukjon a Fidesz, amire amúgy akkor is szavazna 2 millió ember, ha Viktor pincéjében gyerekcsontokat találnának. Nem azt mondom, hogy nem tetszik amit írsz. Szimplán csak nem reális, nem működik.Szerintem arról egy kurva szó nem volt, hogy feloszlatják magukat, s itt ez a lényeg.Szerintem, s lehet ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, de akkor lett volna esélye az ellenzéknek, ha azt mondja. Mindenkinek össze kell fognia ov ellen. Amennyiben nyerünk, csatlakozunk az európai ügyézséghez, leváltjuk (mondjuk első körben nyugdíjazzuk, 67 éves) a legfőbb ügyészt. Felállítunk egy elszámoltató bizottságot (vagy akár minisztériumot), s ha mindez beindult, akkor 1 év múlva kiírunk egy új választást, ahol a pártok már egyenként indulhatnak.80%ban ezt mondták. A többi üres ígéret, ami 2/3 nélkül amúgy sem megvalósítható. És ez alapból csak azt a tábort szólítja meg, ami (többször)bizonyítottan nem elég a kormányváltáshoz sem.
Talán ebbe a kétfarkúak is belemehettek volna. A mihazánkról nem tudom elképzelni, de az átszavazó jobbikosokról igen.
Al
andree
Al
andree
Azonban ajánlom figyelmedbe az elkövetkező évet, hogy a fidesznek mit sikerül megoldani a problémákból. Szerintem semmit. Eddig egyetlen igazi problémát sem sikerült megoldania.
Mert a migránsok ahogy jöttek, úgy mentek.
A covid aratott nálunk.
A külpolitikáról ne is beszéljünk, mert annak még komoly következményei lehetnek.
A gazdasági problémákat pedig haverok tőkésítésével szokták orvosolni.
Szóval a puffer év helyett, lesz egy elvesztegetett év.
Al
andree
petey
Persze egy új formációhoz fel kéne adni a biztos párthátteret, ami nem könnyű döntés annak ellenére, hogy mindegyik összefogáspártnak teljesen jól látható plafonja van. Viszont ha a Fidesz beszakad, akkor nem is kell együtt indulósdi. Lehet akár egy normálisnak ható választást is rendezni, viszont anélkül meg kb reménytelen bármi. Indulhatna Mátyás király Kossuthal meg Széchenyivel nagykoalícióban akkor is narancs lenne a vidék. Szóval most éppen lehetne kreatívnak lenni az ellenzékben.
több mint 3 éve
Én azért remélem, hogy az elkövetkező év/ek/ben lesz alkalmam mosolyogni. Bízom benne, hogy az EU egy büdös buznyákot nem ad az enyveskezűgyűlölet kezébe.Es ez nekunk miert lesz jo?
Al
több mint 3 éve
Én azért remélem, hogy az elkövetkező év/ek/ben lesz alkalmam mosolyogni. Bízom benne, hogy az EU egy büdös buznyákot nem ad az enyveskezűgyűlölet kezébe. Akkor fogok egy jót kacagni, mikor a csuti ramszesz az államkasszába nyúl az utolsó fityingek után, de csak másik 20 kezet talál, akik szintén pénz után kutakodnak.
