Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
nem megszorítás van, hanem erőforrás-racionalizálás“Helllooooo” a központi költségvetesi törvény még ki kell, hogy jöjjön. Nem tűnik fel senkinek, hogy az elmúlt 2 hét csak arról szól az eü, oktatás, közig és most már a lakhatás terén (+ a visszarendelt el nem költött önkormányzati támogatások), hogy csökkenni fog a kiadási oldal? De ugye nincs megszorítás.Bárkivel bármibe, hogy 1 éven belül megjelenik egy új lakástakarék a piacon, amit csak a lölő és társa kft.-nél tudsz majd igénybe venniÉn már most hallottam róla hogy kicsit kevesebb állami támogatással százalékban viszont nagyobb max kerettel jön majd, a kérdés kinél.
gabokocka
Toca
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
“Helllooooo” a központi költségvetesi törvény még ki kell, hogy jöjjön. Nem tűnik fel senkinek, hogy az elmúlt 2 hét csak arról szól az eü, oktatás, közig és most már a lakhatás terén (+ a visszarendelt el nem költött önkormányzati támogatások), hogy csökkenni fog a kiadási oldal? De ugye nincs megszorítás.Bárkivel bármibe, hogy 1 éven belül megjelenik egy új lakástakarék a piacon, amit csak a lölő és társa kft.-nél tudsz majd igénybe venniÉn már most hallottam róla hogy kicsit kevesebb állami támogatással százalékban viszont nagyobb max kerettel jön majd, a kérdés kinél.
gabokocka
Toca
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
hden
339
hát igen, az a követendő út.hvg.hu/itthon/20180625_A_hajlektalan_embereket_buntetik_valodi_megoldasok_helyettVan meg ket orszag ahol hasonlo törvény van
Kereszténydemoktácia at his best...
nem hagyunk senkit az út szélén ja... belelökjük az árokba!
hden
Kina és Irán
Janek
nincs más megoldás
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
hvg.hu/itthon/20180625_A_hajlektalan_embereket_buntetik_valodi_megoldasok_helyett"Mi senkit nem hagyunk az út szélén.... a terepjárójában pityeregni!"
hden
Bödőcs.
több mint 6 éve
hvg.hu/itthon/20180625_A_hajlektalan_embereket_buntetik_valodi_megoldasok_helyettVan meg ket orszag ahol hasonlo törvény van
hden
Kina és Irán
több mint 6 éve
Van valamilyen nemzeti otthonteremtési közösség, azt hiszem az már saját buli, nem?
több mint 6 éve
sztem ez nem kérdésBárkivel bármibe, hogy 1 éven belül megjelenik egy új lakástakarék a piacon, amit csak a lölő és társa kft.-nél tudsz majd igénybe venniÉn már most hallottam róla hogy kicsit kevesebb állami támogatással százalékban viszont nagyobb max kerettel jön majd, a kérdés kinél.
gabokocka
Toca
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Bárkivel bármibe, hogy 1 éven belül megjelenik egy új lakástakarék a piacon, amit csak a lölő és társa kft.-nél tudsz majd igénybe venniÉn már most hallottam róla hogy kicsit kevesebb állami támogatással százalékban viszont nagyobb max kerettel jön majd, a kérdés kinél.
gabokocka
több mint 6 éve
Bárkivel bármibe, hogy 1 éven belül megjelenik egy új lakástakarék a piacon, amit csak a lölő és társa kft.-nél tudsz majd igénybe venni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 024
hvg.hu/gazdasag/20181015_Megszuntetne_a_Fidesz_a_lakastakarekok_allami_tamogatasatÉg a ház, próbálják rövidre fogni a pénzszórást vagy próbálnak minél többet ellopni, amíg még lehet.
Alig épültek új lakások, ráadásul gyakran medencét vagy szaunát építettek a támogatásból.
Aha igen, én is azért kötöttem, hátha majd 3 medencém lesz 10 év múlva...
Toca
Bezzeg ha stadiont építenénk minden Fideszes városba, faluba ahol van akár egy amatőr focicsapat is, akkor fellendülne a gazdaság, mert lenne a munkásoknak hol dolgozni.
Amúgy hülyék ezek, kizavarnék mindenkit külföldre dolgozni és éljenek meg az adott ország nyugdíjából.
Btw, szerintem ezért is nem érdekli őket ez, hogy hányan mennek ki, sőt, csökken az ellenálló elemek száma.
