Politika
Érdekes, szerintem meg 6 van neki.Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...Amugy tisztaban vagy vele, hogy mit jelent a "REPUBLICAN National Convention"?
Half of the convention’s key speakers are the president and his family members? pic.twitter.com/293IJbsk80
— Kevin M. Kruse (@KevinMKruse) August 22, 2020
iktriad
Mindazonaltal 100%-ig egyetertek. Azon a Republikanus parti jeloltallito gyulesen, ahol Trump hivatalosan is a republikanus jelolt lesz, ordogtol valo, hogy felszolalnak a csaladtagjai is. Szerintem is inkabb volt Obama admin. vagy MSM jurno tagokat kellett volna hivni 😀 (mondom ezt ugy, hogy Ivanka meg Jared sanior advisory poziciojat viccnek tartom, de azrt tudjuk mar megkulonboztetni az almat a kortetol, amikor egy Trump vezette republikanus gyulesrol vagy allamilag szervezett csucstalalkozorol van szo)
Az nem haboritott fel "banankoztarsasag jeligere", hogy a demencia eros jeleit mutato, szellemileg korabbi onmaga toredeken allo Joe Biden honapok ota alig all riporterek ele a COVID-ra hivatkozva, de a feleseget Jil-t minden gond nelkul eloben a sajat hazukbol interjuvolta a media (gyakorlatilag tobb interjut adott az elmult honapokban, mint maga az elnokjelolt) ? 😀
Mondjuk azt megertem, hogy csalodott vagy amiert a Kinaban es Ukrajnaban felugyelobizottsagi poziciokat betolto Biden gyerek, Hunter nem all kamerak ele, foleg miutan nemreg kiderult, hogy teherbe ejtett egy prosti sztriptiztancost, es ezzel megcsalta a feleseget, aki amugy a halott testvere felesege volt elso korben, de aztan valahogy egymasba gabajodtak annak halala utan, nagy volt a szerelem. Persze csak addig amig a prosti fel nem bukkant 😀
Az sem zaavr amugy, hogy a napokban megkerdeztek Bient hany unokaja van, amire ravagta, hogy 5, de valojaban 7? 😀 Na, legalabb nem akar sajat politikus klant alapitani ezekszerint 😊
undisputedly
Naomi, Finnegan, Maisy, Natalie, Robert, illetve márciusban (29-én) született a 6. Hunter és új felesége által.
Az első 5 gyerek 26 és 14 év közötti.
Hunternek van még egy gyereke (ha jól tudom az arkansasi bíróság szerint Lunden Alexis Roberts nevű hölgytől. Nyilván nem működött a védekezés 😊 és ezért fizet vagy fizetett is a hölgynek. Hát azért unokának elfogadni...nem tudom, én nem tenném feltétlen.
Azért látom bulvárban erős lesz a kampány...
Szerkesztette: Klaci79
Fun fact: őt én innen ismerem(ő a szőke csaj a Corvetteben). 😊Na ezeket a Trumpokat kéne elhívni a konvencióra beszélni.Ha választanom kell a Trumpok közül én maradnék Kellynél 😀
iktriad
empty taxi
www.youtube.com/watch?v=4YxTa1AUqps
Szerkesztette: iktriad
Na ezeket a Trumpokat kéne elhívni a konvencióra beszélni.Ha választanom kell a Trumpok közül én maradnék Kellynél 😀
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Maryanne Trump Barry is the older family member we all want to hang out with during Thanksgiving about 2 drinks in…pic.twitter.com/0SHrHpdmA3
— David “74 Days” Poland (@DavidPoland) August 23, 2020
Update:Ja, Sarah Palin féle agyhalottak. Palin lehet felülről lóg majd az értelmi színvonalból...Paul Ryan 2016-2018 kozott House Speaker volt (mint most Pelosi), de olyannyira szabotaltak Trump agendajat, hogy eluldoztek a politikabol. Visszavonult, eleg fiatal letere, es elment a FOX-hoz board tagnak. Klasszikus RINO.Még a republikánus szenátusi vezető is távol marad. Meg az egyetlen élő GOP elnök(W) Donnien kívül. Asszem Paul Ryan se lesz ott. A 2012-es elnőkjelölt Romney se. Tehát sok prominens repulikánus nem lesz ott. Na rájuk utaltam, mint nagy hiányzók.Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...Amugy tisztaban vagy vele, hogy mit jelent a "REPUBLICAN National Convention"?