több mint 3 éve
Igen, nagyon varjuk a megvaltot de nem akar eljonni...és visszamegyünk 1 a négyzetenre..ki lesz aki világosan kommunikál? akire nem hánynak epét egyből bal/jobb oldalon? ez itt a baj.Ez az amiben egyetértünk. A Fidesz minden problémát pofázással old meg. Most is megpróbálja majd. Lesz régi/új ellenség, lesznek régi/új barátok. Nehéz év volt, de átvészeltük. Európa fázik, mi lehet kicsit éhesek vagyunk, de erősek vagyunk, megmaradt az identitásunk. Továbbra sem Brüsszel diktál, innen már felfelé vezet az út. Amúgy attól, hogy ez működött eddig, simán belenézhetnek egy nagy pofonba. Na akkor kéne egy világosan kommunikáló, normális ellenzék. Kérdés, hogy lesz-e aki elvégzi addig a munkát, vagy megy majd a durcizás évekig.Igen, ez a puffer év engem is elgondolkodtatott........Ahhoz kéne 2/3, megváltoztatott választási rendszer, 1 év alatt végigvitt bírósági ügyek. Akkor nagyjából ott vagyunk, hogy ok szétbombáztuk a Fideszt, most elindulunk a választáson, lehet szavazni ugyan úgy ránk, és ugyan úgy koalícióra lépünk, hogy meglegyen a parlamenti többség. De azt is látni kell, hogy a jobbik nem csak a Mi Hazánkban oldódott fel, hanem a Fideszben is. Továbbra is annyi az üzenetünk, hogy eltakarítjuk a Fideszt. Kell 1 év. De addig is mondjuk kormányozni is kell. Van egy brutális külpolitikai helyzet, egy beteg magas infláció, várható gazdasági összeomlás, de pls adjatok egy puffer évet. Lepauseoljuk a világot, hogy megbukjon a Fidesz, amire amúgy akkor is szavazna 2 millió ember, ha Viktor pincéjében gyerekcsontokat találnának. Nem azt mondom, hogy nem tetszik amit írsz. Szimplán csak nem reális, nem működik.Szerintem arról egy kurva szó nem volt, hogy feloszlatják magukat, s itt ez a lényeg.Szerintem, s lehet ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, de akkor lett volna esélye az ellenzéknek, ha azt mondja. Mindenkinek össze kell fognia ov ellen. Amennyiben nyerünk, csatlakozunk az európai ügyézséghez, leváltjuk (mondjuk első körben nyugdíjazzuk, 67 éves) a legfőbb ügyészt. Felállítunk egy elszámoltató bizottságot (vagy akár minisztériumot), s ha mindez beindult, akkor 1 év múlva kiírunk egy új választást, ahol a pártok már egyenként indulhatnak.80%ban ezt mondták. A többi üres ígéret, ami 2/3 nélkül amúgy sem megvalósítható. És ez alapból csak azt a tábort szólítja meg, ami (többször)bizonyítottan nem elég a kormányváltáshoz sem.
Talán ebbe a kétfarkúak is belemehettek volna. A mihazánkról nem tudom elképzelni, de az átszavazó jobbikosokról igen.
Al
andree
Al
andree
Azonban ajánlom figyelmedbe az elkövetkező évet, hogy a fidesznek mit sikerül megoldani a problémákból. Szerintem semmit. Eddig egyetlen igazi problémát sem sikerült megoldania.
A covid aratott nálunk.
A külpolitikáról ne is beszéljünk, mert annak még komoly következményei lehetnek.
Al
andree
petey
több mint 3 éve