Hosszú szenvedésnek nézünk elébe, de egyet se féljünk, a Fidesz belső köre generációkra előre biztosította a leszármazottaik jólétét.
több mint 6 éve
meg van az a vicc, hogy holnap két Fidesz szavazó egyeztet, hogy mikor menjenek be a Fundihoz last minute szerződést kötni...?Szánalmas ez az egész,
több mint 6 éve
hden
339
hvg.hu/itthon/20180625_A_hajlektalan_embereket_buntetik_valodi_megoldasok_helyettKereszténydemoktácia at his best...
több mint 6 éve
nekem most lett 2 szerződésem is 4 éves, az ügynök hölgy azt mondta, hogy a héten még tuti, hogy tudok újat kötni, amiben még lesz állami támogatás, szóval ezeket megszűntetem, pénzt egyelőre bent hagyjuk mert csak jövőre újítunk akkor házat, de kötünk mindenki nevére a családban, az k**** élet.És az is biztos, hogy medencét fogok csináltatni, hogy még több elrettentő példa legyen
JT Daniels fan
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
én 8 éve kötöttem az elsőt és sikerült előtörleszteni a házra a 14 millás hitelbe...most jár le a 2. ilyen is ez is erre megy...ezek igazi gyökerekaki ráadásul valóban építkezésre fordítja, az kérhet számlát orrba-szájba, ami most majd ismét megszűnik...de gyerek az biztos sokkal több lesz ettől megint
több mint 6 éve
hvg.hu/gazdasag/20181015_Megszuntetne_a_Fidesz_a_lakastakarekok_allami_tamogatasatFater 4 éve kötött egyet, és nagyon hasznosan jött most, hogy vettünk egy lakást, viszont az OTP eljárásrendjét nagyon meg tudom kérdőjelezni az egész történetben, nem túl ügyfélbarát volt az szent.
Alig épültek új lakások, ráadásul gyakran medencét vagy szaunát építettek a támogatásból.
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
hvg.hu/gazdasag/20181015_Megszuntetne_a_Fidesz_a_lakastakarekok_allami_tamogatasatMost akartam én is hozni! Akinek van ismerőse ma gyorsan kössön!
Toca
több mint 6 éve
hvg.hu/gazdasag/20181015_Megszuntetne_a_Fidesz_a_lakastakarekok_allami_tamogatasatAlig épültek új lakások, ráadásul gyakran medencét vagy szaunát építettek a támogatásból.
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
CSU és az SPD mélyponton Bajorországban. Ketten együtt 50% alatt. Zöldek, az AFD és egy harmadik protest párt hízott meg a legjobban a két nagy kárára.
több mint 6 éve
arról fogalmam sincs, de szerintem Petike még azt sem tudta, mi a zindex, amikor Mac már a fórumon pörgött. (előbb szerveztek fórumhokit, mint mi fórumfocit meh)Ő hősiesen a legeslegvégéig ott fog hegedülni a fedélzeten. 😉nem az a korosztály444.hu/2018/10/13/vizsgalatot-kezdemenyeztek-az-lmp-ben-ungar-peter-ellen-a-meszaros-lorinccel-kozos-uzlete-miattHunnét tudod, hogy nem ő macphisto? 😀
ezek még a végén MacPhistot is kizárják a pártból 😀
Amadeus
peach
slowmotion
Atari
több mint 6 éve
Ő hősiesen a legeslegvégéig ott fog hegedülni a fedélzeten. 😉nem az a korosztály444.hu/2018/10/13/vizsgalatot-kezdemenyeztek-az-lmp-ben-ungar-peter-ellen-a-meszaros-lorinccel-kozos-uzlete-miattHunnét tudod, hogy nem ő macphisto? 😀
Amadeus
peach
slowmotion
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
nem az a korosztály444.hu/2018/10/13/vizsgalatot-kezdemenyeztek-az-lmp-ben-ungar-peter-ellen-a-meszaros-lorinccel-kozos-uzlete-miattHunnét tudod, hogy nem ő macphisto? 😀
Amadeus
peach
több mint 6 éve
444.hu/2018/10/13/vizsgalatot-kezdemenyeztek-az-lmp-ben-ungar-peter-ellen-a-meszaros-lorinccel-kozos-uzlete-miattHunnét tudod, hogy nem ő macphisto? 😀
Amadeus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
444.hu/2018/10/13/vizsgalatot-kezdemenyeztek-az-lmp-ben-ungar-peter-ellen-a-meszaros-lorinccel-kozos-uzlete-miattezek még a végén MacPhistot is kizárják a pártból 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 024
És az máris jobb mint ami most van, mert ha nem nyúlják le a lóvét, akkor egyszeri embernek is van lehetősége fejlődni.Ugyanez.index.hu/gazdasag/2018/10/09/varga_pogatsa_elte_josz_vita/meg hát...
nem aktuális, mi? 😊
Amadeus
hogy a faszba ne lenne jobb makroadat, mint tíz évvel ezelőtt? az lenne a mutatvány, ha nem lenne jobb, bár azt is eladnák úgy, hogy a zelmúttnyócév (nem a mostani, hanem az eredeti) miatt van.
meg azért lehet örülni annak, hogy az eu-s támogatások miatt a gazdaság növekedése egészségesebb pályára állt, most képzeljük el, mi lenne, ha nem nyúlnák le a 10-20(-30-50) százalékát...
slowmotion
Csak nem 100 kibaszott kurva gazdag NER-lovag lenne, hanem 1000 kurva gazdag és 10000 gazdag kicsi huszár.
Sobri Jóska
qubit.hu/2018/06/18/hany-generacio-kell-hozza-hogy-magyarorszagon-kitorjon-valaki-a-szegenysegbol-pont-annyi-mint-kinaban-es-indiaban