Half of the convention’s key speakers are the president and his family members? pic.twitter.com/293IJbsk80
iktriad
Amugy 100%-ig egyetertek. Azon a Republikanus parti jeloltallito gyulesen, ahol Trump hivatalosan is a republikanus jelolt lesz, ordogtol valo, hogy felszolalnak a csaladtagjai is. Szerintem is inkabb volt Obama admin. vagy MSM jurno tagokat kellett volna hivni 😀
undisputedly
iktriad
Romney szinten az, a Republikanus part fekete baranya. A McCain es Bush fele haborusdit jatszo neocon csoport kokemeny magja. Ok nem fernek bele az uj republikanus partba.
Amugy ez Key speakerek amiket betettel. Egy tobb napos esemenyen lesznek masok is, akik nem "key speakerek".
undisputedly
iktriad
Az osszes meghivott aki beszedet mond:
New: Trump campaign announces the Republican convention speakers pic.twitter.com/Bfj4bDrpKH
— Sahil Kapur (@sahilkapur) August 23, 2020
Ja, Sarah Palin féle agyhalottak. Palin lehet felülről lóg majd az értelmi színvonalból...Paul Ryan 2016-2018 kozott House Speaker volt (mint most Pelosi), de olyannyira szabotaltak Trump agendajat, hogy eluldoztek a politikabol. Visszavonult, eleg fiatal letere, es elment a FOX-hoz board tagnak. Klasszikus RINO.Még a republikánus szenátusi vezető is távol marad. Meg az egyetlen élő GOP elnök(W) Donnien kívül. Asszem Paul Ryan se lesz ott. A 2012-es elnőkjelölt Romney se. Tehát sok prominens repulikánus nem lesz ott. Na rájuk utaltam, mint nagy hiányzók.Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...Amugy tisztaban vagy vele, hogy mit jelent a "REPUBLICAN National Convention"?
iktriad
Amugy 100%-ig egyetertek. Azon a Republikanus parti jeloltallito gyulesen, ahol Trump hivatalosan is a republikanus jelolt lesz, ordogtol valo, hogy felszolalnak a csaladtagjai is. Szerintem is inkabb volt Obama admin. vagy MSM jurno tagokat kellett volna hivni 😀
undisputedly
iktriad
Romney szinten az, a Republikanus part fekete baranya. A McCain es Bush fele haborusdit jatszo neocon csoport kokemeny magja. Ok nem fernek bele az uj republikanus partba.
Amugy ez Key speakerek amiket betettel. Egy tobb napos esemenyen lesznek masok is, akik nem "key speakerek".
undisputedly
Paul Ryan 2016-2018 kozott House Speaker volt (mint most Pelosi), de olyannyira szabotaltak Trump agendajat, hogy eluldoztek a politikabol. Visszavonult, eleg fiatal letere, es elment a FOX-hoz board tagnak. Klasszikus RINO.Még a republikánus szenátusi vezető is távol marad. Meg az egyetlen élő GOP elnök(W) Donnien kívül. Asszem Paul Ryan se lesz ott. A 2012-es elnőkjelölt Romney se. Tehát sok prominens repulikánus nem lesz ott. Na rájuk utaltam, mint nagy hiányzók.Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...Amugy tisztaban vagy vele, hogy mit jelent a "REPUBLICAN National Convention"?
iktriad
undisputedly
iktriad
Romney szinten az, a Republikanus part fekete baranya. A McCain es Bush fele haborusdit jatszo neocon csoport kokemeny magja. Nem veletlen, hogy a volt Bush admin legtobb tagja gyuloli Trumpot, hiszen Trump ugy lett elnok, hogy az egesz establishmentet ostorozta. Demokrata es Republikanus egyaratant. Es amennyire Obama felelos volt a mostani geopolitikai kaoszert (libia, sziria, arab peninszula) legalabb olyannyira, sot, nagyobb mertekben is a Bush fele esztelen, buta "demokracia export" amit a republikanusok kepviseltek az o 8 eveben. Ok nem fernek bele az uj republikanus partba.