és visszamegyünk 1 a négyzetenre..ki lesz aki világosan kommunikál? akire nem hánynak epét egyből bal/jobb oldalon? ez itt a baj.Ez az amiben egyetértünk. A Fidesz minden problémát pofázással old meg. Most is megpróbálja majd. Lesz régi/új ellenség, lesznek régi/új barátok. Nehéz év volt, de átvészeltük. Európa fázik, mi lehet kicsit éhesek vagyunk, de erősek vagyunk, megmaradt az identitásunk. Továbbra sem Brüsszel diktál, innen már felfelé vezet az út. Amúgy attól, hogy ez működött eddig, simán belenézhetnek egy nagy pofonba. Na akkor kéne egy világosan kommunikáló, normális ellenzék. Kérdés, hogy lesz-e aki elvégzi addig a munkát, vagy megy majd a durcizás évekig.Igen, ez a puffer év engem is elgondolkodtatott........Ahhoz kéne 2/3, megváltoztatott választási rendszer, 1 év alatt végigvitt bírósági ügyek. Akkor nagyjából ott vagyunk, hogy ok szétbombáztuk a Fideszt, most elindulunk a választáson, lehet szavazni ugyan úgy ránk, és ugyan úgy koalícióra lépünk, hogy meglegyen a parlamenti többség. De azt is látni kell, hogy a jobbik nem csak a Mi Hazánkban oldódott fel, hanem a Fideszben is. Továbbra is annyi az üzenetünk, hogy eltakarítjuk a Fideszt. Kell 1 év. De addig is mondjuk kormányozni is kell. Van egy brutális külpolitikai helyzet, egy beteg magas infláció, várható gazdasági összeomlás, de pls adjatok egy puffer évet. Lepauseoljuk a világot, hogy megbukjon a Fidesz, amire amúgy akkor is szavazna 2 millió ember, ha Viktor pincéjében gyerekcsontokat találnának. Nem azt mondom, hogy nem tetszik amit írsz. Szimplán csak nem reális, nem működik.Szerintem arról egy kurva szó nem volt, hogy feloszlatják magukat, s itt ez a lényeg.Szerintem, s lehet ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, de akkor lett volna esélye az ellenzéknek, ha azt mondja. Mindenkinek össze kell fognia ov ellen. Amennyiben nyerünk, csatlakozunk az európai ügyézséghez, leváltjuk (mondjuk első körben nyugdíjazzuk, 67 éves) a legfőbb ügyészt. Felállítunk egy elszámoltató bizottságot (vagy akár minisztériumot), s ha mindez beindult, akkor 1 év múlva kiírunk egy új választást, ahol a pártok már egyenként indulhatnak.80%ban ezt mondták. A többi üres ígéret, ami 2/3 nélkül amúgy sem megvalósítható. És ez alapból csak azt a tábort szólítja meg, ami (többször)bizonyítottan nem elég a kormányváltáshoz sem.
Al
andree
Al
andree
A covid aratott nálunk.
Al
andree
több mint 3 éve
A CONCORDIA szervezte az utakat, a követség csak a 30 napos vízumot adta hozzá, amivel lehetett mezőgazdasági munkát végezni. De csak azt és már kék útlevél kellett hozzá. A többi nyugati országba már vízum sem kellett az első választások után.De azt mondani h azért szar mert orbán egy geci azért egyszerüsités. Azért szar mert nekünk jó így. mert szeretünk hőbörögni, h szarok a nővérek fizetései, vagy a tanárokéi, de ha sztrájkolnak megy a gecizés. Ez itthon nem demokrácia, ez diktatura, úgy h csomóan el sem mennek szavazni. Úgy hogy a szavazók többsége valszeg soha a büdös életben nem beszélt a képviselőjével. pedig ha kialakulna az a kritikus társadalmi nyomás h na kezdjünk valamit a tanárok fizetésével, kezdjünk valamit az eü dolgozók fizetésével, akkor láss csodát kezdenének valamit, mert hirtelen az ügy szavazatot és hatalmon maradást jelentene, és ezt kigazdálkodni vs rajta maradni a pénzvonaton no brainer.briareosPersze, hogy egyszerűsítés. Ahogy a te verziód is az. 😊
Még egyetemista voltam, amikor életemben először kimentem Angliába egy nyáron. A brit nagykövetség szervezett akkor nyári diákmunkákat, angol tanulás címén, így kerültem ki először. Egy farmra kerültünk, egy csomó vendégmunkás közé, akik jöttek délről, északról keletről mindenfelől Portugáliától Lengyelországig, a szegényebb eu-s és nem eu-s országokból. Epret és egyéb gyümölcsöket szedtünk.