Szerkesztette: undisputedly
Még a republikánus szenátusi vezető is távol marad. Meg az egyetlen élő GOP elnök(W) Donnien kívül. Asszem Paul Ryan se lesz ott. A 2012-es GOP elnökjelölt Romney se. Tehát sok prominens repulikánus nem lesz ott. Na rájuk utaltam, mint nagy hiányzók.Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...Amugy tisztaban vagy vele, hogy mit jelent a "REPUBLICAN National Convention"?
iktriad
undisputedly
Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...Amugy tisztaban vagy vele, hogy mit jelent a "REPUBLICAN National Convention"?
iktriad
Mindazonaltal 100%-ig egyetertek. Azon a Republikanus parti jeloltallito gyulesen, ahol Trump hivatalosan is a republikanus jelolt lesz, ordogtol valo, hogy felszolalnak a csaladtagjai is. Szerintem is inkabb volt Obama admin. vagy MSM jurno tagokat kellett volna hivni 😀 (mondom ezt ugy, hogy Ivanka meg Jared sanior advisory poziciojat viccnek tartom, de azrt tudjuk mar megkulonboztetni az almat a kortetol, amikor egy Trump vezette republikanus gyulesrol vagy allamilag szervezett csucstalalkozorol van szo)
Az nem haboritott fel "banankoztarsasag jeligere", hogy a demencia eros jeleit mutato, szellemileg korabbi onmaga toredeken allo Joe Biden honapok ota alig all riporterek ele a COVID-ra hivatkozva, de a feleseget Jil-t minden gond nelkul eloben a sajat hazukbol interjuvolta a media (gyakorlatilag tobb interjut adott az elmult honapokban, mint maga az elnokjelolt) ? 😀
Mondjuk azt megertem, hogy csalodott vagy amiert a Kinaban es Ukrajnaban felugyelobizottsagi poziciokat betolto Biden gyerek, Hunter nem all kamerak ele, foleg miutan nemreg kiderult, hogy teherbe ejtett egy prosti sztriptiztancost, es ezzel megcsalta a feleseget, aki amugy a halott testvere felesege volt elso korben, de aztan valahogy egymasba gabajodtak annak halala utan, nagy volt a szerelem. Persze csak addig amig a prosti fel nem bukkant 😀
Az sem zaavr amugy, hogy a napokban megkerdeztek Bient hany unokaja van, amire ravagta, hogy 5, de valojaban 7? 😀 Na, legalabb nem akar sajat politikus klant alapitani ezekszerint 😊
Szerkesztette: undisputedly
azért ahogy Melania eltolja Donnie boy kezét én nem vagyok benne biztosNa, így kell lecsapni a magas labdát! 😊Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...Hát így ránézésre Tim Scott.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Na, így kell lecsapni a magas labdát! 😊Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...Hát így ránézésre Tim Scott.
iktriad
Sobri Jóska
Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...Hát így ránézésre Tim Scott.
iktriad
meghallgattam a 100. kötöttfogást. Megérte, végre egy műsor, amelyben Puzsér nem ordibált faszságokat, sőt helyenként még egyet is értettem vele.This is a begining of a beautifull friendship! 😀
Amadeus
Azt hiszem csak az apjuk élte meg az öregkort, pont aki Hitlerrel szimpatizált.Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...A Kennedy klán nem hasonló volt? 😁
iktriad
warr_b
Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...A Kennedy klán nem hasonló volt? 😁
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nem nagyon lesz "Biden alatt".Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...nem lesz könnyű Biden alatt.
iktriad
Amadeus
Még ha meg is választják, leteszi az esküt, aztán pár hét múlva be is rakják valami otthonba, vagy ilyesmi és jöhet a Kamala Show.
Mint egy banánköztársaság baszki. Pencet meg Haleyt leszámítva nem is tudom ki a többi nem Trump családtag...nem lesz könnyű Biden alatt.
iktriad
Elhatároztam, hogy nem írok be a "politika" topikba. Tehát: ez nem egy beírás!Tényleg gyurcsányista lap leszGyurcsány szétverte, a fidesznek nincs hozzá köze.
m.hvg.hu/kultura/20200822_Az_Indexhez_igazol_a_Mandiner_volt_foszerkesztoje
r.baggio
Amadeus
Majdnem elfelejtettem a lényeget. A k. anyjukat...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
Na jah, bár könnyebben lehet azt eltitkolni, mert nem nagyon vannak szemmel látható jelei.Bakondi György Parkinson kórja már elég szembetűnő, legalábbis szerintem. Meddig láthatja el így vajon a kormánybiztos pozícióját???Szellemi retardacio jeleit évtizedek óta simán kihordja lábon
nagir
FLZOLI

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Bakondi György Parkinson kórja már elég szembetűnő, legalábbis szerintem. Meddig láthatja el így vajon a kormánybiztos pozícióját???Szellemi retardacio jeleit évtizedek óta simán kihordja lábon
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Tényleg gyurcsányista lap leszGyurcsány szétverte, a fidesznek nincs hozzá köze.
r.baggio
Tényleg gyurcsányista lap leszOlvad ezt:
r.baggio
politis.hu/ez-egy-huberallam-demokraciak-nem-igy-mukodnek/