peterk2005
-soros-
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Ez az amiben egyetértünk. A Fidesz minden problémát pofázással old meg. Most is megpróbálja majd. Lesz régi/új ellenség, lesznek régi/új barátok. Nehéz év volt, de átvészeltük. Európa fázik, mi lehet kicsit éhesek vagyunk, de erősek vagyunk, megmaradt az identitásunk. Továbbra sem Brüsszel diktál, innen már felfelé vezet az út. Amúgy attól, hogy ez működött eddig, simán belenézhetnek egy nagy pofonba. Na akkor kéne egy világosan kommunikáló, normális ellenzék. Kérdés, hogy lesz-e aki elvégzi addig a munkát, vagy megy majd a durcizás évekig.Igen, ez a puffer év engem is elgondolkodtatott........Ahhoz kéne 2/3, megváltoztatott választási rendszer, 1 év alatt végigvitt bírósági ügyek. Akkor nagyjából ott vagyunk, hogy ok szétbombáztuk a Fideszt, most elindulunk a választáson, lehet szavazni ugyan úgy ránk, és ugyan úgy koalícióra lépünk, hogy meglegyen a parlamenti többség. De azt is látni kell, hogy a jobbik nem csak a Mi Hazánkban oldódott fel, hanem a Fideszben is. Továbbra is annyi az üzenetünk, hogy eltakarítjuk a Fideszt. Kell 1 év. De addig is mondjuk kormányozni is kell. Van egy brutális külpolitikai helyzet, egy beteg magas infláció, várható gazdasági összeomlás, de pls adjatok egy puffer évet. Lepauseoljuk a világot, hogy megbukjon a Fidesz, amire amúgy akkor is szavazna 2 millió ember, ha Viktor pincéjében gyerekcsontokat találnának. Nem azt mondom, hogy nem tetszik amit írsz. Szimplán csak nem reális, nem működik.Szerintem arról egy kurva szó nem volt, hogy feloszlatják magukat, s itt ez a lényeg.Szerintem, s lehet ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, de akkor lett volna esélye az ellenzéknek, ha azt mondja. Mindenkinek össze kell fognia ov ellen. Amennyiben nyerünk, csatlakozunk az európai ügyézséghez, leváltjuk (mondjuk első körben nyugdíjazzuk, 67 éves) a legfőbb ügyészt. Felállítunk egy elszámoltató bizottságot (vagy akár minisztériumot), s ha mindez beindult, akkor 1 év múlva kiírunk egy új választást, ahol a pártok már egyenként indulhatnak.80%ban ezt mondták. A többi üres ígéret, ami 2/3 nélkül amúgy sem megvalósítható. És ez alapból csak azt a tábort szólítja meg, ami (többször)bizonyítottan nem elég a kormányváltáshoz sem.
Al
andree
Al
andree
A covid aratott nálunk.
Al
több mint 3 éve
nah ez a teljesen katyvasz népszavazás mire volt jó?mondom
arra hogy lehet-e ügydöntő referendumot csinálni valami jófideszes ötletből (huxit, nato kiugrás)
nos, sajnos nem lehet - ahhoz a 2,8 is, de még a 3,5 is kevés
ebbül nyugi levonja a konzekvenciát
mások a pályák ezt nem látjátok, az amit egy OV kicsavarásával meg tud csinálni, azt az ÖVnél nem, nem tudja beszavaztatni a falukat a megyeszékhelyek polgiszékeibe, ugyanígy nem tud átvinni ügydöntőt még a legutolsó fasiszta összekaparásával sem - valahol elhal a protest, de valahol meg kurvára működik
de mivel a világ nem áll meg, ezért az államhatalom tényétől és bebetonozottságától függetlenül kialakulhat a párhuzamos magyarország a nagy önkormányzatokon keresztül, ott lehet gyűrődni, hogy ki meddig ér - példának okáér, hogy mijen szénegyszerű feljutni a VW busszal, a Karmelitába, mongyuk, ha mindennap csőtörés van és útfelbontás, vagy meddig gondolja egy székletfehérvári médzsör, hgy neki mások az érdekei mint a megyei faszom akárkiknek - persze lehet kontraszivatni de óhatatlanul be fog küvetkezni az empiristák és a hívők közt, egy faluba mindegy ott a közmunkások meg a lepattanó rángatja a húrokat, de ezek a képződmények nem is önnfentartóak, sose voltak azok - egy gazdag falu tudott orvost, jegyzőt fizetni - most megkapja bohócságból, ki is "fizettetik" vele, node 100k-s nagyvárosokba má műxik a sajátgógyi és utat is talál

Aki nem hiszi, annak utánajárnak